Novabox Pace 3001HD

Re: Νέος NovaBox-Review

Κατι που παρατήρησα με την τελευταία αναβάθμιση (51) έχει να κάνει με τις εγγραφές. Με την προηγούμενη δεν μπορούσα να γραφω ταυτόχρονα και απο το ενα tuner και απο το επιγειο. Πλεον μπορώ. Γράφω ενα κανάλι απο το επιγειο. Το γυρνάω στο δορυφορικο και μπορώ πάλι να γραψω απο οποιο κανάλι θέλω ταυτόχρονα και καθως γίνονται οι παράλληλες εγγραφές, μπορώ και βλέπω και ταινία απο την Playlist. Με την προηγουμενη εαν συνέπιπταν οι ώρες δεν μπορούσα να γράψω στο άλλο tuner. Μεγάλη προσθήκη και μάλλον άγνωστη αφού σε μενα κατά λαθος το κατάλαβα, οταν προγραμμάτισα να γράψω κάτι και είδα οτι δε´χότανε τις ίδιες ώρες 2 φορές που νόμιζα πως χαλασε. ΑΛλα τελικά όχι. Γράφει και απο τα 2 tuners (δορυφορικο και επίγειο ταυτόχρονα).

Αν πάρω τον 3001 λόγο καλύτερης απόκρισης και ταχύτητας συγκριτικά με τον 831 που είναι ήδη στα ορια του πως θα βλέπω σε δεύτερη τηλεοραση;
Στον 831 βλέπω από το rf out μέσω ομοαξονικου.

Στον 3001 δεν εχει

Για να δεις σε δεύτερη τηλεόραση με τον 3001 αυτή τη στιγμή μέχρι να βγει η νέα αναβάθμιση που θα δίνει δυνατότητα Multiview μέσω δυκτιου εινα δυο. Η με video sender ασύρματα η με HDMI switch με δυο πόρτες εξόδου που η μια πόρτα θα δίνει στη μια τηλεόραση και η άλλη πόρτα στην άλλη τηλεόραση. Μέχρι στιγμής με τέτοιο switch εγώ με 10 μέτρα καλώδιο HDMI δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Σημερα εκανα αναζητηση καναλιων γιατι δεν ειχα κανει εδω και καιρο για να βρω τα επιγεια HD και πλεον ο δεκτης δεν βρισκει ουτε ενα επιγειο καναλι! Τι επαναφορες τι αναζητησεις, τιποτα! Οταν βαζω το καλωδιο στην tv βρισκει 43 επιγεια και 15 ραδιοφωνα. Οποτε δεν ειναι ουτε θεμα κεραιας ουτε καλωδιου. Να σημειωσω οτι πριν την αναζητηση εβλεπα κανονικα τα επιγεια...

Απάντηση: Νέος NovaBox-Review

έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις diseq αλλά δε κατεβάζει κανάλια nova.
"πιάνει" μόνο κανάλια στον astra.

Το πιάτο μου έχει 2 lnb με astra-hotbird.

Έχει κανείς καμιά ιδέα πριν πάρω τη σκάλα για να ανέβω στην κεραία (και βαριέμαιιι)

*Στην ίδια εγκατάσταση ο 831 δούλευε περίφημα.

Μια ερώτηση για οποιον ξέρει. Μπορώ να συνδέσω δεύτερο σκληρό στον 3001 μέσω της δεύτερης θύρας USB; Αν ναι επεκτείνω εις διπλούν την χωρητικότητα μου; Χάνω το περιεχόμενο απο τον ήδη χρησιμοποιούμενο; Βοηθήστε με λιγο γιατι ειμαστε στο 85% και θα ήταν καλο αν μπορω να το κάνω. Αν όχι μπορώ να βάλω δεύτερο και να κάνω εναλλαγές όταν θέλω να δώ κατι απο τον πρωτο; Η´θα ξανακάνει φορματ όταν τον ξαναβάλω δεύτερη φορά; Βοηθη´στε με λιγο. Ευχαριστω πολυ.

Μια ερώτηση για οποιον ξέρει. Μπορώ να συνδέσω δεύτερο σκληρό στον 3001 μέσω της δεύτερης θύρας USB; Αν ναι επεκτείνω εις διπλούν την χωρητικότητα μου; Χάνω το περιεχόμενο απο τον ήδη χρησιμοποιούμενο; Βοηθήστε με λιγο γιατι ειμαστε στο 85% και θα ήταν καλο αν μπορω να το κάνω. Αν όχι μπορώ να βάλω δεύτερο και να κάνω εναλλαγές όταν θέλω να δώ κατι απο τον πρωτο; Η´θα ξανακάνει φορματ όταν τον ξαναβάλω δεύτερη φορά; Βοηθη´στε με λιγο. Ευχαριστω πολυ.
Δύο μαζί δεν δουλεύουν, μπορείς να βάλεις τον ένα μετά να τον βγάλεις και να βάλεις τον άλλο χωρίς να πειράχτει κάτι στον 1ο. Όταν ξαναβάλεις τον πρώτο πάλι οι εγγραφές σου θα είναι εκεί

Καλημέρα, έχει παρατηρήσει κανείς (μετά την τελευταία αναβάθμιση) στην υπενθύμιση προγράμματος αν παρόλο που απο την επιλογή χρόνου υπενθύμισης βάλει 10 sec η ότι δήποτε άλλο αυτή θα αρχίσει να μετράεi πάντα 300 sec ;

Καλημέρα, έχει παρατηρήσει κανείς (μετά την τελευταία αναβάθμιση) στην υπενθύμιση προγράμματος αν παρόλο που απο την επιλογή χρόνου υπενθύμισης βάλει 10 sec η ότι δήποτε άλλο αυτή θα αρχίσει να μετράεi πάντα 300 sec ;
Ναι και σε μένα συμβαίνει
Επίσης στο on Demand έβλεπα μια ταινία μου έκανε ένα κόψιμο και ξεκίνησε απ την αρχή, την προχώρησα στο σημείο που κόπηκε, όλα καλά αλλά η μπλε μπάρα κάτω κόλλησε σε αυτό το σημείο 14:35 πχ

Αυτό με τις αναβαθμίσεις που όταν τις κατεβάσεις ψάχνεις να βρείς τι προβλήματα σου έχουν δημιουργήσει και όχι τι σου έχουν λύσει...τι να πώ...άφωνος!!!

Απάντηση: Re: Νέος NovaBox-Review

Αυτό με τις αναβαθμίσεις που όταν τις κατεβάσεις ψάχνεις να βρείς τι προβλήματα σου έχουν δημιουργήσει και όχι τι σου έχουν λύσει...τι να πώ...άφωνος!!!

Για πες, τι νέα προβλήματα παρουσίασε;