NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Η νόβα ανέκαθεν εκμεταλλευόταν το θεσμικό πρόβλημα των επιγείων αναλογικών καναλιών στην Ελληνική επικράτεια, γι αυτό και δεν είναι τυχαία η μεγάλη κωλυσιεργία στην επίγεια ψηφιακή μετάβαση, διότι τα ελληνικά κανάλια θα είχαν ήδη πάψει να είναι ελκυστικό προϊόν για τις συνδρομητικές πλατφόρμες (θα κατέβαιναν απλά μέσω DVB-T)… Δεν θα ξεχάσω την πρότερη περίοδο της νόβα, έτος 2000, συνδρομή 14900 `η 15500 δραχμές (45-50 ευρώ μηνιαία συνδρομή), κανάλια «Filmnet, Filmstar, Supersport/Fox Kids, Discovery, Cartoon Network/TCM, BBC World (με ελληνικούς υπότιτλους) και CNN», καθώς και τα επίγεια αναλογικά κανάλια. Mε ενδιέφεραν μόνο τα κινηματογραφικά και τα κανάλια ντοκιμαντέρ και ήμουν υποχρεωμένος να πληρώνω full pack… Σήμερα, τα κινηματογραφικά κανάλια της νόβα κοστίζουν 25 ευρώ το τετράμηνο, στο προπληρωμένο πακέτο «Nova in a Box», άραγε γιατί να μην ισχύει η ίδια τιμή και όλο το χρόνο…
Σε μια χώρα που οι πολίτες της δεν έχουν καταναλωτική συνείδηση, μπορούν πολύ εύκολα να γίνονται θύματα των πολυεθνικών εταιριών, εξάλλου γιατί το ΙΚΕΑ `η γενικότερα τα σουπερμάρκετ πουλάνε τα ίδια προϊόντα πιο ακριβά στη χώρα μας, από ότι σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το πρόβλημα είναι και δικό μας `η μάλλον μόνο δικό μας και όχι των πολυεθνικών, που βρήκαν γόνιμο έδαφος για να μας χορεύουν… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άγγλο καταναλωτή, το 2004 σε περίπτερο του Συντάγματος (Ολυμπιάδα 2004), όταν ακόμα δεν είχε γίνει η ρύθμιση τιμής των 50 λεπτών για το μικρό μπουκάλι νερό, που το γύρισε πίσω στο ψυγείο, όταν του είπε ο ασύδοτος περιπτεράς ότι κοστίζει 1 ευρώ… Όταν θα αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση και θα μάθουμε να λέμε όχι στη εκμετάλλευση, π.χ. «προϊόντα τύπου Χυμός Λακωνίας (100% φυσικό πορτοκάλι), 1.50 ευρώ στο Μασουτη και 1.25 ευρώ στο Βερόπουλο (δεν θα πάω στο Μασουτη), θα πάω στο Βερόπουλο (τα παραδείγματα μπορεί να είναι τυχαία `η αληθινά)»… Έτσι και τα κανάλια του Μερντοχ (Fox Life, FX), η νόβα τα προσφέρει σήμερα με 30,90 ευρώ/το μήνα, όταν ξεκινήσουν τα πακέτα της ΟΤΕTV: «Entertainment Pack: 19/το μήνα (για συνδρομητές ΟΤΕ: 15,2/το μήνα)» και «Family Pack: 9,875 το μήνα (για συνδρομητές ΟΤΕ: 7,90/το μήνα)», θα έχω τη δυνατότητα να επιλέξω ένα από αυτά… Η συνδρομή μου στη νόβα τελειώνει ακριβώς τη μέρα που αρχίζει η OTE TV, τυχαίο δεν νομίζω…
Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τον ανταγωνισμό που μόνο όφελος θα είναι για μας, τους εν δυνάμει συνδρομητές, γιατί πιστεύω ότι και η νόβα θα αντιδράσει με οικονομικά πακέτα, ήδη μέσα στο δελτίο τύπου: http://rexsat.blogspot.com/2011/10/nova-2011-2012.html, αναφέρεται το Start Pack με 6.50 ευρώ το μήνα πάνω στο 2play (αλλά μόνο για συνδρομητές Forthnet)… :HTEHETH63:
+1

ΟΚ, το καλύτερο πακέτο για μπάλα είναι ένα επίγειο Ισπανικό. Μπορείτε να πάτε στην Ισπανία.

Συγκρίνουμε πορτοκάλια με μούσμουλα τώρα ...

