NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δεν υποστηρίζω το παμε και καμία παράταξη απλά ίσως εσένα να σε βολεύει καλύτερα να μην παίρνεις 1500ευρώ και να θησαυρίζουν οι λίγοι παρά να μοιράζεται ο πλούτος.
Δεν το νομίζω απλά με αυτό σε μπολιάζουν κάθε μέρα στην tv στο ράδιο παντού ότι αφού γεννήθηκες "φτωχός" πρέπει και να πεθάνεις "φτωχός".

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δε μας απασχολεί η νοβα να κοστίζει 10 ευρώ. Να κοστίζει και 200 ευρώ αμα θέλει, αρκεί τα εισοδήματα να είναι εναρμονισμένα. Και ξαναρωτάω ο μαύρος, στη ρημάδα την ισπανία με τις στρατίες ανέργων πως γίνεται να βλέπουν ενα απ τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο+β' εθνική ισπανίας+champions league με 15 - επαναλαμβάνω- ευρώ το μήνα και απ τις 2 πλατφόρμες? (golt-d+?)

Ελα ντε.....?

Δε μας απασχολεί η νοβα να κοστίζει 10 ευρώ. Να κοστίζει και 200 ευρώ αμα θέλει, αρκεί τα εισοδήματα να είναι εναρμονισμένα. Και ξαναρωτάω ο μαύρος, στη ρημάδα την ισπανία με τις στρατίες ανέργων πως γίνεται να βλέπουν ενα απ τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο+β' εθνική ισπανίας+champions league με 15 - επαναλαμβάνω- ευρώ το μήνα και απ τις 2 πλατφόρμες? (golt-d+?)

Με πιάνεις αδιάβαστο. Νομίζω πως το D+ δείχνει τα ποδόσφαιρα μόνο στα PPV κανάλια Taquilla. Ποιο ακριβώς πακέτο κάνει 15 ευρώ το μήνα και τι ακριβώς περιλαμβάνει;

Παντως αμα τα μισα δικαιωματα, τοσο αθλητικων οσο και ταινιων, τα παιρνει ο οτε και τα αλλα μισα η νοβα δεν ξερω κατα ποσο θα ειμαστε ευχαριστημενοι παλι...

Δεν υποστηρίζω το παμε και καμία παράταξη απλά ίσως εσένα να σε βολεύει καλύτερα να μην παίρνεις 1500ευρώ και να θησαυρίζουν οι λίγοι παρά να μοιράζεται ο πλούτος.
Δεν το νομίζω απλά με αυτό σε μπολιάζουν κάθε μέρα στην tv στο ράδιο παντού ότι αφού γεννήθηκες "φτωχός" πρέπει και να πεθάνεις "φτωχός".

Φίλε μου, μακάρι να παίρναμε όλοι και 1500 και 2000. Εγώ δε βλέπω πουθενά αυτόν τον πλούτο που αναφέρεις. Να ζητήσω λοιπόν από τον Arno περίπου 300% αύξηση, γιατί μου πίνει το αίμα και θησαυρίζει αυτός; Δε το νομίζω, βιοπαλαιστής είναι κι αυτός που ίσα ίσα τα φέρνει βόλτα. Αν τον έβλεπα έξω με Bugatti,ναι, θα του ζήταγα παραπάνω. Αλλά δεν έχει Bugatti.

Επειδή 2-3 επιχειρηματίες είναι ζάμπλουτοι, δε σημαίνει πως όλοι δουλεύουμε γι' αυτούς. Η μέση επιχείρηση έχει 3-4 εργαζόμενους, βλέπεις κανέναν να θησαυρίζει;

Με πιάνεις αδιάβαστο. Νομίζω πως το D+ δείχνει τα ποδόσφαιρα μόνο στα PPV κανάλια Taquilla. Ποιο ακριβώς πακέτο κάνει 15 ευρώ το μήνα και τι ακριβώς περιλαμβάνει;

http://tienda.plus.es/abonateadigit..._channel=pluses&utm_theme=pluses&utm_term=tno

http://tienda.plus.es/abonateadigit..._channel=pluses&utm_theme=pluses&utm_term=tno

Το προβλημα της χωρας μας φιλοι δεν ειναι οι μισθοι μας,αλλα το οτι αυτοι που διαθετουν χρημα στην πατριδα μας αρνουνται να επενδυσουν στην χωρα μας,δευτερευοντως οι πολιτικοι μας ταγοι αρνουνται επι ετη να αξιοποιησουν τον
ορυκτο πλουτο της χωρας για να τον δωσουν εναντι πινακιου φακης το 2015 στους ξενους πατρωνες.Aν η Ελλαδα ηταν μια φτωχη χωρα δεν θα την δανειζε κανεις.

