NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

τα τσουβαλιασες τωρα και τα εκανες ενα ρε Μητσο....!
ειπαμε-το καθενα εχει τα συν του και τα πλην του.
αναλογως τι θελει ο καθενας να δει...

να το πω αλλιώς?
750 /χρόνο vs 238,8 /χρόνο

500 ολόκληρα ευρουλάκια κέρδος στην τσέπη μου κάθε χρόνο.
για κάποιους είναι ένας μισθός, για άλλους τίποτα.
ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και πράττει.
προσωπικά το οικονομικό ήταν αυτό που με έκανε να διαλέξω.
και δεν το μετανοιώνω μιας και θεωρώ οτι ο ΟΤΕ έχει κλάσεις ανώτερη εικόνα απο την Nova οπότε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

να το πω αλλιώς?

O OTE κάνει 238,8 ευρώ το χρόνο μόνο αν είσαι συνδρομητής τηλεφωνίας ΟΤΕ. Όμως τότε αντίστοιχα (αν είσαι συνδρομητής τηλεφωνίας Forthnet) η Nova έχει χαμηλότερη τιμή και όχι 750.
To 750 πρέπει να το συγκρίνεις με το 28*12=336

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

O OTE κάνει 238,8 ευρώ το χρόνο μόνο αν είσαι συνδρομητής τηλεφωνίας ΟΤΕ. Όμως τότε αντίστοιχα (αν είσαι συνδρομητής τηλεφωνίας Forthnet) η Nova έχει χαμηλότερη τιμή και όχι 750.
To 750 πρέπει να το συγκρίνεις με το 28*12=336

Την σύγκριση την κάνω με τα δικά μου δεδομένα και τα δικά μου δεδομένα, (συνδρομητής οτε όπως πολύ σωστά επισήμανες) λένε αυτό που αρχικά έγραψα.
Μου το είπαν βέβαια κι αυτό, να την κάνω απο τον οτε και να πάω forthnet για να μου έρχεται πιο φτηνά η λυπητερή..
Γέλασα κι έφυγα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

να το πω αλλιώς?

500 ολόκληρα ευρουλάκια κέρδος στην τσέπη μου κάθε χρόνο.
για κάποιους είναι ένας μισθός, για άλλους τίποτα.
ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και πράττει.
προσωπικά το οικονομικό ήταν αυτό που με έκανε να διαλέξω.
και δεν το μετανοιώνω μιας και θεωρώ οτι ο ΟΤΕ έχει κλάσεις ανώτερη εικόνα απο την Nova οπότε...

βρε ομοιως-λεφτα δεν τρεχουν απο τα πατζακια.
εαν το κρινεις καθαρα οικονομικα,δεν συζηταμε ποιος βγαινει νικητης.
σαν περιεχομενο ομως,συνεχιζει να πρωταγωνιστει η νοβα.
εγω βεβαια την εχω ακομα,λογω ιδιαιτερης περιπτωσης.
μιση τιμη,ελευθερη καρτα.
μετα τον Φλεβαρη,θα δω..

Ενω τα 200 καναλια ειναι πολυ φρεσκα.

Βαλε λιγο ζουγκλα τβ καλυτερα και ασε τη νοβα.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ενω τα 200 καναλια ειναι πολυ φρεσκα.

Βαλε λιγο ζουγκλα τβ καλυτερα και ασε τη νοβα.

Την έχω ΗΔΗ αφήσει...Παρελθόν η Nova,μονο για οπαδούς της Super Λίγδας αξίζει πια.Λίαν Συντόμως το κλείνει το Μαγαζί

Την έχω ΗΔΗ αφήσει...Παρελθόν η Nova,μονο για οπαδούς της Super Λίγδας αξίζει πια.Λίαν Συντόμως το κλείνει το Μαγαζί

Αμα κλεισει την π@π@ρα παλι εμεις θα την φαμε. Μην περιμενεις 19,90 τοτε. Προς το παρον η οτετβ εφαρμοζει καροτο μεθοδο οπως και η cyta.

Re: Nova vs OTEsat...

