NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Ανά έτος το ποσό του Οτε τη στιγμή που η Νοβα είχε δώσει τα μισά ανα έτος....... έτσι λέγεται..

..."χωρίς να ξέρω αν ισχύει" ήθελα να τελειώσω την φράση Αντώνη.

ρε παιδια ειστε σιγουροι?
μονο στον ολυμπιακο η νοβα πριν 2 χρονια εδινε 10 εκατομμυρια και θα δωσουν τοσα και λιγοτερα για ολοκληρη pl..?

Είναι ενδεικτικό του πόσο υπερτιμημένη είναι η Σούπερ Λίγδα.

Σιγουρα οτι ο ΟΤΕ κερδισε την PL ειναι στα υπερ του και δικαιως πανυγυριζεται απο τους ηδη συνδρομητες του,αν και θελουμαι πανω απο 6 μηνες για την σεντρα. Επιπλεον εχει μεγαλα περιθωρια αυξησης της συνδρομητικης του βασης και μπορει να αποροφηση την δαπανη.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η NOVA καταστραφηκε που εχασε την PL .

Οσο αφορα το τιμημα οι πληροφοριες μιλουν για 25 εκ την τριετια ποσο οχι και τοσο ευκαταφρονητο. Για ενα παροχο που εχει 200χιλ συνδρομητες ειναι πανω απο 40 ευρω το χρονο εκαστος.

Στην Ιταλια τα δικαιωματα τα πηρε η Pitch int. με 10 εκ το χρονο ενω το Sky εδωσε 9εκ οσα και την προηγουμενη τριετια. Αναλογικα αν το παρεις μιλαμε οτι ειμασται απο τους <καλους πελατες> της PL.

Re: Απάντηση: Re: Nova Christmas Offer

Η forthnet είναι ο μόνος παροχος με 6 SNR margin ως default.Κερδίζεις σε καλές γραμμές,δίκοπο μαχαίρι αν είσαι μακριά από το Α/Κ.Σε σχέση με τους άλλους κερδίζεις 1,5 Mbps περίπου,εκτός από τη hol,η οποία για κάποιον ακαταλαβίστικο λόγο,σε αφήνει στα 11 db margin και μόνο με τηλέφωνα στο τεχνικό τμήμα θα στο ρίξουν στο 9,όσο δίνουν και οι άλλοι δηλαδή.
Καλύτερο ping με εξωτερικό έχει ο Οτε,μετά η forthnet και τελευταία(παραδοσιακά) η wind.
H hol δε δίνει fastpath.
Άρα δε νομίζω πως όλοι οι ISPs δίνουν πάνω-κάτω τα ίδια.Για τον μέσο χρήστη,όμως, που τον ενδιαφέρει το σερφάρισμα και βλέπει το ίντερνετ ως τρόπο ενημέρωσης, και που και που ψυχαγωγίας όλα αυτά είναι ανάξια αναφοράς.
Νομίζω στο θέμα snr το ξεκαθάρισα ακριβώς πως και τι γίνεται. Το οτι δίνει 6 snr δε τη κάνει ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη των άλλων. Επιλογές ειναι αυτές που και ο κάθε χρήστης μπορει να επέμβει απο μόνος του. Εκτός του τηλεφώνου μπορείς με ένα απλό και φτηνό modem να το ριξεις μόνος σου το snr. Καλα και η hol ειναι καταπτυστη που δε δίνει fast path αλλά το να μη συνδέεται μια εταιρία στο grix ειναι ακόμα μεγαλύτερο foul IMO.

Επίσης καλύτερα pings μετά τον ΟΤΕ έχει η forthnet? μη τα λες αυτα. Η forthnet στο θέμα pings ειναι πέρα βρέχει. Να μου πεις η on να το καταλάβω αλλά η forthnet ειναι τελευταία με διάφορα και το οτι έχεις 40-50 ping για εντός Ελλάδας και μόνο ειναι το λιγότερο λυπηρό. Για wind δεν έχω ιδέα.

Σε ποιότητα υπηρεσιών θεωρώ πρώτο ΟΤΕ. Δεύτερο τρίτο on με cyta και μετά το χάος. Η forthnet για κάποιον που θέλει κατι παραπάνω του να βλέπει Facebook ειναι τελευταία επιλογή. Ατομα και για YouTube αργή ειναι.

