jpanou39
AVClub Enthusiast
Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...
Για το al jazeera ομως θελεις καρτα που σημενη συνδρομη.Εγω μιλαω για ελευθερα καναλια και σε δορυφορους που με το box του otesat μπορεις να δεις(astra 19.2-ZDF HD) Champiions League ελευθερα του χρονου.
Και εγω μιλαω παντα για την περιπτωση που καποιος σπιτι του εκτος απο nova
δεν διαθετη και δευτερο δορυφορικο δεκτη οποτε αναγκαστικα μενει με ενα δορυφορο (hotbird 13) με οτι συνεπαγεται. . .
Εμπας περιπτωση δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας γι αυτο.Αυτα ειναι γουστα και οπως το βλεπει ο καθενας.Αλλωστε ενας απο αυτους ειμαι και εγω.Σπιτι μου ειμαι ενεργος συνδρομητης nova εδώ και 2 χρονια και με εναν δεκτη(pace831)
Απλα φετος εχω ξενερώσει παρα πολυ. . . .
ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Serafeim Karakostas και ας μην σε ξερω.!!!
Αν το πάμε έτσι, φίλε, να γράφουμε στις παρενθέσεις σχόλια, σου λέω κι εγώ: για primera division και campionato: κάρτα al jazeera ένα σωρό ματς, γερμανικό: badr & turksat, football league και κύπελλο Ελλάδας: άθλια (με τη δική σας λογική πάντα, "δε θέλω να τα ακούω καν"), κύπελλα Γερμανίας, Γαλλίας: δευτερότριτα της πλάκας , libertadores, sudamericana: τι να δούμε τώρα...
Αν αυτός ο τρόπος σκέψης θεωρείται ορθός, πάω πάσο...
Για το al jazeera ομως θελεις καρτα που σημενη συνδρομη.Εγω μιλαω για ελευθερα καναλια και σε δορυφορους που με το box του otesat μπορεις να δεις(astra 19.2-ZDF HD) Champiions League ελευθερα του χρονου.
Και εγω μιλαω παντα για την περιπτωση που καποιος σπιτι του εκτος απο nova
δεν διαθετη και δευτερο δορυφορικο δεκτη οποτε αναγκαστικα μενει με ενα δορυφορο (hotbird 13) με οτι συνεπαγεται. . .
Εμπας περιπτωση δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας γι αυτο.Αυτα ειναι γουστα και οπως το βλεπει ο καθενας.Αλλωστε ενας απο αυτους ειμαι και εγω.Σπιτι μου ειμαι ενεργος συνδρομητης nova εδώ και 2 χρονια και με εναν δεκτη(pace831)
Απλα φετος εχω ξενερώσει παρα πολυ. . . .
ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Serafeim Karakostas και ας μην σε ξερω.!!!