Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

ευχαριστώ φίλε μου! με εσωσες!!!

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν γεμισει ενας δισκος και χρησιμοποιησουμε δευτερο τον αναγνωριζει τον πρωτο ετσι ? Ολους τους δισκους που εχουμε χρησιμοποιιησει , ετσι δεν ειναι ?

Εάν δεν τον κανεις format σε κάποιο κομπιούτερ και εχει μόνο το format του δέκτη φυσικά και τον -τους αναγνωρίζει.

Ευχαριστω.Επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο , αν γνωριζεις.Εχω διαβασει οτι δεν αναγνωριζεται απο αλλο δεκτη.Αυτο συμβαινει γιατι ειναι ''κλειδωμενος'' με ενα συγκεκριμενο δεκτη η με την καρτα που εχει ο δεκτης ? Συγκεκριμενα.Αν παθει βλαβη ο δεκτης και αντικασταθει (υποθετικα μιλαμε) ο καινουργιος θα αναγνωριζει τους δισκους ?

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Οι δίσκοι αναγνωρίζονται σε άλλους δέκτες, αλλά δεν παίζουν οι εγγραφές τους. Οι εγγραφές παίζουν μόνο στον δέκτη που τις πραγματοποίησε.

Φιλος εχει εναν Δεκτη 831 που-περιεργο-δεν εχει παρει αναβαθμιση,εχει ενεργη Συνδρομη,και εχει εδω και λιγες μερες το προβλημα να μην λαμβανει σημα απο τον Δορυφορο,με κανενα τροπο.Υπαρχει λυση;σκεφτεται να σταματησει την Συνδρομη,ο χρονος του ληγει σε ενα μηνα εξαλλου...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Ε ας επικοινωνήσει με εξυπηρέτηση. Βέβαια αρχικά ας κάνει την αναβάθμιση μέσω account

Η καλύτερη λύση ειναι να μιλήσει με το 18345 και θα του λύσουν όλες τις απορίες έχοντας και οι ίδιοι μια εικόνα της συνδρομής του απο το σύστημα τους.

Εδω και περιπου 2 βδομαδες ο αποκωδικοποιητης κολλαει τουλαχιστον μια φορα τη μερα...
Οτι κουμπι και να πατησω ειτε απο το τηλεκοντρολ ειτε τα ενσωματωμενα που εχει δεν κουναει/κλεινει...
Η μονη λυση ειναι να βγαλω την τροφοδοσια και να την ξαναβαλω...
Εχει την τελευταια αναβαθμιση...
Τα κολληματα τα τρωει οποιαδηποτε στιγμη ειτε μολις ανοιξει (μπορει να φαει και κολλημα στην φορτωση) ειτε μετα απο ωρες που ειναι ανοιχτος...
Επισης σε μερικα καναλια οταν αλλαζω μου βγαζει για 1-2 sec αναζητηση σηματος και μετα δειχνει κανονικα πριν δεν το εκανε...
Η σταθμη ειναι στο 80+% και η ακριβεια στο 70+%

Υπαρχει περιπτωση να ειναι δειγματα οτι ειναι στα τελευταια του?
Τον εχω 3,5 χρονια...

Μετά την αναβάθμιση εμένα ο δέκτης εκτός από την καθυστέρηση στην εναλλαγή των μπουκέτων(πηγαίνοντας από κατηγορία σε κατηγορία με τα βελάκια) μου έχει παρουσιάσει και απώλεια σήματος.
Δηλαδή, ενώ το βράδυ βλέπω χωρίς πρόβλημα το πρωί το φωτάκι από πράσινο εχει γίνει πορτοκαλί και κάνει αναζήτηση σήματος. Βγαίνει από την πρίζα και με την επανεκκίνηση ολα καλά.
Μέχρι σήμερα το έχει κάνει 2 φορές, επίσης μετά την αναβάθμιση η ποιότητα αλλά και η ισχύς του σήματος έχουν πέσει χαμηλά.

