Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Το έγραψα και παραπάνω. Δοκίμασα 2 Samsung έναν 320Gb , έναν 500 Gb και έναν touro S 1Tb. Κανένας δεν δούλεψε χωρίς usb hub. Στους δύο απο τους τρεις αναβόσβηναν τα λαμπάκια σαν να έπαιρνε αρκετό ρεύμα. Ο τρίτος δεν άναβε καν. Οταν δοκίμασα με το hub ,τον πρώτο που έβαλα τον είδε. Έχω γράψει και την διαδικασία και με ποιο usb hub.

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Υποθέτω ότι είναι όλοι τους usb 3.0,σωστά?
Πόση ώρα τους άφησες συνδεδεμένους απευθείας στον δέκτη πριν τους βγάλεις,χωρίς να αναγνωριστούν?Επίσης,δοκίμασε αν θες,να συνδέσεις απευθείας τον δίσκο σε αποσυνδεδεμένο από ρεύμα δέκτη.Στη συνέχεια,δώσε ρεύμα στον δέκτη και περίμενε λίγη ώρα να δεις αν θα τον αναγνωρίσει.Και κάτι άλλο...Όταν συνδέεις (με το hub βέβαια μαζί) τον σκληρό στον αναμμένο δέκτη,ο δίσκος πάντα αναγνωρίζεται.Γενικά,πρέπει να περιμένουμε λιγάκι για να αναγνωριστεί ο δίσκος.

μόνο εγώ έχω πρόβλημα μετα την αναβάθμιση ? κολλάει ο δέκτης και πολλές φορές επανέρχεται μονο αν τον βγάλω απο την πρίζα
ακόμα και όταν δεν εχει κολλήσει οι αλλαγές με τα βελάκια γίνονται σαν ταινία του Αγγελόπουλου....

Κάνε μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

εγω που εχω μεινει πισω απο τις εξελιξεις λογω των δουλειων μου να ρωτησω αν διατιθεται πλεον απο την νοβα η τελευταια αναβαθμιση με δυνατοτητα εγγραφης?χρονια πολλα και καλα σε ολους τους συμφορουμιτες!!

Κάνε μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Μετα απο τη τελευταια αναβάθμιση που εκανα στο δεκτη η πλοήγηση με το τηλεχειριστήριο έγινε μαρτύριο κυρίως στις εντολές με τα βελακια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μετα απο τη τελευταια αναβάθμιση που εκανα στο δεκτη η πλοήγηση με το τηλεχειριστήριο έγινε μαρτύριο, κυρίως στις εντολές με τα βελακια και το ΟΚ. Δεν μπορω να κάνω επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων γιατί βγαίνει η φόρμα με τη συμπλήρωση κωδικού και το αριθμητικό πληκτρολόγιο δεν υπακούει. Τι μπορω να κάνω λοιπον. Ευχαριστώ.

Και κάτι άλλο...Όταν συνδέεις (με το hub βέβαια μαζί) τον σκληρό στον αναμμένο δέκτη,ο δίσκος πάντα αναγνωρίζεται.Γενικά,πρέπει να περιμένουμε λιγάκι για να αναγνωριστεί ο δίσκος.
Επβεβαιώνω κι εγώ αυτό που έγραψε ο Χάρης, με μια μικρή διαφοροποίηση σε σχέση με το hub. Ουσιαστικά, έκανα μια διαφορετική δοκιμή που δεν έχει τύχει να αναφέρει κανένας μέχρι στιγμής.
Έχω ένα docking station, στο οποίο μπορώ και βάζω δίσκους τόσο 2.5" όσο και 3.5", το οποίο προφανώς έχει δυνατότητα σύνδεσης με USB.
Οπότε, συνέδεσα το USB στον 831 και έχοντάς τον πάντα ανοιχτό δοκίμασα διάφορους δίσκους.
Απλά, άνοιγα και έκλεινα το κουμπί τροφοδοσίας (on/off) στο docking station κάθε φορά που ήθελα να αλλάξω κάποιο δίσκο.
Τους αναγνώρισε όλους και χρειάζονταν μερικά δευτερόλεπτα για να εμφανίσει το μήνυμα για τη διαμόρφωση.
Δεν προχώρησα και σε δοκιμές με εγγραφές, αφού προς το παρόν δεν έχω κανένα διαθέσιμο δίσκο που να μην χρειάζομαι τα δεδομένα του, ώστε να αφήσω να γίνει η διαμόρφωση.
εγω που εχω μεινει πισω απο τις εξελιξεις λογω των δουλειων μου να ρωτησω αν διατιθεται πλεον απο την νοβα η τελευταια αναβαθμιση με δυνατοτητα εγγραφης?χρονια πολλα και καλα σε ολους τους συμφορουμιτες!!
Η τελευταία αναβάθμιση, προς το παρόν, δεν γίνεται αυτόματα.
Διατίθεται όμως από τη Nova, αρκεί να μπεις στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σου (my account) και να πατήσεις από εκεί το αντίστοιχο κουμπί για να στείλει την εντολή αναβάθμισης στο δέκτη σου.

Να συμπληρώσω σε όσα λες σχετικά με τους δίσκους,ότι αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει σκληρό δίσκο και χωρίς τη χρήση hub σε αναμμένο δέκτη,ας περιμένει πρώτα τα δευτερόλεπτα που λες κι εσύ για την εμφάνιση του σχετικού μηνύματος.Αν περάσει κάποιος χρόνος και δεν εμφανιστεί το μήνυμα αυτό,μόνο τότε θα είναι σίγουρος ότι δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς τη χρήση hub.Ας κάνει και τη δοκιμή συνδέοντάς τον σε δέκτη,πριν τον συνδέσει στο ρεύμα (τον δέκτη).

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Υποθέτω ότι είναι όλοι τους usb 3.0,σωστά?
Πόση ώρα τους άφησες συνδεδεμένους απευθείας στον δέκτη πριν τους βγάλεις,χωρίς να αναγνωριστούν?Επίσης,δοκίμασε αν θες,να συνδέσεις απευθείας τον δίσκο σε αποσυνδεδεμένο από ρεύμα δέκτη.Στη συνέχεια,δώσε ρεύμα στον δέκτη και περίμενε λίγη ώρα να δεις αν θα τον αναγνωρίσει.Και κάτι άλλο...Όταν συνδέεις (με το hub βέβαια μαζί) τον σκληρό στον αναμμένο δέκτη,ο δίσκος πάντα αναγνωρίζεται.Γενικά,πρέπει να περιμένουμε λιγάκι για να αναγνωριστεί ο δίσκος.
Ο ένας είναι σίγουρα usb 3 σίγουρα , για τους άλλους δεν παίρνω όρκο γιατι είναι λίγο παλιότεροι. Ξαναδοκίμασα χωρις hub αυτόν που εχω συνδεδεμένο με το hub και δεν ανάβει καν το λαμπάκι του. Περίμενα 1-2 λεπτά αλλά τίποτα. Μετά τον έβγαλα απο τον δέκτη, τον σύνδεσα στο hub και άναψε αμέσως , χωρίς να χρειαστεί να βγάλω τον δέκτη απο το ρεύμα .

Η πιθανότητα να δουλέψει κάποιος δίσκος χωρίς τη χρήση hub,αφορά δίσκους usb 3.0.Ο δίσκος που έχεις συνδεδεμένο στο δέκτη και έκανες τη δοκιμή,είναι usb 3.0?

Απάντηση: Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Η τελευταία αναβάθμιση, προς το παρόν, δεν γίνεται αυτόματα.
Διατίθεται όμως από τη Nova, αρκεί να μπεις στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σου (my account) και να πατήσεις από εκεί το αντίστοιχο κουμπί για να στείλει την εντολή αναβάθμισης στο δέκτη σου.

Ισχύει ακόμη ότι οι 831 σε multiview δεν παίρνουν αναβάθμιση;

Η πιθανότητα να δουλέψει κάποιος δίσκος χωρίς τη χρήση hub,αφορά δίσκους usb 3.0.Ο δίσκος που έχεις συνδεδεμένο στο δέκτη και έκανες τη δοκιμή,είναι usb 3.0?
Είναι ο πιο παλιός από όλους. Τώρα το κοίταξα. Είναι usb 2.

Ο δικός μου 831 (επίσης slave) δεν έχει λάβει καμιά ενημέρωση εδώ και πολύ καιρό (χρόνια). Πάντα αναφέρει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση.

Το δοκίμασες απ'το my account και δεν παίζει petasis;

Ο δικός μου 831 (επίσης slave) δεν έχει λάβει καμιά ενημέρωση εδώ και πολύ καιρό (χρόνια). Πάντα αναφέρει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση.
Λογικά θα έχει αναβαθμιστεί αλλά αυτόματα.

Το δοκίμασες απ'το my account και δεν παίζει petasis;

Όχι. Δεν έχω καν λογαριασμό...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λογικά θα έχει αναβαθμιστεί αλλά αυτόματα.

Δεν έχει πάρει πάντως τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Έχει το ίδιο περιβάλλον με τον 865. Οπότε σίγουρα έχει ενημερώσεις να λάβει (απλά δεν το κάνει).

Λες, ε; :flipout: Δεν κατεβαίνει σήμα στο 2ο tuner toy 831; :flipout:

Εχω παρατηρησει οτι στον δεκτη που εχω το usb για τα επιγεια μετα την αναβαθμιση αναβοσβηνει συνεχως ενα led-ακι που εχει μεσα χρωματος μπλε (ειτε ειναι ανοικτος/κλειστος ο δεκτης αυτο αναβοσβηνει).
Για ποιο λογο γινεται γνωριζει κανεις ?