NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Δεν διαστρεβλωνω κατι απλα "παταω" σε κατι προκειμενου να αποκτησω κατι καλυτερο...και δεν ειμαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που θα το κανει αυτο...

Last edited by a moderator:

Συγκρίνεις δηλαδή τους παίχτες που είχε η ΑΕΚ , ο Άρης και ο Παναθηναϊκός ή ακόμη και η Λάρισα με τους παίχτες που έχουν σήμερα?

Εκτός αν το ότι από τον Ριβάλντο , τον Σκόκο τον Μπλάνκο τον Κόκε και τον Σισέ/Λέτο που πήγαμε στον Αρκούδα και τον Τοτσέ δεν υπάρχει διαφορά.

οχι ρε συ Γιαννη-καμια σχεση.θα το δω ομως γιατι ειμαι Αεκ.δεν αλλαζει αυτο ρε γαμοτο...!!:fahne90:

Νομίζω ότι στις τελευταίες σελίδες, όλοι λέμε το ίδιο......:)

:ernaehrung004:

Μιας και κάνεις ερώτηση να δώσω την δική μου απάντηση: Όχι, την ώρα που θα παίζει Ολυμπιακός - Παναθηναικός πάντα θα ψάξω τρόπο να δω το παιχνίδι και δε θα κάτσω να δω άλλον αγώνα. Μάλλον οριακά θα το κάνω και στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ενώ παλιά θα είχα την ίδια κάψα (να μη το χάσω δηλαδή) και για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Και μη νομίζεις ότι δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά δρώμενα ιδιαίτερα, ακριβώς το αντίθετο.....

αυτο που λεει ο φιλος απο πανω.το ιδιο πραγμα λεμε ολοι.
το Ελληνικο θα το δουμε απο συνηθεια και αγαπη για την ομαδα.
οτε θα παμε γιατι ειναι valueformoney..!!:firstprize:

Re: Nova vs OTEsat...

Προφανώς φίλε είμαι φίλαθλος του ποδοσφαίρου και όχι οπαδός..........

κανω την ιδια ερωτηση:

εισαι φαν Ολυμπιακος ή Παναθηναικος.παιζει αγωνας μεταξυ τους και δεν εχεις νοβα,αλλα εχεις σπιτι οτετιβι και μεταδισει Μπαρτσελονα-Ρεαλ την ιδια ωρα.
θες να μου πεις τωρα,οτι δεν θα ψαξεις τροπο να δεις το ντερμπι(?)και θα κατσεις σπιτι να δεις το ελ κλασικο..?

με λιγα λογια,μου λες τωρα,οτι επειδη το πρωταθλημα μας ειναι χαλια-ενω παρακολουθουσες πριν 6-7 χρονια που ηταν καλυτερο-ξαφνικα τωρα δεν εισαι π.χ ολυμπιακος και δεν σε ενδιαφερει το Ελληνικο πρωταθλημα,
ή οτι παρεμεινες ολυμπιακος,αλλα δεν βλεπεις αγωνες πρωταθληματος,παρα μονο τους αγωνες του οσφπ,στο CL και στο EL...?
και στην τελικη,αλλαξε κατι τα τελευταια χρονια τοσο δραματικα,εκτος του οτι εχει πεσει η αναταγωνιστηκοτητα λογω οικονομικων προβληματων?
ποσο καλυτερο πρωταθλημα δηλαδη εβλεπες τα προηγουμενα χρονια?
στησιματα και κακες διαιτησιες δεν βλεπεις σε αλλο πρωταθλημα δηλαδη?
και μου συγκρινεις τον αθλητισμο με την πολιτικη?εχει καμια σχεση η καψουρα των ομαδων μας με τα κολληματα πολιτικων ιδεων καποιων?τι συγκριση ειναι τωρα αυτη?
προφανως ανηκεις στην κατηγορια "μου αρεσει η μπαλα και ειμαι με αυτον που παιζει καλυτερα..".
οπως και να εχει επιλογες του καθενος ειναι..

