Διαβαζει την ίδια κάρτα με τον 831?
Στάλθηκε από το F8131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν βρίσκω αναβάθμιση 92 ούτε από τον δέκτη ούτε από το myacount όσο και αν επιμένω (έχω την 91 η οποία δεν διόρθωσε τίποτε..... μόνο την πρώτη μέρα δούλευαν όλα καλά όπως έγραψα και σε προηγούμενο post μου και μετά μία από τα ίδια). Όσον αφορά το επίσημο support της nova μου είπαν να πάω τον αποκωδικοποιητή για έλεγχο.....κοινώς πιάσε το αυγό και κούρευτο..... Από ότι έχω καταλάβει η μόνη λύση για αξιοπρεπή θέση όλων των υπηρεσιών που παρέχει η nova είναι η αγορά του 3001 (κόστος 70 euro?) με ταυτόχρονο πέταμα του 831 στην ανακύκλωση συσκευών, ο οποίος όμως δεν έχει rf out, οπότε θέλεις και άλλες αγορές (πχ modulator?) για θέαση σε όλες τις tv, πράγμα πολύ δύσκολο για την εποχή μας. Η μόνη σωτηρία είναι η αλλαγή των 831 σε 3001 από την nova δωρεάν ...... πράγμα απίθανο....χαχαχα:guitarist:.....λέμε τώρα.
Για δοκίμασε ένα 3πλο reset, μπας και στρώσει.......... Το γεγονός ότι έχω φάει 2 φορές blue screen μόνο με ήχο (επανήλθε μετά από 3 reset) δεν τον απασχόλησε...
ωχ ναι μόλις το βρήκα και γω... μπερδεύτηκα με τους δέκτες του ΟΤΕ!!Με τον δέκτη της Nova δεν μπορείς να κατεβάσεις άλλα κανάλια από οποιονδήποτε άλλον δορυφόρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.