NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Μη κολλάμε στις λέξεις, προσθέτω και το φίλαθλος δίπλα στο οπαδός. Το νόημα ήταν ότι όλες οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ενδιαφέρουν πολλούς, είτε μένουν επαρχία είτε στις μεγάλες πόλεις.

Η διευρυμένη βάση του ΟΤΕ είναι οι 30.000 (και αν) συνδρομητές;
Άντε να βγάλει και η νόβα αποτελέσματα Q2 2012, να δούμε και την εκεί μείωση.

Έβγαλε οικονομικά στοιχεία και η νόβα:

Συνδρομητές τέλος Αυγούστου 2012: 330.645 (μειωμένοι κάτα -19.343 από Αύγουστο 2011).

Εντάξει, ο ένας έχει 330.000, ο άλλος έχει 30.000. Τα αποτελέσματα 3ου τριμήνου ίσως δείξουν τάση παγείωσης, ή κάποια μεταστροφή.
Αντιγράφω από το δελτίο τύπου:

• Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 η διοίκηση εντατικοποίησε την προσπάθεια
προσαρμογής της κοστολογικής βάσης του Ομίλου στα νέα δεδομένα του
διαθέσιμου εισοδήματος των ελληνικών νοικοκυριών – δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση
στις δαπάνες της συνδρομητικής τηλεόρασης. _ς αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών
ο Όμιλος έχει υπογράψει μια σειρά από συμφωνίες επαναδιαπραγμάτευσης με
προμηθευτές τηλεοπτικού περιεχομένου (αθλητικού, στούντιο και θεματικού
προγράμματος) – συχνά συνδυάζοντας μια μείωση του τιμοκαταλόγου με βελτίωση
του προσφερόμενου προγράμματος προς όφελος των συνδρομητών μας. Η
επαναδιαπραγμάτευση με την SuperLeague που ολοκληρώθηκε στα μέσα
Αυγούστου αποτελεί ένα πρόσφατο παράδειγμα μια τέτοιας συμφωνίας του Ομίλου.

Πού την είδαν τη μείωση οι αθεόφοβοι?:flipout:

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

ο οτε μαζι με την iptv του και το δορυφορικο φτανει τους 100.000!μεχρι του χρονου μπορει η νοβα να εχει φτασει στους 200.000 και και ο οτε 150-200.000 !!!!!!!βεβαια λογω των πολυ υψηλων τιμων που εχει και του μειομενου αθλητικου περιεχομενου σε σχεσυ με τον οτε!!!!!!!

Γύρω στις 80.000 αθροιστικά έχει ο οτε.
Μόνη περίπτωση να ανέβει αισθητά είναι να πάρει το αγγλικό, να προσθέσει κινηματογραφικό υλικό, να φτιάξει στοιχειωδώς το epg του και γενικώς να λειτουργήσει επαγγελματικά (τώρα λειτουργεί σαν ερασιτέχνης, κάτι που φυσικά δεν δικαιολογείται γιατί κλείνει 4 χρόνια στην αγορά).

Πολύ θα ήθελα να δω αριθμό συνδρομητών Nova τέλος Ιουλίου. Να δούμε πόσοι το έχουν ουσιαστικά μόνο για τα ποδόσφαιρα και κάθε καλοκαίρι το κόβουν για κανά τρίμηνο (όπως κάνω κι εγώ άλλωστε).

Εντάξει, ο ένας έχει 330.000, ο άλλος έχει 30.000.

Το 30.000 του ΟΤΕ είναι δική μου (άνω) εκτίμηση. Μάλλον είναι λιγότεροι από τόσους. Για κάποιο λόγο, δεν έδωσε στοιχεία στην τελευταία ενημέρωση, παρά μόνο αριθμό συνολικών συνδρομητών (και δορυφορικού και IPTV). Θεώρησα ότι όλη η αύξηση έγινε στο δορυφορικό κομμάτι, που είναι μια υπόθεση.

Μόνη περίπτωση να ανέβει αισθητά είναι να πάρει το αγγλικό, να προσθέσει κινηματογραφικό υλικό, να φτιάξει στοιχειωδώς το epg του και γενικώς να λειτουργήσει επαγγελματικά (τώρα λειτουργεί σαν ερασιτέχνης, κάτι που φυσικά δεν δικαιολογείται γιατί κλείνει 4 χρόνια στην αγορά).

Τον έχουμε δει και τον "επαγγελματισμό" της NOVA τόσα χρόνια. Ειδικά μετά την αγορά απο την Forthnet που έπρεπε να περιμενεις μιση ωρα στο τηλεφωνο για να μιλησεις στο helpdesk.

Τον έχουμε δει και τον "επαγγελματισμό" της NOVA τόσα χρόνια. Ειδικά μετά την αγορά απο την Forthnet που έπρεπε να περιμενεις μιση ωρα στο τηλεφωνο για να μιλησεις στο helpdesk.

Ακόμα πρέπει να περιμένεις τόσο...

