1 Ναι ήταν HD
2 Τα μπάσκετ, ναι είναι HD
3. Συνήθως κάνει 2, αν υπάρχει όμως διαθεσιμότητα σε βαν, μπορεί να κάνει και περισσότερο. Η ΑΕΚ είναι σίγουρα, συν ένα ακόμα που το θεωρεί "μεγάλο" παιχνίδι.
ΟΚ Αντώνη. Θα μας πει ο Νίκος γι αυτό. Γιατί δεν αναφέρεσαι όμως αν κάνω λάθος σε τίποτα από τα υπόλοιπα? Να υποθέσω ότι δε διαφωνείς κάπου. Άρα το μπάχαλο δεν είμαι εγώ αυτός που το προκαλεί.Το μπάχαλο προκαλείται όταν κάποιος εσκεμμένα δεν απαντάει σε κάτι που τον ρωτούν, αλλά αντίθετα θέλει να κατευθύνει την κουβέντα με κάποιον σκοπό.
1 Ναι ήταν HD
3. Συνήθως κάνει 2, αν υπάρχει όμως διαθεσιμότητα σε βαν, μπορεί να κάνει και περισσότερο. Η ΑΕΚ είναι σίγουρα, συν ένα ακόμα που το θεωρεί "μεγάλο" παιχνίδι.
1 Ναι ήταν HD
Συμφωνώ και επαυξάνω...Νίκο είσαι η μόνη μας ελπίδα. Και να πω ότι δεν έχουν γνώση και άποψη; Άσε που συμφωνούν αλλά δεν το καταλαβαίνουν.
Προτείνω οι εμπλεκόμενοι εκτάκτως σεμινάριο, με συνοδεία καφέ.
Καλημέρα καλή εβδομάδα.
Είμαι εξωτερικό τώρα και δεν μπορώ να τα δω αυτή την στιγμή. Με την πρώτη ευκαιρία, θα σου πω.Δηλαδή έγραψες κάτι που δεν ισχύει, τρεις και παραπάνω άνθρωποι στο λένε, και τώρα θα αρχίσουμε τις συνωμοσίες για "κουβέντες με σκοπό".
Δεν έχω καταλάβει σε τι δεν απάντησα, αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να απαντώ σε ότι θες εσύ (όπως για παράδειγμα να με βάλεις να συγκρίνω τα δύο Ε! χωρίς να έχω καμία διάθεση). Άλλωστε και εγώ ρώτησα για τις συγκεκριμένες αναρτήσεις που στηρίζουν το μπέρδεμα που έχεις δημιουργήσει, αλλά δεν είδα να τις αναφέρεις.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Να ρωτήσω και εγώ: πόσα παιχνίδια από τα 5 της football league ήταν HD την αγωνιστική που πέρασε;
Μπορεί αρκεί να με βάλει ενεργό μέλος στο τρολαρισμα...Ούτε να τρολάρει δεν μπορεί κανείς με εσένα !!!!![]()
Τι έπαθες ρε Χάρη; ποιος σε στεναχωρησε; ο Αντώνης ε; πες μου ο Αντώνης; ο
Για να μην κάθομαι, τώρα να διαβάζω όλα αυτά τα σεντόνια και επειδή αναφέρθηκε και το όνομα μου, τι θες να σου πω για τις μεταδόσεις; Καλημέραααααα
Άρα αυτό που ο hdanca θεωρεί σίγουρο HD, είναι κάποιες φορές upscale SD. Αυτό δυστυχώς hdanca ακυρώνει οποιοδήποτε επιχείρημά σου περί ποιότητας εικόνας. Δεν έχεις την ικανότητα να διακρίνεις το upscale από το πραγματικό HD.
Δηλαδή έγραψες κάτι που δεν ισχύει, τρεις και παραπάνω άνθρωποι στο λένε, και τώρα θα αρχίσουμε τις συνωμοσίες για "κουβέντες με σκοπό".
Δεν έχω καταλάβει σε τι δεν απάντησα, αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να απαντώ σε ότι θες εσύ (όπως για παράδειγμα να με βάλεις να συγκρίνω τα δύο Ε! χωρίς να έχω καμία διάθεση). Άλλωστε και εγώ ρώτησα για τις συγκεκριμένες αναρτήσεις που στηρίζουν το μπέρδεμα που έχεις δημιουργήσει, αλλά δεν είδα να τις αναφέρεις.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
1 Ναι ήταν HD
Χάρη σε αυτό έχει δίκιο ο Γιώργος !!!
Χρειαζόμαστε επειγόντως καφέ.....
Το κανονίζω μόλις επιστρέψει ο Νίκος !!!
Το περισσότερο που λέει ο Νίκος άντε να είναι το πολύ τρία... πέντε δεν βγαίνουν παρά μόνο με διακτίνιση obvan !!!
Δεν είπα όλα.Αν είναι όμως 3 στα 5,δεν είναι πλειοψηφία?Και το νόημα από το post που είχα γράψει και ξεκίνησαν όλα,είναι μόνο οι μεταδόσεις της FL?
όταν ξεκίνησε η football league ο ΟΤΕ μετεδιδε 4 αγώνες ανά αγωνιστική, εκ των οποίων οι 2 ήταν σε HD. Στις 2 τελευταίες όπως και στην προσεχή μεταδίδει 5 εκ των οποίων οι 2 είναι σε HD.
