NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Προφανώς υπερέβαλα...
Εννοώ ότι σαν καταναλωτής επιθυμώ το καλύτερο, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.
Ο οτέ έχει σωστή τιμή.
Η nova είναι ακριβή (ακόμα και με την έκπτωση 20% μέσω forthnet).
Aκόμα αναμένω μία-έστω μικρή-μείωση στο full pack...

θα πεσει ή θα κλεισει-δεν μπορει να κανει αλλιως...

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

nova vs otesat = 62,5 (μονο sd) vs 19,90 (με κάποια hd)

Χαοτική διαφορά για να βλέπουμε τηλεόραση.....

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

nova vs otesat = 62,5 (μονο sd) vs 19,90 (με κάποια hd)

Χαοτική διαφορά για να βλέπουμε τηλεόραση.....

τα τσουβαλιασες τωρα και τα εκανες ενα ρε Μητσο....!
ειπαμε-το καθενα εχει τα συν του και τα πλην του.
αναλογως τι θελει ο καθενας να δει...

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Είναι 61,92 το sd full pack για nova και 24,88 ευρώ το full pack και με hd για ΟΤΕ (η τιμή των 19,90 είναι για πελάτες ΟΤΕ). Δε συζητείται ότι η τιμή των 61,92 ευρώ είναι πολύ υψηλή...

Last edited:
Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Είναι 61,92 το sd full pack για nova και 28 ευρώ το full pack και με hd για ΟΤΕ (η τιμή των 19,90 είναι για πελάτες ΟΤΕ). Δε συζητείται ότι η τιμή των 61,92 ευρώ είναι πολύ υψηλή...

με συνδυαστικα προγραμματα,βγαινει λιγοτερο.
ειδικα με τις προσφορες που βγαζει κατα καιρους,βγαινει ακομα πιο φθηνα.
σαν στανταρ τιμη,παραμενει οντως πολυ ακριβη για τα οικονομικα δεδομενα της χωρας.

Ο οτέ είναι στα 25 ευρώ. Στα 28 μετατρέπεται με την πάροδο ενός έτους (αν ανανεώσεις μάλλον θα μένει στα 25 πάλι).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Εμ αυτό είναι το κακό ότι πρεπει να παντρευτείς και την απαραδεκτη τηλεφωνία/ιντερνετ της forthnet .

Να κάνει την προσφορά χωρίς συνδυασμό .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

με συνδυαστικα προγραμματα,βγαινει λιγοτερο.
ειδικα με τις προσφορες που βγαζει κατα καιρους,βγαινει ακομα πιο φθηνα.
σαν στανταρ τιμη,παραμενει οντως πολυ ακριβη για τα οικονομικα δεδομενα της χωρας.
Σωστά. Έβαλα τις "σκέτες" τιμές.
Ο οτέ είναι στα 25 ευρώ. Στα 28 μετατρέπεται με την πάροδο ενός έτους (αν ανανεώσεις μάλλον θα μένει στα 25 πάλι).
Το διόρθωσα. 24,88 ευρώ. Ευχαριστώ για την παρατήρηση.

Last edited:

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω: με τόσο χαμηλές τιμές του ΟΤΕ, γιατί δεν βλέπουμε σημαντική ροή πελατών σε αυτόν;
Ο λόγος με τα ελέυθερα κανάλια δεν υπάρχει πλέον. Τι εμποδίζει την μετάβαση; Το ελληνικό πρωτάθλημα;

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω: με τόσο χαμηλές τιμές του ΟΤΕ, γιατί δεν βλέπουμε σημαντική ροή πελατών σε αυτόν;
Ο λόγος με τα ελέυθερα κανάλια δεν υπάρχει πλέον. Τι εμποδίζει την μετάβαση; Το ελληνικό πρωτάθλημα;

επισης μισοι απο του υπαρχοντες συνδρομητες πρεπει να ειναι καφετεριες κλπ...

Το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εμπροσθοφυλακή και ταυτόχρονα και ανάχωμα της nova, είναι γεγονός.
Το ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν βλέπεται, είναι εξίσου αδιαμφισβήτητο.
Η nova έχανε πρωταθλήματα, αλλά ταυτόχρονα "κλείδωνε" πιο πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα.
Πιστεύω ότι το επόμενο τρίμηνο θα έχει αύξηση συνδρομητών.
Εξαιρετικό το ισπανικό, πολύ ενδιαφέρον (αν και πεσμένο) το ιταλικό, χαζεύεις άνετα το γερμανικό με τα απρόβλεπτα αποτελέσματα και τα γεμάτα γήπεδα, αλλά...
Η nova έχει ακόμα το premium πακέτο με αγγλικό, champions league, europa league και euroleague.
Και βέβαια ανώτερο πακέτο σε ταινίες και ντοκυμαντέρ.
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που ο κόσμος δεν έλκεται από τον οτέ, ας μην τα αναφέρουμε όλα.:chinese:

Last edited:

Ρε παιδιά, έχω μία απορία... βλέπω όλους να γράφετε πως σας ενδιαφέρει πάρα πολύ το c.l και το e.l. Ως γνωστόν, οι αγώνες γίνονται την ίδια ώρα οπότε μπορείς να δεις μόνο 1 αγώνα live, όχι όλους. Ομοίως κ για γιουρόπα, που μπορείς να δεις 2 αγώνες στις 8 κ 10 το βράδυ. Μη μιλήσω για την αγγλία, που ΔΕΝ θα δείτε Liverpool-Arsenal αυτή την Κυριακή κ απ' ότι έχω διαβάσει ούτε Liverpool-Man utd... Οπότε εξηγήστε μου κάποιος γτ δικαιολογούνται τα 62+5 ευρώ που ζητάει η νόβα κατά την άποψή σας.... Εκτός κι αν όλοι σας βλέπετε τα υπόλοιπα παιχνίδια μαγνητοσκόπηση...

