NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Πέρα από το ότι αρκετοί δε θέλουν υπηρεσίες 3play, το πρόβλημα με τη Forthnet είναι πως δεν παρέχει αυτές τις υπηρεσίες σε όλους. Είναι πάρα πολλές μη-αστικές περιοχές που δεν καλύπτονται, ενώ είναι και αρκετές μεσο-αστικές περιοχές που επίσης δεν καλύπτονται. Επιπλέον, για μένα είναι και θέμα ίσης αντιμετώπισης πελατών να μην είναι η τιμή της προσφοράς 3play + sport pack φτηνότερη από το sport pack σκέτο!

:SFGSFGSF:

Καλο θα ηταν να γινει μια λιστα με ολα τα ευρωπαικα πακετα και τις επισιμες τιμες συνδρομης (οχι προσφορων) των φουλ πακετων.

Kαι τι να λέει αυτό?
Η τιμή μόνη της δεν λέει τίποτα.
Εξαρτάται και τι προσφέρει το κάθε πακέτο.

Λοιπόν μερικά που ξέρω γιατί το ψάχνω και εγώ αυτές τις μέρες σχετικά με τα πακέτα(μιλάμε για full pack σε όλα,με προσθήκη ότι έξτρα υπάρχει πλην PPV προφανώς):

1.Nova: full 62 +10 adult= 72 ευρώ

2.ΟΤΕ: full 27 ευρώ

3.Sky UK: Entertainment extra+ 37 eυρώ(ξεκινάει από 24 ευρώ το μικρότερο) + Sports 25 ευρώ + Movies 19 ευρώ + ΜUTV,Chelsea TV 14 ευρώ +BT Sports,ESPN 14 ευρώ + HD 6 ευρώ +Multiroom 12 ευρώ = 119 ευρώ

4.Sky DE full 66,90 ευρώ (οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν)

5.Sky Italia full 62 ευρώ(72 από Ιανουάριο)

6.Canalsat full 48 ευρώ

7.Digital+: Premium + Total 72.77 +CANAL + Liga 26.56 + CANAL + Toros 16.81 + Barça TV 5.60 + IPlus Service 5.60 =108 ευρώ.

Και τα adult στη nova?
Μωρέ μπράβο!:2thumb22sup:
Πρόσθεσε και τα hd, άλλα 5 ευρώ.
Ας βάλουμε και το novamag, άλλο 1,5 ευρώ.
Ε, ψιτ! Και ο οτέ έχει adult!:grandpa:

+7.90 τα "ενήλικα", τζάμπα θα τα έδινε; :HTEHEH56:

Last edited by a moderator:

καλο θα ηταν να μην προσθετεις υπηρεσιες τυπου multiview. το φουλ πακ με HD μονο.

η νοβα μαζι με τα hd κανει 67 ευρω στο φουλ πακ και ο οτε οπως ανεφερες 27.τωρα η νοβα εχει σαν εξτρα τα multiview ,ενω ο οτε τα on demand.εγω προσωπικα θα ειχα και τα δυο αν η νοβα επιτελους κατεβαζε τις τιμες τις στα 40 ευρω π.χ για φουλ πακ.ετσι εχω μονο οτε τβ και κατα την γνωμη μου αξιζει 100% τα λεφτα του.

κιεγω θα εβαζα nova sportpack αν το πηγαινε στα 25ευρω.αλλα δυστυχως nova χωρις forthnet δεν γινεται.

Με 20 ευρώ το sportpack της nova βάζω συνδρομή όχι από σήμερα αλλά από χτες.
Εννοείται τα hd μέσα στην τιμή, εδώ ο ανταγωνισμός (otetv) στα δίνει δωρεάν από την πρώτη μέρα που πας ρε nova και θες και χρέωση για 5 κανάλια.

η νοβα μαζι με τα hd κανει 67 ευρω στο φουλ πακ και ο οτε οπως ανεφερες 27.τωρα η νοβα εχει σαν εξτρα τα multiview ,ενω ο οτε τα on demand.εγω προσωπικα θα ειχα και τα δυο αν η νοβα επιτελους κατεβαζε τις τιμες τις στα 40 ευρω π.χ για φουλ πακ.ετσι εχω μονο οτε τβ και κατα την γνωμη μου αξιζει 100% τα λεφτα του.