Συμφωνω και εγω οτι η συγκριση ειναι λιγο ακυρη ...
Εγω εβαλα Νοβα με την προσφορα : τηλεφωνια+internet+Τηλεοραση(ολα εκτος ταινιες) = 53 ευρο+5 HD ...Αυτη την τιμη την θεωρω πολυ λογικη και για αυτα που δειχνει ...Αλλα 63 μονο για Νοβα δεν εδινα!!

ΟΚ, το καλύτερο πακέτο για μπάλα είναι ένα επίγειο Ισπανικό. Μπορείτε να πάτε στην Ισπανία.

Συγκρίνουμε πορτοκάλια με μούσμουλα τώρα ...
Τα ακράδαντα επιχειρήματά σου με έκαναν να αναθεωρήσω...τελικά το καλύτερο πακέτο για μπάλα είναι το επίγειο της νοβας. Σήμερα κιόλας παίρνω να κάνω συνδρομή.

Τα ακράδαντα επιχειρήματά σου με έκαναν να αναθεωρήσω...τελικά το καλύτερο πακέτο για μπάλα είναι το επίγειο της νοβας. Σήμερα κιόλας παίρνω να κάνω συνδρομή.

Το επίγειο της Νόβας είναι σκοπίμως ακριβό και χωρίς περιεχόμενο, για να φύγουν και οι τελευταίοι χρήστες. Είναι φανερό από την πολιτική που ακολουθείται.

Μιλάμε για δορυφορικά πακέτα και εσύ βρίσκεις ένα επίγειο που τυχαίνει να έχει φτηνή μπάλα. Είμαι σίγουρος πως επίγεια και ειδικά καλωδιακά θα βρεις πολλά φτηνότερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το D+ που ανέφερες παραπλανητικά είναι στα ίδια σχεδόν χρήματα όπως απέδειξα (3 ευρώ διαφορά) και δεν έχει CL.

Αυτά ήταν τα επιχειρήματα στα οποία δεν απάντησες και συνεχίζεις να αναφέρεις επίγειες πλατφόρμες που δεν έχουν σχέση. Και στην τελική δεν είναι το θέμα μας πόσο κάνει η μπάλα στην Ισπανία ή στην Ιορδανία, είναι τα δύο ελληνικά πακέτα, Nova και OTE.

Το επίγειο της Νόβας είναι σκοπίμως ακριβό και χωρίς περιεχόμενο, για να φύγουν και οι τελευταίοι χρήστες. Είναι φανερό από την πολιτική που ακολουθείται.
thank you, αυτό περίμενα ν ακούσω.

Μιλάμε για δορυφορικά πακέτα και εσύ βρίσκεις ένα επίγειο που τυχαίνει να έχει φτηνή μπάλα. Είμαι σίγουρος πως επίγεια και ειδικά καλωδιακά θα βρεις πολλά φτηνότερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το D+ που ανέφερες παραπλανητικά είναι στα ίδια σχεδόν χρήματα όπως απέδειξα (3 ευρώ διαφορά) και δεν έχει CL.
Το "τυχαίνει" μ άρεσε. Δηλαδή αυτοί δεν έδωσαν χρήματα ν αγοράσουν τα ποδόσφαιρα; Απλά τα δίνουν φθηνότερα επειδή δεν πληρώνουν ενοίκιο στο δορυφόρο. Βέβαια και επι εποχής filmnet (δεκαετία 90) η συνδρομή ήταν κανα 10000 δρχ. αλλα αυτό το παρακάμπτουμε..δεν πιστεύω να ήθελαν και τότε να διώξουν συνδρομητές (για να πάνε όμως που; αφού δεν υπήρχε νοβα...) - (αλήθεια γι αυτό έχεις να πεις κάτι;)
Για το d+ δεν έχω να πω κάτι, άλλωστε εγώ δε μιλάω για το d+, κι αυτό όμως όταν εμφανίστηκε ανταγωνιστής, κατέβασε και τιμές, ανέβασε και υπηρεσίες (έχοντας ήδη ppv)..

Αυτά ήταν τα επιχειρήματα στα οποία δεν απάντησες και συνεχίζεις να αναφέρεις επίγειες πλατφόρμες που δεν έχουν σχέση. Και στην τελική δεν είναι το θέμα μας πόσο κάνει η μπάλα στην Ισπανία ή στην Ιορδανία, είναι τα δύο ελληνικά πακέτα, Nova και OTE.
Και γιατί παρακαλώ; Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είμαστε και μεις και η ισπανια και η ολλανδια και η ιταλια κλπ. (οχι η ιορδανια). Δε δικαιούμαι σαν ευρωπαίος πολίτης να έχω ίσα δικαιώματα;

Στο μόνο που συμφωνούμε είναι ότι ο ανταγωνισμός θα ρίξει τις τιμές, όπως έγινε και σε άλλες χώρες. Τις έχει ήδη ρίξει άλλωστε, οι συνδυαστικές προσφορές και εκπτώσεις σίγουρα έγιναν λόγω του επερχόμενου ανταγωνισμού.

