Novabox Pace 831HD

Το εκανα, τιποτα .Η μαλλον το επιασε για μια στιγμη (μετα απο ενα καρο restart ) και μετα τιποτα παλι.Η δεν βγαζει τιποτα, η φαινεται οτι εχεις προγραμματισει δυο φορες την ιδια ταινια (και σου ζηταει να διαλεξεις )

μπορείς να προγραμματίσεις εγγραφή με τον 831; Για πείτε;
ένα usb καρφώνω στη θύρα και το μόνο που κάνει είναι να γάφει αυτόματα το κανάλι που παίζω. Εγώ δεν κάνω τίποτα βασικά.
Επίσης δεν έχω βρει πως να αναπαράγω (άλλη μέρα) αυτό που γράφηκε αυτόματα. Νομίζω που γενικά δεν γίνεται. Αν γνωρίζει κανείς, εδώ είμαστε.

Re: Απάντηση: Novabox Pace 831HD

μπορείς να προγραμματίσεις εγγραφή με τον 831; Για πείτε;
ένα usb καρφώνω στη θύρα και το μόνο που κάνει είναι να γάφει αυτόματα το κανάλι που παίζω. Εγώ δεν κάνω τίποτα βασικά.
Επίσης δεν έχω βρει πως να αναπαράγω (άλλη μέρα) αυτό που γράφηκε αυτόματα. Νομίζω που γενικά δεν γίνεται. Αν γνωρίζει κανείς, εδώ είμαστε.

Με δίσκο μπορείς αλλά χρειάζεται να παίρνει εξωτερική πηγή ρεύματος (εάν ο δίσκος δεν έχει μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα usb hub με πρίζα). Με USB stick ήξερα ότι μπορείς μόνο να βλέπεις το live πρόγραμμα μέχρι κάποιο χρόνο "πίσω".

Το τηλεκοντρόλ άρχισε να μη ανταποκρίνεται. Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα?

Μάλιστα το πρώτο κάνει και για τον 831 και για τον 3001 όπως γράφουν.

Το τηλεκοντρόλ άρχισε να μη ανταποκρίνεται. Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα?

άνοιξε το κανε του ένα καλό καθάρισμα σε μεμβράνη και πλακέτα με ισοπροπυλικη αλκοόλη η αν δεν εχεις καθαρό οινόπνευμα ,όχι όμως αυτά που γράφουν λοσιόν η κάτι τέτοιο και είσαι έτοιμος

αυτό έκανα στο δικό μου

άνοιξε το κανε του ένα καλό καθάρισμα σε μεμβράνη και πλακέτα με ισοπροπυλικη αλκοόλη η αν δεν εχεις καθαρό οινόπνευμα ,όχι όμως αυτά που γράφουν λοσιόν η κάτι τέτοιο και είσαι έτοιμος

αυτό έκανα στο δικό μου
Δοκίμασα να το ανοίξω. Ξεβίδωσα τις δυο βίδες που υπάρχουν στην κατω πλευρά αλλά δεν άνοιγε κ φοβήθηκα μη το σπάσω. Εχει καμια βίδα οου δεν πρόσεξα;

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δεν έχει άλλες κουμπωτο είναι,το ανοίγεις από πίσω προς τα εμπρός απλά μην βάλεις κάτι πολύ χοντρό ώστε να το ανοίξεις γιατί θα κάνει κατσαβιδιες που λέμε

Εγώ χρησιμοποιώ μια μεταλλική πένα κιθάρας την είχω από τότε που εργαζομουν σε σέρβις φορητών και τάμπλετ
Βρες κάτι τέτοιο η πολύ λεπτό κατσαβιδακι
Μην το φοβασε δεν σπάει ,δώσε λίγο προσοχή στο εμπρός κομμάτι που έχει το διάφανο κομμάτι

Έχω εδώ και καιρό στην κατοχή μου το παρακάτω gadget.
https://m-gr.gearbest.com/living-appliances/pp_357329.html
Ενώ έχω συγχρονίσει όλες της συσκευές που έχουν τηλεκοντρόλ (τηλεόραση, κλιματιστικό ,δεκτές digea, COSMOTE Tv ) , ο μόνος δέκτης που ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να χειριστώ ούτε με εκμάθηση εντολών είναι ο pace 831 της Nova.
Έχει κάποια εμπειρία κάποιος άλλος ;;;;

Έχω εδώ και καιρό στην κατοχή μου το παρακάτω gadget.
https://m-gr.gearbest.com/living-appliances/pp_357329.html
Ενώ έχω συγχρονίσει όλες της συσκευές που έχουν τηλεκοντρόλ (τηλεόραση, κλιματιστικό ,δεκτές digea, COSMOTE Tv ) , ο μόνος δέκτης που ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να χειριστώ ούτε με εκμάθηση εντολών είναι ο pace 831 της Nova.
Έχει κάποια εμπειρία κάποιος άλλος ;;;;

Ανα περιοδους εχω προγραμματισει τουλαχιστον 3 διαφορετικα learning R/C με το τηλεκοντρολ του 831 και ολα δουλευαν αψογα.

Αλλαξε μπαταριες στο τηλεκοντρολ του 831, βαλε καινουριες αλκαλικες και ξαναδοκιμασε.

Ανα περιοδους εχω προγραμματισει τουλαχιστον 3 διαφορετικα learning R/C με το τηλεκοντρολ του 831 και ολα δουλευαν αψογα.

Αλλαξε μπαταριες στο τηλεκοντρολ του 831, βαλε καινουριες αλκαλικες και ξαναδοκιμασε.
Άλλαξα μπαταρίες αλλά ΔΕΝ.
Υπάρχει κάποιος που του έχει δουλέψει με το ίδιο gadget ;;;

Προχθές βρήκα τον δέκτη κολλημένο. Δεν άνοιγε ούτε από το τηλεκοντρόλ, ούτε από το κουμπάκι πάνω του. Τον έβγαλα από το ρεύμα, τον ξανάβάλα και μου έγραψε ότι δεν υπάρχει σήμα και να ελέγξω το καλώδιο.

Είπα ότι κάτι έπαθε το lnb μια που η όλη εγκατάσταση κλείνει καμία δεκαετία... Μπα όμως, τα κακάρωσε ο δέκτης και το tuner του δεν βρίσκει σήμα. Έκανα και μια επαναφορά μπας και, αλλά πάμε για άλλον....

Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Novabox Pace 831HD

σιγουρα
συμβαινει και στα καλυτερα παιδια(μουχει συμβει και σε μενα....)

Κι ο δικός μου προς τα εκεί βαδίζει. Αργεί να αποκριθεί (σε όσα πλήκτρα εξακολουθούν να λειτουργούν), γράφει με διακοπές, κολλάει...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή android που αποδεδειγμένα λειτουργεί με τoν HD831;
Δοκίμασα μια που είχε default το κινητό (και επέλεξα Pace) αλλά δεν αναγνώρισε τίποτα. Επίσης δοκίμασα να κάνω προγραμματισμό δημιουργώντας ένα τηλεχειριστήριο αλλά πάλι δεν μπορούσε να αναγνωρίσει ούτε κουμπί...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή android που αποδεδειγμένα λειτουργεί με τoν HD831;
Δοκίμασα μια που είχε default το κινητό (και επέλεξα Pace) αλλά δεν αναγνώρισε τίποτα. Επίσης δοκίμασα να κάνω προγραμματισμό δημιουργώντας ένα τηλεχειριστήριο αλλά πάλι δεν μπορούσε να αναγνωρίσει ούτε κουμπί...

Εγώ έχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ το AnyMote Smart Remote

Δυστυχώς δεν αναγνωρίζει το IR Blaster του κινητού μου αυτό, όπως και άλλα παρόμοια προγράμματα.
Έχουν μείνει αρκετά πίσω στο θέμα IR Blaster τα προγράμματα για κινητά...