NOVA vs Cosmote TV

Ηvova στις προσφορές που κάνει λέει ότι έχει πάρει για του χρόνου ισπανικό και γερμανικό πρωτάθλημα!!Γνωρίζει κάτι κάποιος?Πιστεύω να μην τα χάσει ο οτέ!!Καμιά εκπομπή για στοίχημα θα βάλει ο οτέ?

Last edited by a moderator:
Γκεμπελισμος στο φουλ...λεγε λεγε καποιος θα φαει το παραμυθι.Λογικα θα σβηστει και το μηνυμα μου αλλα για καταδικη τετοιων πρακτικων ουτε λογος.

Ηvova στις προσφορές που κάνει λέει ότι έχει πάρει για του χρόνου ισπανικό και γερμανικό πρωτάθλημα!!Γνωρίζει κάτι κάποιος?Πιστεύω να μην τα χάσει ο οτέ!!Καμιά εκπομπή για στοίχημα θα βάλει ο οτέ?

Δυστυχώς φίλε,είναι πρακτική κάποιων συνεργατών της Nova να παραμυθιάζουν τον κόσμο και έχει επιβεβαιωθεί από πολλά άτομα.

Σε άλλους λένε ότι έχουν κλείσει την Premier League και σε άλλους έλεγαν ότι ανανέωσαν με το Champions League.

Ελπίζω κάποτε,κάποιος αρμόδιος φορέας να επιληφθεί της κατάστασης

Δεν πρόκειται γτ αυτοι πληρώνονται με το που κλείνουν τα συμβόλαια. Το τι παραμύθια σκαρφιζονται και αν ισχύουν αυτά που λένε είναι καθαρά θέματα της εταιρείας της οποία προωθούν τα προϊόντα της.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ο ΟΤΕ υπερτερεί όχι μόνο στα αθλητικά αλλά και στα ντοκιμαντέρ , ενώ έχει και υπερδιπλάσια HD κανάλια (χωρίς έξτρα χρέωση 5 ευρώ της NOVA).

Όσο για τις ταινίες έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με παλιότερα και αναμένεται προσθήκη και άλλων στούντιο.

Το ποιο σωστό είναι να λέμε η Nova υπερτερεί σε πρόσφατα blockbusters. Σε ποιότητα ταινιών το θέμα αλλάζει καθώς τα περισσότερα νέα blockbusters τα βρίσκω αδιάφορα ενώ στον ΟΤΕ βλέπεις και κάποιες πιο ανεξάρτητες παραγωγές ή ταινίες από την ευρωπαϊκή αγορά που δεν επενδύουν σε εφέ και green screen αλλά σε πραγματική ηθοποιία. Χώρια ότι το να δεις blockbuster ένα χρόνο μετά την προβολή της στους κινηματογράφους σημαίνει ότι θα έχεις φάει τα spoiler της αρκούδας.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Και μη ξεχνάμε πως στον ΟΤΕ μπορείς να δεις αυτά τα blockbuster νωρίτερα από τη Nova, στα PPV κανάλια.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Η ξεκαθαρη υπεροχή του ΟΤΕ είναι στα ντοκιμαντέρ. Είναι περισσότερα και με εξαίρεση το national geographic sd & discovery είναι σε HD. Όσους ξέρω που μεταπήδησαν από Νόβα σε οτε μιλάν για καλύτερη εικόνα κι ας μην είναι υψηλό το bitrate.

Το ποιο σωστό είναι να λέμε η Nova υπερτερεί σε πρόσφατα blockbusters. Σε ποιότητα ταινιών το θέμα αλλάζει καθώς τα περισσότερα νέα blockbusters τα βρίσκω αδιάφορα ενώ στον ΟΤΕ βλέπεις και κάποιες πιο ανεξάρτητες παραγωγές ή ταινίες από την ευρωπαϊκή αγορά που δεν επενδύουν σε εφέ και green screen αλλά σε πραγματική ηθοποιία. Χώρια ότι το να δεις blockbuster ένα χρόνο μετά την προβολή της στους κινηματογράφους σημαίνει ότι θα έχεις φάει τα spoiler της αρκούδας.

όντως ο ΟΤΕ έχει πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και πιο πολύ του γούστου μου! έχω το nova3play + cinema και να πω την αμαρτία μου αρχίζω να γλυκοκοιτάζω την μεταπήδηση μου προς τα εκεί, βέβαια εκείνο που με κρατάει σε μεγάλο βαθμό στην ΝΟΒΑ είναι το 39,90 για πάντα και τα HD τα παίρνεις δώρο για 12 μήνες με κάθε ανανέωση, δεν μου καλοκάθεται το να αυξάνεται η τιμή, όπως θα γίνεται μάλλον με τον ΟΤΕ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η ξεκαθαρη υπεροχή του ΟΤΕ είναι στα ντοκιμαντέρ. Είναι περισσότερα και με εξαίρεση το national geographic sd & discovery είναι σε HD. Όσους ξέρω που μεταπήδησαν από Νόβα σε οτε μιλάν για καλύτερη εικόνα κι ας μην είναι υψηλό το bitrate.

+1 και λατρεύω τα ντοκιμαντέρ!

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Καλά, ας μην υπερβάλουμε κιόλας...

Και μη ξεχνάμε πως στον ΟΤΕ μπορείς να δεις αυτά τα blockbuster νωρίτερα από τη Nova, στα PPV κανάλια.

τι ειναι τα PPV καναλια?

Όσο για τις ταινίες έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με παλιότερα και αναμένεται προσθήκη και άλλων στούντιο.

γνωριζουμε ποτε περιπου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Καλά, ας μην υπερβάλουμε κιόλας...
Καθόλου δεν υπερβάλω. Ως προς την ποσότητα ο Οτέ έχει περισσότερα . Ως προς την ποιότητα εικόνας δεν μπορείς να συγκρίνεις sd με ένα μέτριο hd.
Σε τι ακριβώς υπερβάλω;
Παρότι συνδρομητής otetv έχω ιδία άποψη για το start pack της Νόβα, μιας και 2 φορές την εβδομάδα παρακολουθώ προγράμματα του εν λογω πακέτου.

Pay per view σημαίνει

δηλαδη ειναι σαν να εχεισ το videoclub στο σπιτι σου?
δηλαδη μπορω να δω μια καινουργια σειρα ποιο γρηγορα ακομα και απο τη στιγμη που θα την παιξει το νοβα?
ποσο κοστιζει αυτη η υπηρεσια?

δηλαδη ειναι σαν να εχεισ το videoclub στο σπιτι σου?
δηλαδη μπορω να δω μια καινουργια σειρα ποιο γρηγορα ακομα και απο τη στιγμη που θα την παιξει το νοβα?
ποσο κοστιζει αυτη η υπηρεσια?
Ναι αυτό είναι μπες στο σάιτ του ΟΤΕ και δες γράφει της τιμές