Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

εχω τον 831 απο Δεκεμβριο που ενεργοποιησα την Νοβα για 1η φορα. Ενας φιλος στην Σαμο εχει τον Nova PVR 1 Panasat ενός έτους που κανει και εγγραφες. Θα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ή όχι; Διάβασα οτι κλειδώνουν οι κάρτες με τον δέκτη.Ακόμα και ετσι ομως,θελωντας να συνεχισω νομιμα,και επικοινωνωντας με την Νοβα θα δεχθούν να τους πω οτι θελω να χρησιμοποιησω το εν λογω δεκτη;

Εγώ με PVR και multiview κανένα απολύτως πρόβλημα και η εικόνα από HDMI στα HD κανάλια είναι άψογη στην παννυ μου.

Τι τηλεώραση έχεις ; Μήπως παίζει ρόλο και η τηλεώραση...

Καθε τέσσερις μέρες μπαίνουν καινούργιες ταινίες η σειρές.σε εμένα απο 16/2 σχεδόν που ενεργοποιηθηκα έχει φτάσει τις 4 σελίδες στο on demand

Μπορείς να μας γράψεις ποιες εγγραφές έχει ο δέκτης σου, και πότε λήγουν;
Εμένα δεν έχει κρατήσει ποτέ πάνω από 12 εγγραφές.

Μπορείς να μας γράψεις ποιες εγγραφές έχει ο δέκτης σου, και πότε λήγουν;
Εμένα δεν έχει κρατήσει ποτέ πάνω από 12 εγγραφές.

Καλημερα δεν σου απαντησα διοτι ειμουν εκτος αθηνων για 1 εβδομαδα.
τωρα στο ερωτημα σου σημερα που τσεκαρα το πρωι ειχα σελιδες 3/3 συνολο 16 ταινιες-ντοκιμαντερ.θα βγαλω φωτογραφιες και θα τις ανεβασω σε λιγο διοτι βαριεμαι να γραφω μια μια.

update

d3166166.jpg

60133c35.jpg

c6dfdf92.jpg

Last edited:

μπορει καποιος απο εσας να γραψει το nova 3d στις 18/3/12 που θα εχει το ΠΑΟ - ΟΣΦΠ και να το ανεβασει ετσι ωστε να το δουμε και εμεις που δεν εχουμε τους νεους αποκωδικοποιητες της nova. Aς το δουμε και λιγες μερες μετα δεν πειραζει αρκει να παρουμε γευση απο την πρωτη ελληνικη 3d μεταδοση

Αν καποιος το κανει, παρακαλω pm

Καλημερα δεν σου απαντησα διοτι ειμουν εκτος αθηνων για 1 εβδομαδα.
τωρα στο ερωτημα σου σημερα που τσεκαρα το πρωι ειχα σελιδες 3/3 συνολο 16 ταινιες-ντοκιμαντερ.θα βγαλω φωτογραφιες και θα τις ανεβασω σε λιγο διοτι βαριεμαι να γραφω μια μια.

Ευχαριστώ. Σε σχέση με αυτά που έχεις εσύ, εγώ δεν έχω τα:

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΡΕΜΙΑΣ
BLUE VALENTINE
Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αυτά που λήγουν στις 13 δηλαδή...

εαν δεν τον κλεισεις καθολου μα καθολου τον δεκτη θα φτασεις τις 4 σελιδες καποια στιγμη

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί. Θα έχω οσονούπω τον 865 και αναρωτιέμαι αν για το novaplus χρειάζεται την εξτρά εγκατάσταση που θέλει και για το multiview.
Επειδή θα μετακομίσω σε λίγο, δεν μπαίνω σε διαδικασία να κατεβάζω και άλλο καλώδιο κτλ. Απλά φαντάζομαι ότι αφού φοράει σκληρό, δε θα έχει πρόβλημα σε εγγραφή, pause κτλ

Ο 865 χωρίς 2ο καλώδιο θα υπολειτουργεί. Δεν θα παίζει το EPG σωστά, και οι περισσότερες εγγραφές θα αποτυγχάνουν.

Καλα μιλαμε εχει εχει καταντησει κουραστικο το θεμα με τις επανεκιννησεις...

Καλα μιλαμε εχει εχει καταντησει κουραστικο το θεμα με τις επανεκιννησεις...

Μετά από οδηγία του τεχνικού τμήματος δεν το σβήνω πότε. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα, αλλά το πρόβλημα λύθηκε...

παιδια εβαλα προχθες να γραψω την εκπομπη του δανεζη για τους Anonymous παω χθες να την δω και βλεπω οτι ειχε γραψει την ταινια πριν την εκπομπη και μονο την μιση εκπομπη. την εχω πατησει και αλλες φορες παντως κατι πρεπει να γινει αμα ειναι ετσι τζαμπα το πληρωσαμε το pvr

Και σε εμενα εγινε αυτο λόγω αλλαγής ώρας. μολις εκανα reset τα πηρε κατευθειαν τις αλλαγές. Ο δέκτης δεν μας αφήνει να αλλαξουμε χειροκινητα την ωρα. Λειτουργει ως μεσο ασφαλειας για το on demand. Επειδη οι ταινιες έρχονται απο πριν στον δισκο, λόγω δικαιωματων δεν πρεπει να παιζονται οι ταινιες στο on demand πριν παιχτουν στα κανάλια της ΝΟΒΑ. Οποτε συμπεριλαμβανουν μια σκανδαλη ελληνιστι το trigger το οποιο με το που το ρολοι δειξει 02.00 τα ξημερωματα της αντιστοιχης ημέρας τοτε ενεργοποειται και εμφανιζεται η ταινια στη λιστα. Εαν λοιπον καποιος μπορουσε να αλλαξει χειροκινητα την ημερομηνια, θα μπορουσε πολυ ευκολα να δει τις ταινιες νωριτερα απο την προβλεπομενη ημερα και ωρα.

εγω προγραμματισα την εγραφη την προηγουμενη τριτη πριν αλλαξει η ωρα

Ετσι μου ειπαν και εμενα σε παλαιοτερη επικοινωνία οτι θα το κανουν στο μελλον...ποτε???

Η θύρα Ethernet στον 865 σε τι χρησιμεύει?
Υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε τις εγγραφες στο PC η σε Stick?