Επίσης να μην λησμονουμε πως football league δεν έχει μόνο Σ/Κ μα και Δευτέρα κι ενίοτε Παρασκευή.
Τα γραφόμενα του Νίκου δεν πιστεύω πως χωρούν αμφισβήτηση.
Αν είναι να παίζουμε με τους αριθμούς περί ποσοστων για HD μεταδόσεις, πείτε το για να πάρω έναν αβακα.
Για το κύπελλο, θα επαναλάβω, όλα τα ματς των μεγάλων ομάδων ήταν σε HD. Οι επόμενοι αγώνες δεν αργούν, θα μας λυθεί η απορία τότε
Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί της ικανότητάς σου να διακρίνεις το upscaled από το πραγματικό HD.Εάν δε,εκφράζεις άποψη χωρίς να έχεις δει κάτι,αυτό είναι ακόμα χειρότερο και φανερώνει άλλα πράγματα.
Εγώ θα συμφωνήσω ότι ο ΟΤΕ έχει πολύ περισσότερα HD αθλητικά κανάλια, οπότε συνολικά (όλα τα αθλήματα) έχει σοβαρή πιθανότητα να δείχνει περισσότερο HD.
Τώρα το "πόσο" HD δείχνει η κάθε πλατφόρμα, η νόβα έχει μόνο 2 κανάλια (τι να χωρέσουν 2 κανάλια; ), παίζει ρόλο τι πακέτα έχουν αγοράσει για παραγωγές εξωτερικού, και τι χρήματα έχουν για παραγωγές εσωτερικού. Υποθέτω (δεν ξέρω όμως) ότι οι παραγωγές εξωτερικού είναι εύκολο να δειχθούν σε HD. H νόβα έχει μόνο τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ΟΤΕ ένα σωρό (3; ) πρωταθλήματα. Οπότε σε μεταδόσεις εξωτερικού, ο ΟΤΕ έχει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερα κανάλια, άρα μεγαλύτερες δυνατότητες να δείξει HD (δεν ξέρω αν το κάνει ή όχι - φαντάζομαι θα το κάνει).
Σε ελληνικές παραγωγές τώρα, τα πράγματα (υποθέτω) είναι πιο δύσκολα. Και χρηματικά, και διαθεσιμότητας. Το έργο σαν μεταδόσεις γέρνει σαφώς προς την νόβα (από ότι καταλαβαίνω καλύπτει όλους τους αγώνες της super league, και όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος μπάσκετ, εκτός από λίγους αγώνες που δείχνει ο ΟΤΕ). Ο ΟΤΕ καλύπτει μέρος της FL (ούτε καν τους μισούς), λίγο μπάσκετ, και το κύπελο (δεν ξέρω τι αγώνες γίνονται εκεί). Έχοντας πολύ λιγότερους αγώνες να καλύψει, δεν είναι απίθανο να προσπαθεί να τους καλύψει σε HD. Οπότε, έγραψες αυτό που έγραψες, και είπα να ρωτήσω διευκρινήσεις αν είσαι σίγουρος (επειδή είναι συχνό να μπερδευτεί κάποιος για το αν είναι HD η μετάδοση - σου φαίνεται παράξενο αλλά δεν είναι: η ανάλυση είναι ο παράγοντας που επηρεάζει λιγότερο την ποιότητα της εικόνας).
Νομίζω ξεκαθαρίστηκε ότι η κατάσταση παραμένει λίγο πολύ ως έχει με τις ελληνικές παραγωγές. Ψιλο-μοιρασμένη εξίσου είναι ακόμα στους 2 παρόχους.
Τώρα γιατί γεμίσαμε τόσες σελίδες; Νομίζω είχες κάτι στο μυαλό σου, έγραψες λίγο κάτι διαφορετικό, και μετά επέμεινες σε αυτό που νόμιζες ότι είπες.
(Έχω καταλάβει ότι εννοούσες κάτι άλλο - συνολικά σαν HD και όχι στις ελληνικές παραγωγές. Το οποίο δεν έχω διάθεση να ψάξω, δεν είναι ενδιαφέρον για μένα, ενώ το ελληνικό τοπίο έχει ένα μικρό ενδιαφέρον για μένα πάντα)
Το μπλέξιμο πάλι με το bitrate νομίζω έγινε γιατί δεν διάβασες με προσοχή τα γραφόμενα, και σύνδεσες αυτή την παρατήρηση με κάτι που σου είπαν άλλα μέλη (ότι η νόβα έχει πιο ποιοτικό HD, σαν αντιστάθμισμα των πολλών HD που είπες εσύ). Εγώ δεν είπα πάντως κάτι τέτοιο. Δεν είπα καν ποιος έχει ποιοτικότερο HD, λίνκς έδωσα για να δείτε μόνοι σας.
Το μόνο που είπα είναι για το Ε!, και μόνο επειδή ρώτησες.
(Επίσης θέλω ποσοστά από τα ποπ-κορν που αγόρασαν όσοι μας χάζευαν να γράφουμε...opcorn:
opcorn:
opcorn:
)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.