Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Σημερα μπηκα στις ρυθμισεις του 831 και δεν υπαρχει καμια αναβαθμιση, δεν υπαρχει σε ολους τους δεκτες?

Έτσι λέει στην αρχή, μετά από λίγο την εμφανίζει.

Απάντηση: Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Σημερα μπηκα στις ρυθμισεις του 831 και δεν υπαρχει καμια αναβαθμιση, δεν υπαρχει σε ολους τους δεκτες?

Είναι για όλους.
Μόλις μπεις στο μενού πάτα ΟΚ στην ένδειξη, "να γίνει ανίχνευση νέας αναβάθμισης". Θα την δει αμέσως.

Re: Απάντηση: Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Είναι για όλους.
Μόλις μπεις στο μενού πάτα ΟΚ στην ένδειξη, "να γίνει ανίχνευση νέας αναβάθμισης". Θα την δει αμέσως.

Καλησπέρα σας
Ούτε σε μένα εμφανίζει την αναβάθμιση όσες φορές και αν πατήσω την ανιχνευση
Μου λέει συνέχεια ότι ο δέκτης είναι αναβαθμισμένος .
Έχω το 81/2.0.1.54
Πολύ περίεργα πράγματα.

Έκανα αρχικό ποίηση σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά πολύ τα ίδια .
Τι άλλο να κάνω ;

Μήπως θέλει να είμαι σε συγκεκριμένο κανάλι ;

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Η νέα Version της αναβάθμισης είναι 91/2.0.2.51.

Περίεργο πάντως, και δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένο κανάλι.

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Η νέα Version της αναβάθμισης είναι 91/2.0.2.51.

Περίεργο πάντως, και δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένο κανάλι.

Ναι πολύ περίεργο

Ακόμα και στο my account πήγα και έδωσα από εκεί εντολή για αναβάθμιση του δεκτή
αλλά το μόνο που έκανε είναι να κλείσει για μερικά δευτέρα με ε18 και μετά να επανέλθει η εικόνα!!!

Και σε γνωστό δεν την κατεβαζει. Ισως να ειναι σταδιακη. Οπως ειπε ο Μανος, μεσω myaccount δινει μια μαυρη οθονη, Ε18 και συνεχιζει.

Και σε γνωστό δεν την κατεβαζει. Ισως να ειναι σταδιακη. Οπως ειπε ο Μανος, μεσω myaccount δινει μια μαυρη οθονη, Ε18 και συνεχιζει.

Οποτε αφού επιβεβαιώθηκε ότι είναι και σε άλλους μάλλον είναι σταδιακή ....
Όποτε περιμένουμε δηλαδή καλά Χριστούγεννα!!!!!

Ειναι συνηθες μια αναβαθμιση να μη δινεται σε όλους ταυτοχρονα. Εφοσον ξεκινησε η διαθεση ειναι ζητημα χρόνου να την παρουν ολοι.

Υπάρχει και η περίπτωση να έχει εντοπιστεί κάποιο bug και να έχει αποσυρθεί προσωρινά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απάντηση σε ερώτηση μέλους γιατί δεν κατεβαίνει η αναβάθμιση σε όλους από το support στο forum μας.

Καλησπέρα nmeletiou,
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η νέα αναβάθμιση θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές μας. Θα χρειαστεί να αναμείνεις μέχρι να γίνει διαθέσιμη στον δέκτη σου.
Παραμένουμε στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Γεωργία, Nova Support

Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη και μου έκαναν αυτοί την αναβάθμιση.
Κάντε τους ένα τηλέφωνο και θα σας στείλουν την αναβάθμιση

Re: Απάντηση: Novabox Pace 831HD

Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη και μου έκαναν αυτοί την αναβάθμιση.
Κάντε τους ένα τηλέφωνο και θα σας στείλουν την αναβάθμιση

Καλημέρα

Εγώ μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών -τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι την τρέχουν πιλοτικά σε κάποιους και δεν μπορούν να μου την δώσουν.
Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα δωθεί σε όλους μου είπαν.
Άντε να δούμε τι θα δούμε!!!

Re: Απάντηση: Novabox Pace 831HD

Και εμένα τα ιδια μου είπαν που τους πήρα χτες τηλέφωνο

Καλό είναι μετά την αναβάθμιση να κάνουμε στον δέκτη μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τα ίδια, ενώ το internet και το δίκτυο λεει OK στις πληροφορίες δεν μπαίνει στο On Demand και πρέπει να κάνω reset τον αποκωδικοποιητή για να λειτουργήσει το onDemand.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τα ίδια, ενώ το internet και το δίκτυο λεει OK στις πληροφορίες δεν μπαίνει στο On Demand και πρέπει να κάνω reset τον αποκωδικοποιητή για να λειτουργήσει το onDemand.
Δήλωσε το σαν βλάβη ίσως ειναι θέμα του δέκτη και χρειάζεται αντικατάσταση.

Παιδιά εδώ και δύο τρεις μέρες δεν λειτουργεί το on demand... Κολλάει συνέχεια... Βγάζει μηνύματα για ταχύτητα για ενεργοποίηση κοκ. Ο δέκτης είναι συνδεδεμένος πάνω στο router με ταχύτητα άνω των 10... ΕΧΩ κάνει reset... Επαναφορά... Δεν βρίσκω νέα αναβάθμιση

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την κατέβασα και εγώ την 91. Βράδυ θα την ελέγξω με το on demand. Πάντως μου φαίνεται η απόκριση του δέκτη πιο γρήγορη. Θα φανεί!

Καλησπέρα και εγώ τώρα κατεβάζω αναβάθμιση στον δεκτή αλλά λέει 81!!!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    41.7 KB · Views: 93