NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

πλακα πλακα ο οτε βγηκε.. :-)

η νοβσ ομως σαν να κοιμαται λιγο....

πλακα πλακα ο οτε βγηκε.. :-)

η νοβσ ομως σαν να κοιμαται λιγο....

δηλαδη τι πρεπει να κανει για να ξυπνησει; τι καλητερο υπαρχει;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

καλυτερη ποιοτητα εικονας

επισης μπορει να κανει καποια καλη προσφορα

και να βαλει κανα νεο hd καναλι

θα σε χαλουσαν δηλαδη εσενα αυτα?

καλυτερη ποιοτητα εικονας

επισης μπορει να κανει καποια καλη προσφορα

και να βαλει κανα νεο hd καναλι

θα σε χαλουσαν δηλαδη εσενα αυτα?
1)Καλητερη ποιοτητα απο που και ως που?
2)Ειναι μια υποθεση δικη σου-Μπορει να το κανει και η νοβα
3)Επισεις μια υποθεση δικη σου-Μπορει να το κανει και η νοβα
Καθολου δεν με χαλανε!Μια χαρα ειναι ο οτε αλλα πολυ πισω ακομα απο τη νοβα σε θεμα περιεχομενου προγραμματος!Μακαρι γρηγορα να την περασει!Ολοι θα το πουμε αν τα καταφερει αλλα οχι ακομα!:music-smiley-005:

1. μαλλον εχεισ ακομα crt τηλεοραση 14''
2. ειπα εγω οτι εχει βγαλει ανακοινωση? υποθετω οτι ισωσ γινει
3. το ιδιο με το 2

συμφωνω στο τελευταιο σχολιο σου

1. μαλλον εχεισ ακομα crt τηλεοραση 14''
2. ειπα εγω οτι εχει βγαλει ανακοινωση? υποθετω οτι ισωσ γινει
3. το ιδιο με το 2

συμφωνω στο τελευταιο σχολιο σου
Δεν εχω 14αρα 10αρα crt εχω.Αλλα για πεσμου θελεις να μου πεις οτι το net ετ1 ετ3 skai discovery foxlife fx κτλ sd καναλια εχουν καλητερη ποιοτητα στον οτε?Μη με κανεις και γελαω!Εκτος αν αναφερεσαι στα hd καναλια που δεν εχουν διαφορα απο τα hd της νοβα σε ποιοτητα η στα 2 hd που εχει παραπανω.Κατι τελειως διαφορετικο αλλα και αδιαφορο γιατι τα συγκεκριμενα καναλια δεν εχουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ κανενα ενδιαφερων!

Last edited:

παιδια μην τρελαθουμε κι ολας...η ποιοτητα των καναλιων στην νοβα ειναι χειροτερη και απο αναλογικο...στα Ελληνικα τουλαχιστον οπως και στα novasports απο 3 και μετα...

@Link

Αυτο το οτι τα sd καναλια της νοβα εχουν μια χαρα ποιοτητα μην το λες και παραεξω... Λεγε το στον εαυτο σου και δεν θα παρατηρεις pixel στην εικονα ουτε στα 10cm αποσταση απο την τιβι σου.

Δεν εχω 14αρα 10αρα crt εχω.Αλλα για πεσμου θελεις να μου πεις οτι το net ετ1 ετ3 skai discovery foxlife fx κτλ sd καναλια εχουν καλητερη ποιοτητα στον οτε?Μη με κανεις και γελαω!Εκτος αν αναφερεσαι στα hd καναλια που δεν εχουν διαφορα απο τα hd της νοβα σε ποιοτητα η στα 2 hd που εχει παραπανω.Κατι τελειως διαφορετικο αλλα και αδιαφορο γιατι τα συγκεκριμενα καναλια δεν εχουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ κανενα ενδιαφερων!

