NOVA vs Cosmote TV

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Αν το πάμε έτσι, φίλε, να γράφουμε στις παρενθέσεις σχόλια, σου λέω κι εγώ: για primera division και campionato: κάρτα al jazeera ένα σωρό ματς, γερμανικό: badr & turksat, football league και κύπελλο Ελλάδας: άθλια (με τη δική σας λογική πάντα, "δε θέλω να τα ακούω καν"), κύπελλα Γερμανίας, Γαλλίας: δευτερότριτα της πλάκας , libertadores, sudamericana: τι να δούμε τώρα...
Αν αυτός ο τρόπος σκέψης θεωρείται ορθός, πάω πάσο...

Για το al jazeera ομως θελεις καρτα που σημενη συνδρομη.Εγω μιλαω για ελευθερα καναλια και σε δορυφορους που με το box του otesat μπορεις να δεις(astra 19.2-ZDF HD) Champiions League ελευθερα του χρονου.
Και εγω μιλαω παντα για την περιπτωση που καποιος σπιτι του εκτος απο nova
δεν διαθετη και δευτερο δορυφορικο δεκτη οποτε αναγκαστικα μενει με ενα δορυφορο (hotbird 13) με οτι συνεπαγεται. . .
Εμπας περιπτωση δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας γι αυτο.Αυτα ειναι γουστα και οπως το βλεπει ο καθενας.Αλλωστε ενας απο αυτους ειμαι και εγω.Σπιτι μου ειμαι ενεργος συνδρομητης nova εδώ και 2 χρονια και με εναν δεκτη(pace831)
Απλα φετος εχω ξενερώσει παρα πολυ. . . .

ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Serafeim Karakostas και ας μην σε ξερω.!!!

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Και με παρενθεσεις και εκτος παρενθεσεων, ο ΟΤΕ δινει μαζι με τα αλλα και πολυ καλο ποδοσφαιρο και στο 1/3 της τιμης της νοβας.
Θα ητανε η τελεια λυση για φτηνη συνδρομητικη τηλεοραση, η κριση ομως προβληματιζει τον κοσμο για την αποκτηση του, (και εμενα μαζι) και φαινεται τουλαχιστον απο τα ποστς, οτι το πρωτο target group αποτελειται απο δυσαρεστημενους και συμιεσμενους οικονομικα συνδρομητες της νοβα.

Ξένο ποδόσφαιρο: turksat ελεύθερα
Ελληνικό ποδόσφαιρο: πολλά και καλά stream

να ρωτησω κατι ασχετο...το zdf hd ειναι ελευθερο? και εχει κανενα αλλο αθλητικο γεγονος που να αξιζει?

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Αν αυτός ο τρόπος σκέψης θεωρείται ορθός, πάω πάσο...

Το θεμα ειναι για εμενα οτι η NOVA εχει υποτειθεται 7 αθλητικα καναλια supersports τα οποια στo 90% του χρονου μονο τα 2-3 δειχνουν κατι ουσιαστικα εστω και "κονσερβα".

Για παραδειγμα αυτη τη στιγμη εχει ΠΑΟ-Εργοτελης στο 2 και Ρεαλ-Λυων το 1. Τα υπολοιπα εκπομπη για το Βολει (!!!) και καρτελες για το στοιχημα.

Προσωπικα να διαφημιζονται 7 καναλια εφοσον τα μισα τουλαχιστον ειναι ανενεργα το θεωρω και κοροιδια.

Είμαι της ίδιας άποψης. Αυτό το "ξανά κοντά σας σε καμιά βδομάδα" μου τη δίνει στα νεύρα.:rifle:

να ρωτησω κατι ασχετο...το zdf hd ειναι ελευθερο? και εχει κανενα αλλο αθλητικο γεγονος που να αξιζει?

Ελεύθερο είναι. Οσον αφορά τα αθλητικά γεγονότα που θα δείξει, θα σε γελάσω.....

Ειναι ελευθερο στον astra 19.και οσο για το GL θα δείχνει ενα παιχνιδι καθε εβδομαδα δεν ξερω αν ειναι τριτη η τεταρτη θα σε γελασω.κατι αντιστοιχω οτι θα κανει η ερτ μετα το συνβολαιο το νεο που εκλεισαν για την επομενη 3ετια.Και η ποιοτητα σε hd του ZDF παιδια δεν συγκρινετε.πρωτη μου φορα που ειχα δει ηταν τα παιχνιδια στο μουντιαλ και ειχα παθει.Ολοι τη διοργανωση εκεινο το καλοκαιρι την ειδα στο ZDF και ας μην καταλαβαινω τιποτα απο γερμανικα......

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Το θεμα ειναι για εμενα οτι η NOVA εχει υποτειθεται 7 αθλητικα καναλια supersports τα οποια στo 90% του χρονου μονο τα 2-3 δειχνουν κατι ουσιαστικα εστω και "κονσερβα".

Για παραδειγμα αυτη τη στιγμη εχει ΠΑΟ-Εργοτελης στο 2 και Ρεαλ-Λυων το 1. Τα υπολοιπα εκπομπη για το Βολει (!!!) και καρτελες για το στοιχημα.

Προσωπικα να διαφημιζονται 7 καναλια εφοσον τα μισα τουλαχιστον ειναι ανενεργα το θεωρω και κοροιδια.

Εεεεεεεελα σε λιγο θα βγει και ο Καραλης . . . .Να μας πει τα νεα των ομαδων για το υπερ-πρωταθλημα της superleague.Τι αλλο θελουμε..!!!!!

Και εμένα σήμερα ήρθε!67 ευρώ.Τελευταίος του μήνας θα είναι πιθανότατα!

Συγνωμη αν διαβαζω καλα συγκρινεται οτε με νοβα στη μπαλα?Μα αν ειναι δυνατον!
Οτε ισπανια (μεχρι το καλοκαιρι να κανω και ενα σχολιο και εγω βγαλτε μπαρτσα ρεαλ ατλετικο βαλενθια με τις υπολοιπες γελαει ο κοσμος!
Γερμανια (2012)
Ιταλια (2013)
Φουτμπολ λιγκ λετε και κραζεται τη σουπερ λιγκκ αν ειναι δυνατον!
Και κυπελο Ελλαδος..
Νοβα
Πρεμιερ λιγκ (2014)(το καλητερο πρωταθλημα στον κοσμο για οποιον ξερει μπαλα)
Σαμπιονα (2013)
Σουπερ λιγκ (2015)(ναι γελαει ο κοσμος αλλα οσοι δεν εχουν νοβα ειναι στο καφενιο να την δουν μη κοροιδεβομαστε) (λεφτα για μπυρες που κανουν τον οτε απο 25-> 35ευρω το μηνα)
Τσαμπιον λιγκ (2015)
γιουροπα (2015)(Απο του χρονου και τα δυο το 90%στη νοβα το 10% στη νετ)
Απερτουρα
Κυπελο Ισπανιας Ιταλιας
Να πω και για μπασκετ?Ευρωλιγκα α1? μα τι να συγκρινουμε τωρα?
Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης!Και μιλαω καθαρα για το σπορ θεαμα!Δεν υπαρχει οτε!
Εγω εβαλα την καλοκαιρινη προσφορα με 53 ευρω νοβα φορθνετ.
Και ναι ο οτε μου μιαζει κοροιδια και πανακροιβος για αυτο που προσφερει!
Ας τσιμπισει κατι σε 2-3 χρονια και συγκρινουμε μεχρι τοτε δεν υπαρχει συγκριση καμια!
Βγαλτε λιγο τις παροπιδες οι φανατικοι οπαδοι του οτε που το ip tv το εκανε σατ και επιασε τον παπα απο τα @@@δια!
Ναι τα πακετα της νοβα ειναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΟΙΒΑ (αλλα με φορθνετ παλευονται) αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο οτε ειναι Σουπερ τελειος επιδη ειναι φτηνος!Οτι δινεις παιρνεις οπως παντου!

Πρεμιερ λιγκ (2014)(το καλητερο πρωταθλημα στον κοσμο για οποιον ξερει μπαλα) +1

Γιατί στο αγγλικό αν βγάλεις τις 2 του μάντσεστερ, αρσεναλ, τσελσι, τοττεναμ οι υπόλοιπες τι είναι; Μέχρι και η λαρισα είχε αποκλείσει την μπλάκμπερν πριν λίγα χρόνια. Στο ισπανικό βλέπεις την καλύτερη ομάδα του πλανήτη, ύστερα είναι πιο θεαματικό απ το αγγλικό, πράγμα που εμένα προσωπικά μ αρέσει πιο πολύ.

Εκεί που ακόμα χάνει ο ΟΤΕ είναι στα ιδιωτικά Ελληνικά κανάλια.
Όταν τα βάλει χτυπάει δυνατά τη νόβα.

Μόλις ο ΟΤΕ TV βάλει τα ιδιωτικά κανάλια, θα καταλάβει τι σημαίνει ελληνική επαρχία...

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Συγνωμη αν διαβαζω καλα συγκρινεται οτε με νοβα στη μπαλα?Μα αν ειναι δυνατον!

Ναι συγκρινουμε σαν καταναλωτες και βγαζουμε τον ΟΤΕ καλυτερο!

Γερμανια , Ιταλια , Ισπανια απο την μια εναντιον Αγγλιας απο την αλλη.

Τωρα εσυ σαν εντεταλμένος της NOVA μπορει να διαφωνεις δικαιωμα σου.

Καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη τί γίνεται;

Πόσοι αφήσατε την νόβα και πήγατε στον ΟΤΕ;
Θα είχε πλάκα μια δημοσκόπηση...

Μετα απο χρονια,κομμενη η νοβα για μενα.Ναι θα μου λειψει το αγγλικο,θα μου λειψουν και οι ταινιες,αλλα 60+ καθε μηνα προτιμω να τα δινω αλλου πλεον(αυτα που θα μας μεινουν τουλαχιστον απο τα χαρατσια και τις εισφορες).Ας κανει μια γενναια μειωση στην τιμη και το ξανασκεφτομεθα...
Ο ΟΤΕσατ ακομα δεν εχει πολυ δυναμικη,αν και το ισπανικο και το ιταλικο ποδοσφαιρο ειναι καλο δελεαρ.Ισως γιαυτο και θα παρει αρκετο κοσμο(πιθανον και μενα,αφου εχω και οτε).