Συγνώμη αλλά εξαπατάτε τον κόσμο. Αυτό είναι απλώς ένα πακέτο αθλητικών που στο φτηνό των 15 ευρώ (+ΦΠΑ που δε το αναφέρατε) δείχνει 5 αγώνες τη βδομάδα από Liga με την Barcelona και την Real εκτός, και τα υπόλοιπα κανάλια αν πατήσετε στο "Que puedo ver" είναι το λιγότερο αδιάφορα. Τι ακριβώς συγκρίνετε;

Το premium+ πακέτο του D+ κάνει 58,83+φπα 18% = 69,41 ευρώ.

edit: Τα ισπανικά μου δεν είναι και τόσο καλά, δεν είναι εκτός η Barca και η Real αλλά λέει πως μία από τις δύο θα είναι μέσα. Επίσης δεν αναφέρει Champions League, αλλά μόνο Europa League.

Το ότι η Nova δεν έχει ειδικό μίνι πακέτο για τους φανατικούς της Superleague δε λέει κάτι.

Last edited:

To Deportes+ + Liga 2 που είναι κάτι σαν το sport pack της Nova, βγαίνει στα 46,5 ευρώ με το ΦΠΑ.

Ελα ντε.....?

Αν έχω καταλάβει καλά, μιλάμε για 16 ευρώ για 1 κανάλι, που έχει μόνο μέρος του πρωταθλήματος. Πολλά δεν είναι;

ίσως φαίνονται πολλά αλλά μιλάμε για μετάδοση ισπανικού πρωταθλήματος και πρέπει να λάβουμε υπόψη το ποσό που καλείται να πληρώσει η κάθε πλατφόρμα για τη μετάδοση του. σε αυτο τον τομέα δεν υπάρχει σύγκριση με τα δικαιώματα του ελληνικού.

Προσφορα: (oferta)
3 αγωνες τη μερα το Liga: 17,7 euro
8 αγωνες τη μερα το Liga2: 20 euro
Ενας αγωνας οπωσδηποτε ρεαλ ή μπαρτσα.
Συμπερασμα: Ξεφουσκωνει παντου το τοπι.

Φίλε μου, μακάρι να παίρναμε όλοι και 1500 και 2000. Εγώ δε βλέπω πουθενά αυτόν τον πλούτο που αναφέρεις. Να ζητήσω λοιπόν από τον Arno περίπου 300% αύξηση, γιατί μου πίνει το αίμα και θησαυρίζει αυτός; Δε το νομίζω, βιοπαλαιστής είναι κι αυτός που ίσα ίσα τα φέρνει βόλτα. Αν τον έβλεπα έξω με Bugatti,ναι, θα του ζήταγα παραπάνω. Αλλά δεν έχει Bugatti.

Επειδή 2-3 επιχειρηματίες είναι ζάμπλουτοι, δε σημαίνει πως όλοι δουλεύουμε γι' αυτούς. Η μέση επιχείρηση έχει 3-4 εργαζόμενους, βλέπεις κανέναν να θησαυρίζει;
Και αν ειχε θα ηταν μαγκιά του, αλλα έτσι είναι εδώ Ελλάδα να μην την δούμε όλοι αφεντικά... αρε μπράβο φιλοσοφία που έχουμε ώρες-ώρες. Και κάτι ακόμα, γράφουμε για να κάνουμε τρολ ή για να περνάμε την ώρα μας? γιατί βλέπω οτι όλοι συγκρίνουμε ανομία πράματα και λεμε τα ιδια και τα ιδια.
Ακόμα είναι νωρίς για να κάνετε μέτρο σύγκρισης τα δυο πακέτα Ελλάδος, για τα του εξωτερικού δεν μας ενδιαφέρει διότι εκεί υπάρχει κράτος και αλληλεγγύη από τους πολίτες. Για εδω Ελλάδα είναι οτι αρπάξει το μαχόμενο το κράτος, άρα αφού δεν υπάρχει κράτος τότε κάνει ότι θέλει ο καθένας.
Αυτά είχα να πω από μέρος μου, και φυσικά δεν έχω τίποτα με τον malakudi-bye-

Last edited:
Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον στην παρούσα συζήτηση να αναφέρονται συνδρομές σε πακέτα της Νόβας της τάξεως μερικών δεκάδων ευρώ λες και τα euros είναι μαρουλόφυλλα!!!
AFADF0.gif
Και να υποστηρίζεται από μερικούς ότι η τιμή της Νόβα είναι λογική, δεν ακριβή κλπ.

