NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Παιδιά δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλα εγώ Δεν δίνω αυτά τα λεφτά που ζητάει η Κυρια για να παρακολουθήσω ένα Αδιάφορο στην υπόλοιπη Ευρώπη Πρωτάθλημα,που ο Πρωταθλητής είναι γνωστός από την πρώτη Σέντρα της νέας Σαιζόν.
Εδώ η Ίδια η Ακατανόμαστη κατάλαβε ότι ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ και τους έκοψε τον Βήχα (και τα λεφτά)στην Super Λίγδα...Σαν να τους λέει ρε σεις φροντίστε να παίζεται επί ίσοις όροις το Πρωτάθλημα,να ανεβεί και η Ποιότητα...

δηλαδη τωρα θελεις να μου πεις οτι εισαι φαν του ποδοσφαιρου και δεν υποστηριζεις καμια Ελληνικη ομαδα γιατι το πρωταθλημα ειναι χαλια?

οντως το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι για τα πανηγυρια,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν το παρακολουθουμε(μαζοχισμος δηλαδη).
καλως ή κακως λοιπον,
δεν υπαρχει ποδοσφαιροφιλος,ο οποιος δεν θελει να δει την ομαδα του σε Eλληνικου πρωταθληματος(ειδικα ντερμπι)αγωνα,οσο χαλια και εαν ειναι αυτο.
αρα η νοβα μεχρι και σημερα,εχει ενα πολυ δυνατο χαρτι στα χερια της..

Last edited:
Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Έτσι είναι. Την ομάδα μας θέλουμε να τη βλέπουμε. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ειδικά στις δύσκολες μέρες που ζούμε, θέλουμε να ξεφεύγουμε λιγάκι. Από την άλλη κανείς δεν παραγνωρίζει τις πολύ υψηλές τιμές για σκέτους συνδρομητές nova: χιλιοειπωμένο μεν, η πραγματικότητα δε.

ξερεις ποσες φορες εχω πει και συζηταω με παρεες την-κατω του μετριου-ποιοτητα του Ελληνικου ποδοσφαιρου?
ειδικα φετος,με τα χαλια που εχει η ομαδα μου(Αεκ)εκατσε 3-4 φορες,να αλλαξω καναλι γιατι δεν βλεπεται..!!
ε..μεχρι εκει.στο 5λεπτο επιστρεφω παλι..
προσωπικα μεγαλωσα με Ελληνικο πρωταθλημα πηγαινοντας στο γηπεδο ή σπιτι(στην αρχη μεσω ραδιοφωνου και αργοτερα με καποια ματς απο ερτ και mega).
δεν υπηρχε δυνατοτητα να παρακολουθησουμε κανενα αλλο πρωταθλημα εκτος καποιων φασεων το βραδυ της αθλητικης κυριακης στην ερτ.
σημερα υπαρχουν πολλες επιλογες και τα δεδομενα ειναι εντελως διαφορετικα.
παρακολουθω βεβαια φανατικα και Αγγλικο,αλλα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να παιζει η Αεκ και να μην την βλεπω.
ειναι μια συνηθεια χρονων που δεν κοβεται...

Last edited by a moderator:

δηλαδη τωρα θελεις να μου πεις οτι εισαι φαν του ποδοσφαιρου και δεν υποστηριζεις καμια Ελληνικη ομαδα γιατι το πρωταθλημα ειναι χαλια?

οντως το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι για τα πανηγυρια,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν το παρακολουθουμε(μαζοχισμος δηλαδη).
καλως ή κακως λοιπον,
δεν υπαρχει ποδοσφαιροφιλος,ο οποιος δεν θελει να δει την ομαδα του σε Eλληνικου πρωταθληματος(ειδικα ντερμπι)αγωνα,οσο χαλια και εαν ειναι αυτο.
αρα η νοβα μεχρι και σημερα,εχει ενα πολυ δυνατο χαρτι στα χερια της..

