Επειδή είμαι Ηλεκτρονικός και γνωρίζω όλους τους Δεκτες Nova-Οτε,πρέπει να σου πω ότι αδικείς εδώ τον KAON.Πάντως στην σύγκριση δεκτών μεταξύ νόβα και ΟΤΕ, για εμένα κερδίζει η νόβα. Ο δέκτης του ΟΤΕ βραχυκύκλωσε σε λιγότερο από 12 ώρες από την πρώτη φορά λειτουργίας του, και είμαι στην 2η μέρα που ακόμα ψάχνονται...
http://www.avclub.gr/forum/showthre...απόνων?p=1056645407&viewfull=1#post1056645407
Επειδή είμαι Ηλεκτρονικός και γνωρίζω όλους τους Δεκτες Nova-Οτε,πρέπει να σου πω ότι αδικείς εδώ τον KAON.
Δεν μπορείς να πεις ότι ο Pace σαν Δεκτης είναι καλύτερος από τον KAON,επειδή χάλασε ο δικός σου.
Συμβαίνουν αυτά και στης καλύτερες Οικογένειες.
Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και η Εγγύηση,και πιστεύω να σου τον αλλάξουν με έναν που να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα,όπως ο δικός μου μήνες τώρα.
Παναγώτη πιστευεις ότι θα το κάνει ? Εγω λέω πως το marketing που έχουν κοιτάει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αφού δεν έχει μεγάλες απώλεις συνδρομητών.Νομίζω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο τους χαρτί η μείωσηΜε τα κανάλια που μπήκαν τελευταία στον ΟΤΕ πιστεύω πως είναι το best value for money πακέτο. Πριν μπορούσαμε να το συγκρίνουμε με το start/value pack, πλέον συγκρίνεται άνετα με το full pack της Nova. Η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια που αφαιρεί το όποιο πλεονέκτημα της Nova σε περιεχόμενο.
Superleague, Champions League, Euroleague, Europa League και ποιο πρόσφατες ταινίες το πλεονέκτημα της Nova, πλήρες πακέτο σε χαμηλή τιμή και με περισσότερα HD κανάλια το πλεονέκτημα του ΟΤΕ.
Η Nova δεν έχει άλλο δρόμο από το να ρίξει την χωρίς προσφορές τιμή του full pack στα 40 ευρώ και τα HD χωρίς έξτρα χρέωση.
Και τι να πω; Ότι είναι μια χαρά, αν εξαιρέσουμε ότι μου χάλασε;
Γενικά μου άφησε κακή εντύπωση. Πιο ογκώδης, σχεδιαστικά χειρότερος για εμένα, λιτές ρυθμίσεις, χαμηλότερη ποιοτικά κατασκευή (το ένα ποδαράκι - αυτοκόλλητο το έψαχνα και δεν κολλάει καλά). Στα θετικά είναι το όμορφο EPG και η υποστήριξη diseqc.
Επίσης, δεν έμεινα ευχαριστημένος ούτε με την τεχνική υποστήριξη. Αδράνεια στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, και μεγάλοι χρόνοι αναμονής στο τηλέφωνο.
Πάντως στην σύγκριση δεκτών μεταξύ νόβα και ΟΤΕ, για εμένα κερδίζει η νόβα. Ο δέκτης του ΟΤΕ βραχυκύκλωσε σε λιγότερο από 12 ώρες από την πρώτη φορά λειτουργίας του, και είμαι στην 2η μέρα που ακόμα ψάχνονται...
Σωστόοοοος!!! :SFGSFGSF:Αν θέλετε να νιώσετε τη χαρά να εμφανίζεται ένα νέο κανάλι αυτόματα στον δέκτη σας μία είναι η λύση παιδιά.....
Να βάλετε ΟΤΕ...............Αλλιώς συστήνω υπομονή σε όσους περιμένουν κάτι νέο από την nova...........
Αν θέλετε να νιώσετε τη χαρά να εμφανίζεται ένα νέο κανάλι αυτόματα στον δέκτη σας μία είναι η λύση παιδιά.....
Να βάλετε ΟΤΕ...............Αλλιώς συστήνω υπομονή σε όσους περιμένουν κάτι νέο από την nova...........
Εχουμε καμια εξελιξη???Σου εστειλαν δεκτη ή ακομα???.... Στο 2ο δεν υπάρχει τυχαίο γεγονός...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.