Έχεις ίσα δικαιώματα σε παιδεία, υγεία, συγκοινωνίες, υπηρεσίες; Το μόνο στραβό σε αυτή τη χώρα είναι η συνδρομητική τηλεόραση και η Nova;

Οσοι παντως κανουν συγκριση ολοκληρωμενων πακετων να λαβουν υποψιν τι ποιοτητα ιντερνετ τους προσφερεται στην καθε περιπτωση. Για την ποιοτητα τηλεφωνιας δε χρειαζεται να αναφερθουμε καθως οι εναλλακτικοι εχουν κανει καποια βηματα μπροστα ωστε να ειναι εφαμιλλοι του ΟΤΕ. Επισης, μην ξεχνατε οτι οποιο συνδυαστικο πακετο βγει απο τον ΟΤΕ λογω ΣΙΑ περναει απο τα χερια της "εναλλακτικης" ΕΕΤΤ ...

υγ. μην αρχισετε τα "το δικτυο ειναι του ΟΤΕ κλπ κλπ" , οσοι γνωριζουν ξερουν τι χρηματα δινει ο καθε εναλλακτικος για να πουλαει στο κοστος και να τα ριχνει στο διπλανο.

Στο μόνο που συμφωνούμε είναι ότι ο ανταγωνισμός θα ρίξει τις τιμές, όπως έγινε και σε άλλες χώρες. Τις έχει ήδη ρίξει άλλωστε, οι συνδυαστικές προσφορές και εκπτώσεις σίγουρα έγιναν λόγω του επερχόμενου ανταγωνισμού.
φορθνετ δεν έχει όλη η χώρα, κάποιος που μένει σε χωριό θα βάλει αναγκαστικά νοβα

Το μόνο στραβό σε αυτή τη χώρα είναι η συνδρομητική τηλεόραση και η Nova;
Σ αυτό το thread μιλάμε για τηλεόραση. Αν αρχίσουμε να μιλάμε και για τα υπόλοιπα, καλύτερα άστο..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Ναι αλλά τι δείχνουν αυτά τα κανάλια. Φαντάζομαι πακέτο χωρίς μηνιαία συνδρομή, δεν μπορεί να δείχνει ταινίες.
Τα εν λόγω κανάλια στην κυριολεξία ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
captain.gif
. Ταινίες , αθλητισμό, μουσική, ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, σήριαλ, θέματα γενικού περιεχομένου, κλπ. Μάλιστα υπάρχουνε κανάλια ειδικά και μόνο με ΤΑΙΝΙΕΣ όπως το NOVA CINEMA ή το PRIMA COOL, η μόνο αθλητικά κανάλια όπως το CT4, ή μόνο μουσικά κανάλια όπως το OCKO, ή μόνο ειδησεογραφικά κανάλια όπως το CT24 και το TA3.

Μια και αναφέρθηκες σε ταινίες , αρκετές πολύ καλές ταινίες μπορείς να δεις και σε υψηλή ανάλυση από τα τρία HD κανάλια (CT-HD, NOVA-HD και PRIMA-HD). Χρόνο να έχεις και θα χορτάσουνε τα μάτια σου από ταινίες. Μάλιστα οι ταινίες που προβάλλουνε τα κανάλια αυτά είναι ΟΛΕΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΕΣ με τέλεια μεταγλώττιση. Άλλωστε οι Τσέχοι αλλά και οι Σλοβάκοι φημίζουνται για την πολύ μεγάλη πείρα τους στη μεταγλώττιση των ταινιών .

Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και των αθλητικών υπάρχει πάλι το CT4 που πολλές φορές δείχνει και σε HD ποιότητα ποδόσφαιρο η άλλες αθλητικές συναντήσεις. Ποδόσφαιρο προσφέρει επίσης το σλοβάκικο STV1 η το STV2. Όποτε μεταδίδονται για παράδειγμα ζωντανές μεταδόσεις του Τσαμπιονς Λιγκ ή του Γιουροπα Λιγκ αν δε μου αρέσει ο αγώνας που δείχνει το CT4 ή αν θέλω να δω τι γίνεται με το άλλο ματς γυρνάω το κανάλι στην τηλεόραση στο STV1 ή στο STV2.