πάντως εγώ νομίζω ότι το κρίσιμο για τον ποδοσφαιρόφιλο είναι το CHL και όχι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα ντέρμπι μπορείς να τα δεις και σε καφετέρια. Το να μπορείς να δεις όλο το CHL (που με τόσες επαναλήψεις κάθε ημέρα μπορείς να δεις αποσπάσματα από 1-2 αγώνες) είναι μεγάλο δέλεαρ. Αντίστοιχα για τη Euroleague.

καλα εννοηται..
εστιασα ομως στο Ελληνικο πρωταθλημα,που ολοι το απεχθανομαστε και τελικα ολοι το παρακολουθουμε..

Έχουν αναφερθεί πάρα πολλές φορές-δικαιολογημένα-παράπονα για την ποιότητα του αθλητικού-κυρίως-περιεχομένου της ΝΟΒΑ που χρόνο με χρόνο γίνεται όλο και χειρότερη.Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι σε ένα πράγμα έχει την καλύτερη κάλυψη από όλα τα πακέτα της Ευρώπης.Στη διοργάνωση της Euroleague Basketball.Και στον αριθμό των αγώνων που μεταδίδει και στις εκπομπές με τις οποίες καλύπτει τη διοργάνωση.Θα μου πεις τώρα και τί έγινε?Απλά το αναφέρω για να λέμε και τα καλά όταν υπάρχουν.

εστιασα ομως στο Ελληνικο πρωταθλημα,που ολοι το απεχθανομαστε και τελικα ολοι το παρακολουθουμε..
Ε δεν γίνεται και να ξεχάσουμε και την ομάδα μας. Είναι λίγο ουτοπικό όλοι κάποια στιγμή να σταματήσουν να ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Eγω ειμαι της αποψης στο οπως βολευεται ο καθενας,εγω παω γηπεδο με διαρκειας οποτε λεφτα δινω μονο για ΟΤΕ διοτι
μου προσφερει περισσοτερο και καλυτερο ποδοσφαιρο.

o κ. τσαμαζ ξεκαθαρισε σημερα οτι δεν ενδιαφερεται ο οτε καθπολου για τη νοβα οπως επισης ουτε για το ποδοσφαιρο... πραγμα που ενδυναμωνει τη νοβα...

o κ. τσαμαζ ξεκαθαρισε σημερα οτι δεν ενδιαφερεται ο οτε καθπολου για τη νοβα οπως επισης ουτε για το ποδοσφαιρο... πραγμα που ενδυναμωνει τη νοβα...

Το συμπέρασμά σου πως προκύπτει;
Για μένα ενδυναμώνει τον ΟΤΕ. Ο άνθρωπος ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με την σαπίλα της Super league, και μπράβο του.

διοτι ειναι το ελληνικο πρωταθλημα που στην τελικη ολοι το βλεπουμε... και η πλατφορμα που το εχει ειναι ατου οπως και να το κανουμε... συνεχιζει να ειναι η βασικη συνδρομη σε ολα τα πχ καφε... κλπ

Το συμπέρασμά σου πως προκύπτει;
Για μένα ενδυναμώνει τον ΟΤΕ. Ο άνθρωπος ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με την σαπίλα της Super league, και μπράβο του.

xaxa

Αυτο απο που ως που ενδυναμωνει την Νοva;;;Αυτη δν εχει τα δικαιωματα της super league κ θα τα εχει μεχρι το 2014;;Απλα ξεκαθαριζει ισως κ σε καποιους που ηλπιζαν να τα παρει ο ΟΤΕ λογο καποιων ανακαταταξεων με την οικονομικη κατασταση,οτι απλα δεν θα γινει κατι τετοιο!!!Οπως το ερμηνευω προσωπικα κανεναν δεν ενδυναμωνει κ κανεναν δεν αποδυναμωνει!!Οι ιδιες οι Εταιριες με τις κινησεις τους μονο μπορουν να το ρυθμισουν αυτο!!Π.χ αν η Νova χασει τα δικαιωματα κ της Premier η τα κρατησει αλλα μεταδιδοντας σχεδον ολα τα ματς,θα ενδυναμωθει η θα αποδυναμωθει οπως κ αν ρηξει καποτε την ριμαδα την τιμολογηση της,οχι μονο μεσα απο προσφορες,αλλα μονιμα και δν μιλαω να την φτασει π.χ στα 30 euro,απλα να ειναι λογικη,και αναλογη της ποιοτητας κ του προγραμματος που εχει!!!!!!

