Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Eισαι αρχηγος σε ευχαριστω παρα πολυ.Για το δευτερο ερωτημα εννοω ο δεκτης ειναι 320gb.Διαβασα οτι στη διαθεση μας εχουμε τα 218 για να γραψουμε περιεχομενο.Τα ondemand δεσμευουν καποια απο αυτα τα 218gb η ειναι στανταρ τα 102 που δεσμευονται απο το δεκτη?Για το epg αυτο ειναι παρα πολυ καλο.Ολα αυτοματα και νοικοκυρεμενα.Με το τελευταιο update πιστευω να μην υπαρχουν θεματα με κολληματα στις εγγραφες γιατι διαβασα μερικα ποστ σε αυτο το θεμα με αυτο το προβλημα(πριν το τελευταιο update)

Last edited:
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Στο μενού του δέκτη,στις πληροφορίες δίσκου γράφει ότι είναι προς χρήση 200 gb.Αυτά νομίζω είναι όλα για εγγραφές.Το μόνο πρόβλημα που δεν αντιμετώπισα ποτέ με τον δέκτη αφορά τις εγγραφές.Άλλα προβληματάκια μπορεί,προβλήματα με τις εγγραφές ποτέ.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Έκανα σήμερα αίτηση για 3play+Novasports.
Ζήτησα τον απλό αποκωδικοποιητή.
Πιστεύετε ότι το PVR αξίζει τα 49 ευρώ; Και αν ναι, σε ποιές περιπτώσεις θα μου φανεί χρήσιμο;
Ευχαριστώ.

Κατα τα λεγόμενα, εμφανίζει λιγότερα θέματα σε σχέση με τον 831, αλλα το κυριότερο μπορεις να κάνεις εγγραφες. Για εμενα ναι, αξίζει τα 50ευρω.

εννοείτε ότι αξίζει γράφεις ότι θες και το βλέπεις όποτε εσύ θες. τι άλλο να πούμε άσε που αν κάτι δεν δεις καλά κατά την διάρκεια το γυρνάς πίσω και το ξανά βλέπεις. για 50 ναι αξίζει.

Θελω να δοκιμασω να δω αν δουλευει σωστα και αν δω χαμηλο σημα θα παρω καινουργιο.Το συγκεκριμενο ειναι universal και οσο καιρο το χρησιμοποιησα ηταν αψογα και σε hotbird και astra.

Αρα απο τα 320gb τα 120 πανε στο ondemand.Αν χωραει καμια 25αρια hd ταινιες ειναι κομπλε.

Κατι τελευταιο.Παντα κλεινω το δεκτη το βραδυ.Αν εχω βαλει να γραψει κατι θα ανοιξει μονος του θα το γραψει οπως πρεπει και θα ξανακλεισει?

Όχι δυστυχώς πρέπει να μείνει ενεργός για να γράφει αλλιώς δεν γίνετε η εγγραφή.
κρίμα θα έπρεπε να το έχουν προβλέψει αυτό χρειάζεται.

Τι εννοειται stand by?Να ειναι πρασινο το κουμπακι στο δεκτη δηλαδη ανοιχτος?Αν ειναι κοκκινο ειναι κλειστος αρα πως παει σε stand by?

Βάλε τις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις να είναι όχι και οι δύο.Όταν κλείνεις από το telecontrol τον δέκτη,σημαίνει ότι τον βάζεις stand by.Και σε αυτή την κατάσταση ο δέκτης κάνει κανονικά τις εγγραφές που έχεις προγραμματίσει.Δεν χρειάζεται δηλαδή να τον έχεις ανοιχτό.

Αα ναι ετσι τον εχω τον 831 απο την αρχη που τον πηρα γιατι αλλιως δεν ανοιγε με το τηλεκοντρολ.Αν δουλευει ετσι και ο 865 με τις εγγραφες ολα κομπλε.

Καλησπερα σημερα ηρθε ο τεχνικος και εβαλε 2 δεκτες τον 865 και 831 και μου ειπε να αποφευγω να τους κλεινω απο το κοκινο κουμπι του τηλεκοντρολ οταν ρωτησα γιατι μου απαντησε οτι χαλανε εχετε ακουσει κατι παρωμιο δηλαδη ειναι καλυετρα να ειναι συνεχεια ανοιχτος?

Κλείνε τους όποτε θες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στο menu - περιβαντολογικές ρυθμίσεις και βάλε "όχι" και στις 2 επιλογές που έχει.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δεν καταλαβαίνω γιατί στην πρώτη ρύθμιση βάζετε όχι. Εγώ έχω βάλει 2 ώρες και ο δέκτης μετά από 2 ώρες απραξίας απλώς μπαίνει σε κατάσταση αναμονής, όπου γράφει κανονικά και ενεργοποιείται άμεσα από το τηλεχειριστήριο.

το έχω και εγώ απορία αυτό τι κακό κάνει να είναι ενεργο;

Last edited by a moderator:

Σήμερα έβαλα τον 865 ύστερα απο μια ομολογουμένος πολύ καλή προσφορά της ΝΟΒΑ.

Η Ερώτηση μου είναι η εξής:

- Για ποιον λόγο χρειάζεται τα 2 καλώδια; (αφού δεν έχω σκοπό χρήσης του MultiView?)
- Αν δεν βάλω 2 καλώδια θα έχω καποια Feautures λιγότρερα όσον αφορά το PVR? ο τεχνικός που ήρθε δεν ήταν 100% σίγουρος αλλά μου είπε πως το 2ο καλώδιο έχει να κάνει ΜΟΝΟ για το MultiView και όχι με το PVR.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το δευτερο καλωδιο ειναι για οταν θες να δεις κατι και ταυτοχρονα να γραψεις κατι αλλο.Για το multiview χρειαζετε ενα καλωδιο απο δεκτη σε δεκτη και ενα απο το lnb στον δεκτη.Το δετευρο καλωδιο στον 865 δεν εχει καμια σχεση με το multiview.