Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Σχετικά με την περίπτωσή μου που κόλαγε απίστευτα ο δεκτης στην πλοήγηση στα μενού, στις αλλαγές καναλιών κτλ η λύση βρέθηκε! Πήρα δανεικό το καινούριο τηλεκοντρόλ από εναν γνωστό που είχε το ίδιο πρόβλημα και ξαφνικά ο δέκτης πήγαινε σφαίρα! Τηλέφωνο λοιπόν στην νόβα εξηγώ πώς έχει η κατάσταση και μου είπαν πως μερικοί δέκτες με την τελευταία αναβάθμιση έχουν όντως πρόβλημα με το δικό τους τηλεκοντρόλ και οτι θα μου στείλουν δωρεάν το καινούριο τηλεκοντρόλ... έτσι έγινε και ο δέκτης πλέον δουλεύει πιο καλά και απότι όταν τον είχα πρωτοπάρει πριν από 5 χρόνια περίπου.
Ελπίζω να βοηθησα και άλλους με το ίδιο πρόβλημα.

Στάλθηκε από το GT-I9502 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρόβλημα αργής απόκρισης έχουμε οι περισσότεροι , μερικές φορές γίνεται και κουραστικό , λες δηλαδή να μας αλλάξει η nova (δωρεάν) το τηλεκοντρόλ και να στώσει ;
Πολύ καλό ακούγεται .
Λες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλησπέρα, επιβεβαιώνω κι εγώ για το τηλεκοντρόλ.
Αγόρασα το καινούργιο και ο 831 αποκρίνεται επιτέλους ικανοποιητικά.

Καλησπέρα, επιβεβαιώνω κι εγώ για το τηλεκοντρόλ.
Αγόρασα το καινούργιο και ο 831 αποκρίνεται επιτέλους ικανοποιητικά.

Το καινούριο κάνει και για τον 831 ;
Έβαλε ο κουμπάρος μου αυτές τις μέρες nova και έχει ένα διαφορετικό τηλεκοντρόλ , είναι όμως νομίζω διαφορετικός και ο δέκτης.
Κάνει και για τον δικό μας ;
Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται ;

Last edited by a moderator:
Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Άκη το κοντρολ του νέου novabox ΔΕΝ έκανε για τον 831. Εκτός αν άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω.

Μήπως ο φίλος noker αγόρασε απλά άλλο κοντρολ και όχι του νέου novabox. Ας μας πει όταν επιστρέψει, η ας με διορθώσει κάποιος αν έχω κάνει λάθος.

Επιβεβαιώνω κι εγώ όπως περιέγραψα παραπάνω ότι είναι το ίδιο τηλεκοντρόλ με αυτό που έχει ο καινούριος novabox που λύνει το πρόβλημα του 831!!! Πωλείται και στα καταστήματά τους

Στάλθηκε από το GT-I9502 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορώ να πάρω κάποια στιγμή του κουμπάρου μου και να το δοκιμάσω στο δικό μου αλλά δεν ξέρω πότε μπορεί να γίνει αυτό .
Αν και δεν ξέρω αν έχει νόημα αφού δύο μέλη του φόρουμ αναφέρουν οτι κάνει για τον HD 831.
Ξέρει κανείς την τιμή του ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ έθεσα το ερώτημα στο support και μου απάντησαν οτι δεν έχουν σηναντήσει πρόβλημα αργής απόκρισης όταν συνδέεται ο σκληρός και αν θεωρώ οτι έχει πρόβλημα το τ/χ να το πάω σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό για να το δει και να να προβεί σε ανάλογες ενέργειες αν χρειάζεται.
Το support δηλ. δεν επιβεβαιώνει την ιστορία της βελτίωσης με νέο τηλεκοντρόλ.
Από την άλλη δύο άνθρωποι εδω μέσα δεν μπορεί να βλέπουν όνειρα οτι η δέκτης τους πέι πιο γρήγορα !!!!!!!!

Εκτός και αν ξαναλλαξαν κατι, στον 865 που ειχα παρει με την ανανεωση σε multiview, το τηλεχειριστηριο του 3001 δεν δουλευε ουτε με τον 831, ουτε με τον 865..

