NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Συγνώμη κάποιοι χαίρεστε όταν σας δίνει το nova δώρο τα hd και καλά δώρο το αυτονόητο...δηλαδή το nova έχει τα κανάλια: nova sport 1-2-3-4.....και σας κανεί δώρο σε hd το nova sport 1-2.... την ώρα που στον οτε ειναι εξ αρχής ολα τα αθλητικά κανάλια σε hd και χωρίς επιπλέων χρέωσει...

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Συγνώμη κάποιοι χαίρεστε όταν σας δίνει το nova δώρο τα hd και καλά δώρο το αυτονόητο...δηλαδή το nova έχει τα κανάλια: nova sport 1-2-3-4.....και σας κανεί δώρο σε hd το nova sport 1-2.... την ώρα που στον οτε ειναι εξ αρχής ολα τα αθλητικά κανάλια σε hd και χωρίς επιπλέων χρέωσει...

Εάν δεν το έχεις καταλάβει, μιας και είσαι νέο μέλος, σ' αυτό το νήμα γίνεται συζήτηση για τις προσφορές της Nova και όχι για τις προσφορές και τα πακέτα του ΟΤΕ, για τα οποία υπάρχει άλλο νήμα.

Πέρα απ' αυτό, ο ειρωνικός χαρακτήρας του σχολίου σου προσβάλλει τα μέλη του forum που είναι συνδρομητές της Nova.

Re: Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εάν δεν το έχεις καταλάβει, μιας και είσαι νέο μέλος, σ' αυτό το νήμα γίνεται συζήτηση για τις προσφορές της Nova και όχι για τις προσφορές και τα πακέτα του ΟΤΕ, για τα οποία υπάρχει άλλο νήμα.

Πέρα απ' αυτό, ο ειρωνικός χαρακτήρας του σχολίου σου προσβάλλει τα μέλη του forum που είναι συνδρομητές της Nova.
Αν το πήρες σαν προσβολή ζητώ συγνώμη,, και εγώ αυτο με τον οτε το έφερα σαν παράδειγμα πάνω στην υποτηθέμενη προσφορά τις nova

To προσβαλει τα μελη που ειναι συνδρομητες της νοβα ειναι λιγο υπερβολικο!! καλυτερα να υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα που να προσβαλονται τα μελη και οχι το πακετο της νοβα!!!

Οταν κάποιοι γράφουμε οτι αυτο που σου προσφέρουν ως δήθεν προσφορά και αναβάθμιση δεν είναι προσφορά είναι γεγονος! οταν ο ανταγωνισμος σου προσφερει τα hd χωρις εξτρα χρεωση το να τα προσφερεις μετα απο χρόνια ως "δωρεαν" με αντίτιμο 18 μηνες συνδρομη είναι καπως.... Αρκει να δεις τα πεναλτι της αποχωρησης πριν την ληξη για να καταλαβεις ποσο βαρια ειναι η δεσμευση...(χοντρικα φευγεις 7 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο? πληρωνεις ρητρα 6 μηνες με την μια!, φεύγεις 4 μηνες πληρωνεις τους 3 ντουκου!!!)

Υποτιθεται οτι οι περισσότεροι για αυτο γραφουμε εδω για να ενημερωνομαστε και να μην μας πιανουν κορόιδα οι εταιρειες με τα χιλια δυο ψιλά γραμματα των προσφορών.

Υγ συνδρομητης νοβα ειμαι που δεν... προσβάλομαι αν μου βγάλουν το πακετο μου όχι και τοσο οικονομικο!!!

Συνεχίζοντας το Off topic στο ίδιο κλίμα, ας μην ξεχνάμε οτι ο ΟΤΕ εν έτει 2015, πλασάρει ως προσφορά την Αναγνώριση Κλήσεων....... που φέτος άρχισε να την δίνει δωρεάν σε νέους πελάτες... )

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Η nova είχε μόνο sd κανάλια στο ξεκίνημά της. Με την έλευση των HD χρεώνει τα όποια HD κανάλια σαν ξεχωριστή υπηρεσία. (Σήμερα λάθος για εμένα )
Ο ΟΤΕ σαν νεώτερος στο χώρο τα περισσότερα μπήκαν απευθείας HD. Λογικό.
Ο ΟΤΕ μέχρι πριν λίγο χρεωνε (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα) την αναγνώριση κλήσης. Έχουν όλοι τα κουσούρια τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εμείς "αρπαζωμαστε" αντί να συζητήσουμε με ηρεμία.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Off topic
Για όσους δεν κατάλαβαν το σχόλιο του tzio81, που χαρακτήρισα "ειρωνικό" και θεωρώ ότι προσβάλλει, τουλάχιστον εμένα, θα το επαναλάβω με τονισμένα τα συγκεκριμένα σημεία:

Και επειδή κράτησε αρκετά
αυτό το off topic, από την πλευρά μου δηλώνω ότι δεν θα το συνεχίσω.

On topic

Re: Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Η NOVA προσβάλει τους συνδρομητές της δίνοντας τα λιγοστά κανάλια που είναι σε HD ως "δώρο" λες και βρισκόμαστε στο 2010.

Ο ΟΤΕ πάλι χρεώνει την αναγνώριση κλήσεως (1.5 ευρώ αν θυμάμαι καλά) , απαράδεκτο και αυτό αλλά δεν έχει σχέση με τα δορυφορικά πακέτα.

ελπίζω να αντέξει η nova και να εξακολουθήσουν να υπάρχουν και οι δύο στην πολύ δύσκολη (και πολύ μικρή) Ελληνική αγορά, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός και να ωφελούμαστε εμείς οι πελάτες τους

Τα μέλη του forum προσβάλλονται εάν και μόνο το θέλουν με το συγκεκριμένο μηνυμα. Εγω δεν προσβλήθηκα καθόλου προσωπικά και διαβασα το εν λόγω μηνυμα του φίλου με το που αναρτήθηκε. Πέραν όμως της υποτιθέμενης προσβολής μελών του forum από τον φίλο (που θεωρώ ότι δεν υπήρξε τέτοια πρόθεση εκ μέρους του) Θα συμφώνησω αρχικά απόλυτα με τον φίλο Yperion, σημειώνοντας μόνο ότι εδω και καιρό ο οτε πια δεν χρεώνει την αναγνωριση κλήσεων.Το γνωρίζω προσωπικά μετά από επίσκεψή μου σε καταστημα τους.

Εν τάχει , θα συμπληρώσω ότι η nova τα δίνει τα HD και χωρις να λέει οτι αυτοματως γίνεται 18μηνη ανανέωση..(ημουνα μπροστά σε παρότρυνση ηλικιωμένου να βάλει για πάντα τα HD σε καταστημα της forthnet..)
Θα συμπληρώσω επίσης ότι εμενα η nova με προσβάλε πριν μερικούς μηνες και φυσικά επεσε στα μάτια μου και στην "συνδρομητικού" τύπου τηλεοπτική νοοτροπία μου, όταν στην απαίτηση μου για διακοπή του adult pack με πηραν απανωτά τηλέφωνα και με πίεζαν να τα συνεχίσω με ενα 5ευρω..

Ξερετε τι σκέφτηκα ; καλα την στιγμή που ο οτε τα παιρνει όλα και γίνεται ο κακός χαμός με την μεγάλη φύγη που αναμένεται από πελάτες της nova .. η nova με παιρνει τηλ. και με παρακαλαει για τα τσοντοκάναλα;; :SFGSFGSF:
Με τέτοια φιλοσοφία προσέγγισης πελατών σε σχέση με τον ανταγωνισμό και μεθόδων αύξησης κέρδους το κλείνεις το "μαγάζι"..

Θα ηθελά να πώ οτι και εγώ είμαι συνδρομητής τισ nova οχι άμεσα αλλα εμεσα αν μπορεί να το πει κανένας, δηλάδη έβαλα nova πρώτη φορά με την προσφορά τον παε(ολυμπιακος) 300 ενα χρονο πριν 3 χρόνια( και εχω κανει συν 2 ανανεώσεις πάλι με την προσφορά τον παε) και το πήρα σαν ευκαρία. συμβόλαιο με nova δεν εχω υπογράψει μονο την κεραία και τον αποκοδικοποιητη που πήρα, φέτος δεν πρόκειτε να συνεχίσω... γιατί σχεδών με τα ίδια λεφτά έβαλα τον ote tv που θεωρώ πιο πλούσιο σαν πακέτο.... Τώρα τελεύταια εχώ λάβει κατα καιρούς μήνυμα με την προσφορα hd δωρεν για παντα μονο αν ανανεώσεις για 18 μήνες ακόμα(ευχαριστώ δεν θα πάρω) Ο Καθένας βλέπει τα πράγματα πως έχουν και πράτει αυτό που τον συμφέρει.......

σημειώνοντας μόνο ότι εδω και καιρό ο οτε πια δεν χρεώνει την αναγνωριση κλήσεων.
Σε όσους έχουν 4άρι internet χρεώνεται κανονικά. Δε γνωρίζω τι γίνεται στα προγράμματα σκέτης τηλεφωνίας.

Αναγνώριση κλήσης 2 ευρώ (έχω double play 24 απεριόριστα plus). Μόλις το τσέκαρα στο email με το λογαριασμό του Απριλίου. Άρα 1 ευρώ το μήνα.

Ετσι όπως πάει είναι θέμα χρόνου να αναφερθούν τα ping στις adsl και η ποιότητα ήχου στις κλήσεις..