NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Δε βγαίνει συμπέρασμα από την ατυχία σου να πέσεις σε ένα προβληματικό κομμάτι.

Πάντως στην σύγκριση δεκτών μεταξύ νόβα και ΟΤΕ, για εμένα κερδίζει η νόβα. Ο δέκτης του ΟΤΕ βραχυκύκλωσε σε λιγότερο από 12 ώρες από την πρώτη φορά λειτουργίας του, και είμαι στην 2η μέρα που ακόμα ψάχνονται...
http://www.avclub.gr/forum/showthre...απόνων?p=1056645407&viewfull=1#post1056645407
Επειδή είμαι Ηλεκτρονικός και γνωρίζω όλους τους Δεκτες Nova-Οτε,πρέπει να σου πω ότι αδικείς εδώ τον KAON.
Δεν μπορείς να πεις ότι ο Pace σαν Δεκτης είναι καλύτερος από τον KAON,επειδή χάλασε ο δικός σου.
Συμβαίνουν αυτά και στης καλύτερες Οικογένειες.
Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και η Εγγύηση,και πιστεύω να σου τον αλλάξουν με έναν που να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα,όπως ο δικός μου μήνες τώρα.

Last edited by a moderator:

Αφαιρέθηκαν τα άσχετα μηνύματα περί Εβραίων, Μουσουλμάνων, Γερμανών και λοιπών εθνικοτήτων...
Συνεχίζουμε στο θέμα μας.

Re: Nova vs OTEsat...

Με τα κανάλια που μπήκαν τελευταία στον ΟΤΕ πιστεύω πως είναι το best value for money πακέτο. Πριν μπορούσαμε να το συγκρίνουμε με το start/value pack, πλέον συγκρίνεται άνετα με το full pack της Nova. Η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια που αφαιρεί το όποιο πλεονέκτημα της Nova σε περιεχόμενο.
Superleague, Champions League, Euroleague, Europa League και ποιο πρόσφατες ταινίες το πλεονέκτημα της Nova, πλήρες πακέτο σε χαμηλή τιμή και με περισσότερα HD κανάλια το πλεονέκτημα του ΟΤΕ.
Η Nova δεν έχει άλλο δρόμο από το να ρίξει την χωρίς προσφορές τιμή του full pack στα 40 ευρώ και τα HD χωρίς έξτρα χρέωση.

Επειδή είμαι Ηλεκτρονικός και γνωρίζω όλους τους Δεκτες Nova-Οτε,πρέπει να σου πω ότι αδικείς εδώ τον KAON.
Δεν μπορείς να πεις ότι ο Pace σαν Δεκτης είναι καλύτερος από τον KAON,επειδή χάλασε ο δικός σου.
Συμβαίνουν αυτά και στης καλύτερες Οικογένειες.
Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και η Εγγύηση,και πιστεύω να σου τον αλλάξουν με έναν που να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα,όπως ο δικός μου μήνες τώρα.

Και τι να πω; Ότι είναι μια χαρά, αν εξαιρέσουμε ότι μου χάλασε;
Γενικά μου άφησε κακή εντύπωση. Πιο ογκώδης, σχεδιαστικά χειρότερος για εμένα, λιτές ρυθμίσεις, χαμηλότερη ποιοτικά κατασκευή (το ένα ποδαράκι - αυτοκόλλητο το έψαχνα και δεν κολλάει καλά). Στα θετικά είναι το όμορφο EPG και η υποστήριξη diseqc.
Επίσης, δεν έμεινα ευχαριστημένος ούτε με την τεχνική υποστήριξη. Αδράνεια στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, και μεγάλοι χρόνοι αναμονής στο τηλέφωνο.

Με τα κανάλια που μπήκαν τελευταία στον ΟΤΕ πιστεύω πως είναι το best value for money πακέτο. Πριν μπορούσαμε να το συγκρίνουμε με το start/value pack, πλέον συγκρίνεται άνετα με το full pack της Nova. Η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια που αφαιρεί το όποιο πλεονέκτημα της Nova σε περιεχόμενο.
Superleague, Champions League, Euroleague, Europa League και ποιο πρόσφατες ταινίες το πλεονέκτημα της Nova, πλήρες πακέτο σε χαμηλή τιμή και με περισσότερα HD κανάλια το πλεονέκτημα του ΟΤΕ.
Η Nova δεν έχει άλλο δρόμο από το να ρίξει την χωρίς προσφορές τιμή του full pack στα 40 ευρώ και τα HD χωρίς έξτρα χρέωση.
Παναγώτη πιστευεις ότι θα το κάνει ? Εγω λέω πως το marketing που έχουν κοιτάει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αφού δεν έχει μεγάλες απώλεις συνδρομητών.Νομίζω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο τους χαρτί η μείωση

Και τι να πω; Ότι είναι μια χαρά, αν εξαιρέσουμε ότι μου χάλασε;
Γενικά μου άφησε κακή εντύπωση. Πιο ογκώδης, σχεδιαστικά χειρότερος για εμένα, λιτές ρυθμίσεις, χαμηλότερη ποιοτικά κατασκευή (το ένα ποδαράκι - αυτοκόλλητο το έψαχνα και δεν κολλάει καλά). Στα θετικά είναι το όμορφο EPG και η υποστήριξη diseqc.
Επίσης, δεν έμεινα ευχαριστημένος ούτε με την τεχνική υποστήριξη. Αδράνεια στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, και μεγάλοι χρόνοι αναμονής στο τηλέφωνο.

