NOVA vs Cosmote TV

Μπορεί κάποιος να μου πει με λογικά επιχειρήματα εφόσον η Premier League κοστίζει 8.4 εκ το χρόνο πως γίνεται η Super League να κοστίζει 30 (αν βγάλουμε και τα 7.5 του ΟΠΑΠ που δίνονται δώρο στην NOVA βγαίνει γύρω στα 23)?

Λογικο επιχειρημα που να το δικαιολογει δεν πιστευω οτι υπαρχει. Η απαντηση στην ερωτηση σου ομως δινει και μια εικονα του γιατι φτασαμε (μεταξυ και πολλων αλλων) εδω που φτασαμε ως χωρα....

Re: Nova vs OTEsat...

Μπορεί κάποιος να μου πει με λογικά επιχειρήματα εφόσον η Premier League κοστίζει 8.4 εκ το χρόνο πως γίνεται η Super League να κοστίζει 30 (αν βγάλουμε και τα 7.5 του ΟΠΑΠ που δίνονται δώρο στην NOVA βγαίνει γύρω στα 23)?

Η αρχικη συμφωνια ηταν 44 μυρια για 3 χρονια αλλα μετα η Nova κατι επικαλεστηκε δεν θυμαμαι τι και θα πληρωσει 33 μυρια για 3 χρονια (11 το χρονο) για ενα πρωταθλημα που σε συγκριση με το αγγλικο δεν ειναι η μερα με τη νυχτα αλλα κατι πολυ περισσοτερο...

η premier κοστιζει 8,4?

για κανε καλυτερα την αθροιση απο ολες τις χωρες να δεις ποσο βγαινει...

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Δημήτρη συμφωνώ με τα λεγόμενά σου μέχρι τελείας !
Ήμουν Νόβα για αυτή την καψούρα, τον γαύρο κ για μόνο τα εκτός έδρας, γιατί στα εντός έχω διαρκείας.
Την έκοψα όμως, έχω ήδη βάλει ΟΤΕ εδώ και καιρό και για τα εκτός έδρας, να είναι καλά το internet...

Μιχαλη-κι`εγω περιμενω να τελειωσει η συμβαση με forthnet(κανα μηνα ακομα)για να δω πως θα το κουμανταρω.
θα παω πακετο οτε ή θα μεινω forthnet τηλεφωνια και otetv δορυφορικα.το ψαχνω για να δω τι με συμφερει,στο κομματι broadband.
οσο αναφορα το θεμα του νηματος(γιατι ξεφυγαμε και λιγο..)δεν υπαρχει ουδεμια αμφισβητηση οτι ο οτε εκανε τρομερη κινηση εναντι του αντιπαλου του.
για εμενα το καλυτερο πρωταθλημα,που αξιζει να βλεπεις οτι αγωνας και να διεξαγεται.
τις ομαδες μας,σε κανα καφε ή φιλο και εαν ποτε συνερθει η νοβα,το ξανα-συζηταμε...:antlers:

Last edited by a moderator:

εισαι φαν Ολυμπιακος ή Παναθηναικος.παιζει αγωνας μεταξυ τους και δεν εχεις νοβα,αλλα εχεις σπιτι οτετιβι και μεταδισει Μπαρτσελονα-Ρεαλ την ιδια ωρα. θες να μου πεις τωρα,οτι δεν θα ψαξεις τροπο να δεις το ντερμπι(?)και θα κατσεις σπιτι να δεις το ελ κλασικο..?μην τρελαθουμε κιολας..!! οσο για την τιμη,υποπτευομαι οτι θα τσιμπησει προς τα επανω λιγο...
Ο καθένας έχει την τρέλα τους. Έγω από τις παρέες μου που βλέπω όταν έχει ντέρμπι με την ομάδα τους τρελαίνονται και θέλουν να δουν τον αγώνα οπωσδήποτε.Πάντα θα θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας είτε είναι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Εκεί ποντάρει και η Νόβα.

Πρώτα απ' όλα ο δείκτης value for price του ΟΤΕ σε σχέση με τη ΝΟΒΑ είναι αρκετά μεγαλύτερος...Η πολιτική προώθησης νέων καναλιών(SD and HD) του ΟΤΕ χωρίς αύξηση τιμής δείχνει ξεκάθαρα πως ο ΟΤΕ σέβεται τον πελάτη σε σχέση με τη ΝΟΒΑ που τόσα χρόνια ΕΚΛΕΒΕ τον συνδρομητή...Τώρα έχετε δίκιο εσείς που θέλετε να βλέπετε την ομάδα σας αλλά σημασία έχει το περιβάλλον που αγωνίζεται η ομάδα σας(χάλια γήπεδα,καθόλου φίλαθλους παρά μόνο οπαδούς,διοργάνωση από τη super league(που είσαι ΕΠΟ?),άσχετους και επικίνδυνους διαιτητές κ.α) μου θυμίζεται αυτούς τους έλληνες που θέλουν να ψηφίζουν ακόμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...