Re: Nova vs OTEsat...

Δεν διαστρεβλωνω κατι απλα "παταω" σε κατι προκειμενου να αποκτησω κατι καλυτερο...και δεν ειμαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που θα το κανει αυτο...

ΟΚ, με κάλυψες. Αναμφισβήτητα δε θα είσαι ούτε ο 1ος, ούτε ο τελευταίος...

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

οχι ρε συ Γιαννη-καμια σχεση.θα το δω ομως γιατι ειμαι Αεκ.δεν αλλαζει αυτο ρε γαμοτο...!!:fahne90:

Συμφωνώ Δημήτρη αλλά το επίπεδο έχει πέσει πολύ. Βάλε να δεις στο youtube φάσεις από ματς 3-4ετίας και θα με θυμηθείς.

αστο Γιαννη-το εχω κανει πολλες φορες και εβαλα τα κλαματα..
συνεχιζω ομως να την βλεπω μεχρι και σημερα παρολο το χαλι της.τι να κανουμε-καψουρες ειναι αυτες...!

δε θα το λεγα ακρβως οτι ξεπουλαει...
Εχουμε και λεμε για διαρκεια 1 χρονο: nova christmass 29.9+15(ολα τα sports)+15(ολα τα cinema) + 5 ευρω τα HD(τα βαζω γιατι ο οτε τα προσφερει δωρεαν)=65 euro.δηλαδη το full paketo nova + double play economy χωρις κινητα 65 euro.και επειδη ο οτε δινι τσαμπα το δεκτη ενω εμεις τον πληρωσαμε πρεπει να βαλουμε και το κοστος του δεκτη μεσα.οποτε στο χρονο παει +4=69 ευρω(49/12) ο μηνας.
Για τον οτε το full πακετο αντιστοιχα εχουμε: 12*19,9= 238,8
για το double play του οτε 31,8+1,2 η αναγνωριση=33*6=198 η πρωτοι 6 μηνες και 38(36,8+1,2) *6=228 η επομενοι 6(βαζω την αναγνωριση γιατι η φορθνετ την προσφερει δωρεαν για δικαιη συγκριση,αλλωστε καθε νοημον ανθρωπος θελει να εχει αναγνωριση).
εχουμε συνολο το double play 198+228=426

γενικο συνολο 426+ 238,8=664,8/12= 55,4 ο μηνας κυριοι...

55,4 ο οτε 69 η νοβα. αθλητικα σαφως ανωτερος ο οτε,σινεμα σαφως ανωτερη η νοβα.8 καναλια HD η νοβα 16 ο ΟΤΕ!!
κι αν βαλουμε κατω οτι μπορουσε καποιος να παρη την προσφορα που ειχε τοτε ο οτε(τον δεκεμβρη) που εδινε το οτε tv με τους πρωτους 6 μηνες δωρεαν,μετα ο χρονος κατεβενε στα 45,4 το μηνα! 45,4 με 69 και σαφως καλυτερο πακετο του οτε
αυτα για συγκριση στο χρονο.Αν κρατηση κανεις παραπανω τη νοβα τοτε προφανος η διαφορα μειωνεται αφου αποσβενεται καλυτερα το κοστος του δεκτη και ανεβενει και το κοστος του ΟΤΕ...

Φίλε μου, έχεις δίκιο. Χιουμοριστικό και καυστικό ήταν το σχόλιο μου..:)

Και για μας που εχουμε το συνδιαστικο sportpack με dp economy με 53,90 τι γινεται;

Έχεις δίκιο φίλε μου.
Η nova δεν σέβεται τους πελάτες της στις περισσότερες περιπτώσεις.

