Ηvova στις προσφορές που κάνει λέει ότι έχει πάρει για του χρόνου ισπανικό και γερμανικό πρωτάθλημα!!Γνωρίζει κάτι κάποιος?Πιστεύω να μην τα χάσει ο οτέ!!Καμιά εκπομπή για στοίχημα θα βάλει ο οτέ?
Λογικα θα σβηστει και το μηνυμα μου αλλα για καταδικη τετοιων πρακτικων ουτε λογος.
Το ποιο σωστό είναι να λέμε η Nova υπερτερεί σε πρόσφατα blockbusters. Σε ποιότητα ταινιών το θέμα αλλάζει καθώς τα περισσότερα νέα blockbusters τα βρίσκω αδιάφορα ενώ στον ΟΤΕ βλέπεις και κάποιες πιο ανεξάρτητες παραγωγές ή ταινίες από την ευρωπαϊκή αγορά που δεν επενδύουν σε εφέ και green screen αλλά σε πραγματική ηθοποιία. Χώρια ότι το να δεις blockbuster ένα χρόνο μετά την προβολή της στους κινηματογράφους σημαίνει ότι θα έχεις φάει τα spoiler της αρκούδας.
Η ξεκαθαρη υπεροχή του ΟΤΕ είναι στα ντοκιμαντέρ. Είναι περισσότερα και με εξαίρεση το national geographic sd & discovery είναι σε HD. Όσους ξέρω που μεταπήδησαν από Νόβα σε οτε μιλάν για καλύτερη εικόνα κι ας μην είναι υψηλό το bitrate.
Η ξεκαθαρη υπεροχή του ΟΤΕ είναι στα ντοκιμαντέρ. Είναι περισσότερα και με εξαίρεση το national geographic sd & discovery είναι σε HD. Όσους ξέρω που μεταπήδησαν από Νόβα σε οτε μιλάν για καλύτερη εικόνα κι ας μην είναι υψηλό το bitrate.
Και μη ξεχνάμε πως στον ΟΤΕ μπορείς να δεις αυτά τα blockbuster νωρίτερα από τη Nova, στα PPV κανάλια.
Όσο για τις ταινίες έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με παλιότερα και αναμένεται προσθήκη και άλλων στούντιο.
τι ειναι τα PPV καναλια?
γνωριζουμε ποτε περιπου?
Καθόλου δεν υπερβάλω. Ως προς την ποσότητα ο Οτέ έχει περισσότερα . Ως προς την ποιότητα εικόνας δεν μπορείς να συγκρίνεις sd με ένα μέτριο hd.Καλά, ας μην υπερβάλουμε κιόλας...
Pay per view σημαίνει
Ναι αυτό είναι μπες στο σάιτ του ΟΤΕ και δες γράφει της τιμέςδηλαδη ειναι σαν να εχεισ το videoclub στο σπιτι σου?
δηλαδη μπορω να δω μια καινουργια σειρα ποιο γρηγορα ακομα και απο τη στιγμη που θα την παιξει το νοβα?
ποσο κοστιζει αυτη η υπηρεσια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.