NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Με κάθε ανάρτηση μου δημιουργείς και νέα ερωτήματα... :flipout:
Γράφεις:
Άσε που αντίστοιχα,όπως ο ΟΤΕ με τη FL,έτσι και η NOVA καλύπτει μέρος αυτών των διοργανώσεων και όχι το σύνολο

Δεν καλύπτει το σύνολο της super league η νόβα; Υπάρχουν αγώνες που δεν δείχνει; Νομίζω τους δείχνει όλους, λάθος νομίζω;
Στα μπάσκετ έχω καταλάβει τους δείχνει όλους, εκτός από αυτούς που δείχνει ο ΟΤΕ.

Την διαφωνία μου την εξέφρασα πολλές φορές, μίλησες για πλειοψηφία σε ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό κολλήσαμε με την FL, που είναι το τακτικό ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει ο ΟΤΕ. (Αφού αυτό έγραψες...)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Σιγά μη κάτσω να δω football league, πλάκα κάνεις; Εδώ σπάνια βλέπω Super league. Αυτό που έγραψα στηρίχθηκε σε αυτό που έγραψε ο AFam, το οποίο ήταν λάθος. Συνεπώς έχεις την ικανότητα να διακρίνεις το HD από το upscale. Ταυτόχρονα όμως, έχεις λανθασμένο κριτήριο σε μία κακή HD μετάδοση, όπως είναι του Travel ή του E! ή των άλλων καναλιών που πέφτουν 6 και 7 μαζί στην ίδια συχνότητα. Απέφυγες να απαντήσεις σε αυτό που σου έγραψα νωρίτερα:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/73820-NOVA-vs-ΟΤΕ-TV?p=1057252187&viewfull=1#post1057252187

Τίποτα δεν απέφυγα.Κάνε μια βόλτα πίσω να δεις αν σου απάντησα.Να σου ξαναπώ μόνο,ότι το λάθος που κάνεις είναι να λαμβάνεις υπόψη σου κάποια κριτήρια τα οποία θεωρείς ότι πρέπει να τα λαμβάνουν υπόψη τους όλοι,διαφορετικά -όπως λες- δεν μπορούν να κρίνουν τι είναι καλό και τι όχι.Όσο για τους αναμεταδότες που αναφέρεις,έπρεπε να το κάνει ο ΟΤΕ ώστε να δώσει bitrate παραπάνω (ήταν απαραίτητο άλλωστε),για βελτιωθεί η εικόνα των 3 πρώτων HD καναλιών.Και πρέπει να κάνει το ίδιο και για τα υπόλοιπα σπορ κανάλια.Ή αν δε γίνεται αυτό,να διώξει τη σαβούρα όπως λες,ώστε να να μπορέσει να δώσει περισσότερο bitrate στα κανάλια που λέμε.Δεν διαφωνώ κάπου σε αυτό.Ελπίζω να μην εννοείς ότι αυτό θέλω να αποφύγω και να μην σου απαντήσω.Γιατί να το κάνω άλλωστε?Δεν έχω αναφερθεί τόσες φορές ότι συγκριτικά το HD της NOVA είναι καλύτερο από του ΟΤΕ?Οπότε,τι να χρειαστεί να σου απαντήσω επιπλέον?Αν και πρέπει να παραδεχθούμε νομίζω,ότι η εικόνα στα σπορ κανάλια του ΟΤΕ έχει βελτιωθεί.Χθες μάλιστα,η εικόνα του Απόλλωνα που ήταν στο σπορ 4 (και όχι σε ένα από τα 3 πρώτα) ήταν στα μάτια μου καλύτερη από την εικόνα του Παναθηναϊκού.Αλλά δέχομαι ότι αυτό είναι υποκειμενικό.Δε σημαίνει ότι επειδή δεν μου άρεσε εμένα,πρέπει να μην άρεσε και σε όλους.

Καλά, το τι ταμπέλες βάζει κανείς, είναι λίγο υποκειμενικό.

Το ότι πχ. το Ελληνικό πρωτάθλημα βρήκε τελευταίο σε πρόσφατη έρευνα (αν και δεν χρειαζόταν έρευνα για να το μάθουμε αυτό αλλά τέλος πάντων) δεν είναι καθόλου υποκειμενικό....http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=651363

Το ότι οι διοργανώσεις που έχει η NOVA είναι πολύ λιγότερες από του ΟΤΕ είναι αντικειμενικό , το ότι όλα τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ είναι σε HD είναι και αυτό γεγονός.