Φιλε xman εγω εκανα την ερωτηση/γκαλοπ για το αν καποιος θα πληρωνε 15 euro μηνιαιως για τα 7 Novasports. Ετσι οπως το θετεις εσυ ειναι σιγουρο οτι η απωλεια του αγγλικου πρωταθληματος δεν αρκει να γινει το 31 σε 15 . Η προταση μου ομως εχει να κανει και με δυο δεδομενα :
1) Εδω και καιρο ο κοσμος φωναζει οτι η τιμολογιακη πολιτικη της Nova ειναι εκτος πραγματικοτητας οποτε αυτο το 31 δεν δικαιολογηται, και οτι
2) Με μια τετοια κινηση 15 Euro/ 7 Novasports , κανει μια κινηση αντεπιθεσης, η οποια θα δημιουργουσε αισθηση ,αφου ο κοσμος θελει να βλεπει το εγχωριο πρωταθλημα (οχι μονο) και την ομαδα του και ετσι θα προσελκυε κατα τη γνωμη μου μεγαλο αριθμο πελατων .
Εγω προσωπικα ειμαι πρωην συνδρομητης Nova απο εποχης Filmnet , εχω διακοψει απο περυσι και εχω βαλει ΟΤΕ αλλα μια τετοια κινηση θα με ξαναεκανε πελατη (και) της Nova.

Αυτή τη συλλογιστική την αντιλαμβάνομαι καλύτερα :).

Δεν είμαι σίγουρος ότι η διαφορά sportspack-value pack=15 ευρώ είναι μια ρεαλιστική πρόταση και όχι ευσεβείς πόθοι, αλλά συμμερίζομαι τη σκέψη σου με μεγαλύτερη συμπάθεια από κάποιον που θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει 50+% μείωση τιμών επειδή η nova έχασε το αγγλικό!!

Δε βγαίνει συμπέρασμα έτσι. Αυτή την τιμή μάλλον την πληρώνουν πολύ λίγοι. Θυμίζω την προσφορά των ομάδων της Superleague, ένα χρόνο sport pack στα 299 ευρώ. Δηλαδή μόλις 5 ευρώ παραπάνω από το start pack (δεν υπάρχει πια value pack). Επίσης, αρκετοί έχουν το sport pack στην τιμή των 29,90 (πρώην value pack), όταν καταργήθηκε το value pack. Άλλοι το έχουν στα 35 ευρώ - τους ζητήθηκαν 5 ευρώ παραπάνω. Γενικά ο καθένας πληρώνει ότι κάτσει. Χάος.

αυτό που γράφεις ενισχύει ακόμη περισσότερο τις σκέψεις μου, μιας και παρουσίασα το πιο ακραίο σενάριο---διαφορά τιμής sports pack-value pack.

Το point μου ήταν ότι θεωρώ καφενειακού επιπέδου την επιχειρηματολογία "επειδή η nova έχασε το αγγλικό, πρέπει αύριο να έχει 15 τα 7 αθλητικά κανάλια/20 το sports pack κλπ." Η αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής (θεμιτό και επιθυμητό αίτημα) δεν μπορεί και δεν πρόκεται να γίνει σε τόσο μεγάλο βάθμο επειδή το 2013-14 σε σχέση με το 2012-13 δε θα δείχνει το αγγλικό

8.4 εκ κοστίζει εδώ, που δεν ενδιαφέρει τόσο όσο το τοπικό πρωτάθλημα. Στο ΗΒ τα δικαιώματα τριετίας πουλήθηκαν 3 δις λίρες (!) στα 2 εμπλεκόμενα κανάλια: http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...r-League-sell-TV-rights-3-billion-BT-Sky.html

Και φυσικά ΔΕΝ αξίζει τόσο ούτε εκεί. Αλλά αφού το χρήμα πρέπει να κινείται, και ο sky uk είναι από τους λίγους μη-προβληματικούς δορυφορικούς παρόχους, καλά κάνουν και τα δίνουν.

