NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Καλησπερα αυτο δεν ξερω αλλα στην vodafone σε να μενου vodafone live λει κανεις ενεργοποιηση νοβα το βλεπεις χρεωνε καπου 8 ευρω δεν ξερω εαν ισχυει και τωρα , και το βλεπες μεσα απο το κινητο σου

Παιδια, θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας για το πως να συνεχισω. Εχω αυτη τη στιγμη Forthnet 3play με τα sports καναλια sta 39.90 και εδω και 3 μηνες εχει ληξει η δεσμευση οποτε ειναι αοριστου χρονου. Τον Αυγουστο μου κανανε κατι και καλα προσφορες να ανανεωσω για 1.5 χρονο με δωρο τα HD και φυσικα αρνηθηκα για να ειμαι ευελικτος.
Τωρα λοιπον θελει η θεια μου που μενει στο απο κατω σπιτι (και εχει σταθερο στον ΟΤΕ) να βαλει καποιο πακετο δορυφορικης, και σκεφτομαι ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για να επωφεληθουν και τα 2 σπιτια...
Αυτη σκεφτοταν να παει σε forthnet 3play αντιστοιχο με το δικο μου απλα με τα cinema καναλια αντι sports στα 40ε. Αλλα νομιζω οτι ειναι βλακεια να εχουμε και οι 2 nova (και ας ειναι το ενα sports το αλλο cinema) οταν μπορουμε ενδεχομενως να εχουμε συνδιαστικα προσβαση και στα OTETV και στα Nova... Το θεμα ειναι οτι κοιτωντας να της βαλω OTETV, δεν ειδα ιδιαιτερα καλες προσφορες... δηλαδη να δωσει +22ε (και καλα ειδικη τιμη για πελατη ΟΤΕ) οταν δινει ηδη 26ε για το 2play συνολο 48? Νομιζω το χειμωνα το δινανε στα 36ε αυτο το πακετο...
Μηπως τρεχει καποια προσφορα φορητοτητας που να με συμφερει να παω εγω απο forthnet σε OTETV πχ και να κανει αυτη φορητοτητα απο ote σε forthnet-nova πχ?
τι εχετε να προτεινετε στην περιπτωση μου?

Παιδια, θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας για το πως να συνεχισω. Εχω αυτη τη στιγμη Forthnet 3play με τα sports καναλια sta 39.90 και εδω και 3 μηνες εχει ληξει η δεσμευση οποτε ειναι αοριστου χρονου. Τον Αυγουστο μου κανανε κατι και καλα προσφορες να ανανεωσω για 1.5 χρονο με δωρο τα HD και φυσικα αρνηθηκα για να ειμαι ευελικτος.
Τωρα λοιπον θελει η θεια μου που μενει στο απο κατω σπιτι (και εχει σταθερο στον ΟΤΕ) να βαλει καποιο πακετο δορυφορικης, και σκεφτομαι ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για να επωφεληθουν και τα 2 σπιτια...
Αυτη σκεφτοταν να παει σε forthnet 3play αντιστοιχο με το δικο μου απλα με τα cinema καναλια αντι sports στα 40ε. Αλλα νομιζω οτι ειναι βλακεια να εχουμε και οι 2 nova (και ας ειναι το ενα sports το αλλο cinema) οταν μπορουμε ενδεχομενως να εχουμε συνδιαστικα προσβαση και στα OTETV και στα Nova... Το θεμα ειναι οτι κοιτωντας να της βαλω OTETV, δεν ειδα ιδιαιτερα καλες προσφορες... δηλαδη να δωσει +22ε (και καλα ειδικη τιμη για πελατη ΟΤΕ) οταν δινει ηδη 26ε για το 2play συνολο 48? Νομιζω το χειμωνα το δινανε στα 36ε αυτο το πακετο...
Μηπως τρεχει καποια προσφορα φορητοτητας που να με συμφερει να παω εγω απο forthnet σε OTETV πχ και να κανει αυτη φορητοτητα απο ote σε forthnet-nova πχ?
τι εχετε να προτεινετε στην περιπτωση μου?

Κάνε 2 αιτήσεις φορητότητας! Εςυ για οτε και η θεία για forthnet.!εσενα θα σου δώσει η νόβα το full pack με 39,9 για να μείνεις και στη θεία θα δώσει ο οτε το full pack με 18. Δες τα νήματα προσφορα οτε και προσφορά νοβα για λεπτομέρειες και τηλέφωνα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

18 εννοώ την τηλεόραση ετσι; Το σύνολο είναι περίπου 42 ευρω

καλα αμα επαιζε αυτο, να εχω και τα 2 full pack + 2 απεριοριστες τηλεφωνιες/internet με 82ε το ειχα κανει χτες κιολας...
Την ειδα την περιπτωση της nova την οποια λεω να κυνηγησω και ανεξαρτητως της θειας αμα μπορω στα ιδια λεφτα να εχω το fullpack... αλλα αυτη του ΟΤΕ δεν την ηξερα. Αραγε θα την προτεινουν οταν ατομο απο σκετη τηλεφωνικη γραμμη κανει αιτηση για forthnet? (γιατι αυτη τη στιγμη η θεια ουτε καν internet δεν εχει, σκετη τηλεφωνια εντελως)
Δεν εχω κανενα προβλημα με το ρισκο παντως, αλλα πρεπει επισης να σκεφτουμε την σειρα με την οποια πρεπει να γινουν οι φορητοτητες. Δηλαδη με δεδομενο οτι πιο πολυ με νοιαζει η nova και λιγοτερο ο otetv (ειμαι αρρωστακι με euroleague τι να κανω...), να κανω πρωτα τη δικη μου φορητοτητα σε OTEtv ωστε αν στραβωσει και ΔΕΝ μου κανουν την αντιπροσφορα με fullpack στα 39.90 και καταληξω με ΟΤΕ, να βαλω το nova στην θεια?

Η Νοβα δε θα σε αφήσει να φύγεις για τον ΟΤΕ χωρίς αντιπροσφορά.. Ούτε και ο ΟΤΕ αντίστοιχα. Καλύτερη προσφορά για νόβα απο αυτή που θα σου κάνουν μπορείς να βρείς μόνο (και άν) τον Ιούνιο - Ιούλιο που βγάζουν την καλοκαιρινή προσφορά τους. Αν θες, περιμένεις 3 μήνες και βλέπεις

Η Νοβα δε θα σε αφήσει να φύγεις για τον ΟΤΕ χωρίς αντιπροσφορά.. Ούτε και ο ΟΤΕ αντίστοιχα. Καλύτερη προσφορά για νόβα απο αυτή που θα σου κάνουν μπορείς να βρείς μόνο (και άν) τον Ιούνιο - Ιούλιο που βγάζουν την καλοκαιρινή προσφορά τους. Αν θες, περιμένεις 3 μήνες και βλέπεις

καλυτερη προσφορα ομως απο το 40ε τα παντα ολα? Δε νομιζω οτι παει πιο κατω βρε αδερφε...ακομα και περσι το καλοκαιρι στα 50ε τα δινανε αυτα ή 25ε το fullpack χωρις ομως τηλεφωνια+internet...
Αρα βλεπω να κανω πρωτα τη φορητοτητα στο δικο μου προς ΟΤΕ για να παρω αυτην την αναβαθμιση που και 2 χρονια δεσμευση να εχει δε με νοιαζει οταν δινει τα παντα με 40ε, δεν εχω βλεψεις για καλυτερη τιμη σε 1 χρονο πχ...

Για να ξεκινησω με αυτην την διαδικασια, ποια ειναι η καλη προσφορα του ΟΤΕ για να σε "κλεψει" απο forthnet? εχει καποιο τηλεφωνο που παιρνω και τη ζηταω ή ειναι επισημο και απλα παω σε Γερμανο/OTEshop?

εγώ θα εκμεταλλευόμουν την κατάσταση και θα περνούσα στην θεία Νόβα με την δικιά μου συνδρομή σαν 2 τηλεοράσεις. βέβαια ο ΟΤΕ έχει πολύ NBA και άλλες λίγκες Μπασκετ, του χρόνου θα έχει Champions league.

Δεν υπάρχει το τρολ.. Δηλαδη την Έλενα Πούτση έπρεπε να την παιρνει όλη η χώρα και να την βρίζει για την κυβέρνηση; (συγνωμη για το off-topic)

To κομμάτι HD και NOVA έχει πια καταντήσει εμπαιγμός!
Κάποια μέρα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και θα είναι πολύ αργά για να το μαζέψουν!

Αντί να επιβραβεύσουν τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές τους που, από το ξεκίνημα αυτής της υπηρεσίας, τους απάλλαξαν από τα έξοδα αποστολής έντυπου λογαριασμού χωρίς κανένα όφελος, αυτοί επιβραβεύουν μόνο τους νέους που εγγράφονται στην υπηρεσία! Τραγική επικοινωνιακή πολιτική εκ μέρους τους!!!

Τουλάχιστον οι νέοι που θα εγγραφούν να προσέξουν μην τους δεσμεύσουν για 18 μήνες!!!

Συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά χθες μου πήραν τηλέφωνο από τον OTE και μου πρόσφεραν, πέρα από την τηλεφωνία/ιντερνέτ, το φουλ πακέτο OTE TV με 17,90 αρκεί να φύγω από την Forthnet/Nova και έχω σκάσει από το κακό μου γιατί έχω ακόμα ένα 6μηνο για να μπορώ να φύγω!

:BXVZCBXZ6:

Last edited by a moderator:
Συγγνωμη αλλα με 49.90 εχει οποιος ενδιαφερεται ιντερνετ,τηλ,και φουλνοβα
και σου δινει ο οτε το φουλ με 17.90 χωρια τα υπολοιπα και σκας απτο κακο σου;
ειπαμε να κατακρινουμε τα κακως κειμενα της νοβα
αλλα ελεος πια
δεν συγκρινεται το φουλπακ της νοβα με το φουλ του οτε
για το double play αυτο ειναι συζητησιμο

Ίσως να μην σου έδωσα να καταλάβεις, αλλά η πρόταση β€œ3play” του ΟΤΕ βγαίνει στα 47.90 (30 ευρώ τηλέφωνο/ιντερνετ και 17.90 φουλ ΟΤΕ TV) με ένα ΟΤΕ TV που έχει πολλά περισσότερα κανάλια και συνεχίζει να βάζει και άλλα (βλέπε το ΟΤΕCinema 4HD) όταν στη Nova έχει να μπει καινούργιο κανάλι εδώ και 2 χρόνια και ακόμα καθόμαστε και ασχολούμαστε αν θα μας δώσει δωρεάν 2 με 3 κανάλια HD!!!

Επαναλαμβανομαι αλλα οποιος θελει ελληνικο πρωταθλημα
και ταινιαρες πρωτης προβολης
το φουλ της νοβα ειναι απλα μονοδρομος
και προσωπικα προτιμω να κανει καλες προσφορες η νοβα παρα να
προσθετει hd καναλια
το μεγαλυτερο και γνωστο σφαλμα ειναι οτι μπερδευει τα μπουτια της
με τους παλιους και νεους συνδρομητες

Θα συμφωνήσω μαζί σου! Όμως για κάποιον που τον ενδιαφέρουν μόνο τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά και έρχεται μια NOVA και σου λέει ότι αν δεν πληρώσεις 5 ευρώ θα σου αφαιρέσω 2 κανάλια ντοκιμαντέρ και βλέπεις στον ανταγωνισμό όχι μόνο σου τα δίνουν δωρεάν, αλλά σου δίνουν και περισσότερα κανάλια… τότε σκας από το κακό σου!!!

Μου φαινεται περιεργο που καποιοι ακομα πληρωνουν για hd. Εγω ποτε δεν τα πληρωσα. Εκανα ανανωση συμβολαιου καθε χρονο και μια χαρα. Πολυ γκρινια για το τιποτα...

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Πολύ γκρίνια; Υπερβαλεις. Πήραν την πεθερά τηλέφωνο, όπως και πολλούς άλλους, για δώρο τα HD αλλά με νέα 18μηνη σύμβαση. Δηλαδή αυτό το θεωρείς δωρεάν ή ότι αρπαξουμε;
Όταν καταλάβει ο κόσμος πως είναι κοροιδια η κατάσταση, ίσως ανοίξουν τα μάτια μερικών.
Σκέφτομαι την στιγμή που θα τα δώσει δωρεάν σε όλους...... Θα βγάλει ο ήλιος κέρατα!!!!!

δεν συγκρινεται το φουλπακ της νοβα με το φουλ του οτε

Ντοκυμαντέρ- >καλυτερος ΟΤΕ
Παιδικά -> καλυτερος ΟΤΕ
Αθλητικά -> Καλυτερος ΟΤΕ (Ισπανία , Αγγλία , Γερμανία , Ιταλία , NBA , F1 , WRC και απο του χρόνου Champions και Europa)
Ταινίες -> Καλυτερη NOVA (για κάποιον που δεν τον νοιάζει να περιμένει και να βλέπει ταινίες που όλοι οι υπόλοιποι έχουν δει πριν ένα εξάμηνο)

Να μην μιλήσω και για υπερδιπλάσια HD κανάλια (και χωρίς 5 ευρώ χρέωση) , για ποιότητα δεκτών (σε σχέση με τους τραγικούς της NOVA με τα δεκάδες προβλήματα). Τώρα πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι "η NOVA είναι μονόδρομος" άγνωστο. Μάλλον σαν ανέκδοτο μου ακούγεται.