Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

ποσο δυσκολο ειναι να το κανουν και με τις ελληνικες σειρες??

παντως στον pvr δεκτη του οτε υποστηριζεται η λειτουργια σε περισσοτερα καναλια
στις ελληνικες σειρες που το εχω δοκιμασει λειτουργει αψογα...

η nova δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το κανει;;;

Σημειωση: συνδρομητης nova + otetv

Last edited by a moderator:

λογω δουλειας δεν μπορεσα να απαντησω στον δημητρη. οταν βαζω να γραψει πχ επιτοπου μετα οταν παω στις εγγραφες δεν εχει γραψει τιποτα και σε αυτο που ΘΑ εγραφε βγαζει ενα μπλε κυκλο και ενα κιτρινο τριγωνο.τι γινεται?

Γιατί νομίζετε πως "κολλάτε" στην 10930; Προφανώς αν δε πάρει εντολή για λήψη on-demand από την 12130, γυρνάει idle στην 10930. Χάνετε ondemand περιεχόμενο;

και αμα του κανεισ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι επανερχεται?

Last edited by a moderator:

Και εδώ 10930 μετά από πολύ καιρό :(
Σάρωση και επανήλθε όπως πάντα...
Το bug έιναι υπαρκτό και το κάνει και σε άλλη εγκατάσταση που έχω πρόσβαση.
Κρίμα που δεν το παραδέχονται να το διορθώσουν.
Φίλε malakudi αν το αφήσεις στο 10930 δεν κατεβάζει καινούργια και όταν λήξουν τα υπάρχοντα αδειάζει εντελώς.

το συνηθιζει αυτος ο τελειος δεκτης να κοβει τον ηχο σε καποιες εγγραφες?

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Το εκανε χθες σε μενα. Επρεπε να το σταματησω και να το αρχιζω και παλι για να επανελθει ο ηχος. Κι οχι μονο αυτο αλλα κολλαει κι αυτος οπως και ο 831 στην αλλαγη καναλιων. Καποια στιγμη μετα εκτελει τις εντολες που εχεις δωσει ολες μαζι.

Last edited:

Αυτό το κόλλημα το έχω παρατηρήσει και εγώ, νομίζω μόλις τον ανοίξω και τρέχει να γεμίσει το EPG. Πατάς τα πλήκτρα, φαίνεται να μην κάνει τίποτα, και μόλις γεμίσει λίγο EPG τα εκτελεί όλα μαζί. Αλλά δεν το κάνει όταν έχει ανοίξει και έχει γεμίσει το EPG.
Και επειδή έχω φτιάξει λίστα με τα (λίγα) κανάλια που βλέπω, δεν κρατά και πολύ.
Υποθέτω, ότι στην λίστα "νόβα" που είναι πολλά τα κανάλια, θα κρατά περισσότερο...

Aν καποιος εχει τον 831 και θελει να αναβαθμιστει στον 865 ποσα χρηματα πρεπει να πληρωσει? Θα πρεπει να επιστρεψει πισω τον 831?

Τελικα ο δεκτης ειχε πρόβλημα και μου τον αλλαξαν.ο τεχνικος όμως μου ειπε οτι για να γραφω πρέπει να συνδεσω και τα 2 tuner.πως ομως αφου απο τον πολυδιακοπτη κατεβαίνει 1 καλωδιο;υπαρχει κανένας αλλος τροπος;πχ πρίζα με 2 sat;τι να κανω;

Αν δεν υπάρχει 2ο καλώδιο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις splitter που έχει όμως dc pass *μόνο* στο ένα άκρο.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Σε προηγούμενα ποστ θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις για 1 καλώδιο καθώς και τους περιορισμούς που θα έχεις.

Παιδια βγηκε καινουργιο firmware? Γιατι βλεπω πως από σημερα μπαινει σε αδρανοποιηση, κλεινει τελειως αφήνοντας μονο το κοκκινο λαμπακι ανοιχτο. Πριν δεν εμπαινε ηταν σαν να μην υπαρχει η ρυθμιση (την ειχα επίτηδες στο ναι για δω αν ποτε την ενεργποιησουν), μονο stand by με την ωρα στην οθονη. Τωρα λειτουργει.

Παντως δεν βλεπω άλλες δαφοροποιησεις, το rewind πραμαιει οικτρό (πρωτα κανει slow motion και μετα από 3-4 πατηματα παει προς τα πισω).

Last edited: