καλή χρονιά παιδιά!
γνωστός μου έχει "πεταμένο" έναν 831HD και του τον ζήτησα. Αύριο θα πάμε σε κατάστημα forthnet να περαστεί στο όνομα μου, δεν πιστεύω να μου κάνουν ανανέωση της συνδρομής για να μου τον δώσουν στο όνομα μου; Επίσης έχει kappa card , αυτές δεν καταργήθηκαν; θα μου βγάλουν άλλη; Δεν έχει και τηλεχειριστήριο, πόσο κάνει περίπου στα καταστήματα forthnet;
Όπως έχω ξαναγράψει, μετά τη μεταφορά του 831 σε χώρο με πάροχο Wind/vdsl, το μόνο πρόβλημα που παρουσίασε είναι ότι κολλάει σε κάποιο σημείο της ταινίας, σειράς κλπ που θέλω να δω, επανέρχεται στο τελευταίο σημείο που θυμάται, το προχωράω γρήγορα στο σημείο που κόλλησε και συνεχίζω μέχρι να το ξανακάνει, αν το κάνει).
Το ξέρω, είναι σπαστικό αλλά έχω συνηθίσει, αφού το VoD του 831 δεν έχει καμία σχέση με εκείνο του 865 που είχα στον ίδιο χώρο.
Ελπίζω να μου δώσει η Nova μια καλή προσφορά στο vdsl, τον επόμενο μήνα που λήγει η δέσμευσή μου νε την Wnd, ώστε να σταματήσει και αυτό το πρόβλημα στον 831, αφού πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι δεν έχω πάροχο τη Nova.
Παιδιά δεν είναι θέμα δικτύου - παρόχου
Έχει συζητηθεί Μάκη λίγο πολύ ..Και ποιο είναι το πρόβλημα, Νίκο;
Όσο αφορά τα κολλήματα εκτός από την ταχύτητα είναι και θέμα δέκτη, έχω αναφέρει και στο παρελθόν ότι ο 831 μετά από όλες αυτές τις αναβαθμίσεις δουλεύει στα όρια του, είμαι σίγουρος ότι αν έβρισκες έναν καινούργιο 3001 από κάποιο γνωστό έστω για δοκιμή δεν θα είχες τα ιδία προβλήματα.
Μακάρι να είναι άλλο το πρόβλημα, αλλά όταν απευθύνθηκα στο τεχνικό τμήμα, ζήτησαν να τεστάρουν το δέκτη, μέσω του συστήματός τους, είπα ότι δεν τον έχω στο χώρο που είναι συνδεδεμένος με το τηλέφωνο (Nova full triple play) αλλά σε άλλο χώρο με πάροχο ίντερνετ Wind (που έχω, όμως, Nova full pack αλλά με τον 865) και απάντησαν ότι μπορούν να τον τεστάρουν μόνο όταν τον πάω στον άλλο χώρο, αφήνοντας υπονοούμενα ότι φταίει η ενσύρματη σύνδεση μέσω της Wind.
Οφείλω να πω ότι η κατάσταση που περιέγραψα παραπάνω είναι η βελτιωμένη γιατί, αρχικά, κόλλαγε τελείως και επανερχόταν με επαναφορά εργοστασιακών.
Χθες το βράδυ, πάντως, είδα το τελευταίο επεισόδιο του NCIS και το έπαιξε χωρίς πρόβλημα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και ποιο είναι το πρόβλημα, Νίκο;
Emena μου ειπαν οτι φταίει το TP-Link Powerline οποτε σταματησα να το ψαχνω....:firstprize:
Τελικά υπάρχει νέα αναβάθμιση?
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα μου ήρθε η 92 πατώντας αναβάθμιση στον δέκτη παρόλο που αυτός έλεγε ότι δεν υπάρχει νέα αναβάθμιση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.