Πρώτα απ' όλα ο δείκτης value for price του ΟΤΕ σε σχέση με τη ΝΟΒΑ είναι αρκετά μεγαλύτερος...Η πολιτική προώθησης νέων καναλιών(SD and HD) του ΟΤΕ χωρίς αύξηση τιμής δείχνει ξεκάθαρα πως ο ΟΤΕ σέβεται τον πελάτη σε σχέση με τη ΝΟΒΑ που τόσα χρόνια ΕΚΛΕΒΕ τον συνδρομητή...Τώρα έχετε δίκιο εσείς που θέλετε να βλέπετε την ομάδα σας αλλά σημασία έχει το περιβάλλον που αγωνίζεται η ομάδα σας(χάλια γήπεδα,καθόλου φίλαθλους παρά μόνο οπαδούς,διοργάνωση από τη super league(που είσαι ΕΠΟ?),άσχετους και επικίνδυνους διαιτητές κ.α) μου θυμίζεται αυτούς τους έλληνες που θέλουν να ψηφίζουν ακόμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...

Αυτά τα αιώνια κολλήματα του Έλληνα κατέστρεψαν τη χώρα.

κανω την ιδια ερωτηση:

εισαι φαν Ολυμπιακος ή Παναθηναικος.παιζει αγωνας μεταξυ τους και δεν εχεις νοβα,αλλα εχεις σπιτι οτετιβι και μεταδισει Μπαρτσελονα-Ρεαλ την ιδια ωρα.
θες να μου πεις τωρα,οτι δεν θα ψαξεις τροπο να δεις το ντερμπι(?)και θα κατσεις σπιτι να δεις το ελ κλασικο..?

με λιγα λογια,μου λες τωρα,οτι επειδη το πρωταθλημα μας ειναι χαλια-ενω παρακολουθουσες πριν 6-7 χρονια που ηταν καλυτερο-ξαφνικα τωρα δεν εισαι π.χ ολυμπιακος και δεν σε ενδιαφερει το Ελληνικο πρωταθλημα,
ή οτι παρεμεινες ολυμπιακος,αλλα δεν βλεπεις αγωνες πρωταθληματος,παρα μονο τους αγωνες του οσφπ,στο CL και στο EL...?
και στην τελικη,αλλαξε κατι τα τελευταια χρονια τοσο δραματικα,εκτος του οτι εχει πεσει η αναταγωνιστηκοτητα λογω οικονομικων προβληματων?
ποσο καλυτερο πρωταθλημα δηλαδη εβλεπες τα προηγουμενα χρονια?
στησιματα και κακες διαιτησιες δεν βλεπεις σε αλλο πρωταθλημα δηλαδη?
και μου συγκρινεις τον αθλητισμο με την πολιτικη?εχει καμια σχεση η καψουρα των ομαδων μας με τα κολληματα πολιτικων ιδεων καποιων?τι συγκριση ειναι τωρα αυτη?
προφανως ανηκεις στην κατηγορια "μου αρεσει η μπαλα και ειμαι με αυτον που παιζει καλυτερα..".
οπως και να εχει επιλογες του καθενος ειναι..

Εγω παντως που εχω την Christmas Offer και αναφερει κιολας στο συμβολαιο το αγγλικο πρωταθλημα οταν τελειωσει το Μαϊο θα τους παρω τηλ και θα τους κανω παζαρια με τα HD (αν δεν τα εχουν δωσει τσαμπα σε ολους μεχρι τοτε) και με το Novasports 2 (ισως και το 3 αν δωσουν δωρεαν τα HD) καθως θελω να βλεπω και το ελληνικο πρωταθλημα και τo champions league αλλα και την Euroleague αλλιως θα προτεινω μειωση τιμης καθως αυτοι αθετησαν το συμβολαιο...

Δεν είναι έτσι. Με αυτη τη λογικη, επειδη προσεθεσαν το action24 θα μπορούσαν να μας χρεώνουν επιπλέον. Δεν είναι έτσι.
Είπαμε και παραπάνω. Η πιο value,for,money, επιλογη είναι OTE TV ΚΑΙ την αγαπημένη μας ομαδα στο καφε. Να έχουμε και λίγη καζούρα.....:)
Και Ασε την nova να επανέλθει και τα λεμε, όπως λέει ο φίλος παραπάνω....

Εγω παντως που εχω την Christmas Offer και αναφερει κιολας στο συμβολαιο το αγγλικο πρωταθλημα οταν τελειωσει το Μαϊο θα τους παρω τηλ και θα τους κανω παζαρια με τα HD (αν δεν τα εχουν δωσει τσαμπα σε ολους μεχρι τοτε) και με το Novasports 2 (ισως και το 3 αν δωσουν δωρεαν τα HD) καθως θελω να βλεπω και το ελληνικο πρωταθλημα και τo champions league αλλα και την Euroleague αλλιως θα προτεινω μειωση τιμης καθως αυτοι αθετησαν το συμβολαιο...

Τα παζαρια γινωνται οταν εχεις τα λεφτα στο χερι και οχι οταν εχεις υπογραψει 12μηνο συμβολαιο.

Τα παζαρια γινωνται οταν εχεις τα λεφτα στο χερι και οχι οταν εχεις υπογραψει 12μηνο συμβολαιο.

Γι αυτο μου αλλαξε το συμβολαιο η Forthnet οταν τους εκανα φασαρια για την καθυτερηση της μετακομισης της γραμμης ADSL/τηλεφωνου σε αλλο σπιτι περσι απο εκει που πληρωνα 25 ευρω μου το κατεβασε στα 18 και τοτε 12μηνο ειχα...

με λιγα λογια,μου λες τωρα,οτι επειδη το πρωταθλημα μας ειναι χαλια-ενω παρακολουθουσες πριν 6-7 χρονια που ηταν καλυτερο-ξαφνικα τωρα δεν εισαι π.χ ολυμπιακος και δεν σε ενδιαφερει το Ελληνικο πρωταθλημα,
ή οτι παρεμεινες ολυμπιακος,αλλα δεν βλεπεις αγωνες πρωταθληματος,παρα μονο τους αγωνες του οσφπ,στο CL και στο EL...?
και στην τελικη,αλλαξε κατι τα τελευταια χρονια τοσο δραματικα,εκτος του οτι εχει πεσει η αναταγωνιστηκοτητα λογω οικονομικων προβληματων?
ποσο καλυτερο πρωταθλημα δηλαδη εβλεπες τα προηγουμενα χρονια?

Συγκρίνεις δηλαδή τους παίχτες που είχε η ΑΕΚ , ο Άρης και ο Παναθηναϊκός ή ακόμη και η Λάρισα με τους παίχτες που έχουν σήμερα?

Εκτός αν το ότι από τον Ριβάλντο , τον Σκόκο τον Μπλάνκο τον Κόκε και τον Σισέ/Λέτο που πήγαμε στον Αρκούδα και τον Τοτσέ δεν υπάρχει διαφορά.

κανω την ιδια ερωτηση:

εισαι φαν Ολυμπιακος ή Παναθηναικος.παιζει αγωνας μεταξυ τους και δεν εχεις νοβα,αλλα εχεις σπιτι οτετιβι και μεταδισει Μπαρτσελονα-Ρεαλ την ιδια ωρα.
θες να μου πεις τωρα,οτι δεν θα ψαξεις τροπο να δεις το ντερμπι(?)και θα κατσεις σπιτι να δεις το ελ κλασικο..?

Μιας και κάνεις ερώτηση να δώσω την δική μου απάντηση: Όχι, την ώρα που θα παίζει Ολυμπιακός - Παναθηναικός πάντα θα ψάξω τρόπο να δω το παιχνίδι και δε θα κάτσω να δω άλλον αγώνα. Μάλλον οριακά θα το κάνω και στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ενώ παλιά θα είχα την ίδια κάψα (να μη το χάσω δηλαδή) και για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Και μη νομίζεις ότι δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά δρώμενα ιδιαίτερα, ακριβώς το αντίθετο. Πολύ ωραία. Μετά τι γίνεται; Ρωτάω να μάθω πόσα πρέπει να δώσω για να δω αυτούς τους 5-6 αγώνες το χρόνο (που είναι οι μόνοι που μπορώ να πω ότι με καίνε) και βλέπω ότι πρέπει να δίνω 52 ευρώ κάθε μήνα για να έχω αυτό το προνόμιο;;; Λυπάμαι παιδιά, τόσα πολλά λεφτά, για τόσο λίγο (και ποσοτικά και ποιοτικά) θέαμα ούτε στις "καλές" εποχές δεν δικαιολογούντο. Εφόσον έχω πάντα την εναλλακτική να πάω με φίλους έξω να το δώ και να περάσω ακόμα καλύτερα θα το κάνω άνετα. Αυτές οι ελάχιστες φορές εξάλλου είναι και ευκαιρία για έξοδο.