@Link

Αυτο το οτι τα sd καναλια της νοβα εχουν μια χαρα ποιοτητα μην το λες και παραεξω... Λεγε το στον εαυτο σου και δεν θα παρατηρεις pixel στην εικονα ουτε στα 10cm αποσταση απο την τιβι σου.
Γραφω καπου οτι εχουν μια χαρα ποιοτητα?Η εχουν καλη ποιοτητα?Ειπα οτι ειναι ιδια με του οτε!Διαβαστε πρωτα τι γραφω και μετα πειτε τα δικα σας!

Και μεις λεμε οτι ειναι ευκαιρια να τα βελτιωσει η νοβα, τι δεν καταλαβες;

Και μεις λεμε οτι ειναι ευκαιρια να τα βελτιωσει η νοβα, τι δεν καταλαβες;
Αν και δεν λεγαμε αυτο αλλα σε αυτο με βρισκεις απολυτα συμφωνο και μακαρι να γινει!Και μαζι να χαμηλωσει τιμες!

!Και μαζι να χαμηλωσει τιμες!
Αν αντιληφθεί ότι η ζυγαριά αρχίζει και γέρνει εις βάρος της -πιστεύω όχι άμεσα - θα αναγκαστεί να μειώσει τιμές , άλλωστε έχει κάνει και δημοσκόπηση η ίδια με αυτό το θέμα .

Βλέπω μια σιγουριά ότι το πακέτου του ΟΤΕ θα πουλήσει, και ότι η νόβα θα αναγκαστεί να αντιδράσει. Μένει να το δούμε.
Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται, γιατί δεν βλέπω κάτι στο πρόγραμμα του ΟΤΕ που να με συγκινεί...

Πανικόβλητη η γόβα,άρχισε να σβήνει ακόμα και τα Βιντεάκια Χρηστών του youtube με γκολ και φάσεις από την superleague!!!:bigcry:Αν δεν είναι αυτός Πανικός ,τι είναι?Αλλα να κάνει κάτι για τους σερβεραδες που έχουν φτάσει να βλέπουν τριπλάσιοι από όσους έχει συνδρομητές,δεν είναι ικανοί,τα Βιντεάκια που είναι και Κονσέρβα τους χάλασαν.:rifle:Είπα και εγώ έφυγαν οι Εβραίοι από την Γόβα και θα γίνει ποιο Ανθρώπινη Εταιρεία,ειδικά με την Κρίση αλλα αυτοί εδώ δεν παίζονται!:damnyou:Για του λόγου το Αληθές ψάξτε να δείτε φάσεις από το χτεσινό "derby"(λέμε τώρα)-bye-

Πανικόβλητη η γόβα,άρχισε να σβήνει ακόμα και τα Βιντεάκια Χρηστών του youtube με γκολ και φάσεις από την superleague!!!
(...)
Για του λόγου το Αληθές ψάξτε να δείτε φάσεις από το χτεσινό "derby"(λέμε τώρα)

Για να λεμε παντως και του στραβου το δικιο, υπαρχει official καναλι superleague στο DailyMotion, οπου ανεβαινουν συντομα τα highlights και με αρκετα καλη ποιοτητα.

Γενικα στο youtube υπαρχει πλεον η κατευθυνση οποιο υλικο καλυπτεται απο copyright να ανεβαινει official, οπως πχ εγινε με το VEVO για τα βιντεο-κλιπ. Απλα μαλλον η Nova επελεξε ανταγωνιστικη πλατφορμα.

Αυτο που εχει επισης παρατηρησει ενας γνωστος μου που ασχολειται, ειναι οτι εχει σχεδον εξαφανιστει το live streaming...

το live streaming της forthnet εννοείς? αφού λειτουργεί κανονικά.

Εντυπωσεις απο τα 2 πακετα...... η nova έχει καλύτερη εικόνα στα HD. o OTE στα SD. fox life και το fx παρακολουθούνται πολυ καλύτερα στον ΟΤΕ. Επίσης τα sd καναλια οτεsport πολυ καλύτερα απο τα sd novasports

Δεν χρησιμοποιείται ακόμη όλη η διαθέσιμη χωρητικότητα.Οπότε αναμένουμε αύξηση του bitrate.
Posted via Mobile Device

Last edited by a moderator: