NOVA vs Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Σου απαντησα ποιο πριν για τον τροπο σου αλλα εσυ συνεχιζεις να προσβαλεις.Δικαιομα σου υπαρχουν και διαχηριστες.Δηλαδη για να πουμε την αποψη μας πρεπει να εχουμε 50.000 ποστ και εγγραφη πριν 5 χρονια?Αλιως ημαστε εντεταλμενοι!Καλο.<Το τυχαιο δεν νομιζω> ειναι σλογκαν του οτε μηπως σημαινει κατι?

Κι εσύ μπορείς να φτάσεις τα 25.000 ποστ αν όπου σταθείς και όπου βρεθείς απαντάς για την "ανωτερότητα" των plasma.

Re: Nova vs OTEsat...

Όντως, εικόνα ΟΤΕ TV - εικόνα Nova σημειώσατε -ελαφρά- άσσο.

Απόκριση χειριστηρίου Kaon με την αντίστοιχη του pace σημειώσατε ΔΑΓΚΩΤΟ διπλό. Δεν το έχω συνηθίσει ακόμα και με εκνευρίζει και σε απόκριση αλλά κυρίως σε χρηστικότητα.

Κι εσύ μπορείς να φτάσεις τα 25.000 ποστ αν όπου σταθείς και όπου βρεθείς απαντάς για την "ανωτερότητα" των plasma.
+10000:music-smiley-005:
καταλαβαινω τι εννοεις αλλα εγω εχω led tv και δεν την συγκρινω με καμια πλασμα!Ειναι κλασης ανοτερη η ποιοτητα εικονας για μενα!γιαυτο εχω 60 ποστ.:award:

Επίσης, τα Nickelodeon και MTV HD μόνο για HD δε μου φαίνονται αλλά για upscale.
Αυτα ακριβος διαβαζω παντου και αναρωτιομουν αν οντως ισχυει?!
Το τζαμπα διαφημηση που ανεφερα ηταν για τη διαφημηση τους
<πανω απο 40 θεματικα καναλια τα 8 hd>

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Αν θυμαμαι καλα και εσυ ειχες κατηγορηθει πολλακις ως πρακτορας της NOVA. Οποτε θα επρεπε να επιδυκνυεις μεγαλυτερη προσοχη σε αυτα που γραφεις.

To οτι εχω Χ , Υ ποστ δεν με κανει ανωτερο απο ενα μελος που εχει 1 ποστ εφοσον βεβαια μιλαμε για κανονικο μελος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Την έκοψες την νόβα, ή έχεις και τα 2;

Εχω ακομη NOVA μεχρι τελος του μηνα ομως γιατι εχω ζητησει διακοπη.

Μια ερωτηση αν μπορει καποιος χωρις παροπιδες να απαντησει!
Γιατι σε ολα τα forum (και εδω) διαβαζω οτι τα hd του οτε εχουν χαλια ποιοτητα (ακομα και το eurosport που ειναι το ιδιο με της νοβα) και καμια σχεση με αυτα της νοβα?Απο οτι διαβαζω τζαμπα διαφημηση παιζει!Ειναι αληθεια?

Η ποιοτητα εικονας στα HD ειναι παρομοια με την NOVA , και στις δυο περιπτωσεις θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερη δηλαδη.

Ειδικα το Eurosport εχει απο τις καλυτερες εικονες οποτε αυτο που λες δεν ισχυει. Θα μπορουσες βεβαια να μας βαλεις και ενα Link για να δουμε ποιος το λεει αυτο (αν το λεει).

Last edited:

Δεν τα μέτρησες σωστά... Τα 15.000 από αυτά, ήταν για την "ανωτερότητα" των LCD... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δεν τα μέτρησες σωστά... Τα 15.000 από αυτά, ήταν για την "ανωτερότητα" των LCD... :flipout:

Χμμμ , κρυαδες...:p

Τα επομενα 20 χιλιαδες θα ειναι για τις OLED , τωρα επιστροφη στο θεμα μας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Η ποιοτητα εικονας στα HD ειναι παρομοια με την NOVA , και στις δυο περιπτωσεις θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερη δηλαδη.

