Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Νεα ενημερωση σημερινη:
Μου ειπανε πως δεν ειναι αποκλειστικα στην δική τους ευθύνη οι αναβαθμισεις οπως ίσχυε στους Πανασατ.
Περιμενουν απο την μαμα Pace να τους στείλει καποια κομματια του λογισμικου των δεκτων ωστε να μην υπαρχει κακοηθης παρεμβαση στα μηχανηματα απο τον παροχο και δυσφημιζεται η κατασκευάστρια εταιρεια. Κατα το ημισυ ειναι ετοιμο όπως και ειναι ΟΛΕΣ οι υπηρεσιες ετοιμες και εγκατεστημενες στους δεκτες και το multiview επισης απλα μεσω ειδικου σηματος που θα σταλει στους δεκτες μας θα ενεργοποιηθει το κουμπι του κοντρολ και θα αρχισουν να φαινονται.
Χαμος....ΝΑΣΑ η Νοβα!!!!

Νεα ενημερωση σημερινη:
Μου ειπανε πως δεν ειναι αποκλειστικα στην δική τους ευθύνη οι αναβαθμισεις οπως ίσχυε στους Πανασατ.
Περιμενουν απο την μαμα Pace να τους στείλει καποια κομματια του λογισμικου των δεκτων ωστε να μην υπαρχει κακοηθης παρεμβαση στα μηχανηματα απο τον παροχο και δυσφημιζεται η κατασκευάστρια εταιρεια. Κατα το ημισυ ειναι ετοιμο όπως και ειναι ΟΛΕΣ οι υπηρεσιες ετοιμες και εγκατεστημενες στους δεκτες και το multiview επισης απλα μεσω ειδικου σηματος που θα σταλει στους δεκτες μας θα ενεργοποιηθει το κουμπι του κοντρολ και θα αρχισουν να φαινονται.
Χαμος....ΝΑΣΑ η Νοβα!!!!

Μήπως σου είπανε και ποια χρονιά θα δώσουνε αυτό το "σήμα"??????????!!!!!!!!!!!!
Γιατί "σήμα" ακούμε και "σήμα" δεν βλέπουμε..............:furious3:

τελικά αργουνε ετσι;
Εχουνε πει εδω και πολυ καιρο σε καποιους πως επικειται αναβαθμιση για τους PVR;
Νομιζα πως μου λεγανε αληθεια...τελικα ειναι μπαρουφες;

τελικά αργουνε ετσι;
Εχουνε πει εδω και πολυ καιρο σε καποιους πως επικειται αναβαθμιση για τους PVR;
Νομιζα πως μου λεγανε αληθεια...τελικα ειναι μπαρουφες;

Εγώ προσωπικά αυτά περί αναβάθμισης των καινούργιων αποκωδικοποιητών τα ακούω από τον Δεκέμβριο !!!
Και σε κάθε τηλεφωνική επαφή που είχα μαζί τους, μου λέγανε στην αρχή να περιμένω για την επόμενη εβδομάδα. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα, αλλάξανε το τροπάριο και το πήγανε τον επόμενο μήνα!!!!!!! Φαντάζομαι ότι αν τους ξαναπάρω τώρα τηλέφωνο θα μου πούνε να περιμένω για τον επόμενο χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Banane0:

Λοιπον...εγινε το εξής κορυφαίο!!!
Πήρα τηλεφωνο στην Νοβα και αντι να πατησω to οτι ειμαι συνδρομητης, πατησα το 2 που αντιστοιχει σε ΜΗ συνδρομητη.
Το σηκωσε μια κυρια και οταν την ρωτησα για τα ondemand και το multiview στον νεο δεκτη PVR μου ειπε δουλευουν κανονικα κυριε και στον νεο αποκωδικοποιητη με την νεα αναβαθμιση που βγηκε πριν 3 εβδομαδες.
Για τον PVR την ξαναρωτησα, βγηκε αναβαθμιση;
Με αφοπλιστικη ειλικρινεια μου λεει...ΝΑΙ κυριε βγηκε και μαλιστα σε PVR Που εχω μπροστα μου, μου ειπε, βλεπω κανονικα το μενου του ondemand αλλα δεν εχει ακομα περιεχομενο και το multiview δουλευει κανονικοτατα σε 2 τηλεορασεις.
Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν:
1) Με δουλεψε κανονικά επειδη ειπα οτι ΔΕΝ ειμαι συνδρομητης και θελω να γινω.
2) Οντως εχει βγει δοκιμαστικη αναβαθμιση για τον PVR και μαλλον η κοπελια μπερδευτηκε και νομιζε πως ειναι για ολους και οντως βγαλαμε λαυρακι πως οντως η ondemand υπηρεσια και η Multiview ειναι ετοιμες και ερχονται οπου να 'ναι.