Η τιμή της Νόβας όχι μόνο είναι ακριβή H TIΜΗ ΤΗΣ ΝΟΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ αποκλείοντας εμάς τους ξενιτεμένους Έλληνες λόγω απαγορευτικής τιμής να βλέπουμε τα ελληνικά κανάλια της Πατρίδας και να περιοριζόμαστε αναγκαστικά στο FTA κανάλι της ERT-WORLD.

Έπρεπε να υπάρχουνε και στην Πατρίδα μας οι συνδρομητικοί πάροχοι που υπάρχουνε εδώ στην Τσεχία και να βλέπατε σε πόσους υπέρμαχους συνδρομητές θα είχε περιοριστεί η Nόβα
tdown.gif
.

Να αναφέρω για παράδειγμα το πακέτο της UPC με 80 συνδρομητικά ψηφιακά κανάλια το ένα καλύτερο από το άλλο (ανάμεσα τους και 11 HD κανάλια) όλα μεταγλωττισμένα και παράλληλα με πρόσβαση στο Ιντερνετ με ταχύτητα 60MBITs. Και όλα αυτά στην τιμή των 650 τσέχικων κορονών (27ευρω) τον μήνα
a0210.gif
.

Και για τους τηλεθεατές που τους δικαιολογώ απόλυτα που δεν έχουνε η δεν θέλουνε να πληρώσουνε για μηνιάτικη συνδρομή ούτε μια δεκάρα τσακιστή υπάρχει η προσφορά της CSlink με αγορά εφάπαξ με 1790 τσέχικες κορόνες (73ευρω) της συνδρομητικής κάρτας CSlink απεριόριστου χρόνου με 24 κανάλια από τα οποία 3 HD κανάλια, συν ένα μήνα δωρεάν άλλα 29 συνδρομητικά κανάλια, συν δορυφορικό ψηφιακό δέκτη, συν παραβολικό κάτοπτρο, συν single LNB
a0210.gif
. (Βλέπε σχετικά εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056237949&postcount=441)

Αυτές είναι πραγματικές προσφορές που είναι αποτέλεσμα του θεμιτού ανταγωνισμού μεταξύ των συνδρομητικών παρόχων που αποβαίνουνε προς όφελος των τηλεθεατών της Τσεχίας και όχι το πανάκριβο πακέτο της Νόβας.

Tasos.cz
fahne90.gif

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Η NOVA με τα παλια δεδομενα (μισθοι 1000 ευρω και πανω για ιδιωτικο τομεα και 1200-4000 για δημοσιο τομεα) ας πουμε οτι ηταν σχετικα λογικες.

Στην εποχη ομως των περικοπων 50% σε ολους τους μισθους πλεον πρεπει να το ξανασκεφτουν.

Ειδικα το πακετο με τις ταινιες εχει πολλα περιθωρια να πεσει προς τα κατω.

Για το ποδοσφαιρο δεν μπορω να πω το ιδιο γιατι πληρωνουν τα δικαιωματα πολυ ακριβα.

Ισπανικη επίγεια συνδρομητική golt

Πριμερα:
http://www.goltelevision.com/competicion?pr=1
4 παιχνίδια τη βδομάδα, πάντα με ρεαλ ή μπάρτσα

liga adelante:
http://www.goltelevision.com/competicion?pr=2
2 παιχνίδια τη βδομάδα

ισπανικό κύπελλο:
http://www.goltelevision.com/competicion?pr=4
2-4 παιχνίδια την αγωνιστική

champions league
http://www.goltelevision.com/competicion?pr=3
112 παιχνίδια τη σεζον

premier league
http://www.goltelevision.com/competicion?pr=6
2-5 παιχνίδια την αγωνιστική

ligue 1
http://www.goltelevision.com/competicion?pr=7
1-2 Παιχνίδια την αγωνιστική

Επίσης: ρωσσικό, βελγικό, πορτογαλικό, πρωταθλήματα εκουαδορ-κολομβίας (!), libertadores, sudamericana και γερμανικό κύπελλο. Έχει πάρει και όλο το euro 2012.

