Re: Nova HD PVR
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Απ'οτι φαίνεται, το λογισμικό του 865 είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο - πιθανά ΟΚ για early adopters αλλά όχι και για τους mainstream χρήστες (όπως π.χ. η οικογένεια μου, παιδιά, σύζυγος, ...).
Έχω τον PVR. Αυτά που βλέπω εγώ είναι μεγάλος χρόνος εκκίνησης (ο δέκτης ξεκινά από την αρχή), και μεγάλη αναμονή να δεις την 1η εικόνα (2-3 λεπτά σύνολο από όταν ανοίγεις τον δέκτη). Το PVR δεν λειτουργεί καθόλου αν δεν συνδέσεις και την 2η δορυφορική είσοδο, ακόμα και για αυτό που βλέπεις.
Το EPG είναι άκρως προβληματικό, αργεί να φορτώσει, και όταν το κάνει έχει πληροφορίες μόνο για το τρέχων και το αμέσως επόμενο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει ημερήσιο/εβδομαδιαίο EPG. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κανένα update για τον δέκτη, το λογισμικό που φέρει αναφέρει Σεπτέμβρη του 2010.
Όταν είναι ανοικτός, δεν κάνει επανεκκινήσεις, όταν είναι σε standby κάνει. Το ρολόι στην πρόσοψη λειτουργεί για μερικά λεπτά όταν τον κλείνεις, και μετά εξαφανίζεται. Δεν μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου μπουκέτα (εμφανίζονται δυσλειτουργίες με το EPG), και αν το κάνεις, δεν μπορείς να αλλάξεις την σειρά.
Για να ξεκινήσει να φορτώνει το EPG, πρέπει να κάνεις zapping στα cinema, μέχρι να κατέβει το 1ο κανάλι (αν δεν το κάνεις δεν φορτώνει EPG).
To mute δεν λειτουργεί στα HD κανάλια, και μερικές φορές (σπάνια) ο δέκτης ξεκινά στραβά (χωρίς ήχο, με παραμορφωμένο ήχο, χωρίς εικόνα) και χρειάζεται reset από το κουμπί της πρόσοψης. Όταν δεν βγάζει εικόνα, συνήθως με zapping σε κανάλι HD φέρνει την εικόνα. Μερικές φορές αν ο δέκτης ανοίξει πριν την τηλεόραση η εικόνα είναι μωβ ή πράσινη, και θέλει restart ο δέκτης.
Έχω την εντύπωση ότι τα ίδια ισχύουν και για τον 831, σωστά;
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Απ'οτι φαίνεται, το λογισμικό του 865 είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο - πιθανά ΟΚ για early adopters αλλά όχι και για τους mainstream χρήστες (όπως π.χ. η οικογένεια μου, παιδιά, σύζυγος, ...).