Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Έχω τον PVR. Αυτά που βλέπω εγώ είναι μεγάλος χρόνος εκκίνησης (ο δέκτης ξεκινά από την αρχή), και μεγάλη αναμονή να δεις την 1η εικόνα (2-3 λεπτά σύνολο από όταν ανοίγεις τον δέκτη). Το PVR δεν λειτουργεί καθόλου αν δεν συνδέσεις και την 2η δορυφορική είσοδο, ακόμα και για αυτό που βλέπεις.
Το EPG είναι άκρως προβληματικό, αργεί να φορτώσει, και όταν το κάνει έχει πληροφορίες μόνο για το τρέχων και το αμέσως επόμενο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει ημερήσιο/εβδομαδιαίο EPG. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κανένα update για τον δέκτη, το λογισμικό που φέρει αναφέρει Σεπτέμβρη του 2010.
Όταν είναι ανοικτός, δεν κάνει επανεκκινήσεις, όταν είναι σε standby κάνει. Το ρολόι στην πρόσοψη λειτουργεί για μερικά λεπτά όταν τον κλείνεις, και μετά εξαφανίζεται. Δεν μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου μπουκέτα (εμφανίζονται δυσλειτουργίες με το EPG), και αν το κάνεις, δεν μπορείς να αλλάξεις την σειρά.
Για να ξεκινήσει να φορτώνει το EPG, πρέπει να κάνεις zapping στα cinema, μέχρι να κατέβει το 1ο κανάλι (αν δεν το κάνεις δεν φορτώνει EPG).
To mute δεν λειτουργεί στα HD κανάλια, και μερικές φορές (σπάνια) ο δέκτης ξεκινά στραβά (χωρίς ήχο, με παραμορφωμένο ήχο, χωρίς εικόνα) και χρειάζεται reset από το κουμπί της πρόσοψης. Όταν δεν βγάζει εικόνα, συνήθως με zapping σε κανάλι HD φέρνει την εικόνα. Μερικές φορές αν ο δέκτης ανοίξει πριν την τηλεόραση η εικόνα είναι μωβ ή πράσινη, και θέλει restart ο δέκτης.

Έχω την εντύπωση ότι τα ίδια ισχύουν και για τον 831, σωστά;

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Απ'οτι φαίνεται, το λογισμικό του 865 είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο - πιθανά ΟΚ για early adopters αλλά όχι και για τους mainstream χρήστες (όπως π.χ. η οικογένεια μου, παιδιά, σύζυγος, ...).

Κανενα νεο για το Multiview υπαρχει? ή το φαγε η μαρμαγκα και αυτο.....!
Οι φημες λεγαν για Ιανουαριο, αλλα τιποτα μεχρι τωρα.
Η επίσημη πρόταση τους για το multiview είναι: "Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση ακόμη. Μπορείτε να δείτε σε δεύτερη tv πληρώνωντας δεύτερη συνδρομή"
Αλήθεια το λέω μου το είπαν στο τηλέφωνο!!!

Ρε παιδια τελικα ποσο εχει ο δεκτης 150 ευρο λεει στο ιντερνετ αλλα στον αντιπροσωπο εδω που ρωτησα μου ειπε 250.τι γινετε εδω περα???

ρε παιδια για διαφωτιστε με και μενα λιγο γιατι εχω μεινει πισω σχετικα με το pvr... Προκειται να κυκλοφορησει ή περιεμενουμε να βγει καποια καινουργια συσκευη ή η 865 ειναι η καινουργια? Και μπορουμε να δουμε σε δυο διαφορετικες τηλεορασεις ή αυτο ειναι το multiview που αναφερει παραπανω ο συμφορουμιτης μας?

:a0210:

ρε παιδια για διαφωτιστε με και μενα λιγο γιατι εχω μεινει πισω σχετικα με το pvr... Προκειται να κυκλοφορησει ή περιεμενουμε να βγει καποια καινουργια συσκευη ή η 865 ειναι η καινουργια? Και μπορουμε να δουμε σε δυο διαφορετικες τηλεορασεις ή αυτο ειναι το multiview που αναφερει παραπανω ο συμφορουμιτης μας?

:a0210:
h 865 ειναι η συσκευη και για να δεισ σε δυο τηλεορασεισ πρπει να εχεισ 2 συσκευεσ

Η επίσημη πρόταση τους για το multiview είναι: "Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση ακόμη. Μπορείτε να δείτε σε δεύτερη tv πληρώνωντας δεύτερη συνδρομή"
Αλήθεια το λέω μου το είπαν στο τηλέφωνο!!!