Εχουμε και λεμε για διαρκεια 1 χρονο: nova christmass 29.9+15(ολα τα sports)+15(ολα τα cinema) + 5 ευρω τα HD(τα βαζω γιατι ο οτε τα προσφερει δωρεαν)=65 euro.δηλαδη το full paketo nova + double play economy χωρις κινητα 65 euro.και επειδη ο οτε δινι τσαμπα το δεκτη ενω εμεις τον πληρωσαμε πρεπει να βαλουμε και το κοστος του δεκτη μεσα.οποτε στο χρονο παει +4=69 ευρω(49/12) ο μηνας.
Για τον οτε το full πακετο αντιστοιχα εχουμε: 12*19,9= 238,8
για το double play του οτε 31,8+1,2 η αναγνωριση=33*6=198 η πρωτοι 6 μηνες και 38(36,8+1,2) *6=228 η επομενοι 6(βαζω την αναγνωριση γιατι η φορθνετ την προσφερει δωρεαν για δικαιη συγκριση,αλλωστε καθε νοημον ανθρωπος θελει να εχει αναγνωριση).
εχουμε συνολο το double play 198+228=426

γενικο συνολο 426+ 238,8=664,8/12= 55,4 ο μηνας κυριοι...
εγω αρχισα ηδη να το μετανιωνω για το christmas.δινω 30 + 4 το μηνα για χρονο(αγορα του δεκτη 49 ευρω/12=4) ενω αν ειχα γυρισει στον οτε θα περνα την προσφορα με τους 6 μηνες δωρεαν και θα βγενε 45,4(το ανελυσα πιο πανω- 664,8-119,4(19,9*6) ο μηνας.Δηλαδη για 11 ευρω πολυ χειροτερο περιεχομενο.χωρις ταινιες(αν και δε βλεπω )σουπερ λιγκα + 3 αγωνες πρεμιερ λιγκ που κι αυτους ποτε δεν τους δειχνει ολους το σπορτσ 1.και απο σεπτεμβρη αγγλικο γιοκ.Χωρις ισπανικο,ιταλικο και κυριως ΧΩΡΙΣ HD.Γιατι απο οτι καταλαβα και απο ποστς εδω στο φορουμ και με τις τηλεφωνητριες στι νοβα,δεν εχουν καμια προθεση να δωσουν δωραν τα HD μετα τους 2 μηνες δωρεαν.Ασε που και να τα δινουν δωρεαν εμας θα μας πουνε οτι εχουμε παρει ενα παμφηνο πακετο και οτι δεν τα δικαιουμαστε.Οπως και με τις κλησεις προς κινητα που μου ειπαν σημερα απο τη φορθνετ εσεις εχετε παρει δωρο τη φορθνετ θελετε και φθηνα κινητα??

Αυτήν την καραμέλα με την Forthnet "δώρο" βλέπω την δουλεύουν πολύ καλά!

Ξέχασες να βάλεις πως για κάθε νέα σύνδεση πληρώνεις τέλος ενεργοποίησης κάπου στα 50 ενώ ο ΟΤΕ αν δεν κάνω λάθος στο έκανε δώρο.

πολυ σωστος!πως μου διεφυγε αυτο?μαλλον επειδη εγω ειχα ηδη 2play economy και δεν τη χρεωθηκα.
Οποτε:
29,9+15(ολα τα σπορ)+15(ολα τα σινεμα)+4,17 τα HD (διορθωση:εφοσον δινει 2 μηνες δωρο πληρωνεις τους επομενους 10 αρα 10*5=50 50/12=4,17) + 4,08 για τον δεκτη(49/12=4,08) + 4,17 ενεργοποιηση(50/12=4,17)
μας κανουν σουμα 72,32 ευρουλακια.

72,32 vs 45,45 του ΟΤΕ.
σχεδον 60% παραπανω για να βλεπεις τον πλατανια,την κερκυρα και τη βεροια και με τα μισα HD .bravo nova....