Η τιμή του ote δε θα αυξηθεί και ας στεναχωριουνται τα fanboys της nova.
Ελα βγες πες τους συνδρομητές του otetv αυτή τη στιγμή να τρελαθεί κόσμος.
Απλά έμαθα το νούμερο και δε θέλω να φερω σε δυσκολη θεση άτομα.
Υπομονή και θα δείτε τι θα βγάλει ο ΟΤΕ σε λίγο καιρό που η νοβα χρόνια τώρα υποσχόταν.

130000 o Ote και συνεχίζει.
Με περισσότερους από 130.000 συνδρομητές ο ΟΤΕ TV

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έμπνευση την ανάγκη των τηλεθεατών για ποιοτική ψυχαγωγία στο σπίτι, ο OTE TV προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία, με πλούσιο περιεχόμενο και επιλογές στις ελκυστικότερες τιμές της αγοράς, σε περισσότερους από 130 χιλιάδες συνδρομητές.

«Μόνο μέσα στο 2012 προστέθηκαν στον ΟΤΕ TV περισσότερα από 20 νέα κανάλια, σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου, το αθλητικό πρόγραμμα ενισχύθηκε με επιπλέον κανάλια, νέα σημαντικά πρωταθλήματα σε αποκλειστικότητα και ακόμη μεγαλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, ενώ αναπτύχθηκαν νέες υπηρεσίες για την ποιοτική ψυχαγωγία των τηλεθεατών. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 130 χιλιάδων συνδρομητών και συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε. Με έμφαση στο πλούσιο περιεχόμενο σε όλες τις κατηγορίες και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, δίνουμε άλλη διάσταση στην ψυχαγωγία των συνδρομητών μας στο σπίτι», δήλωσε σχετικά ο Εμπορικός Διευθυντής του OTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης.

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το μεγαλύτερο μπουκέτο καναλιών, με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 σε υψηλή ευκρίνεια, 9 αθλητικά, 6 κινηματογραφικά, 32 θεματικά κανάλια με σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, μουσική, εκπομπές lifestyle και ενημέρωση από όλο τον κόσμο, μαζί με όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια, καθώς και επιλεγμένα κανάλια από την ελληνική περιφέρεια, με μόλις 19,90 ευρώ/μήνα[1] (Full pack).

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να ζήσουν τις συναρπαστικότερες αθλητικές διοργανώσεις, με πάνω από 400 live αγώνες κάθε μήνα, να απολαύσουν μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, με περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο, καθώς επίσης πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Επίσης, μέσα από διαδραστικές υπηρεσίες (ΟΤΕ Cinema On Demand, OTE Replay TV), έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα στις δικές τους ανάγκες και καθημερινές συνήθειες.

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο θεμα των δικαιωμάτων παρατηρείται μια εκπληκτική ηρεμία και σιγή απο την πλευρά της ΝΟΒΑ. Θεωρώ πως είτε προσπαθούν να συνέλθουν απο το σοκ μετα και την απώλεια του Αγγλικού πρωταθλήματος έπειτα απο το 1994, είτε ετοιμάζουν κάτι που ίσως ανισταθμίσει την κατάσταση σχετικά με τον ΟΤΕ. Πάντως γνώμη μου ειναι πως πρέπει να δραστηριοποιηθεί η ΝΟΒΑ άμεσα αφού η στασιμότητα σε θέματα υπηρεσιών αλλά και οι επαναλήψεις στις ταινίες επανήλθαν και αυτό τον μήνα σε συγκριση με τον Ιανουαριο. Ειδικά τις τελευταίες 7 ημέρες αν κάποιος δει τι πανηγύρι επικρατεί απο επαναλήψεις θα καταλάβει τι εννοώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να ετοιμάζουν αλλά πρέπει ΚΑΤΙ να γίνει ΑΜΕΣΑ. Προσωπικά έχω αναβάλει την μετάβαση μου στον ΟΤΕ μέχρι ελεύσεως του PVR αλλά πραγματικά δεν παλεύεται αυτή η εκκωφαντική ησυχία. ΆΛλαξα φυσικά το πακέτο σε σταρτ πακ αλλά και μονο που ξέρω πως το σταρτ πακ ειναι το φουλ πακ του ΟΤΕ με πιάνει σύγκρυο. Εν τω μεταξύ αυτοί που λένε για τις ταινιες του ΟΤΕ πως δεν πιανει μια μπροστά στην ΝΟΒΑ: Ρε παιδιά αν ειναι να δείχνει 35 ταινίες τον μήνα (25 πρεμιέρες και 10 παλαιότερες) η ΝΟΒΑ και ο ΟΤΕ να δείχνει τις διπλάσιες μπορει και παραπάνω έστω και παλαιότερης κοπης με τα μισά λεφτά τι να το κάνω; Υπάρχει και αυτό το cinema on demand νοικιάζεις και 2 ταινίες νέες με οικογένεια και φίλους και είσαι αρχοντας. Ετσι το σκέφτηκα και είπα να φύγω προς ΟΤΕ (οταν βγει το pvr) αντε ρε ΟΤΕ. Προσωπικά δεν ξέρω και η τιμη της ΝΟΒΑ να μειωθεί στο μισό (29,90 ) παλι δεν πολυβλέπω να αξίζει. Εριξα μια ματιά σε ενα φίλο που εχει ΟΤΕ και πραγματικά είδα πως οι ταινίες του δεν εχουν επαναλήψεις στο σημείο της ΝΟΒΑ.