Τοσο ξεφτυλες ειναι........! Εχουν στειλει επιστολες σε ολους τους κατοχους pvr3001 εδω και τουλαχιστον 3μηνες, οτι πολυ συντομα
θα βγει το multiview! και θα σας ενημερωσουμε κατα προτεραιοτητα!
αντε βγαλε ακρη τωρα εσυ!

Τοσο ξεφτυλες ειναι........! Εχουν στειλει επιστολες σε ολους τους κατοχους pvr3001 εδω και τουλαχιστον 3μηνες, οτι πολυ συντομα
θα βγει το multiview! και θα σας ενημερωσουμε κατα προτεραιοτητα!
αντε βγαλε ακρη τωρα εσυ!

Πες τα ρε φίλε john44ath...οι άνθρωποι το έχουνε χάσει τελείως!!

Τώρα τι να πω...Γενικά είμαι συγκρατημένος αλλά αν τολμούσαν να μου πουν κάτι τέτοιο στο τηλέφωνο θα τα έσπαγα κυριολεκτικά!

Εγώ ο ίδιος (όπως επίσης και ο φίλος john44ath) είχα πει από παλιότερα ότι θα είναι σωστό το multiview να χρεωθεί με κάποιο πόσο το πολύ μέχρι 10-12 euro επειδή σου παρέχει την ευκολία ανεξάρτητης θέασης...!Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ ποιος σοβαρός άνθρωπος...έστω με απειροστό στοιχείο σοβαρότητας πάνω του θα έλεγε :"Βάλε μια δεύτερη συνδρομή,άλλα 40 euro (κατά μέσο όρο το λέω) για να έχεις δεύτερη θέαση!!"

ΝΤΡΟΠΗ!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ σε αυτόν που δεν είχε ως απλός άνθρωπος τη στοιχειώδη λογική !!!

Έπρεπε να ζητήσεις να μιλήσεις με προιστάμενο και να τον κράξεις άγρια που αφήνουν εκεί τους εργαζόμενους να λένε τέτοιες ηλιθιότητες....

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!

Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου,αλλά μόνο που το διάβασα αυτό άναψα!! Δεν θα δεχτούμε να υποτιμάνε και τη νοημοσύνη μας!!!

:offtopic:Κι όμως παίδες..... Και σκεφτόμουν να ξανανοίξω την συνδρομή μου για κανένα μήνα, να δω το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ σε HD στην νέα μου G20, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!:offtopic:

Υ.Γ. Για να μην "τρωγώμαστε" και εδώ με την "κυρία", υπάρχει το αντίστοιχο threat.-bye-

Ρε παιδια τελικα ποσο εχει ο δεκτης 150 ευρο λεει στο ιντερνετ αλλα στον αντιπροσωπο εδω που ρωτησα μου ειπε 250.τι γινετε εδω περα???

Πάνε στον αντιπρόσωπο και δείξτου το site. Μάλλον κοιμάται ή πάει να τα οικονομήσει !!!!!!!!!!! Ή ακόμα καλύτερα πάρε κατευθείαν στην nova......

Παιδια πηρα τη στη nova και μου ειπαν οτι 150 ευρω ειναι για νεεσ συνδεσεισ και εγω αν θελω εχει 250 ευρο.και εχω πληρωσει τριμινη ρε γμτ αλλιως θα την εκοβα και θα εκανα καινουργια

Παιδια πηρα τη στη nova και μου ειπαν οτι 150 ευρω ειναι για νεεσ συνδεσεισ και εγω αν θελω εχει 250 ευρο.και εχω πληρωσει τριμινη ρε γμτ αλλιως θα την εκοβα και θα εκανα καινουργια
Τώρα εγώ θα φταίω αν αρχίσω;;;:devil-smiley-029:

Απάντηση: Nova HD PVR

Είμαι ενάμιση χρόνο σε nova-forthnet και με έχει "σοκάρει" πόσο πολύ έχουν γραμμένους τους παλιούς τους (όσους πχ έχει τελειώσει το 12μηνο) πελάτες. Σε έντονα παράπονα μου (σε τηλεφώνημα και email που ρωτούσα για την υπηρεσία multivision που μάλλον δεν θα δούμε ποτέ) τον Οκτώβρη που κατάλαβα ότι σαν παλιός χρήστης δεν δικαιούμαι καμιάς προσφοράς με παρακάλεσαν να κάνω υπομονή μέχρι τέλη Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου γιατί όπως μου είπαν θα υπήρχαν πολύ καλές προσφορές για εμάς και η αναμονή μου θα ανταμειβόταν... όσο τις είδατε εσείς άλλο τόσο τις είδα εγώ.. δεν ανταμείφθηκε η αναμονή μου αλλά εξαντλήθηκε η υπομονή μου. Είμαι απ αυτούς που περιμένουν τον ΟΤΕ ώστε να συμβούν 2 πράγματα ή να ρίξω μούτζα στην nova ή αναγκαστικά να μου δώσουν σημασία σαν παλιό πελάτη. Δεν μπορώ ειλικρινά γιατί εγώ που δεν δεσμεύομαι από κανένα συμβόλαιο και δείχνω ότι δεν είμαι κομήτης αλλά αν με προσέξουν θα κάτσω για χρόνια να πρέπει να πληρώσω τον εξοπλισμό ακριβότερα απ τον νέο χρήστη, φαντάζονται πως εμείς δεν θα μας την βιδώσει ποτέ να κάνουμε αίτηση διακοπής? και άντε και έτσι είναι η τακτική τους και σηκώνομαι και φεύγω.. με ποιο δικαίωμα με δουλεύουν τόσους μήνες και με έχουν στο περίμενε? δεν έχουν λίγο μυαλό να καταλάβουν πως όσους δεν θα πεθάνουν χωρίς μπάλα αν τους έχουν τόσο γραμμένους και να τους παρακαλάνε μετά αν βγει ένα νέο πακέτο δεν θα κάθονται?