Edit: Η δοκιμη βεβαια τοτε πρεπει να ειχε γινει με το παλιο λειτουργικο του 831..

Last edited:
Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Άκη το κοντρολ του νέου novabox ΔΕΝ έκανε για τον 831. Εκτός αν άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω.

Μήπως ο φίλος noker αγόρασε απλά άλλο κοντρολ και όχι του νέου novabox. Ας μας πει όταν επιστρέψει, η ας με διορθώσει κάποιος αν έχω κάνει λάθος.

Καλησπέρα, αγόρασα το τηλεκοντρόλ του νέου novabox και το χρησιμοποιώ στον αναβαθμισμένο 831. Πωλείται στα καταστήματά τους αν θυμάμαι περίπου 15 .

Επιβεβαιώνω κι εγώ τη δυνατότητα χρήσης του νέου τηλεκοντρόλ στον αναβαθμισμένο 831. Η αγορά του στοίχισε 15 ευρώ.

Το νέο remote παίζει μόνο σε αναβαθμισμένους Δέκτες

Έχει κανείς απ'ο αυτούς που το χρησιμοποίησαν multiview ?
Σε κατάστημα Forthnet - Nova μου είπαν οτι μπορεί να δουλέψει στον HD 831 αλλά όχι αν είναι υπάρχει multiview .

Εχω multiview με εναν 865 και εναν 831.Στον 831 που ειναι multiview εκανα αναβαθμιση και δουλεβη κανανικα σαν τον 865.Συνδεσα επανω εναν σκλυρο 3,5 320gb παλαιο που ειχα εδω και δεκα χρονια και δουλευη αψογα

Εχω multiview με εναν 865 και εναν 831.Στον 831 που ειναι multiview εκανα αναβαθμιση και δουλεβη κανανικα σαν τον 865.Συνδεσα επανω εναν σκλυρο 3,5 320gb παλαιο που ειχα εδω και δεκα χρονια και δουλευη αψογα

Εννοείς οτι το τηλεκοντρόλ του νέου novabox δουλεύει κανονικά στην αναβαθμισμένο για εγγραφές HD 831 ο οποίος είναι σε multiview ?

Η απλά ότι αναβάθμισες τον HD 831 και σύνδεσες σκληρό και δουλεύουν κανονικά ;

Εμενα και τα δυο τηλεκοντρολ δουλευουν κανονικα.Αν και αγορασα το καινουργιο απο τη nova δεν ειδα καπια μεγαλη διαφορα με το παλιο.Και τα δυο δουλευουν κανονικα αλλα με το καινουργιο να ειναι λιγο πιο γρηγορη η αποκριση.

Μην μπερδευόμαστε. Το καινούργιο control δουλεύει στον 831 ειτε ειναι μόνος του ο δεκτης είτε ειναι δυο δέκτες συνδεμενοι σε multiview. Απαραίτητη προϋπόθεση ειναι και οι δυο 831 που θα ειναι συνδεμενοι στο multiview να έχουν την τελευταία αναβάθμιση. Στο 865 δεν δουλεύει.

Μιλάμε για το control του νέου δεκτη που κυκλοφορεί ευρέως απο τον Φεβρουάριο Pace 3001 HD.

Last edited:

Μην μπερδευόμαστε. Το καινούργιο control δουλεύει στον 831 ειτε ειναι μόνος του ο δεκτης είτε ειναι δυο δέκτες συνδεμενοι σε multiview. Απαραίτητη προϋπόθεση ειναι και οι δυο 831 που θα ειναι συνδεμενοι στο multiview να έχουν την τελευταία αναβάθμιση. Στο 865 δεν δουλεύει.

Άρα από το κατάστημα της Forthnet-Nova μου έδωσαν λάθος πληροφορία !!!!
Φανταστρουμφικό !

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Δεν κερνάς τον κουμπάρο κάνα φρέντο και να τσεκάρεις το κοντρόλ? :idea:

Ελπίζω να γίνει το Σ/Κ αλλά με φρέντο δε βλέπω να πιάνει .
Μπύρα χρειάζεται !!!!!! :ernaehrung004: