Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

1. Συνδέω ένα δισkο USB3 ADATA 2TB αλλά ενω τον βλέπει και κάνει φορμά αδύνατον να κάνει εγγραφή.
2. Με παλιό δίσκο 1ΤΒ με εξωτερικό τροφοδοτικο δουλεύει κανονικά.
3. Ο υπολογιστής αδύνατον να αναγνωρίσει το δίσκο γιατί? Τι περίεργο φορμά του κάνει ο 831?

Το format που κάνει ο δέκτης είναι διαφορετικό από αυτό που αναγνωρίζουν Οι υπολογιστές. Αν θέλεις να ξανά δουλέψεις τον δίσκο στον υπολογιστή πρέπει να τον κάνεις Format μέσα από το disk management τον windows. Από εκεί και πέρα ο δέκτης της Nova μπορεί να διαβάσει δίσκο από 64GB μέχρι 1TB για αυτό δεν τον αναγνωρίζει.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις μιά ταινία στο pc για να την μοντάρεις ασ πούμε?
Το format που κάνει ο δέκτης είναι διαφορετικό από αυτό που αναγνωρίζουν Οι υπολογιστές. Αν θέλεις να ξανά δουλέψεις τον δίσκο στον υπολογιστή πρέπει να τον κάνεις Format μέσα από το disk management τον windows. Από εκεί και πέρα ο δέκτης της Nova μπορεί να διαβάσει δίσκο από 64GB μέχρι 1TB για αυτό δεν τον αναγνωρίζει.

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Αυτό σημαίνει πως, ότι πρόγραμμα γράφεις από δέκτη novabox, μόνο εκεί μπορείς να τα ξαναδείς, και μόνο όσο θα είσαι ενεργός συνδρομητής.

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!
Αυτό σημαίνει πως, ότι πρόγραμμα γράφεις από δέκτη novabox, μόνο εκεί μπορείς να τα ξαναδείς, και μόνο όσο θα είσαι ενεργός συνδρομητής.

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Δες και μια σημερινή απάντηση στο support της Nova.

Καλησπέρα Dostoevski7,

Η δυνατότητα εγγραφής που παρέχεται με τη χρήση εξωτερικού σκληρού δίσκου, θα πρέπει να έχει χωρητικότητα άνω των 64GB (έως 1TB) και να έχει εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος, Αφού πρώτα έχει γίνει η ανάλογη διαμόρφωση του δίσκου μέσα από το menu του δέκτη.

Κώστας, Nova Support

Θυμιστε μου λιγο αν θελετε,τις εγγραφες μπορουμε να τις δουμε σε αλλον 831 (απο αντικατασταση ας πουμε ) αν χρειαστει ? Νομιζω οτι εχει γραφτει οτι γινεται, αλλα θελω να το σιγουρεψω.

Επισης , τις εγγραφες που εχουμε κανει με τον 831 μπορουμε να δουμε σε δουμε σε αλλο μοντελο,τον 3001 η τον 865 πχ ?

Θυμιστε μου λιγο αν θελετε,τις εγγραφες μπορουμε να τις δουμε σε αλλον 831 (απο αντικατασταση ας πουμε ) αν χρειαστει ? Νομιζω οτι εχει γραφτει οτι γινεται, αλλα θελω να το σιγουρεψω.

Επισης , τις εγγραφες που εχουμε κανει με τον 831 μπορουμε να δουμε σε δουμε σε αλλο μοντελο,τον 3001 η τον 865 πχ ?

Επειδή είχα κάποια προβλήματα με το Video On Demand η ίδια η Nova μου έστειλε έναν άλλο δέκτη. Περίμενα οτι οι εγγραφές μου δεν θα αναγνωρίζονται στον νέο αλλά τελικά τις είδε όλες κανονικά.
Εγώ πάντως είχα προβλήματα με την λειτουργία της εγγραφής. Πρώτον όταν προγραμμάτιζα μια σειρά για εγγραφή έγραφε και όλες τις επαναλήψεις των επεισοδίων και δεύτερον όποτε ήθελε ο δέκτης σταματούσε να βλέπει τον σκληρό με αποτέλεσμα να μην κάνει τις προγραμματισμένες εγγραφές,
Ήθελε αποσύνδεση και σύνδεση και πάλι για να τον ξαναδεί.
Έτσι το παράτησα το σπόρ και γράφω μόνο με τον 865 περιμένοντας κάποια στιγμή να λυθούν τα προβλήματα.

Καλημέρα για το timeshift χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε stick αρκεί να είναι πάνω από 8gb; Υπάρχει κάποιο κοινό , καλό και δοκιμασμένο ;

Καλημέρα για το timeshift χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε stick αρκεί να είναι πάνω από 8gb; Υπάρχει κάποιο κοινό , καλό και δοκιμασμένο ;

Αυτό είναι δοκιμασμένο προσωπικά από μένα και είναι και αυτό που προτείνει επίσημα η Nova Sandisk Cruzer Edge 8GB

Τα φώτα σας! Πήρα πρόσφατα το usb dongle για τα ψηφιακά αλλά ο δέκτης μου κάνει το εξής. Όταν πατάω ok για να διαλέξω το μπουκέτο DTT ο δέκτης παγώνει για 15 δευτερόλεπτα και μετά πηγαίνει. Το ίδιο και για να ξαναπάω στο μπουκέτο Nova. Επίσης στα ψηφιακά κανάλια κάνει η εικόνα "σπασίματα" συνέχεια ενώ η κεραία είναι ελεγμένα οκ. Το dongle είναι απευθείας στη θύρα usb και όχι με hub. Δοκίμασα και τα γνωστά (reset, επαναφορά αρχικών, εκτός ρεύματος,...) τίποτα. Πήγα στη Forthnet και μου άλλαξαν το dongle αλλά και με το καινούργιο κάνει ακριβώς τα ίδια. Εχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Τα φώτα σας! Πήρα πρόσφατα το usb dongle για τα ψηφιακά αλλά ο δέκτης μου κάνει το εξής. Όταν πατάω ok για να διαλέξω το μπουκέτο DTT ο δέκτης παγώνει για 15 δευτερόλεπτα και μετά πηγαίνει. Το ίδιο και για να ξαναπάω στο μπουκέτο Nova. Επίσης στα ψηφιακά κανάλια κάνει η εικόνα "σπασίματα" συνέχεια ενώ η κεραία είναι ελεγμένα οκ. Το dongle είναι απευθείας στη θύρα usb και όχι με hub. Δοκίμασα και τα γνωστά (reset, επαναφορά αρχικών, εκτός ρεύματος,...) τίποτα. Πήγα στη Forthnet και μου άλλαξαν το dongle αλλά και με το καινούργιο κάνει ακριβώς τα ίδια. Εχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Υπάρχει πρόβλημα ιδιαίτερα στα DTT HD κανάλια (σπασίματα κλπ) . Το πρόβλημα με το πάγωμα αφορά σε όλες τις αλλαγές μπουκέτων DTT και favorites (παρουσιάστηκε μετά την αναβάθμιση).

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ηδη στο thread αλλα εχω το εξης προβλημα. Μετα την αναβαθμιση του 831 δεν μου βρισκει τον hotbird μεσω του diseqc v 1.1 που εχω στη πορτα 4. Πριν την αναβαθμιση δεν ειχα τετοιο προβλημα. Δεν βλεπω πλεον στις ρυθμισεις diseqc v1.1 οπως πριν. Δεν υποστηριζεται η μου διαφευγει κατι?

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ηδη στο thread αλλα εχω το εξης προβλημα. Μετα την αναβαθμιση του 831 δεν μου βρισκει τον hotbird μεσω του diseqc v 1.1 που εχω στη πορτα 4. Πριν την αναβαθμιση δεν ειχα τετοιο προβλημα. Δεν βλεπω πλεον στις ρυθμισεις diseqc v1.1 οπως πριν. Δεν υποστηριζεται η μου διαφευγει κατι?

Ο δέκτης της nova δεν υποστήριζε ποτέ πρωτόκολλο diseqc 1.1 με το οποίο μπορείς να διαχειριστείς από 5 μέχρι και 64 LNB, ο δέκτης υποστήριζε και υποστηρίζει πρωτόκολλο diseqc 2.0 και μπορεί να διαχειριστεί μέχρι 4 LNB. Αυτό που σου συνιστώ να κάνεις είναι να βάλεις τον Hotbird από την θέση 4 και να τον βάλεις στην θέση 1, και αντίστοιχα τον δορυφόρο που έχεις στην θέση 1 να τον πας στην θέση 4, έτσι θα τελειώσουν για πάντα τα βάσανα σου.

που βρίσκουμε την επιλογη για ονλαϊν αναβαθμιση λογισμικού μεσω του site; δεν μπορω να βρω την επιλογη...καποιο λινκ;

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://myaccount.nova.gr/

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, Τεχνικές ρυθμίσεις, Ρυθμισεις Εξοπλισμου Nova, 3. Αναβάθμιση εξοπλισμού Nova

https://myaccount.nova.gr/

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, Τεχνικές ρυθμίσεις, Ρυθμισεις Εξοπλισμου Nova, 3. Αναβάθμιση εξοπλισμού Nova
Σ' ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση η οποία πολύ πιθανόν να έχει απαντηθεί αλλά είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί στις 54 σελίδες.

Σύνδεσα έναν δίσκο στον αποκωδικοποιητή για να δοκιμάσω κι εγώ τις εγγραφές και έχω μια απορία.

Στις "Ρυθμίσεις->Εγγραφές" έχει δύο ρυθμίσεις στις οποίες δεν έχει κάποια επεξήγηση και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν.

"Έναρξη εγγραφής" και "Τέλος εγγραφής".

Ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνουν;

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση η οποία πολύ πιθανόν να έχει απαντηθεί αλλά είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί στις 54 σελίδες.

Σύνδεσα έναν δίσκο στον αποκωδικοποιητή για να δοκιμάσω κι εγώ τις εγγραφές και έχω μια απορία.

Στις "Ρυθμίσεις->Εγγραφές" έχει δύο ρυθμίσεις στις οποίες δεν έχει κάποια επεξήγηση και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν.

"Έναρξη εγγραφής" και "Τέλος εγγραφής".

Ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνουν;

Προσδιορίζεις τον χρόνο πριν από αυτό που θες να γράψεις ποτέ θα ξεκινήσει και μετά αφού τελειώσει ποτέ θα σταματήσει.