Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Σε ολα τα παραπανω η απαντηση ειναι ναι.

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Υπάρχουν φορές που βρίσκω το δέκτη στο μπουκέτο της Nova ενω εχω φτιάξει το favorite1 και παρακολουθώ. Υπάρχει περίπτωση να κάνει επανεκκινήσεις ο δέκτης και για αυτό να τον βρίσκω στην nova;

Παντως δεν εισαι ο μονος.Απλα το παθαινει

ρε παιδια βοηηστε καποπιος γαμω τη γκαντεμιά μου.δεν εβγαζε σημα ενας 831 και πηγα και εκανα εργοστασιακες.ε μετα όταν κανω σαρωση βρησκει μονο το world fashion tv.to πιατο είναι οκ γιατι εβαλε τον δικο μου και δουλεύανε όλα οκ.καμια ιδεα;

μπορει καποιος να μου πει αν ισχυει το force update στον 831?γιατι προσοαθω ολη μερα αλλα τιποτα

μπορει καποιος να μου πει αν ισχυει το force update στον 831?γιατι προσοαθω ολη μερα αλλα τιποτα

Αν και έχω τον 3001, από όσα έχω διαβάσει εδώ, ναι.

Η διαδικασία είναι:
1.Συνδέσου με το myaccount.nova.gr
2. Επίλεξε από το Μενού "Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη" και στη συνέχεια "Αναβάθμιση Αποκωδικοποιητή / Tεχνικές ρυθμίσεις εξοπλισμού Νova".
3. Κάνε κλικ στο ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά.
4. Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, κάνε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του δέκτη σου (από το τηλεκοντρόλ: Menu / Βοήθεια / Αρχικές Ρυθμίσεις ή εναλλακτικά από το κουμπί με την πράσινη ένδειξη / Αρχικές Ρυθμίσεις).
5. Πληκτρολόγησε τον κωδικό PIN του αποκωδικοποιητή σου (ο προεπιλεγμένος είναι: 1234).

τελικα δε διαβαζει τη καρτα.στις οληροφοριες που παω, στη καρτα πρισβασης ειναι κενο. γιαυτο οταν κανω σαρωση μου βρισκει μονο τα ελευθερα κ οχι το νπουκετο της nova. μαλλον παει για αλκαγμα.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση υπάρχουν μερικά γενικά προβλήματα (διορθώστε με αν κάτι δεν ισχύει και είναι προσωπικό μου πρόβλημα):
1.Σημαντική καθυστέρηση στο άνοιγμα των favorites
2. O δέκτης πηγαίνει στο μπουκέτο Nova ενώ είναι ανοικτός αλλά χωρίς χρήση
3. Σε αρκετά κανάλια (Π.χ. ΣΚΑΙ) πολλές φορές βγάζει μήνυμα 1-2 sec Αναζήτηση καναλιού
Παρακολούθησα ότι τα προβλήματα αυτά αναφέρονται στο Thread Nova official support σαν μεμονωμένα προβλήματα και η απάντηση γίνεται μέσω προσωπικού pm. Ίσως θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να αναφερθούν αυτά τα προβλήματα συγκεντρωτικά (ίσως και άλλα, αν υπάρχουν) έτσι ώστε να διευκολυνθούν όλοι.

Αν και ο αναβαθμισμένος 831 είναι στην κρεβατοκάμαρα (σε multiview) και εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου σε αυτόν (βλέπει αποκλειστικά η γυναίκα μου), τα 1 και 2 μπορώ να στα επιβεβαιώσω γιατί το 1 το παρατήρησα άμεσα μετά την αναβάθμιση ενώ για το 2 μου γκρίνιαξε τώρα μέσα στο ΣΚ η σύζυγος ότι δηλαδή μετά απο κάποιες ώρες (την επόμενη μέρα συνήθως χωρίς χρήση όπως λες) αλλάζει απο μόνο του μπουκέτο και πάει στο "nova" αντί για το favorite που ήταν.
Για το 3 δεν μου χει πει κάτι αλλά γενικά τις τελευταίες 10 μέρες έχει φάει 2-3 κολλήματα (έκανα reset) και άλλη μια φορά έγινε reset γιατί έβγαζε για αναζήτηση (αλλά όχι για 1-2 sec.. μόνιμα) όπου μετά το reset έστρωσε.
Φυσικά υπάρχουν 1-2 προβληματάκια ακόμα όπως μαύρη οθόνη σε ταινία στο ondemand στην μια απ τις 2 ταινίες που είδε συνολικά (με Internet απο forthnet χωρίς κανένα φόρτο εκείνη την στιγμή, χωρίς κάποιο disconnection στο internet και με σκληρό πάνω όπου εγώ νόμιζα πως έτσι θα γίνεται κάποιο buffering) κτλ αλλά θέλω να πιστεύω πως μόλις χαλαρώσουν και με τον 865 θα τα λύσουν..
Για να πω και τα καλά, το seek και γενικά οι pvr λειτουργίες στον αναβαθμισμένο 831 παίζουν 10 φορές καλύτερα απ ότι στον 865 που ήταν και "original" pvr πανάθεμα τον..