το θέμα για τους περισσότερους συνδρομητές, φαντάζομαι, είναι κυρίως στα αθλητικά που η νόβα έχει το ελληνικό πρωτάθλημα, champions league και europa, όπως και η ευρωλίγκα κι αυτό γιατί ο μέσος οπαδός θέλει να βλέπει την ομάδα του. Αυτό είναι κατά την γνώμη μου το δυνατό χαρτί της νόβα και εκεί στηρίζεται.

Και εχει ολες τις πρωτες προβολες απο ολα τα στουντιο. Γενικα εχει πιο premium περιεχομενο

Καλησπερα και απο εμενα.
Νεο μελος και πολυ μπερδεμενο!
Ειμαι εδω και 18 μηνες στη Nova με Forthnet 2play 49,90+ 4,90 για το HD.
Ηρθε η ωρα της ανανεωσης και δεν ξερω τι να κανω.
Ποδοσφαιρο δεν με απασχολει, εχω σταματησει να παρακολουθω εδω και χρονια.
Ταινιες καλα ειναι τα καναλια αλλα χαμηλου ενδιαφεροντος. Λιγες φορες εχω δει ολοκληρη, απλα για να περναει η ωρα. Πιο πολυ κατεβασμα.
Τα ντοκιμαντερ καλα.

Αυτη τη στιγμη η Forthnet μου δινει το ιδιο ακριβως πακετο (24, σταθερα, κινητα με αστικη χρεωση)με 44,90 επειδη πληρωνω με πιστωτικη.
Αποκωδικοποιητης και ελληνικα καναλια, ΜΑΠΑ!!!! (σε ποιοτητα)

Ο ΟΤΕ δινει Full πακετο με 24 & σταθερα στα 31,80 για τους 6 πρωτους μηνες και μετα παει γυρω στα 58.

Ειμαι ακριβως στη μεση!!!!

Ε βάλε απλό 3play Nova, αν δεν θες ούτε αθλητικά ούτε ταινίες και θες ντοκιμαντέρ.

Καλή είναι η τιμή του στα 30.
Το έχω βάλει και στον πατέρα μου αυτό το πακέτο και ευχαριστημένος είναι.

Καλα, συνεχιζουν να μην ξερουν τι τους γινεται στη forthnet. Σε καθε τηλεφωνικη επικοινωνια μου δινουν αλλη τιμη!!!!
Και κατι αλλο: Ο ΟΤΕ συνεχιζει να χρεωνει εξτρα 1,20 το μηνα την αναγνωριση κλησεων?????? τι να πω........
Οσο για το 29, δεν μου το δινουν με ολες τις παροχες!

Εμένα ο ΟΤΕ μου έδωσε την παρακάτω "προσφορά":

24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 6 μήνες με 31,80 και 6 μήνες με 36,80, δλδ στο χρόνο 34,30 το μήνα
ΟΤΕ TV full pack, 2 μήνες δωρεάν και μετά 21,90, δλδ για 14 μήνες σύνολο 18,78 το μήνα

Στο σύνολο δλδ 34,30 + 18,78 = 53,08 το μήνα.

Καταπληκτικό....σπεύδω να υπογράψω!!!

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Μιλάμε σκίστηκαν να σου προσφέρουν........Τα κανονικά τους πακέτα τα παρουσιάζουν ως προσφορές :twoguns:

Η κατάσταση στο τηλεφωνικό κέντρο Nova είναι τραγική. Προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να ενεργοποιήσω το multiview, δε βγάζει γραμμή, κόβεται ενώ περιμένεις, η αναμονή είναι άνω των 15 λεπτών όπως ανακοινώνεται (μου έχει κοπεί δύο φορές στα 4-5 λεπτά), απλώς τραγικό ...

Δε ξέρω πως είναι του ΟΤΕ αλλά τόσο χάλια δε μπορεί να είναι.

δεν παλευεται...παιρνεις,ανοιχτη ακροαση και το αφηνεις μεχρι να απαντησουν.
βεβαια μπορει να σου πουν "δεν ειναι εδω το αρμοδιο τμημα.μισο λεπτο να σας συνδεσω στο αρμοδιο.."
και να περιμενεις αλλο τοσο..