Last edited by a moderator:

Εχω αρκετους φιλους που εχουν Ο.Τ.Ε και NOVA και σας πληροφωρο οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν βλεπει ταινιες απο τα συνδρομητικα. Ολοι μα ΟΛΟΙ βλεπουν απο το διαδυκτιο μοιραζοντας μεταξυ τους καινουργιες ταινιες σε αναλυση 1080p και 720p και φυσικα ολες τις ξενες σειρες. Ταινιες που δεν εχουν καν προλαβει να ελθουν στην Ελλαδα. Ειδικα που ολες οι συγχρονες τηλεορασης εχουν ξιολογο εως παρα πολυ καλο player (βλεπε SAMSUNG) με ενα απλο στικακι βλεπουν τα παντα. Το μονο που κρατα τα συνδρομητικα ειναι τo ποδοσφαιρο. Δυστυχως σαν συνδρομητης και των 2 μπουκετων το μονο που κρατα την NOVA ειναι το Ελληνικο πρωταθλημα και το Ευρωπαϊκο μπασκετ. Αφου εχασε και το Αγγλικο δεν βλεπω να πηγαινει πολυ μακρια με αυτες τις τιμες. Και αλοιμονο εαν πεσει η NOVA θα εχουμε μεγαλει αυξηση τιμης στον Ο.Τ.Ε

Απλό ερώτημα .Ειναι δυνατόν η ΝΟΒΑ να συνεχίζει να χρεώνει τα HD ? και μετά ολα τα αλλα περι ταινιών ..Ας ξεκινησει από εκεί η μείωση....

φιλέ θα διαφωνήσω..εγω ας πούμε δεν το κάνω... πιο μικρός που ειχα χρόνο και όρεξη και εγω έβαζα το pc μου
και έβρισκα τι ήθελα και τσουπ... έτοιμο..τωρα πλέον..κατι η δουλεία μου..που σχεδόν είμαι πολλές ώρες στο pc
κάτι η δουλείες του σπιτιού και η ευθύνες πραγματικά..και κυριολεκτικά βαριέμαι να παω σπίτι και να κάτσω στο pc και να ψάχνω υποτίτλους και τα σχετικά

Νομίζω ότι η πρώτες προβολές είναι στάνταρ αν και οι επαναλήψεις με οσκαρικές ταινίες δεν με χάλασαν καθόλου. Ειδικά μετά τις σαπιο-ειδήσεις είναι ότι πρέπει.

Προσωπικα οι ταινιες που εχουν τα συνδρομητικα πακετα ειτε η Nova ειτε ο ΟΤΕ με αφηνουν αδιαφορο καθως υπαρχουν αρκετα torrent sites που εχουν ταινιες πριν καν βγουν στους ελληνικους κινηματογραφους και μαλιστα σε HD,οπως επισης υπαρχουν και ελληνικα private torrent sites οπου εχουν ταινιες με ενσωματωμενους υποτιτλους και οπως ειπε και ενας φιλος με ενα στικακι η με το Wifi (σε SmartTV) βλεπεις ταινια ανετα και οποτε θες...Το θεμα το δικο μου ειναι και ρωταω για πολλοστη φορα γιατι δεν μοιραζονται τα δικαιωματα οι 2 πλατφορμες και εξηγουμαι:Ποσα θελει η Premiere League για 3 χρονια? 8 εκατ ευρω/ετος ας πουμε.Ε,ας βαλουν απο 4 ο καθενας και να μοιραστουνε τα παιχνιδια οπως γινεται και στο Champions League μεταξυ ΕΡΤ και Nova...Και ας γινει και στα υπολοιπα πρωταθληματα και οχι μονο σε ποδοσφαιρο αλλα και αλλου...

