Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Πρέπει να είσαι και νέος πελάτης. Σε εμένα δεν τον έδιναν τον 865 σε επανεργοποίηση με 3play με 49 λόγω του ότι ήμουν παλαιότερος συνδρομητής nova.

Last edited by a moderator:
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Μολις μιλησα στο τηλεφωνο και μου ειπαν 149 ευρω.
Θα περιμενω ομως διοτι οταν ρωτησα αν θα βγαλουν καμμια αποσυρση ή κατι αλλο μου ειπε πιθανον.
Αυτα συνηθως παιζουν κατα τα Χριστουγεννα οποτε θα κανω λιγο υπομονη

εχω παρατηρησει οτι ο δεκτης κανει καθε λιγες ωρες επανεκκινηση.γιατι το κανει αυτο? επισης παρολο που εχω diseq εχω του εχω βαλει στην επιλογη χωρις,πειραζει?

Στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες θέτεις "απενεργοποίηση" και "αδρανοποίηση" στο "όχι". Αφού τον έχεις με DiSEqC, ρύθμισέ τον αναλόγως.

Αν θυμάσαι Δημήτρη,είχα αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα πριν λίγο καιρό.Το ανέφερα και στο κατάλληλο νήμα επίτηδες,ξέροντας πάνω-κάτω την απάντηση που θα πάρω από το support team.Μπορώ να περάσω μου είπαν,μεταξύ άλλων,από κάποιο κατάστημα για έλεγχο του δέκτη.Το λέω αυτό,γιατί όπως είχα αναφέρει δεν πρόκειται να φτιάξουν το συγκεκριμένο πρόβλημα,αφού δεν δέχονται ότι υφίσταται κάτι τέτοιο.Γενικά,θα το πω ακόμα μια φορά,αν αναφέρεις υπαρκτό πρόβλημα,σου απαντούν να ελέγξεις το μηχάνημα,την εγκατάσταση,τα καλώδια κλπ.Δυστυχώς,η αλήθεια είναι ότι σε αντίθεση με όσα αναφέρουν,δεν ασχολούνται να δώσουν λύση στα τεχνικά προβλήματα που λύνονται με αναβάθμιση του firmware.Όσο και να θυμώνεις εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε,δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούν ότι υπάρχει πρόβλημα.Η τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων τους είναι,με κάθε επιείκεια,ανύπαρκτη.

Πηγα απο σημερα στα 54,9 μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια και πηρα τα απεριοριστα κινητα και το Novacinema1. Σκεφτομαι και την αλλαγη σε 865 , τι λετε αξιζει; Θελω να γραφω καμια ταινια απο το cinema1 και κανενα αγωνα οταν λειπω. Θα χρειαστει τελικα να κατεβασω και 2ο καλωδιο για να επιτυχω αυτα που προανεφερα;

Για μένα αξίζει. Η ευκολία της εγγραφής και της παύσης του ζωντανού προγράμματος είναι πραγματικά χρήσιμες ευκολίες.

παλι το 2ο tuner κολλημενο στην 10930..
τι θα γινει με αυτο το θεμα ρε γ@μ@τ@..!!??
Ρε Δημήτρη, δουλεύεις τον δέκτη με δύο καλώδια και πάλι σου κάνει αυτό το κόλλημα;
δοκίμασες πριν πας σε reset να κάνεις εγγραφή στη 12130 μπας και ξεκολλήσει;
Πάντως πολύ σπαστικό πρόβλημα αυτό στον δέκτη, όπως και πολλά άλλα κολλήματα και καθυστερίσεις στις αλλαγές των καναλιών κλπ...

εδω και αρκετο καιρο τον δουλευω κανονικα με 2 καλωδια και ειναι η 2η φορα που κολλαει στην 10930.
δοκιμασα και εκανα εγγραφη σε αλλη συχνοτητα(οχι στην 12130 αλλα στην 11823),
εκανε κανονικα την εγγραφη,αλλα μολις πατησα στοπ,επεστρεψε παλι στην 10930.

Να ρωτησω ,δεν μπορω να κανω εγγραφές.παταω αλλα δεν γραφει τίποτα.ειναι συνδεμενος σε diseq 1.1 16/4 με quad lnb.γη γιατί δεν γραφει,τι κανω , λαθος;

Θέλω τα φώτα σας.

