Novabox Pace 3001HD

Re: Απάντηση: Νέος NovaBox-Review

Έχω καταλάβει πως εαν το κανάλι που έχω βάλει υπενθύμιση ανήκει στο ίδιο προσωπικό μπουκέτο τότε κάνει την αλλαγή, εάν ανήκει σε άλλο μπουκέτο τότε απλά το υπενθυμίζει αλλά δεν το αλλάζει, π.χ είμαι στο HISTORY (προσωπικό μπουκέτο) και έχω υπενθύμιση στο STAR HD DIGEA (οχι προσωπικο μπουκέτο), τότε το υπενθυμίζει γράφει στην καρτέλα που βγάζει ότι θα το αλλάξει αλλά τελικά μένει στο HISTORY. Έτσι λειτουργεί η κάτι δεν πάει καλά. (Βαριέμαι και την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)

Re: Νέος NovaBox-Review

Καλημέρα σε όλους. Μετά απο 3 αποπειρες χρήσης λογω προβληματικών σκληρων δίσκων το τελευταίο 2μηνο με ανακατασκευασμένους 865, έκανα το αυτονόητπ. Αγόρασα τον 3001 και ησύχασα. Η μοναδική μου ένσταση ήταν σχετικά με το θέμα του διπλού tuner (που δεν έχει) αλλά τελικά για να ειμαι ειλικρινής δεν με πείραξε καθόλου. Έχω κοτσάρει στον δέκτη έναν εξωτερικό VERBATIM 3,5 με εξωτερική τροφοδοσία μεγεθους 1ΤΒ. Δεν καταλαβαίνει τιποτα, σκυλί μαυρο. Γράφω απανωτα σε hd (παρεπιπτόντως η ποιότητα HD στον 3001 σε σχέση με τον 865, ετη φωτός μπροστα). Οταν γράφω κατι απο το δορυφορικό, μπορώ ανετότατα να το γυρίσω στο επιγειο και να χαζεύω απο εκεί κάτι. Αν παλι θέλω να γράψω κάτι απο το επίγειο, έχω στη διαθεση μου το δορυφορικό να πλοηγηθώ κανονικότατα. Και στις 2 περιπτώσεις μπορω να δω οποιαδήποτε εγγραφή μου επίσης απρόσκοπτα. Συν το νέο μενού. Δεν άντεχα ρε παιδια με το μενού του 865. Ημαρτον. Σχεδιασμένο στο ποδι και οπως φάνηκε βαρύ και ασήκωτο σε σχέση με το νέο μενου, με ωραία γραφικά, ξεκουράζεται το μάτι μου. Τώρα μάλιστα που επίκειται και η έλευση του VOD μέσω δικτύου, δεν νομίζω να χρειάζεται και το δεύτερο δορυφορικό tuner αφού οι εγγραφές μου θα περιοριστούν στο ελάχιστο, λόγω της πληθώρας των ταινιών στην υπηρεσία VOD. Αλλα πραγματικά το γεγονός και μονο με τον εξ δίσκο του 1ΤΒ ειναι βάλσαμο. Αλλα και τα HD του η ποίοτητα εικόνας απιστευτη. Πυκνότητα χρωματος, sharpness μηδενικό, γεματη εικόνα και μια πιο digital εκδοση σε σχέση με τον 865.

Απάντηση: Νέος NovaBox-Review

Πόσο κόστισε η αγορά αν επιτρέπεται;

HTC One M9

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο post αλλά ο εξωτερικός δίσκος πρέπει να είναι usb 2.0 η usb 3.0?

Υπάρχει τρόπος να μπαίνει σε λειτουργία ύπνου ο εξωτερικός σκληρός απο το μενού ή θα δουλεύει συνέχεια?

Υπάρχει τρόπος να μπαίνει σε λειτουργία ύπνου ο εξωτερικός σκληρός απο το μενού ή θα δουλεύει συνέχεια?

Εγώ δεν έχω βρεί. Ο δίσκος (με εξωτεερική τροφοδοσία) που έχω συνδέσει παίζει ρόλο και PVR και timeshift. Δεν ξέρω αν μπορούσαν να σπάσουν οι ρόλοι σε PVR στον σκληρό και timeshift σε USB flash, τότε ίσως και να κοιμόταν ο σκληρός. Ο άλλος μου δορυφορικός δέκτης (του εμπορίου) ξύπαγε από stand-by σε προγραμματισμένο γεγονός και ενεργοποιούσε και τον 2.5" σκληρό δίσκο με τροφοδοσία μέσω USB.
Κάποιος κάποια άλλη πληροφορία;

Επειδή το θέμα ξεκίνησε με απορία για τον δέκτη και στην συνέχεια κατέληξε με παράπονο για της παρεχόμενες υπηρεσίες του αντιπροσώπου της Nova τα μηνύματα όλων μεταφέρθηκαν ΕΔΩ. Θα παρακαλέσω πολύ το νήμα να τηρηθεί αυστηρά στο θέμα του που είναι ο Νέος NovaBox – Review.

Πάντως σε σχέση με τον 831 ο 3001 είναι Ferrari.. Ταχύτατος με το που πατάς κάποιο κουμπί ανταποκρίνεται άμεσα ούτε σκαλώνει ούτε τίποτα, από το κανάλι της βουλής σε δυο δευτερόλεπτα έφτασες novacinema1 :P
Απο θέμα ταχύτητας τα πάει περίφημα, που ήταν και το πιο βασικό για μένα, πατάς το κουμπί της έντασης και σε μισό δευτερόλεπτο πηγαίνει στο τέρμα, τώρα αν εμφανίσει τίποτα κουσούρια.. δεν ξέρω θα φανεί στη πορεία. Ιδομεν

ξερει καποιος τι φλασακι κανει για εγγραφες στο νεο novabox. 2.0 η 3.0 . εχω ενα verbatin 8giga 2.0 οταν το βαζω κανει μεν εγγραφη αλλα σαν να κολλαει τον δεκτη, αποκρινεται αργα αργει στο ζαπινγκ κλπ. οταν το αφαιρεσω συνερχεται

ρε παιδια για βοηθηστε.εχω συνδεσει με καλωδιο δυκτιου υον 3001 και καθε τρεις και λιγο χανει τη συνδεση με το internet.εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;

Απάντηση: Re: Νέος NovaBox-Review

ξερει καποιος τι φλασακι κανει για εγγραφες στο νεο novabox. 2.0 η 3.0 . εχω ενα verbatin 8giga 2.0 οταν το βαζω κανει μεν εγγραφη αλλα σαν να κολλαει τον δεκτη, αποκρινεται αργα αργει στο ζαπινγκ κλπ. οταν το αφαιρεσω συνερχεται
Εγγραφές με φλασάκι, δεν θα μπορέσεις να κάνεις. Χρειάζεται σκληρός δίσκος.

ρε παιδια για βοηθηστε.εχω συνδεσει με καλωδιο δυκτιου υον 3001 και καθε τρεις και λιγο χανει τη συνδεση με το internet.εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;
Εφόσον τον αναβάθμισες για λειτουργία on demand, θα πρέπει να κάνεις επαναφορά του δέκτη σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν το πρόβλημα παραμένει, κάνε μια επανεκκίνηση στο modem-router του σπιτιού σου. Πριν από όλα βέβαια, βεβαιώσου ότι το καλώδιο δικτύου είναι εντάξει...

Ok thx έκανα "remote" από το my account στον δέκτη του πατέρα μου και ήθελα να βεβαιωθώ ότι όλα καλά.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει στον δέκτη η επιλογή diseqc γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη αν και υπάρχει στο μενού του δέκτη και αν όχι υπάρχει πρόβλεψη να ενεργοποιηθεί ?

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Δηλαδή μπορώ να βάλω τέσσερις δορυφόρους και να κατεβάσω κανάλια γιατί δεν είδα πουθενά αυτή την επιλογή στον δέκτη απλώς αναφέρει στο μενού diseqc 1,2,3,4 αλλά δεν αναφέρει τίποτε άλλο …πως θα δηλώσω δορυφόρους

Όχι, δεν κατεβάζει κανάλια από άλλους δορυφόρους ο δέκτης.

Απλά, έχει τη δυνατότητα να δουλεύει κανονικά για το πακέτο, αν το καλώδιο έρχεται από τέτοιο διακόπτη.