Ειδικα το Eurosport εχει απο τις καλυτερες εικονες οποτε αυτο που λες δεν ισχυει. Θα μπορουσες βεβαια να μας βαλεις και ενα Link για να δουμε ποιος το λεει αυτο (αν το λεει).
Δεν εχω κανενα λογο για να αναφερω ασιναρτισιες απλα για να λεω αν θελεις μπες στα φορουμ του sdtv sat-television satleo αλλα και στο avclub και διαβασε τις κριτικες του κοσμου για τα hd αλλα ακομα και για τα al jazera βloomberg france 24 που ειναι και αυτα κωδικοποιημενα απλα και μονο για να γεμιζουν συχνοτητες!Δεν τα λεω εγω αλλα συνδρομητες του οτε!Αν θελεις μπορεις να λες την αποψη σου αλλα υπαρχουν και πολυ αλλοι συνδρομητες του οτε που λενε τα αντιθετα!

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Να σου πω την αληθεια δεν εχω λογο να μπω στο sdtv και στο satleo και ουτε με ενδιαφερει τι υποτειθεται οτι λενε εκει.

Σαν συνδρομητης NOVA και OTE ταυτοχρονα (για λιγες ακομη ωρες) κατα την αποψη μου τα HD περιπου τα ιδια , SD καλυτερα στον ΟΤΕ ειδικα το FX και το FOX που τα εχει και η NOVA η διαφορα ειναι πασιφανης (και το nickelodeon βεβαια αλλα αυτο ειναι upscale).

Αν αυτο οφειλεται στο οτι ο ΟΤΕ εχει καλυτερα μηχανηματα και πιο συγχρονα το θεωρω πολυ πιθανο.

Παντως ο δεκτης ειναι πολυ ανωτερος. Αυτο δεν νομιζω να υπαρξει ανθρωπος που να μπορει να το αμφισβητησει. Ουτε reset κανει καθε λιγο , ουτε κολλαει , ουτε χρειαζεται 30 δευτερα να ανοιξει οπως ο PACE. Ασε που εχει και οθονη γιατι με τον PACE κοντεψαμε να ξεχασουμε και αυτο το βασικο στοιχειο που ειχαν ακομη και οι Panasat.

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Ηθελα να ρωτησω, ο ΟΤΕ δειχνει ολα τα καναλια του στο σωστο φορμα 16:9, η κανει τα τρελλα της νοβα με τα ξεχειλωμενα 4:3 με μαυρες μπαρες και τους υποτιτλους πανω στο μαυρο? :twoguns:

Ειναι ο λογος μαζι με την απαραδεκτη ποιοτητα εικονας στα SD που μολις την εκοψα...

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις "σωστο φορμα".

Τα ξενα καναλια ειναι 16:9 , τα δικα μας ειναι αναλογα το καναλι ειναι 16:9 αλλα και 4:3.

Παιδια ακομα 60 ευρω ειναι η νοβα? Εδω μεχρι και το επωνυμο ελαιολαδο εχει πεσει κοντα στα 3 ευρω το κιλο.

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Για τα ξενα μιλαω, τα SD ντοκυμαντερ κυριως , που η νοβα δειχνει οπως εγραψα παραπανω. Δεν μπορει να τα δειξει σε 16:9 οπως τα HD?

Η εαν τα προγραμματα που εχει ειναι γυρισμενα σε 4:3 ας τα δειξει ετσι οπως εχουν γυριστει, οχι παραμορφωμενα και με μπαρες πανω-κατω!
Και οποιος θελει το κανει fullscreen μεσω της tv. Ετσι οπως το εκπεμπει ομως , δεν μπορεις με τιποτα να το φτιαξεις με τα ρυθμιστικα.

Αν και δεν μπορω να πιστεψω οτι καναλια σαν το discovery το nat geo η το history γυριζουν τις εκπομπες τους σε 4:3 σημερα... η μας δειχνουν αρχαιολογιες, η κατι εχουν κανει με το φορμα που δεν καταλαβαινω , με αποτελεσμα το αισχος αυτο που βλεπουμε...

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Παιδια ακομα 60 ευρω ειναι η νοβα? Εδω μεχρι και το επωνυμο ελαιολαδο εχει πεσει κοντα στα 3 ευρω το κιλο.

Μακαρι να ηταν τοσο αλλα ειναι 61,92 / μήνα ευρω + 5 ευρω για τα HD.