βεβαια για να ειμαστε και δικαιοι εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/102771-Προσφορά-ΟΤΕ/page11 διαβαζω οτι ο οτε δε χρεωνει το δεκτη αλλα χρεωνει υπολοιπο εξοπλισμο(πιατο,lnb,καλωδιο) 55 και εγκατασταση 55 συνολο 105 αναγομενο στο χρονο 8,75 το μηνα + τα 45,45 παμε στα 54,2 παλι πολυ πιο κατω απο τη νοβα.Και ενταξει καποιος που εχει πιατο και ξερει να τα φτιαξει και μονος του μπορει να αποφυγει αυτο το κοστος.Ενω το δεκτη δε μπορεις να τον αποφυγεις...

Έκανα αίτηση στον ΟΤΕ-DP+ΟΤΕ-SAT... βγαίνει περίπου 44-45 ευρώ τον μήνα.

Με πήραν σήμερα από ΝΟΒΑ για αντιπρόταση. Το DoublePlay και NOBA starter pack στα 32,9 τελική τον μήνα. Αρνήθηκα γιατί απλά δεν θέλω να τους δώσω φράγκο από τη στιγμή που τα Χριστούγεννα που ζήτησα το christmas Pack δεν μου το έδωσαν. Στο καλό και να μου γράφουν. 7 χρόνια πελάτης πόσο είμαι έχω χάσει τον λογαριασμό...

βεβαια για να ειμαστε και δικαιοι εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/102771-Προσφορά-ΟΤΕ/page11 διαβαζω οτι ο οτε δε χρεωνει το δεκτη αλλα χρεωνει υπολοιπο εξοπλισμο(πιατο,lnb,καλωδιο) 55 και εγκατασταση 55 συνολο 105 αναγομενο στο χρονο 8,75 το μηνα + τα 45,45 παμε στα 54,2 παλι πολυ πιο κατω απο τη νοβα.Και ενταξει καποιος που εχει πιατο και ξερει να τα φτιαξει και μονος του μπορει να αποφυγει αυτο το κοστος.Ενω το δεκτη δε μπορεις να τον αποφυγεις...
Λεω και γω ολα δωρο τα δινει ο οτε? Σε λιγο θα μας πληρωσει κι ολας! :p

Έκανα αίτηση στον ΟΤΕ-DP+ΟΤΕ-SAT... βγαίνει περίπου 44-45 ευρώ τον μήνα.

Με πήραν σήμερα από ΝΟΒΑ για αντιπρόταση. Το DoublePlay και NOBA starter pack στα 32,9 τελική τον μήνα. Αρνήθηκα γιατί απλά δεν θέλω να τους δώσω φράγκο από τη στιγμή που τα Χριστούγεννα που ζήτησα το christmas Pack δεν μου το έδωσαν. Στο καλό και να μου γράφουν. 7 χρόνια πελάτης πόσο είμαι έχω χάσει τον λογαριασμό...

Τώρα αν είναι σοβαρή έκπτωση το -2 ευρώ(γιατί αυτό που σου πρότειναν κανονικά κάνει 34,90), τι να πω...

Αυτή η Νova μηδενικό σεβασμό στον πελάτη. Μόνο αρπαχτές ξέρει και θέλει να κάνει.

δε μας ειπε ομως ποιο 2play του προσφεραν.Το παλιο economy (24,9) η το κενουργιο 2play απεριοριστα σταθερα(27,9).Εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα γιατι το δευτερο επιτρεπει κλησεις προς κινητα με μολις 0,03/λεπτο ενο το παλιο με 0,162

Έχεις δίκιο φίλε μου. Η nova δεν σέβεται τους πελάτες της στις περισσότερες περιπτώσεις.
Και καποια αλλη εταιρεια δεν σεβαστηκε τον πελατη της και εφαγε το προστιματακι της.Απο την κινητη τηλεφωνια ηταν....

δε μας ειπε ομως ποιο 2play του προσφεραν.Το παλιο economy (24,9) η το κενουργιο 2play απεριοριστα σταθερα(27,9).Εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα γιατι το δευτερο επιτρεπει κλησεις προς κινητα με μολις 0,03/λεπτο ενο το παλιο με 0,162

το Full με αστικά/υπεραστικά και με μία ώρα προς κινητά και τα διεθνή.