Εγώ θέλω να συμπληρώσω ότι το τμήμα υποστήριξης του ΟΤΕ υστερεί σημαντικά. Πρώτη φορά έχω δει τόσο μεγάλη αδιαφορία σε βλάβη:
http://www.avclub.gr/forum/showthre...απόνων?p=1056647585&viewfull=1#post1056647585

Έτσι και συμβεί σε κάποιον κάτι στον δέκτη, θα ταλαιπωρηθεί σημαντικά (ενώ πληρώνει φυσικά).

Πάντως στην σύγκριση δεκτών μεταξύ νόβα και ΟΤΕ, για εμένα κερδίζει η νόβα. Ο δέκτης του ΟΤΕ βραχυκύκλωσε σε λιγότερο από 12 ώρες από την πρώτη φορά λειτουργίας του, και είμαι στην 2η μέρα που ακόμα ψάχνονται...

Ο αδερφός μου πέρυσι που είχε βάλει NOVA του είχε κολλήσει ο PACE και αρνείτο να λειτουργήσει από την πρώτη ώρα.

Για ποιότητα κατασκευής κτλ. δεν μπορώ να το σχολιάσω είναι υποκειμενικό αλλά και μόνο που ο PACE δεν έχει καν οθόνη ενδείξεων για εμένα είναι τραγική έλλειψη.

Για την εξυπηρέτηση πελατών της NOVA μέχρι που έκανα διακοπή πέρυσι η αναμονή ήταν ΜΙΣΗ ΩΡΑ. Αποκλείεται στον ΟΤΕ να περίμενες πάνω από 5 λεπτά.

Βασικά, η αναμονή στον ΟΤΕ ήταν γύρω μισή ώρα (πήρα σύνολο 5 φορές), εκτός από μία φορά, που ήταν γύρω στο 10λεπτο. Και στην νόβα μου έχει συμβεί να περιμένω μισή ώρα, αλλά βλάβη δεν μου έχει συμβεί (ακόμα) με τους δέκτες της νόβα.

2. Αν υπάρχει μια πιθανότητα πολλά πράγματα να πάνε στραβά, αυτό που θα προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά θα είναι το πρώτο που θα πάει στραβά.

Καλά, μην το κάνουμε και σαν την διαφήμιση του iphone, που ονομάζει τους νόμους της φυσικές απλές γενικεύσεις.
Είναι διαφορετικό πράγμα το τυχαίο γεγονός (να χαλάσει ο δέκτης), και η συμπεριφορά της τεχνικής υποστήριξης. Στο 2ο δεν υπάρχει τυχαίο γεγονός...

Αν θέλετε να νιώσετε τη χαρά να εμφανίζεται ένα νέο κανάλι αυτόματα στον δέκτη σας μία είναι η λύση παιδιά.....
Να βάλετε ΟΤΕ...............Αλλιώς συστήνω υπομονή σε όσους περιμένουν κάτι νέο από την nova...........

Αν θέλετε να νιώσετε τη χαρά να εμφανίζεται ένα νέο κανάλι αυτόματα στον δέκτη σας μία είναι η λύση παιδιά.....
Να βάλετε ΟΤΕ...............Αλλιώς συστήνω υπομονή σε όσους περιμένουν κάτι νέο από την nova...........
Σωστόοοοος!!! :SFGSFGSF::grinning-smiley-043
Η nova πρέπει να κατεβάσει το full pack στα 30 ευρώ (και τα κανάλια HD free) μπας και μπορέσει να επιβιώσει....

Μην τρελαθούμε κιόλας . . . Έβαλε ο ΟΤΕ αλλά 2 κανάλια ant1 + travel και κάτι έγινε . Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι υπέρ μας οποία πλατφόρμα και να έχουμε .
Η nova αυτά τα έχει χρόνια.

Όχι, δεν μου έχουν στείλει δέκτη ακόμη.

Είμαστε απλά στις 14 ημέρες από την δήλωση της βλάβης. Τόσο γρήγορα θα λάβω νέο δέκτη;
Νομίζω μου ετοιμάζουν εκπληξούλα, να τον βρω στο τζάκι την παραμονή της πρωτοχρονίας...
Χμ, πρέπει να φτιάξω ένα τζάκι κάπου και γρήγορα... :flipout: