Novabox Pace 831HD

69 ευρώ μα νέα καρτα

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαβαζει την ίδια κάρτα με τον 831?

Στάλθηκε από το F8131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι δέκτες των ελληνικών συνδρομητικών πακέτων ειναι παντρεμένοι με την κάρτα τους έτσι ώστε η κάρτα να δουλεύει μόνο στον δέκτη που άνοιξε την πρώτη φορά και σε κανένα άλλον. Για αυτό το λόγο λοιπόν όταν αγοράζουμε ένα καινούργιο δέκτη αυτός έρχεται με καινούργια κάρτα.

Δεν βρίσκω αναβάθμιση 92 ούτε από τον δέκτη ούτε από το myacount όσο και αν επιμένω (έχω την 91 η οποία δεν διόρθωσε τίποτε..... μόνο την πρώτη μέρα δούλευαν όλα καλά όπως έγραψα και σε προηγούμενο post μου και μετά μία από τα ίδια). Όσον αφορά το επίσημο support της nova μου είπαν να πάω τον αποκωδικοποιητή για έλεγχο.....κοινώς πιάσε το αυγό και κούρευτο..... Από ότι έχω καταλάβει η μόνη λύση για αξιοπρεπή θέση όλων των υπηρεσιών που παρέχει η nova είναι η αγορά του 3001 (κόστος 70 euro?) με ταυτόχρονο πέταμα του 831 στην ανακύκλωση συσκευών, ο οποίος όμως δεν έχει rf out, οπότε θέλεις και άλλες αγορές (πχ modulator?) για θέαση σε όλες τις tv, πράγμα πολύ δύσκολο για την εποχή μας. Η μόνη σωτηρία είναι η αλλαγή των 831 σε 3001 από την nova δωρεάν ...... πράγμα απίθανο....χαχαχα:guitarist:.....λέμε τώρα.

Ακριβώς η ίδια περίπτωση... Μόνο που εγώ την πάτησα και άκουσα τη συμβουλή του τηλεφωνικού support και πήγα το δέκτη για έλεγχο ("γιατί δεν είναι αργός μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις, άρα ο δικός σας έχει πρόβλημα. Να τον πάτε για έλεγχο").
Ο τεχνικός τον βρήκε μια χαρά, αλλάζοντας τα κανάλια από Ρ+ γρήγορα (η εικόνα βέβαια δεν ερχόταν ποτέ) - όταν του το επεσήμανα και τον έβαλα να πατήσει το guide (μιλάμε για πόνο....) και βγήκε η οθόνη αφού ανάψαμε τσιγάρο, παραδέχτηκε ότι έτσι είναι αυτοί οι δέκτες ... αργοί. Το γεγονός ότι έχω φάει 2 φορές blue screen μόνο με ήχο (επανήλθε μετά από 3 reset) δεν τον απασχόλησε.

Το δίδαγμα... μην πάτε για έλεγχο, θα χάσετε το χρόνο σας. Λόγω του γεγονότος, έχω μπει σε σκέψεις για μετακόμιση στις 9[SUP]ο [/SUP]- έχει λήξει και η υποχρεωτική παραμονή.
Τουλάχιστον ας τον άλλαζαν με ταυτόχρονη ανανέωση συμβολαίου.

Τίποτα, δοκιμάζω και εγώ και μέσω του δέκτη και μέσω του myaccount χωρίς να βρίσκει τίποτα (είμαι στην 91). Με αυτά που διαβάζω, αν δεν έχουν λύση και με στείλουν για δήθεν έλεγχο, να μου λείπει δεν καλώ καν.

Οπως αναφερεται και εδώ, απο επισημη ενημερωση, οι v91 και ν92 δεν εχουν διαφοροποιησεις, και η διαφορετική ονομασια πρεπει μαλλον να οφειλεται σε εσωτερικές διεργασιες της εταιριας. Αν καποιος ειναι στην 91, μενει εκει.

Για την ιστορία, χθες είδα το τελευταίο ωριαίο επεισόδιο της σειράς Under Suspicion (10o), χωρίς κόλλημα ή διακοπή ή επαναφορά κλπ:2thumb22sup:

Καλησπέρα,

Έχω πρόβλημα με τον εν λόγω αποκωδηκοποιητή. Ενώ έχω κανονικά ήχο, δεν έχω εικόνα. (Είχε λειτουργήσει παλιότερα)
Έχω ακολουθήσει της συμβουλές της Nova, πατώντας το TV, και αλάζοντας την φορά του hdmi αλλά η εικόνα δεν επανέερχεται.
Η συνδεδμολογία μου είναι η εξής:

Αποκωδικοποιητής <--hdmi --> hdmi just add power 2g+ transmtter <-- hdmi --> denon x4000 <-- hdmi --> samsung tv

Φοβάμαι ότι ο transmitter χάνει το edid. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

astra μπορώ να έχω με τον δέκτη; κοίταξα τις ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα κάτι...

Με τον δέκτη της Nova δεν μπορείς να κατεβάσεις άλλα κανάλια από οποιονδήποτε άλλον δορυφόρο.
ωχ ναι μόλις το βρήκα και γω... μπερδεύτηκα με τους δέκτες του ΟΤΕ!!

Παιδια εχω τον 831 εδω και 4-5 χρονια που εχω Nova και πλεον εχω σοβαρο προβλημα με το control που καποια κουμπια δεν πιανουν.
Μπορω να αγορασω ανταλλακτικο με 15 ευρω αποτι ειδα. Αλλα ηθελα να σας ρωτησω επ'ευκαιριας μηπως με συμφερει αντ'αυτου να αλλαξω ολο το δεκτη με καποιον αλλον, αφου γενικα σερνεται κιολας στο menu (ειδικα μετα το upgrade που του κανανε πριν καναδυο χρονια) ή δεν εχει νοημα? Και ποσο θα κοστιζε αραγε?

Τι με συμβουλευετε να κανω, να ριξω το 15αρι που ειναι μικρο κοστος και να μην ασχολουμαι, ή μπορω να κανω κατι σε λογικο κοστος που να λυσει και το θεμα ταχυτητας ή/και να μου δωσει εξτρα δυνατοτητες κλπ?

καταλαβα... θα ειχε καποιο νοημα η αλλαγη με τον 865 πχ αν ερχεται πιο φτηνα απο τον καινουριο Pace?
Επισης μηπως υπαρχει κανενας τροπος να παρω δωρεαν τον καινουριο επειδη ειμαι 4 χρονια συνδρομιτης χωρις να εχω αλλαξει εξοπλισμο ποτε, ή μονο με ανανεωση συνδρομης? (ειμαι αοριστου χρονου τωρα)

Εν τελει η ταχυτητα σαλιγκαριου στο menu ειναι κατι που απλα το αποδεχεσαι και δε γινεται κατι για αυτο στους 831/865 ε?

Με το τελευταιο update η αποκριση και η σταθεροτητα του 831 εχει βελτιωθει παρα πολυ.

865 δεν βρισκεις πλεον και χρειαζεσαι επιπλεον εξοπλισμο
Για τον 3001 μαλλον δεν γλυτωνεις τ0 60ευ.
Το θεμα ειναι η τσεπη σου