ένα Πρωτάθλημα μη Ανταγωνιστικό,είναι και Πρωτάθλημα που δεν έχει Ενδιαφέρον,αν εξαιρέσει κανεις τα Derby.Και αυτά τα βλέπουμε στης Καφετεριες,και σπιτάκι μας έχουμε Οτε tv.Καλύτερη Σχέση Τιμής-Απόδοσης,και στο Ποδόσφαιρο.Όλο και περισσότεροι το κατάλαβαν και άλλαξαν,η θα αλλάξουν στο Μέλλον,μόλις λήξει και το Συμβόλαιο τους με την N**A.Ο Κατήφορος της N**A είναι μη αναστρέψιμος.Δεν ήταν και Βλάκες οι Εβραίοι που την πούλησαν την Εταιρεία στους Άραβες,κάτι γνώριζαν...
Ξέρω τουλάχιστον 10 Γνωστούς μου που αμάν κάνουν να φύγουν...και ξέρουν από τώρα που θα πάνε

,αλλα μονιμα και δν μιλαω να την φτασει π.χ στα 30 euro,απλα να ειναι λογικη,και αναλογη της ποιοτητας κ του προγραμματος που εχει!!!!!!

Αν ήταν ανάλογη της "ποιότητας" τόσο θα έπρεπε να είναι 30 ευρώ το πολύ.

Ας σχολιάσουμε λοιπόν τα νέα δεδομένα.
Η nova πετάει στην αγορά το νέο πακέτο Nova Christmas offer 2012 για νέους συνδρομητές.
douple play economy και novastart pack + novasport 1 στα 30 ευρώ.
Σε αυτά βάζουμε και 80+ ευρώ για δέκτη και τέλος ενεργοποίησης οπότε μιλάμε για 37 ευρώ περίπου το μήνα.
Αυτή η κίνηση ερμηνεύεται ως μια κίνηση άμυνας απέναντι στην επίθεση του ΟΤΕ κυρίως στο start pack της nova που με τα 20 ευρώ που ζητάει δεν είναι ανταγωνιστικό απέναντι στα πακέτα του ΟΤΕ, παράλληλα με δέσμευση στην τηλεφωνία και στο ίντερνετ.
Δεν είναι άσχημη η προσφορά αλλά απευθύνεται σε πολύ μικρό ποσοστό πελατών, από τη στιγμή που οι περισσότεροι είναι δεσμευμένοι σε άλλους παρόχους και απευθύνεται μόνο σε νέους συνδρομητές νόβα.
Είναι σίγουρο ότι ο ΟΤΕ θα αντιδράσει τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές με κάποια προσφορά και ίσως άμεσα ώστε να ανακόψει την κίνηση της νόβα αλλά και να κερδίσει τις εντυπώσεις στο άκουσμα της λέξης προσφορά.
Επίσης η νόβα δεν προσθέτει κανένα κανάλι τελευταία τη στιγμή που ο ΟΤΕ έβαλε στο πακέτο του 2 κινηματογραφικά και ετοιμάζεται για προσθήκη sport καναλιού και περιφερειακών.

Το οτι οι περισσοτεροι ειναι δεσμευμενοι σε αλλους παροχους απο που προκυπτει;

Οι περισσότεροι κυνηγούν ή ήδη έχουν προσφορές με δέσμευση έτους. Συνήθως έτσι κινείται η αγορά σήμερα.