Το πιάτο φταίει ή εχει αρχίσει να τα "χάνει" ο δέκτης, μήπως σχετίζεται οτι έβλεπα on demand πιο πριν και είναι κανένα bug του software?
To LNB είναι καινούργιο ενός μηνός....

Στο θέμα των κολλημάτων , εχει συμβεί μια φορά μόνο και πάλι με βγάλσιμο απο τη πρίζα συνήλθε.

Last edited:
Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Ισχύει μετά την τελευταία αναβάθμιση ή ενναλαγη από μπουκέτο σε μπουκέτο κάνει και ως 5 δευτερόλεπτα

Aν συνδεσουμε δευτερο σκληρο πανω στο usb hub τους βλεπει και τους δυο το μηχανημα ? (προφανως εννοω τις εγγραφες τους)

Εμένα πάντως δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απο τα κολλήματα που αναφέρετε.Αντιθέτως έγινε γρηγορότερος στην απόκριση.

Απάντηση: Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Aν συνδεσουμε δευτερο σκληρο πανω στο usb hub τους βλεπει και τους δυο το μηχανημα ? (προφανως εννοω τις εγγραφες τους)

Ο δέκτης βλέπει μόνο τον πρώτο δίσκο που συνδέθηκε σε αυτόν.

και τους δυο βλεπει. απλα θα γραφει μονο στον πρωτο που συνδεσες

Μπορείς να εξηγήσεις με ποιον τρόπο φαίνεται στον δέκτη, ότι είναι συνδεδεμένοι 2 δίσκοι?

Για παράδειγμα, αν συνδεθεί δεύτερος σκληρός με εγγραφές που είχαν γίνει στον δέκτη, εμφανίζονται στην playlist?

Εδω και περιπου 2 βδομαδες ο αποκωδικοποιητης κολλαει τουλαχιστον μια φορα τη μερα...
Οτι κουμπι και να πατησω ειτε απο το τηλεκοντρολ ειτε τα ενσωματωμενα που εχει δεν κουναει/κλεινει...
Η μονη λυση ειναι να βγαλω την τροφοδοσια και να την ξαναβαλω...
Εχει την τελευταια αναβαθμιση...
Τα κολληματα τα τρωει οποιαδηποτε στιγμη ειτε μολις ανοιξει (μπορει να φαει και κολλημα στην φορτωση) ειτε μετα απο ωρες που ειναι ανοιχτος...
Επισης σε μερικα καναλια οταν αλλαζω μου βγαζει για 1-2 sec αναζητηση σηματος και μετα δειχνει κανονικα πριν δεν το εκανε...
Η σταθμη ειναι στο 80+% και η ακριβεια στο 70+%

Υπαρχει περιπτωση να ειναι δειγματα οτι ειναι στα τελευταια του?
Τον εχω 3,5 χρονια...

Ακριβώς το ιδιο και σε μένα εδω και 5-6 μερες και ολο και χειροτερεύει

Μπορείς να εξηγήσεις με ποιον τρόπο φαίνεται στον δέκτη, ότι είναι συνδεδεμένοι 2 δίσκοι?

Για παράδειγμα, αν συνδεθεί δεύτερος σκληρός με εγγραφές που είχαν γίνει στον δέκτη, εμφανίζονται στην playlist?
ναι φιλε μου στο playlust βγαχει ολες τις ταινιες και απο τους δυο δισκους

Ωραία! Εφόσον επιβεβαιώνεις κάτι τέτοιο, άλλο ένα θέμα διορθώθηκε!

Υπάρχουν φορές που βρίσκω το δέκτη στο μπουκέτο της Nova ενω εχω φτιάξει το favorite1 και παρακολουθώ. Υπάρχει περίπτωση να κάνει επανεκκινήσεις ο δέκτης και για αυτό να τον βρίσκω στην nova;
Επίσης κάποιες φορές πατώντας το ΟΚ ή τα βελάκια κλείνει(δεν επανεκκινεί) και ανοιγω με το on/off του χειριστηρίου.Μήπως θέλει καμμιά επαναφορά εργοστασιακών ή είναι προβλήματα της τελευταίας αναβάθμισης;