μπορείς να προγραμματίσεις εγγραφή με τον 831; Για πείτε;
ένα usb καρφώνω στη θύρα και το μόνο που κάνει είναι να γάφει αυτόματα το κανάλι που παίζω. Εγώ δεν κάνω τίποτα βασικά.
Επίσης δεν έχω βρει πως να αναπαράγω (άλλη μέρα) αυτό που γράφηκε αυτόματα. Νομίζω που γενικά δεν γίνεται. Αν γνωρίζει κανείς, εδώ είμαστε.
Το τηλεκοντρόλ άρχισε να μη ανταποκρίνεται. Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα?
Δοκίμασα να το ανοίξω. Ξεβίδωσα τις δυο βίδες που υπάρχουν στην κατω πλευρά αλλά δεν άνοιγε κ φοβήθηκα μη το σπάσω. Εχει καμια βίδα οου δεν πρόσεξα;άνοιξε το κανε του ένα καλό καθάρισμα σε μεμβράνη και πλακέτα με ισοπροπυλικη αλκοόλη η αν δεν εχεις καθαρό οινόπνευμα ,όχι όμως αυτά που γράφουν λοσιόν η κάτι τέτοιο και είσαι έτοιμος
αυτό έκανα στο δικό μου
Έχω εδώ και καιρό στην κατοχή μου το παρακάτω gadget.
https://m-gr.gearbest.com/living-appliances/pp_357329.html
Ενώ έχω συγχρονίσει όλες της συσκευές που έχουν τηλεκοντρόλ (τηλεόραση, κλιματιστικό ,δεκτές digea, COSMOTE Tv ) , ο μόνος δέκτης που ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να χειριστώ ούτε με εκμάθηση εντολών είναι ο pace 831 της Nova.
Έχει κάποια εμπειρία κάποιος άλλος ;;;;
Άλλαξα μπαταρίες αλλά ΔΕΝ.Ανα περιοδους εχω προγραμματισει τουλαχιστον 3 διαφορετικα learning R/C με το τηλεκοντρολ του 831 και ολα δουλευαν αψογα.
Αλλαξε μπαταριες στο τηλεκοντρολ του 831, βαλε καινουριες αλκαλικες και ξαναδοκιμασε.
Υπάρχει κάποια εφαρμογή android που αποδεδειγμένα λειτουργεί με τoν HD831;
Δοκίμασα μια που είχε default το κινητό (και επέλεξα Pace) αλλά δεν αναγνώρισε τίποτα. Επίσης δοκίμασα να κάνω προγραμματισμό δημιουργώντας ένα τηλεχειριστήριο αλλά πάλι δεν μπορούσε να αναγνωρίσει ούτε κουμπί...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.