Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Παιδιά με φλασάκι 16GB USB3.0 δεν μπορώ να κάνω εγγραφή πατώντας το rec στο τηλχ.
Εγγραφές με στικάκι γίνονται ? firmware 65/2.0.0.41
ΤΗΝΧ

64gb και πανω..

Επισιμα απο την Nova εγγραφες με usb δεν υποστηριζονται. Μόνο με εξωτερικό σκληρό δίσκο με δίκη του τροφοδοσία, όχι δηλαδή να πέρνει ρεύμα απο την usb θύρα του δέκτη. Ανεπίσημα κάποιοι χρήστες του forum έχουν κανεις εγγραφές σε usb αλλά με χωρητικότητα απο 64GB και πάνω. Το 16αρι ειναι μόνο για την υπηρεσία timeshift δεν θα σου κανει εγγραφή.

Ο 831 δεν εχω δει ποτε την 61 εγω μονο την 65 ξερω που κανει εγγραφη σε σκληρο δισκο μου ειπαν οτι θα βγει η 75 και τωρα εμαθα οτι υπηρχε η 67 μαλλον βετα ηταν και καποιος πηρε την 81 υπαρχει και αλλος που εχει την 81.ξεκινησαν την αναβαθμιση παλι πρωτα στους 831 τι εχει γινει και ποτε θα ειναι για ολους

64gb και πανω..

Επισιμα απο την Nova εγγραφες με usb δεν υποστηριζονται. Μόνο με εξωτερικό σκληρό δίσκο με δίκη του τροφοδοσία, όχι δηλαδή να πέρνει ρεύμα απο την usb θύρα του δέκτη. Ανεπίσημα κάποιοι χρήστες του forum έχουν κανεις εγγραφές σε usb αλλά με χωρητικότητα απο 64GB και πάνω. Το 16αρι ειναι μόνο για την υπηρεσία timeshift δεν θα σου κανει εγγραφή.

Σας ευχαριστώ παιδιά . Είχα πολύ-πολύ καιρό να "παίξω" με τον δέκτη. και από ότι βλέπω, τα αγαπημένα δεν ταξινομούνται όπως θέλω εγώ.

Απο περιεργεια περισσοτερο δοκιμασα για μια εβδομαδα περιπου τον 831 με εγγραφες σε SD καρτα. Τα συνεργα, μια sandisk sdxc extreme pro 64GB, CL10 και ενα απλο card reader. Οι εγγραφες σε SD και HD καναλια ηταν απροβλημάτιστες σε καθε περιπτωση. Ωστόσο δε συστηνεται μιας και ειναι ακριβο setup με λιγη χωρητικότητα. Ασχολήθηκα μονο απο περιεργεια και επειδη ειχα ευκαιρη την sd για τη φωτογραφική μου.

Μονο με εξωτερικό σκληρό με εξωτερική τροφοδοσία ρευμάτος θα βρεις την υγεία σου.Είχα δοκιμάσει τα πάντα και 64αρια+ usb και όλα ήταν αποτυχία.

Το γνωριζω. Ωστόσο δουλεψε μια χαρα εξαιτιας της ταχυτατης καρτας. Τα περισσότερα οικονομικά usb sticks μεγαλης χωρητικότητας εχουν γελοιες ταχυτητες και γι´αυτο και παρουσιαζουν κακα αποτελεσματα. Ειμαι σιγουρος πως με ενα με read/write speeds>60MB/s θα δουλευει εξαιρετικά. Ωστόσο τετοια των 256GB κοστιζουν τουλαχιστον 100ευρω

Ελπίζω με την επικείμενη αναβάθμιση για χρήση του VOD μέσω της θύρας ethernet να λυθεί και το θέμα της εγγραφής κάθε επανάληψης του ίδιου επεισοδίου μιας σειράς όπως συμβαίνει τώρα. Είχα αναφέρει το θέμα στην τεχνική υποστήριζη στο φόρουμ και μου είπαν πως το πρόβλημα εντοπίστηκε και θα λυθεί με την επόμενη αναβάθμιση. Αναμένουμε.

Δύσκολο αυτο.Και στο pvr του ΟΤΕ το ίδιο κάνει.

Μία Ερώτηση. Η αναβάθμιση για VOD είναι διαθέσιμη ή αναμένεται?

Δύσκολο αυτο.Και στο pvr του ΟΤΕ το ίδιο κάνει.

Με τον 865 δεν το κάνει όμως , γράφει μόνο μια φορά το επεισόδιο και όχι κάθε φορά που ξαναπαίζει.

Με τον 865 δεν το κάνει όμως , γράφει μόνο μια φορά το επεισόδιο και όχι κάθε φορά που ξαναπαίζει.
Καλή φάση αυτο.Μακάρι να το φτιάξουν.

Καλή φάση αυτο.Μακάρι να το φτιάξουν.
Ελπίζουμε , είναι κάπως σπαστικό και μπέρδεμα , άσε που όταν ο 831 γράφει μένει κολλημένος στο κανάλι κι αν είναι καμιά μάνα , πεθερά σου κλπ εκείνη την στιγμή σπίτι δεν ξέρεις ακριβώς τι γράφει , αν μπορείς να το διακόψεις γιατί είναι επανάληψη και αν ναι πως να τους εξηγήσεις να ακυρώσουν την εγγραφή !!!!!

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Επιτέλους η αναβάθμιση έγινε τώρα έχω Novabox 831 HD version 81/2.0.1.54 με δυνατότητα On Demand.

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Δοκίμασε την νέα υπηρεσία και αν θες γράψε τις εντυπώσεις σου στο σχετικό με την υπηρεσία νήμα.

Μετά την νέα αναβάθμιση προγραμματίζω εγγραφή στο Novacinema 1 HD αλλά από μόνος του ο δέκτης παίρνει πρωτοβουλία και την μεταφέρει στο Novacinema1. Επίσης το πρόβλημα της εγγραφής όλων των επαναλήψεων ενός επεισοδίου δεν λύθηκε. Τα έχω γράψει και στο support και περιμένω απάντηση.

Σε συνέχεια του προηγούμενου post. Σήμερα βλέπω ότι η εγγραφή μεταφέρθηκε στο Novacinema1 HD , χωρίς εγώ να κάνω τίποτα. Ξέρω ότι μπορεί εύκολα κάποιος να με θεωρήσει βλαμμένο !!! Χθες το έκανα τουλάχιστον 5 φορές. Με το που προγραμμάτιζα στο Novacinema1HD αυτό αυτόματα πήγαινε στο Novacinema1. Αυτό όμως με την εγγραφή όλων των επαναλήψεων ενός επεισοδίου είναι άκρως εκνευριστικό. Προσπαθώ να βάλω για εγγραφή μια σειρά και είναι αδύνατο γιατί "χτυπάει" σε επανάληψη επεισοδίου άλλης σειράς που έχω προγραμματισμένη. Ελπίζω οι τεχνικοί να το δουν κάποια στιγμή.

Πώς μπορώ να κάνω προγραματισμένη εγγραφή;;;