Re: Απάντηση: Nova HD PVR

Είμαι ενάμιση χρόνο σε nova-forthnet και με έχει "σοκάρει" πόσο πολύ έχουν γραμμένους τους παλιούς τους (όσους πχ έχει τελειώσει το 12μηνο) πελάτες. Σε έντονα παράπονα μου (σε τηλεφώνημα και email που ρωτούσα για την υπηρεσία multivision που μάλλον δεν θα δούμε ποτέ) τον Οκτώβρη που κατάλαβα ότι σαν παλιός χρήστης δεν δικαιούμαι καμιάς προσφοράς με παρακάλεσαν να κάνω υπομονή μέχρι τέλη Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου γιατί όπως μου είπαν θα υπήρχαν πολύ καλές προσφορές για εμάς και η αναμονή μου θα ανταμειβόταν... όσο τις είδατε εσείς άλλο τόσο τις είδα εγώ.. δεν ανταμείφθηκε η αναμονή μου αλλά εξαντλήθηκε η υπομονή μου. Είμαι απ αυτούς που περιμένουν τον ΟΤΕ ώστε να συμβούν 2 πράγματα ή να ρίξω μούτζα στην nova ή αναγκαστικά να μου δώσουν σημασία σαν παλιό πελάτη. Δεν μπορώ ειλικρινά γιατί εγώ που δεν δεσμεύομαι από κανένα συμβόλαιο και δείχνω ότι δεν είμαι κομήτης αλλά αν με προσέξουν θα κάτσω για χρόνια να πρέπει να πληρώσω τον εξοπλισμό ακριβότερα απ τον νέο χρήστη, φαντάζονται πως εμείς δεν θα μας την βιδώσει ποτέ να κάνουμε αίτηση διακοπής? και άντε και έτσι είναι η τακτική τους και σηκώνομαι και φεύγω.. με ποιο δικαίωμα με δουλεύουν τόσους μήνες και με έχουν στο περίμενε? δεν έχουν λίγο μυαλό να καταλάβουν πως όσους δεν θα πεθάνουν χωρίς μπάλα αν τους έχουν τόσο γραμμένους και να τους παρακαλάνε μετά αν βγει ένα νέο πακέτο δεν θα κάθονται?

τα ιδια συμβαινουν και με την δικη μου περιπτωση ειναι απαραδεκτοι...!!!:violent-smiley-030:

εμενα μου ειπαν οτι αν θελωγ να αλλαξω δεκτη απο pvr3001 σε pvr 865 θα πρεπει να πληρωσω 149ευρω και να δεσμευτω για αλλους 12μηνες, αλλιως αν δεν θελω να δεσμευτω πρεπει να δωσω 250ευρω

Ειναι αθλιοι, η πολιτικη τους σαν εταιρεια ειναι για τους παλιους συνδρομητες η χειροτερη που θα μπορουσε να ειναι...

Αντιθετα ο στοχος τους ειναι μονο να παρουν νεους συνδρομητες

οταν τους ειπα οτι δεν εχω επωφεληθει προσφορας μου ειπαν οτι αυτο που λεω δεν ειναι σωστο επειδη εχω προνομιακο σαν συνδρομητης forthnet. αυτο ελειπε αν δεν εκαναν και αυτο σιγα μην ειχα nova

Εμενα δεν μου ειπανε καθολου για δεσμευση απλα οτι τους ενεργους συνδρομητες τους γραφουμε στα ... μας

Δηλαδη...
Αν κάνω διακοπή τώρα, κ´πάω σε 2 μήνες να ξανακάνω εγραφή, θα μου πούν ότι είμαι παλιός συνδρομητής κ' δέν δικαιούμε κάποια προσφορά??????