Ο ΟΤΕ έδειξε αυτήν την αγωνιστική 5 ματς από Football League
Ποιο από τα α)Φωκικός-Αγροτικός Αστέρας
β)Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής
3)Ζάκυνθος-Λαμία
4)Ένωση Ερμιονίδας-ΑΕΚ
και 5)Απόλλων Σμύρνης-ΑΟ Χανιά
ήταν σε ΗD και όχι σε upscaled SD;
1) Το 2 στα 5 δεν είναι η πλειοψηφία όπως έγραψες.
2) Το επόμενο Σαββατοκύριακο, περιμένω (θα τους μετρήσω) 2 αγώνες HD στην football league, και 1 στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Να δούμε αν και στο basket ισχύει ο ισχυρισμός σου (έστω και χαμηλωμένος από την πλειοψηφία, στους μισούς).
Όταν σου δείχνουν ότι κάτι που υποστηρίζεις δεν ισχύει, αντιδράς με ειρωνεία; Διασκεδαστικό. Εγώ όταν κάνω λάθος προτιμώ να το παραδέχομαι (ναι, ξέρω είμαι βαρετός).
Εγώ δε χρειάζομαι κανένα bitrate. Ξέρω πότε ένα HD είναι καλό και πότε όχι. Απλώς το bitrate το επιβεβαιώνει.Εγώ εξέφρασα μια φορά την συγκεκριμένη απορία.Μπορώ να διακρινω τη διαφορά μεταξύ HD και upscaled sd.Με μια φορά, δε σημαίνει οτι δεν έχω επιχειρήματα να κρίνω μια εικόνα. Αντιθέτως, μάλλον εσύ που χρειάζεσαι να ξέρεις το bitrate κάποιου καναλιού για να κρινεις την εικόνα του,δεν μπορείς να έχεις την ικανότητα να κρινεις. Χαρακτηριστικη περίπτωση η επιμονή σου ότι τα sd κανάλια της nova είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα HD του ΟΤΕ.Καλή η προσπάθεια σου πάντως.Συνέχισε.
Kανένα από αυτά δεν ήταν σε HD......
άντε να σας δω !!! :BDBDG54:
Μπάχαλο τα κάνατε και είστε και από αυτούς που ξέρουν τρομάρα σας !!!
Που να μην γνωρίζατε κιόλας !!!
Πότε θα προλάβει το ένα HD van να πάει και να στηθεί από τον Απόλλωνα, να ξεστηθεί και να πάει να στηθεί Αλεξάνδρας ????
Το άλλο ήταν Τούμπα...
Το ότι όλα είναι σε HD... ναι μπορεί το κανάλι να εκπέμπει σε HD αλλά δεν είναι HD η παραγωγή......
Να μη θεωρείς ότι είσαι ο μόνος που καταλαβαίνει ένα καλό HD.Η καλή εικόνα αρέσει και στους πιο απλούς ανθρώπους. Τα HD του ΟΤΕ δεν είπα ποτέ ότι σκίζουν. Είναι γνωστό ότι χρειάζονται βελτίωση, αν και έχουν βελτιωθεί. Και αν σου διαφεύγει, έχω αναφέρει πολλές φορές ότι υστερούν έναντι της nova.Το ότι τα θεωρείς όμως και κατώτερα μερικά από αυτά σε σχέση με τα sd της NOVA, για τους τεχνικούς όρους που αναφέρεις, δε σημαίνει ότι πρέπει να το ασπάζεται αυτό ο απλός τηλεθεατης.Δηλαδή ο κάθε απλός θεατής που προτιμάει το HD του ΟΤΕ από το sd της nova,θα του επιβάλλουμε το αντίθετο λόγω macroblocks? Γιατί θα πρέπει να τον απασχολούν περισσότερο αυτά και όχι τα δικά του κριτήρια για να του αρέσει μια εικόνα? Έχω ρωτήσει καμιά 15αρια φίλους τι τους αρέσει για τα κανάλια που συζητάμε. Ούτε ένας δε μου είπε ότι του αρέσουν τα συγκεκριμένα sd κανάλια της nova περισσοτερο από τα αντίστοιχα HD του ΟΤΕ.Και κανείς δεν μου είπε ότι τον ενοχλούν τα macroblocks. Και να ξέρεις. Ομορφότερο είναι αυτό που βρίσκουν οι περισσότεροι πιο όμορφο, όχι αυτό που βρίσκουμε εμείς. Εσύ από περιέργεια, έχεις ρωτήσει μερικούς δικούς σου να σου πουν ελεύθερα τη γνώμη τους για τα συγκεκριμένα κανάλια?Εγώ δε χρειάζομαι κανένα bitrate. Ξέρω πότε ένα HD είναι καλό και πότε όχι. Απλώς το bitrate το επιβεβαιώνει.
Τα SD της Nova είναι καλύτερα από κάποια HD του ΟΤΕ, γιατί δεν ανέχομαι να πληρώνω και να βλέπω mpeg artifacts. Αν έχει mpeg artifacts, παίρνει 0, ακόμα κι αν είναι Ultra HD. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εσύ προτιμάς να βλέπεις δήθεν υψηλή ευκρίνεια με macroblocks; Το ότι ο ΟΤΕ έβαλε τα 3 σημαντικά sport μόνα τους σε ένα αναμεταδότη με μόλις 6 άλλα SD εσένα δε σου λέει τίποτα;
Το πράγμα με τον ΟΤΕ είναι απλό: Να σουτάρει τα άχρηστα κανάλια για να βελτιωθούν αυτά που θέλουμε να βλέπουμε. Αρκετά με τη σαβούρα.
αυτό που έγραψα ήταν για την FL...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.