Η προσφορά 12+2 μήνες για το OTEtv έληξε 31-08-2012 όπως είχε γραφτεί.
Στο otetv.gr εμφανίζεται ακόμη αλλά στο oteshop έχει βγει.
Ένα μικρούλη πλεονέκτημα από τον ote χάθηκε αλλά είμαστε σε αναμονή παράτασης της προσφοράς ή ίσως και κάποιας καλύτερης προσφοράς κίνησης από τον Ote.
Έχω την αίσθηση ότι ο OTE ετοιμάζει μεγάλο κτύπημα στη νόβα (Ταινίες α´προβολής,HD νέα κανάλια,νέα πακέτα ή μείωση των υπαρχόντων ή σούπερ προσφορές).
Αναμένουμε λοιπόν.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

οποιος σέβεται την τσέπη του,σε αυτούς τους δύσκολους Καιρούς,και θέλει να έχει κάτι παραπάνω στην TV του,παίρνει OTEtv,και αυτά που του λείπουν,Super Λίγδα:furious3:,Champions League και Europa League πάει τα βλέπει με Παρεΐτσα στο Καφενείο η στην Καφετερια.
Άσε που οι Ομάδες μας το πολύ μέχρι Δεκέμβρη θα παίξουν,σιγά μην Προκριθεί καμια.:award:Μετά πάλι Super Λίγδα:furious3:,το μονο Όπλο που έχει μείνει πλέον στην Nova,και ο μονος λόγος να γίνει κανεις Συνδρομητής.:BDBDG54:

Απόλυτα ικανοποιημένος ο πεθερός μου από τη μετακίνηση του στο otetv.
Αυτά που τον ευχαριστούν είναι το ote cinema, τα ντοκιμαντέρ σε hd και το 4e.
Δύσκολα θα γύριζε στη νοβα μου λέει λόγω τιμής πρώτα και λόγω περιεχομένου δεύτερα.

θεωρει σημαντικο και αξιο προς συνδρομη το 4ε? το ακουσαμε και αυτο.

ειμαι σιγουροσ οτι αμα δεν τον επριζες να αλλαξει μια χαρα ευχαριστημενος ηταν και με το start pack της nova

Last edited by a moderator:

Sorry, συμforumίτη αλλά αφεντικό στην τσέπη κανενός δεν μπορείς να γίνεις. Λές ότι έπριζε τον πεθερό του ενώ εσύ μας πρίζεις με την Nova σε thread του ΟΤΕ SAT. To γνωρίζουμε ότι είχες OTETV παλαιότερα(λιγότερα κανάλια και IPTV) και δεν έμεινες ευχαριστημένος αλλά δεν έχουν και οι υπόλοιποι δικαίωμα κρίσης σε αυτό που οι ίδιοι πληρώνουν?Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για αυτά που γράφει-λέει. Νοιώθω καταπιεσμένος να βάλω ένα πακέτο με ~40 κανάλια (χωρίς να έχω forthnet) και να μην εκμεταλευτώ με το ~20αρικο τα ~59 κανάλια και HD.

ελα sakels πες την αληθεια,υπαλληλος της nova εισαι.

δεν ειμαι, αλλα αν με θελουν, παω να τους ξεστραβωσω.

Να σημειώσουμε μόνο ότι το 4Ε είναι ελεύθερο κανάλι.

Έχεις δίκιο Serafeim στον Hellasat2 με MPEG2 (για εμένα ελαφρώς χειρότερη εικόνα από τον ΟΤΕTV MPEG4). Και ο δικός μου πατέρας όλο αυτό παρακολουθεί και NatGeoWild HD με τους κροκόδειλους γμτ!Δε πειράζει όμως έχει την υπενθύμιση και όταν τη βάζω αλλάζει μόνο του κανάλι.τότε με ρωτάει τι έγινε και του λέω ότι τελείωσε το κανάλι για σήμερα!Όταν το ανακαλύψει -λέμε τώρα- θα έχουμε πολύ πλάκα.

θεωρει σημαντικο και αξιο προς συνδρομη το 4ε? το ακουσαμε και αυτο.

ειμαι σιγουροσ οτι αμα δεν τον επριζες να αλλαξει μια χαρα ευχαριστημενος ηταν και με το start pack της nova
Δεν τον πίεσα καθόλου.
Λάθος συμπεράσματα βγάζεις sakels.
Και απορώ γιατι υποστηρίζεις τη νοβα σαν τρελός απο τη στιγμή που της τα σκας και χοντρά και δε θα σκάει εκείνη.
Το 4ε για κάποιον που έχει Ορθόδοξα Χριστιανικά βιώματα και όχι μόνο είναι πολυ αξιόλογο κανάλι.