Αντίθετα, με 20 ευρώ έχω διαθέσιμες ΚΑΘΕ ΣΚ 3-4 (τώρα ακόμα περισσότερες) ματσάρες από τα κορυφαία πρωταθλήματα που ακόμα και αν δεν με νοιάζει ποιός θα κερδίσει τελικά, ξέρω ότι θα περάσω πολύ ευχάριστα την ώρα μου αν κάτσω σπίτι, απλά επειδή τυχαίνει να μου αρέσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο γενικά. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα του πακέτου του ΟΤΕ. Κανείς δε ζεί και αναπνέει ούτε για το Αγγλικό ούτε για το Ισπανικό αλλά όταν σε "στουμπώνουν" με τόσες ποιοτικές επιλογές ζητώντας ένα τόσο χαμηλό αντίτιμο, τότε η επιλογή είναι σαφής.

Το ενδιαφέρον σου να αποκτήσεις ένα αγαθό περισσότερο από ένα άλλο είναι μόνο ένας παράγοντας. Ποτέ αυτό όμως δεν παίζει μόνο του στην τελική σου απόφαση. Σε μια πρώτη βάση οι περισσότεροι λογικά θα προτιμούσαν το ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν όμως έρχεται και η ώρα του κόστους, οι τιμές της Nova καταφέρνουν να "αφανίσουν" την πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων, και τελικά "επιζούν" μόνο οι πραγματικά εξαρτημένοι/παθιασμένοι με το συγκεκριμένο προιόν (δεν κατακρίνω, ο καθείς με τα πάθη του!) και αυτοί οι οποίοι έχουν μια (και δύο και τρεις) παραπάνω άνεση. Επειδή μάλιστα οι συγκεκριμένοι είναι δύσκολο να μην αποκτήσουν το προιόν αυτό και επειδή τελικά μόνο τέτοιοι πελάτες θα μείνουν, δε θα ήταν άστοχο από πλευράς της να κάνει αν όχι αύξηση τιμών, διατήρηση στα ίδια επίπεδα και μην παραξενευτεί κανένας. Τους πελάτες που τα βάζουν κάτω, συγκρίνουν και αποφασίζουν είχε αρχίσει να τους χάνει εδώ και καιρό και με τις τελευταίες εξελίξεις έκανε το τελειωτικό διώξιμο. Οι εκλεκτοί που απέμειναν θα συνεχίσουν να πληρώνουν σχεδόν ανεξαρτήτως αντιτίμου.

Το προβλημα ειναι οτι στην πραγματικοτητα δεν ενδιαφερομαστε για το Ελληνικο πρωταθλημα στο συνολο του αλλα για τις ομαδες μας και μονο.Ειδικα φετος που το επιπεδο και το ενδιαφερον του πρωταθληματος εχει πεσει υπαρχει ακομα περισσοτερο ενδιααφερον.Αληθεια ποσοι καθονται να δουν αλλο αγωνα Ελληνικου πρωταθληματος εκτος της ομαδας μας που υποστηριζει ο καθενας;
Αν εχει σε αλλο καναλι αγωνα απο μεγαλο πρωταθλημα της Ευρωπης ο περισσοτερος κοσμος αυτο θα δει.
Το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι μεν μια μεγαλη προσθηκη για την Ελλαδα αλλα δεν μπορει να κρατησει μονο του ενα δορυφορικο πακετο.

προφανώς δικαίωμά σου να ζητήσεις ό,τι θέλεις, φοβάμαι όμως ότι είτε έχεις παρανοήσει κάτι είτε προσπαθείς συνειδητά να το διαστρεβλώσεις.

Το "για πάντα" που ήταν το σλόγκαν της προσφοράς αναφέρονταν στην τιμή και όχι στο περιεχόμενο των καναλιών.

Η nova σού υποσχέθηκε ότι θα βλέπεις αυτά τα κανάλια σε αυτήν την τιμή *για πάντα*, σου υποσχέθηκε τι θα περιλαμβάνεται στο ns1 όσο έχει τις σχετικές διοργανώσεις, δε σου υποσχέθηκε ότι θα βλέπεις *για πάντα* super league/premier league κλπ. στο ns1 γιατί προφανώς δεν είναι αυτονόητο ότι θα τα έχει στο μπουκέτο της *για πάντα*. Αν όσο έχει αυτές τις διοργανώσεις δεν τηρεί αυτό που υποσχέθηκε, το καταλαβαίνω να διαμαρτύρεσαι, αν δεν έχει όμως τις διοργανώσεις, δε θα εβγάζα ιδιαίτερο νόημα σε πιθανή διαμαρτυρία σου...

Όσο για το επιχείρημα ότι "εγώ θέλω να βλέπω και το ελληνικο πρωταθλημα και τo champions league αλλα και την Euroleague", πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος συνδρομητής που πληρώνει μεγαλύτερο πακέτο από το δικό σου και δε θέλει να τα βλέπει αυτά πληρώνοντας το δικό σου πακέτο;