Για τα ξενα μιλαω, τα SD ντοκυμαντερ κυριως , που η νοβα δειχνει οπως εγραψα παραπανω. Δεν μπορει να τα δειξει σε 16:9 οπως τα HD?

Η εαν τα προγραμματα που εχει ειναι γυρισμενα σε 4:3 ας τα δειξει ετσι οπως εχουν γυριστει, οχι παραμορφωμενα και με μπαρες πανω-κατω!
Και οποιος θελει το κανει fullscreen μεσω της tv. Ετσι οπως το εκπεμπει ομως , δεν μπορεις με τιποτα να το φτιαξεις με τα ρυθμιστικα.

Αν και δεν μπορω να πιστεψω οτι καναλια σαν το discovery το nat geo η το history γυριζουν τις εκπομπες τους σε 4:3 σημερα... η μας δειχνουν αρχαιολογιες, η κατι εχουν κανει με το φορμα που δεν καταλαβαινω , με αποτελεσμα το αισχος αυτο που βλεπουμε...

Tα 4:3 εχουν μπαρες δεξια αριστερα , πανω κατω εχουν μπαρες τα 21:9 (καναλια με ταινιες και σειρες οπως το foxlife).

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Αν θυμαμαι καλα και εσυ ειχες κατηγορηθει πολλακις ως πρακτορας της NOVA. Οποτε θα επρεπε να επιδυκνυεις μεγαλυτερη προσοχη σε αυτα που γραφεις.

To οτι εχω Χ , Υ ποστ δεν με κανει ανωτερο απο ενα μελος που εχει 1 ποστ εφοσον βεβαια μιλαμε για κανονικο μελος.

Κανονικά μέλη είναι όλοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Λίγο με νοιάζει αν γράφουν ότι είμαι πράκτορας της Nova ή της KGB. Σημασία έχει η επιχειρηματολογία.

Τον αριθμό των post εσύ τον έβαλες στην εξίσωση. Συμφωνώ ότι ορισμένα post είναι περίεργα από κάποιους, όπως πχ παλαιότερα εκείνη η κυρία παναγιωτοπούλου ή κάπως έτσι, αλλά μη κατηγορούμε όλους όσους υπερασπίζονται τη Νόβα και έχουν γραφτεί πρόσφατα (και συνεπώς έχουν λίγα ποστ) ως πράκτορες ή βαλτούς.

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Tα 4:3 εχουν μπαρες δεξια αριστερα , πανω κατω εχουν μπαρες τα 21:9 (καναλια με ταινιες και σειρες οπως το foxlife).

Ενταξει, δεν ειμαι και τοσο ασχετος ,αλλα επειδη δεν ειμαι και ειδικος δεν μπορεσα μαλλον να το περιγραψω σωστα.

Αναφερομαι στο θεμα για το οποιο ειχε ανοιξει σχετικο νημα ο φιλος malakudi:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/84380-Nova-και-κανάλια-16-9

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Ηθελα να ρωτησω, ο ΟΤΕ δειχνει ολα τα καναλια του στο σωστο φορμα 16:9, η κανει τα τρελλα της νοβα με τα ξεχειλωμενα 4:3 με μαυρες μπαρες και τους υποτιτλους πανω στο μαυρο? :twoguns:

Ειναι ο λογος μαζι με την απαραδεκτη ποιοτητα εικονας στα SD που μολις την εκοψα...
Η συντριπτική πλειοψηφία των καναλιών δυστυχώς δεν είναι σε 16:9.

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Ενταξει, δεν ειμαι και τοσο ασχετος ,αλλα επειδη δεν ειμαι και ειδικος δεν μπορεσα μαλλον να το περιγραψω σωστα.

Αναφερομαι στο θεμα για το οποιο ειχε ανοιξει σχετικο νημα ο φιλος malakudi:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/84380-Nova-και-κανάλια-16-9

Στον OTE γενικα δεν ειναι "πετσοκομενα" τα καναλια. Εκτος απο το TLC που με εχει μπερδεψει λιγο (το εχω δει και 4:3 και 16:9) δεν νομιζω οτι υπαρχει σε αλλο καναλι προβλημα.

Καποια πραγματα παραμενουν τα ιδια.
Μαλλον θα πρεπει να αντιδρασουμε εμεις οι ηδη υπαρχοντες συνδρομητες ,γιατι απο μονη της δεν νομιζω να προχωρησει σε δυναμικες κινησεις .