Σε αρκετα μεγαλο δειγμα φιλων συγγενων και γνωστων μου , δεν βρηκα καποιον να μου πει οτι , επιλεγω το χ πακετο με κριτηριο τα κινηματογραφικα καναλια. Τα αθλητικα καθοριζουν την επιλογη κατα μεγαλο ποσοστο και μετα ερχονται τα ντοκυμαντερ , παιδικα κτλ. Με βαση αυτο και με τις τελευταιες εξελιξεις θετω μια ερωτηση σαν γκαλοπ στους φιλους του φορουμ:
Ποιος θα αγοραζε τα 7 Novasports της Nova με συνδρομη 15 Euro / μηνα;;
Εγω θα το σκεφτομουν παντως.....

Προσωπικα οι ταινιες που εχουν τα συνδρομητικα πακετα ειτε η Nova ειτε ο ΟΤΕ με αφηνουν αδιαφορο καθως υπαρχουν αρκετα torrent sites που εχουν ταινιες πριν καν βγουν στους ελληνικους κινηματογραφους και μαλιστα σε HD,οπως επισης υπαρχουν και ελληνικα private torrent sites οπου εχουν ταινιες με ενσωματωμενους υποτιτλους και οπως ειπε και ενας φιλος με ενα στικακι η με το Wifi (σε SmartTV) βλεπεις ταινια ανετα και οποτε θες...

Με την ιδια λογικη, υπαρχουν πολλα site με live streaming που σου επιτρεπουν να βλεπεις δωρεαν σχεδον οποιοδηποτε αθλητικο γεγονος συμβαινει στον πλανητη. Αρα εκτος απο τα κινηματογραφικα καναλια, ειναι αχρηστα και τα αθλητικα;

Το θεμα το δικο μου ειναι και ρωταω για πολλοστη φορα γιατι δεν μοιραζονται τα δικαιωματα οι 2 πλατφορμες και εξηγουμαι:Ποσα θελει η Premiere League για 3 χρονια? 8 εκατ ευρω/ετος ας πουμε.Ε,ας βαλουν απο 4 ο καθενας και να μοιραστουνε τα παιχνιδια οπως γινεται και στο Champions League μεταξυ ΕΡΤ και Nova...Και ας γινει και στα υπολοιπα πρωταθληματα και οχι μονο σε ποδοσφαιρο αλλα και αλλου...

Και τι θα κερδιζε με αυτον τον τροπο ο τηλεθεατης/συνδρομητης; Τιποτα. Θα πληρωνε μια Χ συνδρομη και θα ειχε μισο περιεχομενο, χωρις μαλιστα να μπορει να ξερει ή να επιλεξει τι θα δει και που.
Για ποιο λογο καποιος που εχει ως προτεραιοτητα ας πουμε το να παρακολουθει Αγγλικο ποδοσφαιρο, να πρεπει να εχει 2 συνδρομες για να μπορει να δει ολα τα ματς;
Μην μπερδευεις το Champion's League που εχει διαφορετικη φιλοσοφια διαχειρισης των δικαιωματων. Σχεδον πανευρωπαϊκα η Τριτη πλεον ανηκει στις συνδρομητικες πλατφορμες ενω η Τεταρτη στα ελευθερης ληψης καναλια.

Με την ιδια λογικη, υπαρχουν πολλα site με live streaming που σου επιτρεπουν να βλεπεις δωρεαν σχεδον οποιοδηποτε αθλητικο γεγονος συμβαινει στον πλανητη. Αρα εκτος απο τα κινηματογραφικα καναλια, ειναι αχρηστα και τα αθλητικα;
Ατυχης η συγκριση.Τις ταινιες απο τα τορενταδικα μπορεις να τις βρεις σε HD ενω το live streaming ενος αγωνα κολλαει,εχει καθυστεριση και η ποιοτητα της εικονας ειναι ο ορισμος του πιξελ.Τα παντα τετραγωνα.

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Ατυχης η συγκριση.Τις ταινιες απο τα τορενταδικα μπορεις να τις βρεις σε HD ενω το live streaming ενος αγωνα κολλαει,εχει καθυστεριση και η ποιοτητα της εικονας ειναι ο ορισμος του πιξελ.Τα παντα τετραγωνα.

Pixel βλεπω και στα καναλια της συνδρομητικης πλατφορμας, υπαρχουν streams για διεθνεις αγωνες με ποιοτητα εφαμιλλη της SD μεταδοσης. Κολληματα εχεις αν ανοιξεις το πρωτο live stream που θα βρεις στο google. Καθυστερηση εχεις και απο τον δορυφορο, σε σχεση με το FM ραδιοφωνο που μπορει να ακουει ο αποπανω.