Και όλα αυτά χωρίς να πληρώσω δεκάρα τσακιστή για μηνιαία συνδρομή. Για αυτό είμαι εξοργισμένος ότι δεν μπορώ να δω με τον ίδιο τρόπο (χωρίς συνδρομή δηλαδή) τα ελληνικά κανάλια της Πατρίδας μας, της υπέροχης Ελλάδας μας
fahne90.gif
, επειδή η Nova ή ο ΟΤΕ απαιτούνε μηνιαία συνδρομή. Επιτρέψτε μου να βροντοφωνάξω σε αυτό το σημείο την φράση που αναφέρει πολύ εύστοχα ο φίλος the_player ....Λευτεριά στους φυλακισμένους τηλεθεατές... ορεεεε...
party.gif

Tasos.cz
fahne90.gif

Last edited:
Ε μαλλον και τα ιδιωτικα απαιτουν "συνδρομη" απο νοβα και οτε,

Επισης οτε και νοβα δεν θα πληρωνουν αναμεταδοτες για τα ιδιωτικα χωρις να βγαζουν κατι και αυτοι στην τελικη.

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Μεταγλωττισμένες ταινίες: μιλάμε απλά για τραγική εμπειρία θέασης...:smash:

Για κάποιους ναι Σεραφείμ, για την πλειοψηφία των πελατών όμως δεν είναι...μην κρίνετε από εμάς παίδες...

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Για κάποιους ναι Σεραφείμ, για την πλειοψηφία των πελατών όμως δεν είναι...
Υποθέτω φίλε AFam ότι δεν γνωρίζεις την τσεχική γλώσσα, διαπιστώνω όμως ότι είσαι σε θέση να αντιληφθείς ή έστω υποψιάζεσαι το υψηλό επίπεδο της τέλειας μεταγλώττισης που παρουσιάζεται στις μεταγλωττισμένες τσέχικες ταινίες, σε αντίθεση με την αρνητική κριτική του εν λόγω ατόμου που αν και αγνοεί τα τσέχικα απαξιώνει την τσέχικη μεταγλώττιση.

Σε συγχαίρω για την εύστοχη παρατήρησή σου. Τα χαιρετίσματα μου από την κρύα και βροχερή Τσεχία
action-smiley-069.gif
.

Πάντα φιλικά
Tasos.cz
fahne90.gif

Οσο τελια και να ειναι η μεταγλωτιση, ειναι μεταγλωτιση... (τραγικη δλδ)

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Υποθέτω φίλε AFam ότι δεν γνωρίζεις την τσεχική γλώσσα, διαπιστώνω όμως ότι είσαι σε θέση να αντιληφθείς ή έστω υποψιάζεσαι το υψηλό επίπεδο της τέλειας μεταγλώττισης που παρουσιάζεται στις μεταγλωττισμένες τσέχικες ταινίες, σε αντίθεση με την αρνητική κριτική του εν λόγω ατόμου που αν και αγνοεί τα τσέχικα απαξιώνει την τσέχικη μεταγλώττιση.

Σε συγχαίρω για την εύστοχη παρατήρησή σου. Τα χαιρετίσματα μου από την κρύα και βροχερή Τσεχία
action-smiley-069.gif
.

Πάντα φιλικά
Tasos.cz
fahne90.gif

Μια μεταγλώττιση ποτέ δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ερμηνεία του ηθοποιού. Είναι τραγικό να πηγαίνεις σε χώρες όπως η Γερμανία, και να συνειδητοποιείς ότι αρκετοί δεν έχουν ακούσει ποτέ την φωνή των περισσότερων ηθοποιών.
Απορώ μάλιστα πως είναι δυνατόν να συνηθίσει κανείς να βλέπει το στόμα να κινείται διαφορετικά, και να βγαίνει εντελώς άλλος ήχος.
Δεν είναι θέμα συγκεκριμένης μεταγλώττισης, είναι γενικότερο το θέμα.

Στη μεταγλώτηση παίζει μεγάλο ρόλο η δουλειά που κάνει το συνδρομητικό.Δεν ξέρω πως είναι στην Τσεχία αλλά στο Cyfra+ από ότι θυμάμαι χαμηλώνουν απλώς την Αγγλική φωνή και από πάνω ρίχνουν τα Πολωνικά.Αν ακούσει κάποιος προσεχτικά,ταυτόχρονα όταν μιλάει ο μεταγλωτιστής πολωνικά,ακούγονται αρκέτα χαμηλά οι αγγλικοί διάλογοι.