Παιδια, θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας για το πως να συνεχισω. Εχω αυτη τη στιγμη Forthnet 3play με τα sports καναλια sta 39.90 και εδω και 3 μηνες εχει ληξει η δεσμευση οποτε ειναι αοριστου χρονου. Τον Αυγουστο μου κανανε κατι και καλα προσφορες να ανανεωσω για 1.5 χρονο με δωρο τα HD και φυσικα αρνηθηκα για να ειμαι ευελικτος.
Τωρα λοιπον θελει η θεια μου που μενει στο απο κατω σπιτι (και εχει σταθερο στον ΟΤΕ) να βαλει καποιο πακετο δορυφορικης, και σκεφτομαι ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για να επωφεληθουν και τα 2 σπιτια...
Αυτη σκεφτοταν να παει σε forthnet 3play αντιστοιχο με το δικο μου απλα με τα cinema καναλια αντι sports στα 40ε. Αλλα νομιζω οτι ειναι βλακεια να εχουμε και οι 2 nova (και ας ειναι το ενα sports το αλλο cinema) οταν μπορουμε ενδεχομενως να εχουμε συνδιαστικα προσβαση και στα OTETV και στα Nova... Το θεμα ειναι οτι κοιτωντας να της βαλω OTETV, δεν ειδα ιδιαιτερα καλες προσφορες... δηλαδη να δωσει +22ε (και καλα ειδικη τιμη για πελατη ΟΤΕ) οταν δινει ηδη 26ε για το 2play συνολο 48? Νομιζω το χειμωνα το δινανε στα 36ε αυτο το πακετο...
Μηπως τρεχει καποια προσφορα φορητοτητας που να με συμφερει να παω εγω απο forthnet σε OTETV πχ και να κανει αυτη φορητοτητα απο ote σε forthnet-nova πχ?
τι εχετε να προτεινετε στην περιπτωση μου?