Με κάθε ανάρτηση μου δημιουργείς και νέα ερωτήματα... :flipout:
Γράφεις:

Δεν καλύπτει το σύνολο της super league η νόβα; Υπάρχουν αγώνες που δεν δείχνει; Νομίζω τους δείχνει όλους, λάθος νομίζω;
Στα μπάσκετ έχω καταλάβει τους δείχνει όλους, εκτός από αυτούς που δείχνει ο ΟΤΕ.

Την διαφωνία μου την εξέφρασα πολλές φορές, μίλησες για πλειοψηφία σε ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό κολλήσαμε με την FL, που είναι το τακτικό ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει ο ΟΤΕ. (Αφού αυτό έγραψες...)

Δεν μιλάω για Super League και Basket ΣΚΡΑΤΣ (ή όπως λέγεται τέλος πάντων),μιλάω για Champions League,Europa League και Euroleague.Δεν μεταδίδει το σύνολο,αλλά μέρος τους.Αλλά ακόμα και από το μέρος που μεταδίδει,η μειοψηφία είναι σε HD.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σιγά μη κάτσω να δω football league, πλάκα κάνεις; Εδώ σπάνια βλέπω Super league. Αυτό που έγραψα στηρίχθηκε σε αυτό που έγραψε ο AFam, το οποίο ήταν λάθος. Συνεπώς έχεις την ικανότητα να διακρίνεις το HD από το upscale. Ταυτόχρονα όμως, έχεις λανθασμένο κριτήριο σε μία κακή HD μετάδοση, όπως είναι του Travel ή του E! ή των άλλων καναλιών που πέφτουν 6 και 7 μαζί στην ίδια συχνότητα. Απέφυγες να απαντήσεις σε αυτό που σου έγραψα νωρίτερα:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/73820-NOVA-vs-ΟΤΕ-TV?p=1057252187&viewfull=1#post1057252187

Επίσης,να συμπλήρώσω ότι τo Ε! και το MTV είναι κακή HD μετάδοση,αλλά καλύτερη η εικόνα τους από τα αντίστοιχα sd της NOVA.Πάρε ένα δείγμα γνωστών σου και ρώτα τους ποια εικόνα τους αρέσει περισσότερο.Εγώ το έχω κάνει και ούτε ένας δε μου είπε ότι προτιμάει τις sd εκδόσεις της nova από τις αντίστοιχες HD του ΟΤΕ.

Πάντως στο παρόν νήμα ο malakudi προτιμά την SD, και ο petasis απορρίπτει και τις 2 (ευτυχώς που δεν παρακολουθεί αυτό το κανάλι :flipout:).
(Να έχεις υπ' όψιν σου ότι κάποιος που δεν έμπειρος σε εικόνα είναι εύκολο να παρασυρθεί. Σε αυτά τα πράγματα η δημοσκόπηση δεν έχει και πολύ σημασία. Από την άλλη όμως, εμπορικά έχει τεράστια σημασία, μιας και που τα πακέτα δεν απευθύνονται σε ειδικούς. Για το μάρκετινγ δεν χρειάζεται κάποιος να έχει καλή εικόνα, αρκεί να νομίζει ο κόσμος ότι έχει καλή εικόνα.)

Το θέτε το καφεδακι σας !!!!:D

Αν το θέλουμε λέει. Αφού εγώ βαρέθηκα, φαντάσου οι υπόλοιποι... -bye-
Το έχουμε τραβήξει από όπου τραβιόταν, και το ξεχειλώσαμε εντελώς... :flipout:

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Μακάρι να είχαν και οι αρμόδιοι / υπεύθυνοι των πακέτων την ίδια έγνοια με εμάς για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν...

Καλά, εγώ έχω πρόβλημα και με το περιεχόμενο, αλλά δεν είναι του παρόντος... :smile:

Πάντως στο παρόν νήμα ο malakudi προτιμά την SD, και ο petasis απορρίπτει και τις 2 (ευτυχώς που δεν παρακολουθεί αυτό το κανάλι :flipout:).
(Να έχεις υπ' όψιν σου ότι κάποιος που δεν έμπειρος σε εικόνα είναι εύκολο να παρασυρθεί. Σε αυτά τα πράγματα η δημοσκόπηση δεν έχει και πολύ σημασία. Από την άλλη όμως, εμπορικά έχει τεράστια σημασία, μιας και που τα πακέτα δεν απευθύνονται σε ειδικούς. Για το μάρκετινγ δεν χρειάζεται κάποιος να έχει καλή εικόνα, αρκεί να νομίζει ο κόσμος ότι έχει καλή εικόνα.).......

