Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Εγώ αυτό που έχω κάνει και νομίζω ότι δουλεύει είναι να προγραμματίσω το βράδυ της Δευτέρας να συντονιστεί αυτόματα σε ένα κανάλι του αναμεταδότη 12030 έτσι ώστε σε όποιο κανάλι ξεχαστεί ο δέκτης να συντονιστεί εκεί και να κατεβάσει ταινίες τα ξημερώματα της Τρίτης

Πατάς "TV GUIDE" πηγαίνεις πχ στο κανάλι novacinema 1HD, ξαναπατάς το "TV GUIDE" για να σου δείξει το πρόγραμμα του συγκεκριμένου καναλιού, πατάς το ΜΠΛΕ κουμπί όσες φορές χρειάζεται για να πας στο πρόγραμμα της Δευτέρας (λίγο πριν τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας) ή της Τρίτης (λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας) του συγκεκριμένου καναλιού κι επιλέγεις τη ταινία η την εκπομπή που πιστεύεις ότι σου κάνει και πατάς 2 φορές "ΟΚ". Ο δέκτης θα συντονίσει αυτόματα τη συγκεκριμένη ώρα στο συγκεκριμένο κανάλι και φυσικά στη συγκεκριμένη συχνότητα... στην 12130!

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

κατι ειχα διαβασει παλιοτερα σχετικα με το προβλημα που εχω
αλλα δεν πολυθυμαμαι
εφτασα στο 99% των εγγραφων στον σκληρο και φυσικα δεν
μου επιτρεπει η χωρητικοτητα να εγγραψω κατι αλλο
αρχισα σταδιακα να αφαιρω εγγραφες τιποτε
εφτασα στο 90% και παλι δεν μου επιτρεπει να εγγραψω
γνωριζει κανεις οτιδηποτε σχετικο;

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

αλλα δεν πολυθυμαμαι

Κάνε και κανένα restart τον δέκτη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

αλλα δεν πολυθυμαμαι

Θα επιλέξεις:
MENU-Nova plus Μενού-Ρυθμίσεις Nova plus-Περιθώριο Δίσκου.Η by default επιλογή είναι 10%.Θα το βάλεις στο 2% και θα είσαι εντάξει.

Πατάς "TV GUIDE" πηγαίνεις πχ στο κανάλι novacinema 1HD, ξαναπατάς το "TV GUIDE" για να σου δείξει το πρόγραμμα του συγκεκριμένου καναλιού, πατάς το ΜΠΛΕ κουμπί όσες φορές χρειάζεται για να πας στο πρόγραμμα της Δευτέρας (λίγο πριν τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας) ή της Τρίτης (λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας) του συγκεκριμένου καναλιού κι επιλέγεις τη ταινία η την εκπομπή που πιστεύεις ότι σου κάνει και πατάς 2 φορές "ΟΚ". Ο δέκτης θα συντονίσει αυτόματα τη συγκεκριμένη ώρα στο συγκεκριμένο κανάλι και φυσικά στη συγκεκριμένη συχνότητα... στην 12130!

Ευχαριστώ πολύ.
Αυτός ο προγραμματισμός πρέπει να γίνεται κάθε βδομάδα;

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Παιδιά μια ερώτηση. Πβφα σήμερα από κατάστημα το dvbt stick για τα επίγεια το έβαλα στον αποκωδικοποιητή μου και όταν κάνω αναζήτηση καναλιών μόλις ολοκληρώνει την αναζήτηση κάνει επανεκκίνηση και ξανά αναζήτηση καναλιών. Το stick δουλεύει και στον pvr σωστά?

Ναι. Δουλεύει κανονικά! Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Κολλάει ο 865 που και που στην αναζήτηση καναλιών και δεν σταματάει παρά μόνο πατώντας το RESET.

Παιδιά μια ερώτηση. Πβφα σήμερα από κατάστημα το dvbt stick για τα επίγεια το έβαλα στον αποκωδικοποιητή μου και όταν κάνω αναζήτηση καναλιών μόλις ολοκληρώνει την αναζήτηση κάνει επανεκκίνηση και ξανά αναζήτηση καναλιών. Το stick δουλεύει και στον pvr σωστά?

Ναι δουλεύει , εγώ το έχω βάλει και στους δύο. Απλά όταν το συνδέσεις κάνεις πρώτα reset και όταν ανοίξει τότε κάνεις την αναζήτηση καναλιών. Εγώ στο 865 ξέχασα να κάνω reset και δεν δούλεψε , μετά όταν ακολούθησα κανονικά την διαδικασία ήταν όλα ΟΚ.

Last edited by a moderator:

Κατι ενδιαφερον εγινε σημερα. Εφτασε ο 865, σφραγισμενος, με τηλεχειριστηριο του 3001 μεσα.. Μάλιστα το τηλεκοντρολ του δεν δουλευε με τον 865 και για να εναργοποιησουν το multiview, χρησιμοποιησαν το κοντρολ του 831.

μαλλον το νεο τηελοκοντρολ θελει το νεο λογισμικο για να δουλεψει... (?)

H σωστη ερωτηση ειναι πως βρεθηκε σε σφραγισμενο 865 τετοιο τηλεκοντρολ;

Προφανώς δεν ήταν σφραγισμένος αλλά "επανασφραγισμένος" (πιθανόν ανακατασκευασμένος).

Αυτο ανεφερα στην εξυπηρετηση του καταστηματος. Εαν ειναι ετσι, θα τους τον φερω στο κεφαλι. Δυστυχως δεν ειμαι εκει για να δω πως φαινεται ο δεκτης, αλλα περιμενα επισημη ενημερωση πριν το αναφερω εδω. Διαφορετικα θα λαβει δραση το νημα της εξυπηρετησης.