ΥΓ κ γω που δεν έχω νόβα πλέον, τους ίδιους αγώνες θα βλέπω σύνολο με εσάς, λόγω ERT HD και TF1 που είναι ελεύθερο στο δορυφόρο του οτε. Ομοίως για γιουρόπα ΑΝΤ1 και W9, επίσης ελεύθερο στο δορυφόρο... (πέρυσι αυτά τα 2 ελεύθερα κανάλια είχαν δικαιώματα, δεν ξέρω για φέτος αν εξακολουθήσουν να δείχνουν live παιχνίδια)

Ρε παιδιά τι τα γράφετε και τα ξαναγράφετε; Αν κάποιος θέλει να δει Αγγλικό, Ισπανικό, Γερμανικό, CL, Europa League, κτλ έχει πολλές επιλογές από ελεύθερα σε διάφορους δορυφόρους και ακόμα περισσότερες και πάρα πολύ οικονομικές σε συνδρομητικά (βλέπε al Jazeera Sports, κτλ).

Το θέμα είναι το Ελληνικό! Έλληνες είμαστε, το Ελληνικό μας ενδιαφέρει... Αυτό μπορείς να το δεις ΜΟΝΟ στη Νόβα, και απ' ότι έχω δει και μερικούς αγώνες δείχνει και στο Βουλγάρικο Dolce Sport.

Είναι σαν την παροιμία που λέει "δεν έχουμε φαΐ να φάμε, πίνουμε σόδα να χωνέψουμε". Καλά όλα τα άλλα πρωταθλήματα, αλλά άμα δεν έχεις το δικό σου το ντόπιο τι να κουβεντιάζουμε...

Εμένα που με ενδιαφέρουν οι ταινίες, πες μου ένα λόγο να επιλέξω ΟΤΕ και όχι nova.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εμπροσθοφυλακή και ταυτόχρονα και ανάχωμα της nova, είναι γεγονός.
Το ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν βλέπεται, είναι εξίσου αδιαμφισβήτητο.
Η nova έχανε πρωταθλήματα, αλλά ταυτόχρονα "κλείδωνε" πιο πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα.
Πιστεύω ότι το επόμενο τρίμηνο θα έχει αύξηση συνδρομητών.
Εξαιρετικό το ισπανικό, πολύ ενδιαφέρον (αν και πεσμένο) το ιταλικό, χαζεύεις άνετα το γερμανικό με τα απρόβλεπτα αποτελέσματα και τα γεμάτα γήπεδα, αλλά...
Η nova έχει ακόμα το premium πακέτο με αγγλικό, champions league, europa league και euroleague.
Και βέβαια ανώτερο πακέτο σε ταινίες και ντοκυμαντέρ.
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που ο κόσμος δεν έλκεται από τον οτέ, ας μην τα αναφέρουμε όλα.:chinese:

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες . . .

Οπως τα λεει ο φίλος tiniakos ειναι για τις ταινιες. Δυστυχως κανένας τους δεν καλυπτει ΠΛΗΡΩΣ. Προσωπικά όμως εαν εχει καποιος ΟΤΕ, μπορει με μια μικρή ανοχή στο ΒΙΛΑΤΖ ΣΙΝΕΜΑ και εκμεταλλευομενος τη χαμηλη τιμη σε σχεση με τη ΝΟΒΑ, να δινει αντι για 60 να δώσει 35 και εκει μεσα να συμπεριλάβει και οποιο κοστος επιπλέον για να δει και καποιους τιτλους (on demand). Η ΝΟΒΑ συμφερει στα χαρτιά λογω χαρτοφυλακίου αλλά δυστυχως λογω μειωσης κοστους έχει υπογράψει τα μικρά πλεον πακέτα με τις εταιρειες διανομης που εχει σαν αποτελεσμα την ραγδαια αυξηση των επαναλήψεων. Αρα επειδη το εχω ψαξει το θεμα υπαρχουν περιπτωσεις που μεσα σε μια ολοκληρη εβδομαδα δεν μπορει καποιος να βρει να δει σχεδον τιποτα.
Μετα βεβαια και τις τελευταιες ανακοινώσεις της εταιρειας σχετικά με το μελλον των υπηρεσιων που παραθέτω:

• Στην ενίσχυση των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας εκμεταλλευόμενος τόσο την εμπειρία του στην
ανάπτυξη των υπηρεσιών Ηigh Δefinition (HD) και 3-D όσο και τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες.

ίσως δουμε τη δημιουργία του videoclub που απο περυσι παιζει γερά για να ξεκινήσει πράγμα που ίσως γείρει την πλάστιγγα υπερ της ΝΟΒΑ στις ταινιες σαν πιο ολοκληρωμένη λύση αλλά οχι απαραίτητα και την φθηνότερη. Ισως απλα αξιοποιήσει επιτελους τις συμφωνίες που έχει συνάψει προς οφελος μας και οχι απλά προς προστασία της απο τον ΟΤΕ δεδομένου οτι οι συβάσεις που έχει ειναι με ολα τα στουντιο.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Για να συνάψει συμφωνίες η Νοβα θέλει χρήμα και αν δεν καλυφτεί από την αυξηση τότε δεν έχει συμφωνίες .

Αυτά τα λέει στο ενημερωτικό για να συμμετέχει ο κόσμος στην αυξηση αλλά ....δεν νομίζω ....