ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: Nova vs OTEsat...
δηλαδη τωρα θελεις να μου πεις οτι εισαι φαν του ποδοσφαιρου και δεν υποστηριζεις καμια Ελληνικη ομαδα γιατι το πρωταθλημα ειναι χαλια?
οντως το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι για τα πανηγυρια,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν το παρακολουθουμε(μαζοχισμος δηλαδη).
καλως ή κακως λοιπον,
δεν υπαρχει ποδοσφαιροφιλος,ο οποιος δεν θελει να δει την ομαδα του σε Eλληνικου πρωταθληματος(ειδικα ντερμπι)αγωνα,οσο χαλια και εαν ειναι αυτο.
αρα η νοβα μεχρι και σημερα,εχει ενα πολυ δυνατο χαρτι στα χερια της..
Παιδιά δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλα εγώ Δεν δίνω αυτά τα λεφτά που ζητάει η Κυρια για να παρακολουθήσω ένα Αδιάφορο στην υπόλοιπη Ευρώπη Πρωτάθλημα,που ο Πρωταθλητής είναι γνωστός από την πρώτη Σέντρα της νέας Σαιζόν.
Εδώ η Ίδια η Ακατανόμαστη κατάλαβε ότι ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ και τους έκοψε τον Βήχα (και τα λεφτά)στην Super Λίγδα...Σαν να τους λέει ρε σεις φροντίστε να παίζεται επί ίσοις όροις το Πρωτάθλημα,να ανεβεί και η Ποιότητα...
δηλαδη τωρα θελεις να μου πεις οτι εισαι φαν του ποδοσφαιρου και δεν υποστηριζεις καμια Ελληνικη ομαδα γιατι το πρωταθλημα ειναι χαλια?
οντως το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι για τα πανηγυρια,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν το παρακολουθουμε(μαζοχισμος δηλαδη).
καλως ή κακως λοιπον,
δεν υπαρχει ποδοσφαιροφιλος,ο οποιος δεν θελει να δει την ομαδα του σε Eλληνικου πρωταθληματος(ειδικα ντερμπι)αγωνα,οσο χαλια και εαν ειναι αυτο.
αρα η νοβα μεχρι και σημερα,εχει ενα πολυ δυνατο χαρτι στα χερια της..
Last edited: