Δε μας απασχολεί η νοβα να κοστίζει 10 ευρώ. Να κοστίζει και 200 ευρώ αμα θέλει, αρκεί τα εισοδήματα να είναι εναρμονισμένα. Και ξαναρωτάω ο μαύρος, στη ρημάδα την ισπανία με τις στρατίες ανέργων πως γίνεται να βλέπουν ενα απ τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο+β' εθνική ισπανίας+champions league με 15 - επαναλαμβάνω- ευρώ το μήνα και απ τις 2 πλατφόρμες? (golt-d+?)
Δε μας απασχολεί η νοβα να κοστίζει 10 ευρώ. Να κοστίζει και 200 ευρώ αμα θέλει, αρκεί τα εισοδήματα να είναι εναρμονισμένα. Και ξαναρωτάω ο μαύρος, στη ρημάδα την ισπανία με τις στρατίες ανέργων πως γίνεται να βλέπουν ενα απ τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο+β' εθνική ισπανίας+champions league με 15 - επαναλαμβάνω- ευρώ το μήνα και απ τις 2 πλατφόρμες? (golt-d+?)
Δεν υποστηρίζω το παμε και καμία παράταξη απλά ίσως εσένα να σε βολεύει καλύτερα να μην παίρνεις 1500ευρώ και να θησαυρίζουν οι λίγοι παρά να μοιράζεται ο πλούτος.
Δεν το νομίζω απλά με αυτό σε μπολιάζουν κάθε μέρα στην tv στο ράδιο παντού ότι αφού γεννήθηκες "φτωχός" πρέπει και να πεθάνεις "φτωχός".
Με πιάνεις αδιάβαστο. Νομίζω πως το D+ δείχνει τα ποδόσφαιρα μόνο στα PPV κανάλια Taquilla. Ποιο ακριβώς πακέτο κάνει 15 ευρώ το μήνα και τι ακριβώς περιλαμβάνει;
Ελα ντε.....?
Και αν ειχε θα ηταν μαγκιά του, αλλα έτσι είναι εδώ Ελλάδα να μην την δούμε όλοι αφεντικά... αρε μπράβο φιλοσοφία που έχουμε ώρες-ώρες. Και κάτι ακόμα, γράφουμε για να κάνουμε τρολ ή για να περνάμε την ώρα μας? γιατί βλέπω οτι όλοι συγκρίνουμε ανομία πράματα και λεμε τα ιδια και τα ιδια.Φίλε μου, μακάρι να παίρναμε όλοι και 1500 και 2000. Εγώ δε βλέπω πουθενά αυτόν τον πλούτο που αναφέρεις. Να ζητήσω λοιπόν από τον Arno περίπου 300% αύξηση, γιατί μου πίνει το αίμα και θησαυρίζει αυτός; Δε το νομίζω, βιοπαλαιστής είναι κι αυτός που ίσα ίσα τα φέρνει βόλτα. Αν τον έβλεπα έξω με Bugatti,ναι, θα του ζήταγα παραπάνω. Αλλά δεν έχει Bugatti.
Επειδή 2-3 επιχειρηματίες είναι ζάμπλουτοι, δε σημαίνει πως όλοι δουλεύουμε γι' αυτούς. Η μέση επιχείρηση έχει 3-4 εργαζόμενους, βλέπεις κανέναν να θησαυρίζει;
Δεν ειδα τον οτε να κανει κανενα μπασιμο οχι για super leauge αλλα ουτε για cl el ενω ειχε ολα το πεδιο ελευθερο για μπασιματα πριν απο 10 μερες!Γιατι αραγε?Τη ζημιά στο canal+ την έκανε η mediapro, η οποία και αμφισβήτησε το μονοπώλιό της στα δικαιώματα του ποδοσφαίρου και έκανε γερό μπάσιμο. Σα να λέμε ο οτε να μπει και να διεκδικήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και κατοπιν να το δώσει στους συνδρομητές του στη μισή τιμή απ οτι ο ανταγωνιστής (Νομίζω κάτι παρόμοιο είχε γίνει με τον alpha digital ή όχι. Προτου γίνουν όλα αυτά τα όμορφα η συνδρομή στο d+ κόστιζε κάπου 60 ευρω, μπορούσες όμως να δεις μπάλα πληρώνοντας μόνο για τον αγώνα που ήθελες (ppv).
Ίδια γεύση και στην ιταλία, όπου μετά το "σπασιμο" της μονοκρατορίας του sky italiα απο τη mediaset και την αείμνηστη dahlia, το προϊόν έπεσε σε τιμή..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.