δεν ειναι κακη προσφορα σε σχεση με το christmas.Μονο που δε θα σου δινε το σπορτς 1

Τσάμπα πράγμα. Το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλαει..!!!!!!

:) :)
Ναι είναι σχεδον ΤΖΑΜΠΑ Η ΝΟΒΑ και καλό είναι να το καταλάβουμε ώστε να μην την πατήσουν με τον ΟΤΕ ...

Α)
Στην forthnet πληρώνεις 30 ευρώ το μήνα συν 35 ευρώ ή ενεργοποίηση , βγαίνει 33 ευρώ το μήνα max και μετά πάει 30.
Στον Οτε πληρώνεις 32 ευρώ για 6 μήνες και 36 ευρώ για τους άλλους 6 , βγαίνει 34 ευρώ το μήνα και μετά πάει 36.

Επίσης δίνεις 50 ευρώ για αγορά δέκτη στην Nova και σου κάνουν δωρεάν την εγκατάσταση , μπορείς να τα κρατήσεις ακόμα και αν διακόψεις την συνδρομή για να βλέπεις τα ελευθερα κανάλια ή να κάνεις περιστασιακά συνδρομή.
Και στον Οτε οι τιμές είναι πάντα ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Β)
Αλλά στην Ελλάδα λεφτά υπάρχουν και μπορεί να θέλουμε Οτε.

- 100 ευρώ κοστίζει η εγκατάσταση αν δεν έχεις δικιά σου έτοιμη.
- 100 ευρώ κοστίζει ο αποκωδικοποιητής αν θέλεις να τον κρατήσεις μετά το τέλος του 12 μηνου .... όσο έχεις συνδρομή είναι δωρεάν, αλλά αν διακόψεις έστω λίγο μετά θα πρέπει να ξανακάνεις συμβόλαιο νομίζω.
- 240 ευρώ για συνδρομή , εκτός αν επιστρέφεις στον Οτε από άλλο πάροχο οπότε σου κόβουν τα μισά για το πρώτο χρόνο.

Και φυσικά θα περιμένεις το κόστος να φτάσει στα 56 ευρώ το μήνα από την δέυτερη χρονιά !!! ή στα 36 χωρις τηλεόραση ...

Γ)
Σε κάθε περίπτωση , η κανονική τιμή Οτε και ΟτεTV είναι ακριβότερη από την τιμή forthnet-nova και ΟτεTV μέσο δορυφόρου όλα μαζί !!! ... αστείο δόλωμα η μείωση κατά 15 ευρώ τον πρώτο χρόνο από τον OTE και 5 μετά , όταν υπάρχουν αυτές οι τιμές απο forthnet-nova αλλα και άλλους παρόχους με φτηνό dual-play , ελπίζω να μην την πάτησαν πάρα πολλοί γιατί δεν θα βάλουν μυαλλό κιόλας να μειώσουν πραγματικά τις τιμές τους.

ΥΓ
Ακριβαίνει το πακέτο της νοβα βέβαια αν βάλεις όλα , αλλά είναι και πράγματα που πλήρωσαν πολύ ακριβά, και τις ταινίες από όλα τα studio πρώτης προβολής και την superλιγκα - Champions league , μπασκετάκι με 2 ομάδες πρωταθλήτριες ευρώπης, και είναι λογικό που τα έχουν έχτρα για να μπορείς να επιλέξεις αν τα θές ... πάλι καλά που στο ns1 βλέπουμε αρκετά.
Πολύ καλή και φτηνή σε συνδρομή είναι και η δυνατότητα της nova για multy view αλλά και για εγγραφή προγραμμάτων, παρότι απαιτεί αγορά εξοπλησμού και ειδηκές συνθήκες είναι κάτι που αξίζει.