Eίναι αλήθεια ότι η nova σε υποχρεώνει να ακούσεις το 20λεπτο juke box της...:chinese:
Ερασιτεχνισμό στον οτε εννοώ άλλα πράγματα.
Το ότι το epg είναι ακόμα τραγικό, σε ταινίες δεν αναφέρουν συντελεστές, σε παιχνίδια δεν έχει κανένα επιπλέον στοιχείο, η πλοήγηση είναι βασανιστική.
Το ότι έχουν αξιόλογα κανάλια όπως το ESPN Classic και το iconcerts και δεν τα διαφημίζουν στοιχειωδώς.
Το ότι δεν μπορούν να φτιάξουν ένα στοιχειώδες trailer-promotion της προκοπής. Βασικές γνώσεις μιξάζ-μοντάζ, απουσιάζουν από τον οτε...
Και πολλά-πολλά ακόμα που δεν τα αναφέρω,γιατί θα φάω καμιά μήνυση από τον Τσαμάζ!:idea:

Το ότι το epg είναι ακόμα τραγικό, σε ταινίες δεν αναφέρουν συντελεστές, σε παιχνίδια δεν έχει κανένα επιπλέον στοιχείο, η πλοήγηση είναι βασανιστική.
Το ότι έχουν αξιόλογα κανάλια όπως το ESPN Classic και το iconcerts και δεν τα διαφημίζουν στοιχειωδώς.
Το ότι δεν μπορούν να φτιάξουν ένα στοιχειώδες trailer-promotion της προκοπής. Βασικές γνώσεις μιξάζ-μοντάζ, απουσιάζουν από τον οτε...
Και πολλά-πολλά ακόμα που δεν τα αναφέρω,γιατί θα φάω καμιά μήνυση από τον Τσαμάζ!:idea:

Έχεις ΟΤΕ ή τα έκανες αντιγραφή από το site nova-fanboy.gr?

Επειδή είχα NOVA 9 χρόνια (πάντα το Full pack) και η εταιρεία αυτή ήταν τραγική σε όλα τα ζητήματα (εικόνα VHS στα κανάλια SD , δέκτης PACE που έχει γίνει ανέκδοτο , απαράδεκτη εξυπηρέτηση , χρέωση ακόμη και των καναλιών HD κτλ κτλ.) βρήκα την ευκαιρία με τον OTE TV και την κοπάνησα.

Εύχομαι να ξυπνήσουν και άλλοι σιγά σιγά και να κάνουν το ίδιο.

Αν μελλοντικά βγει και τρίτη εταιρεία και έχει καλύτερες τιμές/υπηρεσίες από τον OTE θα την κάνω για εκεί.

Όποιος είναι κολλημένος και κοιτάζει την κάθε NOVA/ΟΤΕ και όχι το συμφέρον του τον εαυτό του ζημιώνει.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Ενας από τους βασικούς μετόχους (ξένος) της εταιρίας αρνήθηκε να μπει στην άυξηση του μετοχικού .......Αρχισαν τα οργανα

Kαι οτέ έχω και nova έχω και δεν έχω πρόβλημα να κλείσουν και οι δύο ( ήδη τσεκάρω πακέτα όπως το JSC sports pack).
Έχω γράψει επανειλημμένα για τη υψηλή χρέωση της nova.:cool4:

Eίναι αλήθεια ότι η nova σε υποχρεώνει να ακούσεις το 20λεπτο juke box της...:chinese:
Ερασιτεχνισμό στον οτε εννοώ άλλα πράγματα.

-Nova EPG, γτπκ...
-Ούτε η Nova διαφημίζει κανάλια. Έμφαση δίνει μόνο στα 'δικά της', κάτι NS HD2, NC3, κλπ.. Χώρια ότι ενώ αρχικά έδινε το 3D και σε sports pack, χωρίς καμία ενημέρωση το έκοψε προφανώς επειδή είναι HD και ο τσάμπας πέθανε.
-Τα trailers δεν τα φτιάχνει ο ΟΤΕ αλλά κάποια εταιρία παραγωγής. Προσωπικά δεν τα έχω βρει άσχημα και οι διαφημίσεις που έχει κάνει είναι αρκετά καλές.
-Ερασιτεχνισμός Nova-> 'Αφήστε τον αποκωδικοποιητή ανοικτό'. 2.5 χρόνια τώρα και δεν έχουν διορθώσει παιδικές ασθένειες. Επικοινώνησα με την Pace και οι άνθρωποι μου είπαν

"it is Nova who determines the hardware and software on this product and not Pace, if they chose to add this function they would be able to implement it via software."

Το καλύτερο, από την Nova και το τεχνικό τμήμα μου έλεγαν 'δεν το υλοποιεί η pace'. Μιλάμε για κοροϊδία.

-Ερασιτεχνισμός 2-> Την προηγούμενη Παρασκευή πήρα τηλ στις 8:00μμ για να κάνω επανασύνδεση. Αν ζήταγες να μιλήσεις με αντιπρόσωπο, έπαιρνες ένα μεγαλοπρεπές 'οι γραμμές είναι κατειλημμένες, προσπαθήστε ξανά αργότερα'. Μέχρι τις 9:30μμ έπαιρνα το ίδιο μήνυμα. Call center σου λέει μετά...

Last edited:

Kαι οτέ έχω και nova έχω και δεν έχω πρόβλημα να κλείσουν και οι δύο ( ήδη τσεκάρω πακέτα όπως το JSC sports pack).

να εχεις Μητσο...γιατι εαν κλεισουν θα μεινει πολυ κοσμος ανεργος.
προτιμω να παραμεινουν και οι 2 ανοιχτοι και ας ειναι ακριβοι.
εαν καταφερνουν με υψηλα τιμολογια και επιβιωνουν,μαγκια τους.
ετσι κι`αλλιως ομως,ο οτε ειναι ηδη χαμηλα(γι`αυτα που προσφερει)και η νοβα εδω και αρκετο καιρο,εχει πτωτικες τασεις..

Προφανώς υπερέβαλα...
Εννοώ ότι σαν καταναλωτής επιθυμώ το καλύτερο, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.
Ο οτέ έχει σωστή τιμή.
Η nova είναι ακριβή (ακόμα και με την έκπτωση 20% μέσω forthnet).
Aκόμα αναμένω μία-έστω μικρή-μείωση στο full pack...