Προσωπικα θεωρω ατυχες να συγκρινουμε μια παρανομη πρακτικη (εστω και αν ειναι κοινη) με την νομιμη παροχη τηλεοπτικου περιεχομενου.

Προσωπικα θεωρω ατυχες να συγκρινουμε μια παρανομη πρακτικη (εστω και αν ειναι κοινη) με την νομιμη παροχη τηλεοπτικου περιεχομενου.
Και έχεις δίκιο. Υπάρχει το επιχείρημα του "τα βρίσκω όλα στο internet" αλλά εδώ μιλάμε για παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου.

Και τι θα κερδιζε με αυτον τον τροπο ο τηλεθεατης/συνδρομητης; Τιποτα. Θα πληρωνε μια Χ συνδρομη και θα ειχε μισο περιεχομενο, χωρις μαλιστα να μπορει να ξερει ή να επιλεξει τι θα δει και που.
Για ποιο λογο καποιος που εχει ως προτεραιοτητα ας πουμε το να παρακολουθει Αγγλικο ποδοσφαιρο, να πρεπει να εχει 2 συνδρομες για να μπορει να δει ολα τα ματς;
Μην μπερδευεις το Champion's League που εχει διαφορετικη φιλοσοφια διαχειρισης των δικαιωματων. Σχεδον πανευρωπαϊκα η Τριτη πλεον ανηκει στις συνδρομητικες πλατφορμες ενω η Τεταρτη στα ελευθερης ληψης καναλια.

Στο πρωτο σκελος απαντησε ο George4 και θα προσθεσω οτι σε ελληνικο private torrent tracker ανεβαινουν αγωνες απ ολα τα πρωταθληματα...Στο δευτερο σκελος θα πω οτι προσωπικα καλυτερα να εχεις τα μισα παρα να χασεις τα παντα και να αναγκαζεσαι μετα να αλλαζεις συνδρομες και επισης τωρα δειχνει 3 αγωνες καθε αγωνιστικη αν επαιρνε τα μισα θα εδειχνε 5 αγωνες...

15 ευρώ μόνο για Σούπερ Λιγδα και Τσάμπιονς Λιγκ? Πολλά είναι.

Σουπερ Λιγκα , φουλ καλυψη (ολοι οι αγωνες live + λεπτο προς λεπτο) για Ch . League και Europa League , εκτος βεβαια των αγωνων που δειχνουν ΕΡΤ και ΑΝΤ1 αντιστοιχα , Euroleague Basketball ,ειναι αυτα που δεδομενα προσφερει αυτην τη στιγμη οσο αφορα πρωτης επιλογης δικαωματα αφου εχει και αλλα οπως πολο , βολευ κτλ. Σου φαινονται πολλα , λοιπον . Εγω να σου πω την αληθεια θα το σκεφτομουν :)

Last edited:

Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις είναι super league (στα αθλητικά θέματα μπορείτε να το γράφετε, όπως θέλετε). Φιλικά πάντα.

Εχω αρκετους φιλους που εχουν Ο.Τ.Ε και NOVA και σας πληροφωρο οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν βλεπει ταινιες απο τα συνδρομητικα. Ολοι μα ΟΛΟΙ βλεπουν απο το διαδυκτιο μοιραζοντας μεταξυ τους καινουργιες ταινιες σε αναλυση 1080p και 720p και φυσικα ολες τις ξενες σειρες. Ταινιες που δεν εχουν καν προλαβει να ελθουν στην Ελλαδα. Ειδικα που ολες οι συγχρονες τηλεορασης εχουν ξιολογο εως παρα πολυ καλο player (βλεπε SAMSUNG) με ενα απλο στικακι βλεπουν τα παντα. Το μονο που κρατα τα συνδρομητικα ειναι τo ποδοσφαιρο. Δυστυχως σαν συνδρομητης και των 2 μπουκετων το μονο που κρατα την NOVA ειναι το Ελληνικο πρωταθλημα και το Ευρωπαϊκο μπασκετ. Αφου εχασε και το Αγγλικο δεν βλεπω να πηγαινει πολυ μακρια με αυτες τις τιμες. Και αλοιμονο εαν πεσει η NOVA θα εχουμε μεγαλει αυξηση τιμης στον Ο.Τ.Ε

+1 απολυτα σωστος ..!!!!