Τελική τιμή το μήνα: 16,90 (χωρις φπα)
(τ αφεντικό τρελλάθηκε....)

Δορυφορική συνδρομητική digital+

8 παιχνίδια τη βδομάδα από πριμερα, πάντα με ρεαλ ή μπάρτσα, ισπανικό κύπελλο, europa league..
http://tienda.plus.es/
Τελική τιμή: 16,95 το μήνα

Το πλήρες πακέτο αθλητικών, το οποίο ΔΕΝ έχει champions league, το δίνει 37 ευρώ.
Τη ζημιά στο canal+ την έκανε η mediapro, η οποία και αμφισβήτησε το μονοπώλιό της στα δικαιώματα του ποδοσφαίρου και έκανε γερό μπάσιμο. Σα να λέμε ο οτε να μπει και να διεκδικήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και κατοπιν να το δώσει στους συνδρομητές του στη μισή τιμή απ οτι ο ανταγωνιστής (Νομίζω κάτι παρόμοιο είχε γίνει με τον alpha digital ή όχι;). Προτου γίνουν όλα αυτά τα όμορφα η συνδρομή στο d+ κόστιζε κάπου 60 ευρω, μπορούσες όμως να δεις μπάλα πληρώνοντας μόνο για τον αγώνα που ήθελες (ppv).
Ίδια γεύση και στην ιταλία, όπου μετά το "σπασιμο" της μονοκρατορίας του sky italiα απο τη mediaset και την αείμνηστη dahlia, το προϊόν έπεσε σε τιμή..

Last edited:

Τη ζημιά στο canal+ την έκανε η mediapro, η οποία και αμφισβήτησε το μονοπώλιό της στα δικαιώματα του ποδοσφαίρου και έκανε γερό μπάσιμο. Σα να λέμε ο οτε να μπει και να διεκδικήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και κατοπιν να το δώσει στους συνδρομητές του στη μισή τιμή απ οτι ο ανταγωνιστής (Νομίζω κάτι παρόμοιο είχε γίνει με τον alpha digital ή όχι;). Προτου γίνουν όλα αυτά τα όμορφα η συνδρομή στο d+ κόστιζε κάπου 60 ευρω, μπορούσες όμως να δεις μπάλα πληρώνοντας μόνο για τον αγώνα που ήθελες (ppv).
Ίδια γεύση και στην ιταλία, όπου μετά το "σπασιμο" της μονοκρατορίας του sky italiα απο τη mediaset και την αείμνηστη dahlia, το προϊόν έπεσε σε τιμή..
Δεν ειδα τον οτε να κανει κανενα μπασιμο οχι για super leauge αλλα ουτε για cl el ενω ειχε ολα το πεδιο ελευθερο για μπασιματα πριν απο 10 μερες!Γιατι αραγε?

Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω το 'κολλημα' που εχετε...
Αν ειναι ακριβη η νοβα μην βαζετε..
ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικο να παρετε οτι σας-μας-σερβιρουν!
Προτεινει μια τιμη..συμβωνεις? Ολα καλα.
Ειναι πολλα? Δεν βαζεις!!!
Δεν σου φτανουν-ενω πριν για τον x-λογο σου εφταναν?
Την κοβεις την συνδεση μεχρι να καταλαβουν οτι το προιον τους ειναι πλεον ακριβο.
ΑΝ ΔΕΝ γκρινιαξετε (δηλαδη διακοπη συνδρομης) ΜΗΝ περιμενετε να σας λυπηθει καμια ΝΟΒΑ.
Σε καμια ομως περιπτωση δεν σε υποχρεωνει κανενας να ξοδευεις το μηνα 60-70 .
Να καταβετε επιτελους οτι την δυναμη την εχουμε εμεις σαν καταναλωτες.

Η εναρξη του ΟΤΕ ειναι ελπιδοφορα γιατι πιστευω οτι θα εντυνει τον ανταγωνισμο.
Θα το δουμε ομως στην πορεια αυτο.

(Αν και με τα παιδια που τρεξανε να βαλουν νοβα μονο και μονο για να θαυμαζουν τον αιωνιο πρωταθλητη :drummer:προσωπικα δεν εχω καμια ελπιδα)