καλημερα
χρησιμοποιησα τον 831 και εκανα ορισμενες εγγραφες σε usb disk 64gb. Ωστοσο, αποφασισα να βγαλω το στικακι και να το χρησιμοποιησω για αλλο σκοπο και προσπαθησα να το κανω φορματ αλλα ο υπολογιστης ενω το βλεπει δεν μπορει να το κανει φορματ. καμια ιδεα?

υ.γ. το ιδιο μου εχει και ενα στικακι 128gb. Kαι τα δυα στικακια ειναι sandisk

καλημερα
χρησιμοποιησα τον 831 και εκανα ορισμενες εγγραφες σε usb disk 64gb. Ωστοσο, αποφασισα να βγαλω το στικακι και να το χρησιμοποιησω για αλλο σκοπο και προσπαθησα να το κανω φορματ αλλα ο υπολογιστης ενω το βλεπει δεν μπορει να το κανει φορματ. καμια ιδεα?

υ.γ. το ιδιο μου εχει και ενα στικακι 128gb. Kαι τα δυα στικακια ειναι sandisk

Χρησιμοποιησε το diskpart απο το command prompt (με προσοχη) , κανε clean και create/activate partition. Δες οδηγιες εδω

με το command prompt δεν καταφερα κατι. τελικα εγινε με το disk management μεσα απο τα windows 8.1. που φοραω στον υπολογιστη.

Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχέση μεγέθους δίσκου και δυνατότητας ωρών εγγραφών του δέκτη; Ας πούμε με 250GB δίσκο πόσες ώρες θα έχω για εγγραφές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αναλογα τι γραφεις. Αν ειναι πχ HD καναλι με ενα bitrate, 8-9-10mbps (πχ οι καλες αθλητικες παραγωγες), τότε θα κανεις εγγραφη περιπου 1+MB (8mbps=1MB/s) το δευτερολεπρο. Δηλαδη η μια ωρα μπορει να παρει περι τα 3.5GB. Aν γραφεις απο αλλα sd καναλια, ή απο τα ελληνικά, οπου το bitrate ειναι γυρω στα 2000-2500kbps, υπολογιζεις αναλογα το χωρο που θα σου παρει.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που μου την σπάει με την εγγραφή της NOVA. Για να επιλέξεις ένα πρόγραμμα για έγγραφη πας στον προγραμματισμό εκπομπών και επιλέγεις το πρόγραμμα που θες να γράψεις. Εγώ λοιπόν για τεστ αυτή την εβδομάδα έγραψα έναν αγώνα ποδοσφαίρου και μου σταμάτησε την έγγραφη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος επιλογής καναλιού και ώρας που θέλεις να γράψεις εκτός από το να επιλέγεις το πρόγραμμα από την λίστα?

Ευχαριστώ

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Μπορείς να επιλέξεις χειροκίνητα την ώρα έναρξης και την διάρκεια της εγγραφής.

Ευχαριστώ θα το ψάξω σήμερα... αν ξέρει κάποιος από που πας στο menu θα βοηθούσε να μην παω στο ψαχτό!!

Μπορείς να επιλέξεις χειροκίνητα την ώρα έναρξης και την διάρκεια της εγγραφής.

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Είναι πολύ εύκολο. Θα πατήσεις το πλήκτρο PLAY LIST και στο μενού που θα μεταφερθείς θα επιλέξεις την τελευταία επιλογή "Ορισμός εγγραφής". Εκεί μπορείς να ορίσεις κάθε πότε θέλεις να γίνεται η εγγραφή, σε ποιο κανάλι, ώρα έναρξης και λήξης κλπ.

Αν εχει συνδεσει επιτυχημενα κανενα μελος εξ.σκλ.δισκο στον 831 χωρις εξ.τροφοδοσια
θα με ενδιεφερε να μαθω τον τυπο και το μεγεθος

Αν εχει συνδεσει επιτυχημενα κανενα μελος εξ.σκλ.δισκο στον 831 χωρις εξ.τροφοδοσια
θα με ενδιεφερε να μαθω τον τυπο και το μεγεθος

εαν εννοεις με hub που περνει τροφοδοσια,οτι και να βαλεις δεν εχεις προβλημα.