πλακα πλακα ο οτε βγηκε..
η νοβσ ομως σαν να κοιμαται λιγο....
Για πες μερικα καλητερα που εχει ο οτε σε σχεση με τη νοβα να γελασουμε λιγο.πολλα... ;-)
1)Καλητερη ποιοτητα απο που και ως που?καλυτερη ποιοτητα εικονας
επισης μπορει να κανει καποια καλη προσφορα
και να βαλει κανα νεο hd καναλι
θα σε χαλουσαν δηλαδη εσενα αυτα?
Δεν εχω 14αρα 10αρα crt εχω.Αλλα για πεσμου θελεις να μου πεις οτι το net ετ1 ετ3 skai discovery foxlife fx κτλ sd καναλια εχουν καλητερη ποιοτητα στον οτε?Μη με κανεις και γελαω!Εκτος αν αναφερεσαι στα hd καναλια που δεν εχουν διαφορα απο τα hd της νοβα σε ποιοτητα η στα 2 hd που εχει παραπανω.Κατι τελειως διαφορετικο αλλα και αδιαφορο γιατι τα συγκεκριμενα καναλια δεν εχουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ κανενα ενδιαφερων!1. μαλλον εχεισ ακομα crt τηλεοραση 14''
2. ειπα εγω οτι εχει βγαλει ανακοινωση? υποθετω οτι ισωσ γινει
3. το ιδιο με το 2
συμφωνω στο τελευταιο σχολιο σου
Δεν εχω 14αρα 10αρα crt εχω.Αλλα για πεσμου θελεις να μου πεις οτι το net ετ1 ετ3 skai discovery foxlife fx κτλ sd καναλια εχουν καλητερη ποιοτητα στον οτε?Μη με κανεις και γελαω!Εκτος αν αναφερεσαι στα hd καναλια που δεν εχουν διαφορα απο τα hd της νοβα σε ποιοτητα η στα 2 hd που εχει παραπανω.Κατι τελειως διαφορετικο αλλα και αδιαφορο γιατι τα συγκεκριμενα καναλια δεν εχουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ κανενα ενδιαφερων!
Γραφω καπου οτι εχουν μια χαρα ποιοτητα?Η εχουν καλη ποιοτητα?Ειπα οτι ειναι ιδια με του οτε!Διαβαστε πρωτα τι γραφω και μετα πειτε τα δικα σας!@Link
Αυτο το οτι τα sd καναλια της νοβα εχουν μια χαρα ποιοτητα μην το λες και παραεξω... Λεγε το στον εαυτο σου και δεν θα παρατηρεις pixel στην εικονα ουτε στα 10cm αποσταση απο την τιβι σου.
Αν και δεν λεγαμε αυτο αλλα σε αυτο με βρισκεις απολυτα συμφωνο και μακαρι να γινει!Και μαζι να χαμηλωσει τιμες!Και μεις λεμε οτι ειναι ευκαιρια να τα βελτιωσει η νοβα, τι δεν καταλαβες;
Αν αντιληφθεί ότι η ζυγαριά αρχίζει και γέρνει εις βάρος της -πιστεύω όχι άμεσα - θα αναγκαστεί να μειώσει τιμές , άλλωστε έχει κάνει και δημοσκόπηση η ίδια με αυτό το θέμα .!Και μαζι να χαμηλωσει τιμες!
Πανικόβλητη η γόβα,άρχισε να σβήνει ακόμα και τα Βιντεάκια Χρηστών του youtube με γκολ και φάσεις από την superleague!!!
(...)
Για του λόγου το Αληθές ψάξτε να δείτε φάσεις από το χτεσινό "derby"(λέμε τώρα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.