[/COLOR]

Δεν είναι ακριβώς έτσι,ή τουλάχιστον δεν είναι πάντα έτσι.Για 2 HD κανάλια όπου μπορούν να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια (εκτός από το κοινό μάτι όπου επιβεβαιώνει συνήθως αυτά τα κριτήρια) για το ποιο είναι καλύτερο,μπορεί να ισχύει,ή μάλλον ισχύει αυτό που λες(ότι η δημοσκόπηση δεν έχει σημασία).Για τη σύγκριση όμως 2 ίδιων καναλιών,του ενός σε sd έκδοση και του άλλου σε HD έκδοση,όπου δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια για το ποιο είναι καλύτερο,σαφώς και η δημοσκόπηση έχει σημασία.Είναι άλλο ο κόσμος να βλέπει μόνο ΑΝΤ1 για παράδειγμα και να μην καταλαβαίνει πόσο χάλια εικόνα βλέπει(εδώ ταιριάζει αυτό που λες ότι ¨ο κόσμος νομίζει ότι έχει καλή εικόνα),επειδή δεν έχει δει κάτι άλλο ώστε να έχει δείγμα για να μπορεί να συγκρίνει και είναι άλλο να έχει δει κάτι και σε υψηλή ευκρίνεια (όσο "κακή" και να 'ναι αυτή),ώστε να μπορεί να καταλάβει τι του αρέσει περισσότερο.Όταν κάποιος έχει δει κάτι και σε HD και σε sd,όταν συγκρίνει και κάνει την προτίμησή του δεν "νομίζει" ότι έχει καλή εικόνα.Ξέρει τι του αρέσει και τι είναι καλύτερο κατά τη γνώμη του,δε σημαίνει ότι παρασύρεται.

Last edited:

Γειά σας παιδιά, νέος στο φόρουμ. Ξέρετε σε ποιο πακέτο (ΟΤΕ TV Ή NOVA) έχουν κλείσει τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν 2015-16;
Premier League
Serie A
Bundesliga
Primera Division
Ligue 1

Premier League -> ΟΤΕ TV (2013 – 2016)....http://www.gazzetta.gr/media-cafe/article/371731-foyl-i-premier-league-apo-ton-ote-tv

Bundesliga -> OTE TV (2015 - 2017)...http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/675030/menei-ote-tv-i-bundesliga-i-drasi-toy-sk

Champions League / Europa -> OTE TV (2015-2018)...http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/657371/ta-pire-ola-o-ote-tv

Ligue 1 -> NOVA (2014-2016)...http://www.onsports.gr/OnMedia/item/436659-Ligue-1-Paizei-mpala-sti-Nova

Serie A και Primera λήγουν το καλοκαίρι και θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. 'Οσοι διαγωνισμοί έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια τους κέρδισε ο ΟΤΕ μπορεί όμως να γίνει η έκπληξη.

Για να δώσομε και μία εικόνα στον φίλο, το πιθανότερο είναι να τα ανανεώσει ο ΟΤΕ , αλλά κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος από τώρα.

Αυτο το καναλι που διαφημίζει το history channel το Ci μπορούμε καπως να το πιασουμε? Ειμαι με οτε τιβι δορυφορικο.

Δεν αποκλείεται να το δούμε και εμείς στα μέρη μας.
Μα είναι η μόνη λογική κίνηση εκτός αν δεν ξέρουν εκεί στην sky sports και ξέρουν οι δικοί μας. Το ESPN ετοιμάζει Κάτι παρόμοιο

Πολλα καναλια δινουν πλεον αυτη τη δυνατοτητα.Και το Eurosport νομιζω οτι εχει κατι αναλογο, αλλα και το ESPN εχει το ESPN player
Πριν καποια χρονια ειχε η nova κατι παρομοιο .Ουσιαστικα μπορουσες να αγορασεις και να δεις οποιον αγωνα του ελληνικου πρωταθληματος ηθελες μεμονομενα.Αυτο κρατησε ενα ή δυο χρονια και μετα σταματησε.Υποθετω,χωρις να γνωριζω βεβαια,οτι μαλλον αυτο εκοβε απο συνδρομητες μιας και οποιος ηθελε με 5-10 ευρω το μηνα εβλεπε τα παιχνιδια που τον ενδιεφεραν και δεν αναγκαζοταν να δωσει τα 55 ευρω που κοστιζε τοτε το αθλητικο πακετο