Λόγω προβλήματος του 831 που έχω, από τη Nova (με την πολύτιμη βοήθεια του Νίκου από το "Nova official support" του forum) μου προσφέρουν είτε δωρεάν αντικατάσταση με νέο 831, είτε αναβάθμιση σε 865 με επιπλέον κόστος. Ασφαλώς με ενδιαφέρει η αναβάθμιση, αλλά δυστυχώς έχω μεγάλο περιορισμό στην εγκατάσταση, γιατί είμαι ενοικιαστής σε πολυκατοικία με κεντρική εγκατάσταση δορυφορικής ενός κατόπτρου με πολυδιακόπτη (5 in, 16 out). Στο διαμέρισμά μου κατεβαίνουν μεν 2 καλώδια Sat αλλά το ένα εξυπηρετεί το σαλόνι (όπου έχω την τηλεόραση και τη nova) και το άλλο το υπνοδωμάτιο (διακλαδώνονται σε ψευδοροφή). Ο ιδιοκτήτης-κέρβερος δεν επιτρέπει μερεμέτια, τρυπήματα τοίχων κλπ και η γυναίκα απαγορεύει δια ροπάλου καλώδια/κανάλια σε τοίχους ή πάτωμα.

Διάβασα σε προηγούμενα posts τη λύση του 2-way sat splitter με ένα dc-pass (ή dc block) και είμαι διατεθειμένος να ζήσω με τους περιορισμούς που αναφέρθηκαν, αρκεί βέβαια να μην έχω προβλήματα που δεν είχα με τον 831 (πριν χαλάσει). Συγκεκριμένα, ενώ η ακρίβεια σήματος που έχω είναι 100%, δυστυχώς η στάθμη σήματος κυμαίνεται συνήθως στο 49-50% και αν και μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο θέμα, φοβάμαι μήπως με το splitter πέσει ακόμα περισσότερο και έχω συχνά σπασίματα εικόνας ή και πιο μόνιμα προβλήματα. Τι λέτε;

Εναλλακτικά, μήπως υπάρχει περίπτωση να εκμεταλλευτώ το ότι ήδη έχω δικές μου 2 εξόδους από τον κεντρικό πολυδιακόπτη και να ακυρώσω αυτή του υπνοδωματίου που έτσι κι αλλιώς δεν τη χρησιμοποιώ, συνδέοντάς την στο καλώδιο της αναλογικής κεραίας με τη χρήση δύο TV/SAT μεικτών; Έτσι θα δουλέψουν κανονικά όλες οι λειτουργείες του δέκτη; Και αν η απάντηση είναι ναι, με δεδομένο ότι το καλώδιο της αναλογικής κεραίας είναι ένα για όλα τα διαμερίσματα, υπάρχει περίπτωση με το μείκτη να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα σε άλλον ένοικο;

Ρίξτε φως γιατί στα δορυφορικά έχω μαύρα μεσάνυχτα, μην κάνω καμιά πατάτα και αντί για δυνατότητα time-shift, εγγραφής και on demand στο τέλος δεν θα βλέπω ούτε απλή εικόνα HD που βλέπω τώρα μια χαρά...

Ευχαριστώ πολύ :)

Γεια σας,
πήρα τον NovaBox HD PVR 865 και έχω ένα πιάτο με 10 lnb
ενώ είχα ρωτήσει πριν κάνω την αγορά αν υποστηρίζει πολλά lnb και μου είχαν πει ΝΑΙ
δεν μπορώ να βρω κάποια ρύθμιση για να περάσω τις θέσεις και τις μοίρες.

έχει κάποιος καμιά ιδέα?
huh.gif

ευχαριστώ πολύ!

Last edited by a moderator:

Επανέρχομαι καθυστερημένα,λόγω προσωπικών προβλημάτων,σ' ένα θέμα που είχαμε θίξει πριν από λίγο καιρό.Μιλάω για το θέμα της εγγραφής όλων των επεισοδίων ενός κύκλου σειράς.Όπως είχα πει στον Δημήτρη,όταν ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη επιλογή,το κάθε επεισόδιο γράφεται μόνο μία φορά.Άσχετα αν στο TV GUIDE βλέπουμε ότι είναι προγραμματισμένο ξανά προς εγγραφή το ίδιο επεισόδιο.Διαπιστώθηκε και στην πράξη αυτό που είχα πει.Με την ενεργοποίηση της εγγραφής όλων των επεισοδίων κάποιας σειράς,εφόσον είναι στον ίδιο κύκλο,η λίστα εγγραφών περιλαμβάνει μόνο την πρώτη εγγραφή του ίδιου επεισοδίου.Με λίγα λόγια,το ίδιο επεισόδιο δεν ξαναγράφεται.

Επιβεβαιωστε παιδια εσεις οι παλιοι για να μαθαινουμε κι εμες ο νεοι.:ernaehrung004: