Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Χθές έφαγα την οριστική απογοήτευση. Πήρα ένα 2way sat splitter με all ports power pass, βρήκα επιτέλους και το DC blocker της spaun που έφαγα το κόσμο να το βρώ κι αυτό και αντικατέστησα το TV/SAT splitter που είχα βάλει προσωρινά και παρατήρησα πως από 75-80 η στάθμη σήματος έπεσε στο 65-50 το μόνο που βελτιώθηκε ήταν η στάθμη στο 2ο tuner που από 35-40 πήγε στο 65. Γενικά παρόλο που έβαλα το σωστό σπλίτερ αντί του λάθους που είχα πριν δεν είδα καμία βελτίωση.

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Από αυτό που γράφεις καταλαβαίνω ότι έλυσες το ένα πρόβλημα (ίδιες στάθμες στα 2 tuner), αλλά το σπλιτερ που αγόρασες μάλλον έχει μεγάλες απώλειες. Η σύνδεση στην είσοδο είναι σωστή;
Επίσης, το σημαντικό είναι η ποιότητα, όχι η στάθμη. Εκεί τι δείχνει;

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Χθές έφαγα την οριστική απογοήτευση. Πήρα ένα 2way sat splitter με all ports power pass, βρήκα επιτέλους και το DC blocker της spaun που έφαγα το κόσμο να το βρώ κι αυτό και αντικατέστησα το TV/SAT splitter που είχα βάλει προσωρινά και παρατήρησα πως από 75-80 η στάθμη σήματος έπεσε στο 65-50 το μόνο που βελτιώθηκε ήταν η στάθμη στο 2ο tuner που από 35-40 πήγε στο 65. Γενικά παρόλο που έβαλα το σωστό σπλίτερ αντί του λάθους που είχα πριν δεν είδα καμία βελτίωση.

Φυσικά και είδες βελτίωση, πλέον και τα δύο tuner λαμβάνουν το σωστό σήμα. Πριν λάμβανε πολύ σήμα το πρώτο και ελάχιστο το δεύτερο.

Η αλήθεια είναι πως η ακρίβεια σήματος είναι στο 100% και στα 2 tuner.
Άρα λέτε πως είμαι καλά έτσι; Βέβαια όταν συνδέω το καλώδιο στον άλλο μου δέκτη ή στάθμη εκτοξεύεται στο 85-90.

Καλά είσαι. Όσο για την 10930, για να δουλέψει στο 2ο tuner θα πρέπει και στο πρώτο να είσαι στην κάτω μπάντα οριζόντια (δηλαδή σε κανάλι της 10930). Το DC blocker το βάζεις στην γραμμή που πάει για το LNB 2.

thx

εχω σημα σταθμη 55-60%
και ακριβεια 100%
ανεβηκα ταρατσα μηπως και διορθωσω λιγο την σταθμη αλλα δεν τα καταφερα.
λετε να εχω θεμα με το splitter που θα του βαλω?

Last edited by a moderator:
Με το splitter θα πέσεις στο 45% στάθμη. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

ακριβως οπως το ειπες.
47% το 1ο tuner 45% to 2o.
για προχειρη λυση μια χαρα μου φαινεται.

Επεξεργασία:
ενεργοποιηθηκε η καρτα.οκ.
παταω pause(timeshift δηλαδη)και μου βγαζει μηνυμα "δεν εχετε δικαιωμα εγγραφης σε αυτην την υπηρεσια..."
παταω εγγραφη,δειχνει οτι γραφει,παω playlist,δειχνει οτι κατι εχει γραψει,αλλα με ενα κιτρινο θαυμαστικο.
παταω να παιξει και δεν παιζει.
τι γινεται?

ελα ρε συ...!αλλο ανοιγμα αυτο..?
ξανα-παιρνω...
thx

ο αριθμος του novago δεν αλλαζει μετα την αλλαγη καρτας.
παραμενει ο ιδιος και καταχωρειται αυτοματα ο αριθμος της καινουργιας καρτας.

Επεξεργασία:
οκ-ολα ενεργοποιημενα πια.
το δεκτακι γενικοτερα,δειχνει γρηγοροτερο δεν εχει τα κολληματα του 831.
θα το αφησω το βραδυ ανοιχτο να δω τι θα μου κατεβασει απο το ondemand,με την πατεντιαρικη συνδεση..

να ευχαριστησω κι`εγω δημοσια το μελος nikoska,
που παρενεβη προσωπικα οπου χρειαστηκα βοηθεια.

το epg του παει καλυτερα απο του 831,αλλα βλεπω οτι παει μεχρι ενα 24ωρο.
κανουμε κατι για το 7ημερο?

ενω δουλευε μια χαρα και το 2ο tuner,κοιταω τωρα και βλεπω 0% και στις 2 μπαρες του.
δοκιμασα κατι εγγραφες.το επηρεασε αυτο?

Last edited:

Όχι αλλά μάλλον είναι αλλού το πρώτο tuner ίσως πολικότητα ή στην 10930 το πρώτο και σε high το δεύτερο.
Δοκίμασε να τα βάλεις και τα δύο στην ίδια συχνότητα για δοκιμή.

το epg του παει καλυτερα απο του 831,αλλα βλεπω οτι παει μεχρι ενα 24ωρο.
κανουμε κατι για το 7ημερο?

ενω δουλευε μια χαρα και το 2ο tuner,κοιταω τωρα και βλεπω 0% και στις 2 μπαρες του.
δοκιμασα κατι εγγραφες.το επηρεασε αυτο?

επισης βλεπω οτι επανερχεται το 2ο Tuner σε καποια καναλια,αλλα παντα με συχνοτητα 10930.

πως τα βαζω στην ιδια συχνοτητα Νικο?

Δες τι σου απάντησα, αυτός είναι ο περιορισμός και το ότι θα υπολειτουργεί, που θα είχα πει σε προηγούμενο μου post.

πρέπει να ζήσεις με αυτά ή να τραβήξεις 2ο καλώδιο.