Φίλε harris διευκρίνισες αν μιλάμε σίγουρα για multiview,δηλαδή αν ήταν δυο HD δέκτες συνδεδεμένοι μεταξύ τους και έτσι έβλεπε σε δυο τηλεοράσεις?
Το λέω αυτό γιατί μπορεί για μια ακόμα φορά να μιλάμε για το κλασσικό μπέρδεμα με τον παλιό PVR 3001 στον οποίο με ένα δέκτη είχες ανεξάρτητη θέαση σε δυο τηλεοράσεις.
Εγώ θα το τόνιζα πολλές φορές να το διευκρινήσω αυτό.

Φιλικά,
Μάνος.

Load ver/var: 6/10

Δηλαδή λέτε ότι 10 Ιουνίου θα βγεί το multiview ή μήπως η αναβάθμιση που λέτε αφορά μόνο τα ondemand ? Αν γνωρίζετε σχετικά διευκρινήστε αν σας είναι εύκολο!

Μάνος.

Μολις εχθες βγηκε στον αερα η πρωτη αναβαθμιση και για τους PVR 865 η οποια τελικώς το μοναδικο που διορθωνει και βελτιωνει ειναι η ταχυτητα του TV Guide. Τιποτε αλλο!!!! To Novascope παραμενει κλειστο, το Multiview ακομα ανενεργο και φυσικα οι υπηρεσιες Nova On Demand ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Περιμενουμε την νεα αναβαθμιση της νεας αναβαθμισης...
Να τρελλαθεις ειναι...

Δηλαδή λέτε ότι 10 Ιουνίου θα βγεί το multiview ή μήπως η αναβάθμιση που λέτε αφορά μόνο τα ondemand ? Αν γνωρίζετε σχετικά διευκρινήστε αν σας είναι εύκολο!

Μάνος.

Το 6/10 ειναι η version και οχι η ημερομηνια.
Φιλε Μανο αν περιμενεις τα ondemand μαλλον θα καθυστερησουν και αλλο αφου και εγω που ρωτησα εχθες μου ειπανε πως το multiview θα αρχισει εμπορικα να ειναι διαθεσιμο απο τελη Ιουνιου προς αρχες Ιουλιου αλλα για τα ondemand....κουβεντα.!!!

Καλησπερα παιδια
Ενα ερωτημα... Βρισκω την "Νεα αναβαθμιση" στο μενου, παταω οκ, γραφει στον δεκτη upgr, σβηνει καποια στιγμη και ξαν' ανοιγει αλλα το loader παραμενει ιδιο (3/10). Τι μπορει να κανω λαθος?

Κοιτα... δεν εχω κατεβασει δυο καλωδια απο το πιατο λογω αντικειμενικων δυσκολιων. Εχω βαλει ομως splitter για να μπορω να κανω εγγραφες και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Το σημα μου κυμαινεται σταθερα μεταξυ 80%-90% και οι εγγραφες μου γινονται απροβληματιστα. Αλλωστε αν ηταν προβλημα σηματος, δε θα ειχε αντικτυπο και στην εικονα; Το οτι μου λεει πως υπαρχει καινουργια ενημερωση δεν ειναι δειγμα του οτι το σημα ειναι επαρκες ετσι και αλλιως?

Μια χαρά είναι το σήμα. Το ρώτησα, μήπως και δεν μπορούσε να το κατεβάσει.
Εμένα έκανε πολύ ώρα να κάνει την αναβάθμιση πάντως.
Ο δίσκος έχει χώρο;
Αν και νομίζω θα πρέπει να ρωτήσεις την νόβα...

Ο δισκος εχει 70% ελευθερο χωρο. Φανταζομαι πως αρκει. Εμενα μου ξεκιναει την αναβαθμιση (προφανως δλδ αφου γραφει upgr στον δεκτη) και σβηνει μονο του μετα απο κανα 2 λεπτα και κανει αυτοματη επανεκκινηση. Χωρις φυσικα να εχει αλλαξει loader...
Αρα μαλλον η Νονα μονο μπορει να με βοηθησει ε?

Μάλλον. Εμένα η αναβάθμιση έκανε περίπου 20 λεπτά...

Καλημερα
Τελικα επικοινωνησα με τη Nova και μου ειπαν πως να κανω την αναβαθμιση χειροκινητα. Ολα καλα. Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας